Νιώθω άσχημα γι αυτό αλλά δεν μετανιώνω..! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 58
    Senior Member
    Γελασα λίγο είναι η αλήθεια...αν και καταλαβαίνω πως νιώθεις. Επρεπε να μη πεις ζιγκολό όμως. Επρεπε να πεις κάτι χειρότερο :P
    Ή αλήθεια είναι πως μπορεί να τα πει με τον αδερφό του ή κάνα φίλο αυτά που λες για εσένα και να το πάρει στη πλάκα. Κατά πάσα πιθανότητα αυτο νομίζω θα γινει ασχετα που δεν θυμάμαι ακριβώς την ιστορία σου. Αλλά δεν σε νοιάζει νταξει, έτσι ενιωσες έτσι εκανες κλαιν. Αν ήταν καθαρτικη κίνηση για εσένα δεν υπάρχει λόγος να σε νοιάζει τίποτα άλλο. Αλλά καλό είναι να αρχίσεις να προσπαθείς να μη σε νοιάζει γενικα...προσωπικά εμένα με πειράζει να με νοιάζει έστω και αρνητικά ο πρώην μου.
    Σημερα κατά σύμπτωση πέρασα έξω από το μέρος που δουλεύει κάμποσες φορές κι όλας χωρίς να το καταλάβω επειδή ημουν στη γειτονιά για δουλειες και το κατάλαβα τη τεταρτη-πεμπτη φορά ξαφνικά περνωντας μπροστά από τη τζαμαρια "ωχ μωρη ηλίθια θα νομίζει ότι τον γυροφερνεις ενω εσυ εισαι στη κοσμαρα σου και είχες ξεχάσει ότι υπαρχει" λολ...σοβαρα ειχα ξεχασει για το μαγαζι...μετά αρχισα να σκέφτομαι "είμαι σούπερ γαματη και αερατη σήμερα; Οχι είμαι κρυωμενη και έχω το μαλλί πανω, σκατα, φτου"...μετά αρχισα να τσατιζομαι με τον εαυτό μου που έκανα αυτές τις σκέψεις. Δηλαδή τι με νοιάζει τι θα νομισει το ζώο το όρθιο; Ή τι με νοιάζει τι θα δει/πει/καταλαβει; Και μετά αρχισα να θυμωνω με το ποσο μεγαλος μαλακας είναι. Και μετά αρχισα να θυμωνω μόνο και μόνο που ασχολούμαι με αυτό στη σκέψη μου ενω αυτός είναι γιουπινταιντα και κάνει τη ζωουλα του και επειδή δεν αξιζει μια, ποιος είσαι δηλαδή, σαλτα και γαμησου χαλβά φαρσαλων, γαμηδι πασών των σκουπιδιων
    -_-
    Και μετά καθόμουν και τα ελεγα σε έναν κάτσε καλα άνθρωπο που μπορούσαμε να λέγαμε χίλια δυο άλλα ευχαριστα πράγματα...και με άκουσε και έδειξε κατανόηση, αλλά του αξίζουν μόνο τα ευχάριστα πράγματα, όχι αυτα. Και νευριασα με τη παρτη μου και για αυτό.
    Φάουλ στο τετράγωνο.
    Τι θέλω να πω με αυτή τη δική μου μπούρδα σήμερα.. ότι καλα έκανες αλλά και ο θυμός πρέπει καποια στιγμή να ξεθωριασει αν είναι να προχωρησεις με τη ζωή σου αλλιώς θα σου κλέβει από τις ευχάριστες στιγμές δικές σου και με άλλους ανθρώπους...η απέχθεια νομίζω θα είναι πάντα εκει άμα τον δεις...αλλά νομίζω και ελπίζω πως θα φτάσω και θα φτάσεις σε σημείο να σκέφτεσαι "ιου αυτός...όρεξη είχαμε, bye" αλλά ως εκεί...Δε γίνεται να χαλιεσαι κάθε φορά στα καλα καθουμενα...στα λέω για να τα ακούω λολ. Υπάρχουν πράγματα που του συγχωρώ αλλα με τον καιρο ανακαλυπτω οτι υπάρχουν πράγματα που με κάνουν να μη μπορώ πλήρως. Ένα κομμάτι μου πάντα θα του εύχεται ότι χειρότερο λολ...αυτο τις ελάχιστες στιγμές που το θυμάμαι...γενικά όλα είναι καλύτερα...και με τον καιρό θα γίνουν και για εσένα καλύτερα, θα δεις :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    καθόλου κρυφοεγωιστής το ειχε πει οτι έχει εναν εγωισμό μέχρι το θεό.. άλλωστε και ότι μου έκανε απο εναν εγωισμό και μόνο γιατί δεν έγινε όταν ήθελε και γιατί δεν είχα πριν κάποια εμπειρία..τεσπα απο τα λάθη μας μαθαίνουμε ευχαριστώ για την απάντηση σου :)
