Επανεξεταςη ΚΕΠΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

Επανεξεταςη ΚΕΠΑ

Ποια ειναι η διαδικασία για την επανεξέταση στα ΚΕΠΑ;Η πιστοποίηση που εχω λήγει τον Ιούνιο Τι πρεπει να κανω ;
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Να πας κομμωτήριο να πάρεις φόρεμα και να κάνεις ότι θα έκανες άμα έβγαινες με αγόρι αυτά πιάνουν τα άλλα όλα είναι μαλακιεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Ποια ειναι η διαδικασία για την επανεξέταση στα ΚΕΠΑ;Η πιστοποίηση που εχω λήγει τον Ιούνιο Τι πρεπει να κανω ;
    2-3 μηνες πριν πλεον κανεις την αιτηση για επανεξεταση είναι νωρις ακομα.. θελει παραπεμπτικο από το ταμειο για συνεχιση εκτος αν εισαι απορη οποτε δεν ξερω που πας.. θελει πλεον τον εισηγητικο φακελο που τον συμπληρωνει ο γιατρος.. τα κλασσικα ταυτοτητα βιβλιαριο φωτοτυπιες.... και ότι νέο εχεις για την υγεια σου.. νεες νοσηλείες.. τυχον εξετασεις κλπ

Senior Member
    Δεν εχω καινούργια χαρτιά απο νοσηλείες ,θα ξαναπάω τα ίδια που έχουν στο φάκελο μου πριν 2 χρονια;δηλ κανω τη διαδικασία απο την αρχή κ τους παω τα έγγραφα που έχουν στο φάκελο μου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    2-3 μηνες πριν πλεον κανεις την αιτηση για επανεξεταση είναι νωρις ακομα.. θελει παραπεμπτικο από το ταμειο για συνεχιση εκτος αν εισαι απορη οποτε δεν ξερω που πας.. θελει πλεον τον εισηγητικο φακελο που τον συμπληρωνει ο γιατρος.. τα κλασσικα ταυτοτητα βιβλιαριο φωτοτυπιες.... και ότι νέο εχεις για την υγεια σου.. νεες νοσηλείες.. τυχον εξετασεις κλπ
    αν εισαι απορη πρεπει να πας στη προνοια που ανηκεις κ να εχεις κ το βιβλιαριο σε φωτοτυπια που φαινεται το αμκα κ η φωτογραφια σου.αλλα αυτο αν θυμαμαι καλα μετα την επιτροπη κ το πορισμα.την αιτηση νομιζω την κανεις πειραιως 118 κ σου οριζουν ημερομηνια επανεξετασης..χρειαζεται επισης πιστοποιητικο οικογενειακης κατασταστης απο κεπ, τυχον ενσημα αν υπαρχουν απο ικα η οιποιο ταμειο, το που μενεις, αν φιλοξενησε με δηλωσει αυτου που σε φιλοξενει αλλιως αν μενεις μονη καποιο λογαριασμο δεκο ως αποδεικτικο κατοικιας...υπαρχει κ λινκ αν πατησεις επανεξεταση ΚΕΠΑ που γραφει τα οποια δικαιολογητικα...α, κ εκαθαριστικο εφοριας κ το Ε1 νομιζω..κ οσα σου ειπε κ ο/η noumac παραπανω...

Banned
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Δεν εχω καινούργια χαρτιά απο νοσηλείες ,θα ξαναπάω τα ίδια που έχουν στο φάκελο μου πριν 2 χρονια;δηλ κανω τη διαδικασία απο την αρχή κ τους παω τα έγγραφα που έχουν στο φάκελο μου;
    να τα εχεις μαζι σου όταν κανεις την αιτηση.. αλλα δεν θα στα ζητησουν

Senior Member
    Για να σου δώσουν μετα την επανεξέταση σε ΚΕΠΑ 67&;% πρεπει να εχεις νοσηλευτεί το ενδιάμεσο διαστημα των 2ετων;

Senior Member
    Απο που θα πάρω την αιτηση επανεξέτασης;ειναι ίδια με τη πρώτη αιτηση για τη πρώτη πιστοποίηση αναπηριας;

Banned
    εγω πηρα 67% στην επανεξεταση με τις παλιες νοσηλείες... το παραπεμπτικο για την παραταση το παιρνεις ειτε από την προνοια... ειτε από ταμειο..
    η αιτηση είναι ιδια αλλα εχεις αλλαξει ο εισηγητικος φάκελος που πλεον είναι αναγκαίος τα παιρνεις από τα ΚΕΠΑ ή τα εκτυπώνεις από εδώ
    https://www.ika.gr/gr/infopages/kepa/home.cfm

Senior Member
    δεν εχω δει τον γιατρο μου (ιδιωτικοσ) εναμισυ χρονο περιπου Για την επανεξεταση απο τα ΚΕΠΑ θελουν κ καινουργια διαγνωση?δηλ πρεπει να παω στον ιδιωτη γιατρο μου να πληρωσω 80ευρω κ να τον παρακαλεσω να μου δωσει διαγνωση που θα την παω στα ΚΕΠΑ Πωσ να παω στο εοπυ και να τους πω οτι θελω τη διαγνωση για επανεξεταση κεπα?