Results 1 to 5 of 5
Thread: ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
-
18-10-2016, 22:33 #1
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ ΓΤ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΘΕΛΗΣΗ ΤΡΑΝΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 40 ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΡΑ:καταλαβα νομιζω πιο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα στην ψυχωση.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ.ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ τελειομανια να βελτιωνομαστε πρακτικα βαση με καποιο προγραμμα(που οκ δεν θα κραταει και για παντα...)
και για να το πω οπως το καταλαβαινω χωρις λιανα λογια πρεπει να συχρονισουμε τους συμβολισμους στο μυαλο μας με πρακτικες κινησεις που θα ομορφηνουν την ζωη μας ή τουλαχιστον α την κανουν υποφερτη... ΥΓ πηγα στο τζεοντον απο αμπιλιφαυ τελευταια....
- 18-10-2016, 23:24 #2
19-10-2016, 00:47 #3
Γεια σου Δημήτρη!!!
Θες να πεις μήπως ότι μπορεί να έχουμε καλή ψυχολογία αλλά είναι σαν η πάθηση να μας έκλεψε το κίνητρο και την θέληση ίσως. Σαν να μη ξέρουμε πως να παίξουμε την παρτίδα χαρτιών της ζωής , λέω εγώ τώρα.
Εύχομαι να τα πηγαίνεις πάντοτε καλά κ να προχωράς σε κάτι καλύτερο.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
19-10-2016, 00:57 #4
παιδια απλα λεω οτι ο ψυχωτικος μπορει να εχει καλη ψυχολογια χωρις ταυτοχρονα να κανει καλες κινησεις,ενω οι 'φυσιολογικοι' σε περιοδο που εχουν καλη ψυχολογια δρουν ταυτοχρονα με καλυτερες κινησεις εκεινη την περιοδο που εχουν την καλη ψυχολογια ενω εμεις και με καλη ψυχολογια δεν μπορουε να δρασουμε οπως πρεπει
19-10-2016, 00:59 #5
και οντως το φυσιολογικο ειναι οταν το ατομο εχει καλη ψυχολογια να δρα και καλυτερα ενω εμεις πρεπει να κανουμε εστω για λιγο καιρο ενα προγραμματακι