    ακομα καλυτερα λοιπον!θεωρεις οτι υπηρχε καλυτερος τροπος να του τον θιξεις???μια ζωη θα σε θυμαται, να σαι σιγουρη!!!καλο σου διαβασμα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Γελασα λίγο είναι η αλήθεια...αν και καταλαβαίνω πως νιώθεις. Επρεπε να μη πεις ζιγκολό όμως. Επρεπε να πεις κάτι χειρότεροΉ αλήθεια είναι πως μπορεί να τα πει με τον αδερφό του ή κάνα φίλο αυτά που λες για εσένα και να το πάρει στη πλάκα. Κατά πάσα πιθανότητα αυτο νομίζω θα γινει ασχετα που δεν θυμάμαι ακριβώς την ιστορία σου. Αλλά δεν σε νοιάζει νταξει, έτσι ενιωσες έτσι εκανες κλαιν. Αν ήταν καθαρτικη κίνηση για εσένα δεν υπάρχει λόγος να σε νοιάζει τίποτα άλλο. Αλλά καλό είναι να αρχίσεις να προσπαθείς να μη σε νοιάζει γενικα...προσωπικά εμένα με πειράζει να με νοιάζει έστω και αρνητικά ο πρώην μου.
    Σημερα κατά σύμπτωση πέρασα έξω από το μέρος που δουλεύει κάμποσες φορές κι όλας χωρίς να το καταλάβω επειδή ημουν στη γειτονιά για δουλειες και το κατάλαβα τη τεταρτη-πεμπτη φορά ξαφνικά περνωντας μπροστά από τη τζαμαρια "ωχ μωρη ηλίθια θα νομίζει ότι τον γυροφερνεις ενω εσυ εισαι στη κοσμαρα σου και είχες ξεχάσει ότι υπαρχει" λολ...σοβαρα ειχα ξεχασει για το μαγαζι...μετά αρχισα να σκέφτομαι "είμαι σούπερ γαματη και αερατη σήμερα; Οχι είμαι κρυωμενη και έχω το μαλλί πανω, σκατα, φτου"...μετά αρχισα να τσατιζομαι με τον εαυτό μου που έκανα αυτές τις σκέψεις. Δηλαδή τι με νοιάζει τι θα νομισει το ζώο το όρθιο; Ή τι με νοιάζει τι θα δει/πει/καταλαβει; Και μετά αρχισα να θυμωνω με το ποσο μεγαλος μαλακας είναι. Και μετά αρχισα να θυμωνω μόνο και μόνο που ασχολούμαι με αυτό στη σκέψη μου ενω αυτός είναι γιουπινταιντα και κάνει τη ζωουλα του και επειδή δεν αξιζει μια, ποιος είσαι δηλαδή, σαλτα και γαμησου χαλβά φαρσαλων, γαμηδι πασών των σκουπιδιων
    -_-
    Και μετά καθόμουν και τα ελεγα σε έναν κάτσε καλα άνθρωπο που μπορούσαμε να λέγαμε χίλια δυο άλλα ευχαριστα πράγματα...και με άκουσε και έδειξε κατανόηση, αλλά του αξίζουν μόνο τα ευχάριστα πράγματα, όχι αυτα. Και νευριασα με τη παρτη μου και για αυτό.
    Φάουλ στο τετράγωνο.
    Τι θέλω να πω με αυτή τη δική μου μπούρδα σήμερα.. ότι καλα έκανες αλλά και ο θυμός πρέπει καποια στιγμή να ξεθωριασει αν είναι να προχωρησεις με τη ζωή σου αλλιώς θα σου κλέβει από τις ευχάριστες στιγμές δικές σου και με άλλους ανθρώπους...η απέχθεια νομίζω θα είναι πάντα εκει άμα τον δεις...αλλά νομίζω και ελπίζω πως θα φτάσω και θα φτάσεις σε σημείο να σκέφτεσαι "ιου αυτός...όρεξη είχαμε, bye" αλλά ως εκεί...Δε γίνεται να χαλιεσαι κάθε φορά στα καλα καθουμενα...στα λέω για να τα ακούω λολ. Υπάρχουν πράγματα που του συγχωρώ αλλα με τον καιρο ανακαλυπτω οτι υπάρχουν πράγματα που με κάνουν να μη μπορώ πλήρως. Ένα κομμάτι μου πάντα θα του εύχεται ότι χειρότερο λολ...αυτο τις ελάχιστες στιγμές που το θυμάμαι...γενικά όλα είναι καλύτερα...και με τον καιρό θα γίνουν και για εσένα καλύτερα, θα δεις :)
    Και εγώ θα γελούσα..επίσης πιστεύω πως και ότι έγινε με μένα πρέπει να το είχε παρει στην πλάκα γιατί είχα δει κάτι περίεργες κινήσεις από γνωστούς που τότε με στεναχωρουσαν μικρή η πολή μου μεγάλα τα στόματα αλλά τώρα κλάιν στο κύβο και ας μου κόστισε εμένα μια περιουσία δάκρυα πόσσους μήνες κάθε μερα, αφου έλεγα ας κλείσει καποιος αυτή την βρύση πια ελεος!
    Χαίρομαι που πέρασες εξω απο τη δουλεία του και σχεδόν δεν το κατάλαβες μακάρι να γίνει κ με μένα αυτό γιατί αν τύχει κ περάσω έξω από το σπίτι του, γιατί συνήθως μετά δεν είμαι καλα.. λογίκη μωρέ και η αντίδραση σου πάντα θέλουμε να είμαστε ωραίες απέναντι στους πρώην κοιτα να δεις μαλακα τι έχασες τύπου..εγώ θα του εύχομαι πάντα τα χειρότερα πάντως..
    Δεν πρέπει να επαναλαμβάνομαι αλλά θα το κάνω γράφεις γαμάτα :D
    Και κάτι τελευταίο που διάβασα πρόσφατα και μου άρεσε "Προχώρα γιατί οι άνθρωποι που βρωμίζουν ψυχές δεν αξίζουν να πιάνουν στα χέρια τους ψυχές καθάριες, δεν αξίζει να πιάνουν στα χέρια τους τη δική σου.. "

