Results 16 to 19 of 19
Thread: Διάγνωση ΙΨΔ
-
20-10-2016, 10:56 #16
εννοειται...ξεκινας το αντικαταθλιπτικο κ ολα γινονται 3 φορες μεγαλυτερα.!! για 35 μερες τουλαχιστον θα εισαι τρις χειροτερα..!!!!!! θα τα δεις ολα κωλλυωμενα! τον χριστο φανταρο που λενε! τον χαρο να ερχεται!σαν να εχεις πιει τονους κοκαινη!! μαζι με αλκοολ κ ECSTASY..@@ xaxaxa δεν κανω πλακα..το στομα σου θα ειναι ξερο, θα νιωθεις παραξενα κ σαν κανονικος τρελλος...αλλα ολο αυτο θα ειναι ΣΤΡΕΣ.τιποτ αλλο.
ουτε θα παθεις κατι παραπανω..μπορει κ να μη τρως κιολας.
μολις περασουν οι 35 μερες ξεκιναει να φευγει το στρες σταδιακα..αρχιζεις κ θες να περιποιεισαι τον εαυτο σου, να πας μια βολτα..κ περιπου στις 45 μερες ξυπνας κ το κεφαλι το νιωθεις πληρως ισορροπημενο...διαυγεια κ σωστη συγκεντρωση..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! θα εισαι ενας νορμαλ ανθρωπος.αυτο..
- 20-10-2016, 11:09 #17
Και εγώ έτσι...υπήρχαν περιοδοι και περιοδοι που με έπιανε... Αλλά πραγματικά είναι πολύ απαίσιο...έχω εδώ και 1 χρόνο βαρβατα...ξεκίνησε με λίγο από ψυχικες ασθένειες,εξελίχθηκε σε θρησκευτικές, μετά σε υπαρξιακες και τέλος σε έντονη εμμονη για ψυχωση....αλλά πάντα με μια ψυχοθεραπεία τα περναγα όλα...μια συνέδρια...ίσως αυθυποβαλομαι υπερβολικά και τα βιωνω...αγχωδη διαταραχή έχω και πλέον με τη βούλα και εμένα το μυαλό μου τρέχει στις ψυχωσεις...Τι να πεις...
20-10-2016, 11:43 #18
ετσι νομιζεις οταν εχεις αγχωδη διαταραχη..οτι εισαι τρελλος! ολοι αυτο πιστευουμε..μονο που στην αγχωδη διαταραχη εκκρινεται αφδρεναλινη απο τον εγκεφαλο παραπανω..ενω στην ψυχωση συμβαλλει αλλη ορμονη κ λεγεται ντοπαμινη.
ειναι αλλος μηχανιμος το ενα αλλος μηχανισμος το αλλο...οποτε δεν παιζει..οσο κ να σφιχτεις σχιζοφρενεια δεν θα παθεις..εδω δεν επαθα εγω που το χω κ 20 χρονια!!! φοβος ειναι...κανεις την σωστη θεραπεια κ σε κανα μηνακι θα αρχισεις να βλεπεις τα αποτελεσματα..
μη το κανεις σαν την μανα μου που ξεκινσηε ρεμερον τωρα 3 μερες κ μου λεει απο το τηλ "παιδι μου αυτο το φαρμακο δεν μου κανει τιποτα!!" κ εβαλα τα γελια!! χααχχα! αν ηταν ετσι με 1 χαπακι να γινομασταν καλα..χαιρω πολυ..θελει να χτισει σεροτονινη το καιμενο..μεχρι τοτε κανε κ κατι αλλο.
μπες μεσα κ διαβαζε αλλα πραγματα..πχ τον καιρο, τα νεα, αθλητικα...προτασεις διατροφης..κ τετοιες παπαριες..μην επιβαρυνεσαι αλλο...οσο διαβαζεις για τρελλες. το μονο που πετυχαινεις ειναι να αγχωνεσαι. εισαι τρομερα ευαλωτος αυτη τη στιγμη! γιατι το κανεις αυτο κ δεν προστατευεις τον εαυτο σου?εγω οταν εχω υποτροπη δεν διαβαζω τιποτα..οταν νιωθω καλα τοτε μπορω κνα διαβαζω κ διαφορα ιατρικα,σχιζοφρενικα κλπ κλπ..
πωπω πηρα ενα ζαναξ 0.5 κ βαρεσα νταγκλες τωρα λες κ πηρα πρεζα!! ελεος! κ ειναι τοσο χαμηλη δοση...το παιδικο πηρα ελεος!
20-10-2016, 16:16 #19
Δίκιο έχεις...από αϋπνία είχες αρκετές;;; Γενικά μου βγήκε έντονη η υποχονδριαση τώρα...πήγα έκανα και μια αξονικη και αμέσως μου ήρθε στο μυαλό ότι η αξονικη μπορεί να επηρέασε κύτταρα του εγκεφάλου μου και να με κάνει χειρότερα...έπαθα και μια αποπροσωποποιηση πριν από λίγες ώρες ως σοκ για την σκέψη της αξονικης αλλά τώρα την παλεύω κάπως...εμβοες στο αυτί,γενικά αυτό που παρατηρώ είναι πως θέλω και τα παθαίνω...δεν πρέπει να μπαίνω και να διαβάζω αλλά εγώ εκεί....