Senior Member
    Quote Originally Posted by ICare View Post
    ακομα καλυτερα λοιπον!θεωρεις οτι υπηρχε καλυτερος τροπος να του τον θιξεις???μια ζωη θα σε θυμαται, να σαι σιγουρη!!!καλο σου διαβασμα!!!
    Δεν ξέρω και να σου πω την αληθεια δεν με νοιαζει κιόλας για μενα το έκανα.. σε ευχαριστώ και για σένα τα καλύτερα εύχομαι στην νέα σου αρχη :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    εγω γτ πιστευω οτι θα το πηρε χαλαρα?:p
    και εγώ ότι χέστηκε πιστεύω και οτι το πήρε στην πλακα.. σου ειπα ζώο όρθιο !!!

Banned
    maria eleni αυτός πόσο χρονών είναι?

Senior Member
    Δεν ξέρω και να σου πω την αληθεια δεν με νοιαζει κιόλας για μενα το έκανα.. σε ευχαριστώ και για σένα τα καλύτερα εύχομαι στην νέα σου αρχη :)
    αφου καταφερω να βαλω το τελος μου,κ εχω δρομο αλλα δε με πειραζει... θα κανω την αρχη μου...σε ευχαριστω πολυ!κ μη μασας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    maria eleni αυτός πόσο χρονών είναι?
    30 cube αλλά μοιάζει με 15 τελικά ένα σωστό είχε πει μόνο γιατί δεν μου λες πόσο μαλάκας είμαι.. αναλαμπη ηταν αυτό!

Banned
    Ολόκληρος γάιδαρος δηλαδή........ναι έχουν αναλαμπές αλλά μετά πάλι άνοια.........

Senior Member
    και εγώ ότι χέστηκε πιστεύω και οτι το πήρε στην πλακα.. σου ειπα ζώο όρθιο !!!
    γενικα ολοι οι αντρες ειμαστε ποιο πετσογουρουνη να το πω ετσι :p
    eγω προσωπικα θα καυχομιουν...θα ελεγα στους φιλους μ..κοιτα το γκομενακι ποναει χααχαχ......
    ελα μην σ πειραζω κιολας....καλα εκανες

WhyAlwaysMe?
    Guest
    30 cube αλλά μοιάζει με 15 τελικά ένα σωστό είχε πει μόνο γιατί δεν μου λες πόσο μαλάκας είμαι.. αναλαμπη ηταν αυτό!
    Έκανε ένα βήμα για τον δρόμο προς την αυτογνωσία.:Ρ

Banned
    Εσύ γιατί δεν του το έλεγες? :p

Senior Member
    Ολόκληρος γάιδαρος δηλαδή........ναι έχουν αναλαμπές αλλά μετά πάλι άνοια.........
    στην περιπτωση μου τις ειχε ταυτοχρονα .. αγγουρι- γιατι δεν μου λες οτι ειμαι μαλακας- καθυστερημένο-δεν ξανα ειχα τετοια κοπελα εδω-εγω αν ημουν κοπελα θα το εκανα στα 16-εισαι τοσο γλυκια.. τωρα γελαω που τα γραφω αλλα εχει προβλημα γομαρι τελειωμενο !!!

Senior Member
    Εσύ γιατί δεν του το έλεγες? :p
    χαχα αφου το ηξερε.. εκεινο το βραδυ εγω δεν μποορουσα ουτε κιχ να πω ηθελα να πεθανω !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Έκανε ένα βήμα για τον δρόμο προς την αυτογνωσία.:Ρ
    δεν νομιζω το βημα θα ειναι να πεσει στον γκρεμο χαχαχα πλακιτσα

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast