Πρώτη φορά σε χαλαρή σχέση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ετσι κιουμπ να πηγαινεις δεν θα γινουμε ισα και ομοια :p
    Είσαι άρχοντας :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Είσαι άρχοντας :p
    το δευτερο ονομα μου :cool:

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    το δευτερο ονομα μου :cool:
    Αρχοντομαλ@κας εννοούσα αλλά δεν γράφει καλά το πληκτρολόγιό μου :p

Senior Member
    Αρχοντομαλ@κας εννοούσα αλλά δεν γράφει καλά το πληκτρολόγιό μου :p
    τωρα ειναι αργα κιουμπ αυτο π ενοουσες το ειπες παραπανω..τωρα προσπαθεις να μας ριξεις σταχτη στα ματια?:p

Ε άμα είναι άντρας πάω πάσο...............
    Δεν με καταλαβες,δεν κατακρινω οσες κανουν ελευθερη σχεση.Κατακρινω οσες περιμενουν να γινει η ελευθερη σχεση κανονικη σχεση και καθονται και χτυπιουνται και κλαιγονται για αυτο,αντι ειτε να χαρουν την περιπετεια ειτε να βρουν καποιον που τους θελει.

Κατακρινω εξισου και τους αντρες που το κανουν αυτο αλλα ειναι πολυυυ λιγοτεροι.

Γενικα ολα αυτα τα μονοπλευρα και οι καψουρες ειναι κολληματα του μυαλου και χασιμο χρονου.Οταν μεγαλωνεις το καταλαβαινεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Απο τη στιγμη που πηδας ποιο ειναι το προβλημα σου?Μην καθεσαι και τα σκαλιζεις σαν κοριτσακι,αφου σου λεει οτι δε θελει κατι αλλο.Κοιτα να περνας καλα οσο κρατησει.
    προφανως, δεν ειναι ο καημος του να πηδηξει...
    δεν εχουν ολοι οι ανδρες δυσκολιες να βρουν μια γυναικα να πηδηξουν.
    μερικοι το βρισκουν ευκολα και θελουν κατι παραπανω.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    προφανως, δεν ειναι ο καημος του να πηδηξει...
    δεν εχουν ολοι οι ανδρες δυσκολιες να βρουν μια γυναικα να πηδηξουν.
    μερικοι το βρισκουν ευκολα και θελουν κατι παραπανω.
    Ας το βρει απο αλλη,αφου αυτη δεν θελει κατι παραπανω.
    Μια ωραια περιπετεια ζει,δεν ειναι αναγκη να τα δραματοποιουμε ολα με ερωτες και ιστοριες.Ας το απολαυσει.

Εγωισμοι και ανασφαλειες ειναι αυτα.

Banned
    Δεν με καταλαβες,δεν κατακρινω οσες κανουν ελευθερη σχεση.Κατακρινω οσες περιμενουν να γινει η ελευθερη σχεση κανονικη σχεση και καθονται και χτυπιουνται και κλαιγονται για αυτο,αντι ειτε να χαρουν την περιπετεια ειτε να βρουν καποιον που τους θελει.

Κατακρινω εξισου και τους αντρες που το κανουν αυτο αλλα ειναι πολυυυ λιγοτεροι.

Γενικα ολα αυτα τα μονοπλευρα και οι καψουρες ειναι κολληματα του μυαλου και χασιμο χρονου.Οταν μεγαλωνεις το καταλαβαινεις.
    Ναι κατάλαβα τι κατακρίνεις, αλλά αυτό το εξίσου δεν φάνηκε........εγώ αυτό σχολίασα .....
    Όσο για τις καψούρες δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου, θα φας και τα μούτρα σου, τι θα πάθεις? ας χαθεί και χρόνος.....μια ζωή όλα σωστά θα τα κάνεις?..............

Senior Member
    Ας το βρει απο αλλη,αφου αυτη δεν θελει κατι παραπανω.
    Μια ωραια περιπετεια ζει,δεν ειναι αναγκη να τα δραματοποιουμε ολα με ερωτες και ιστοριες.Ας το απολαυσει.

Εγωισμοι και ανασφαλειες ειναι αυτα.
    Μα το ειπε ΗΔΗ οτι την γουσταρει για σχεση την κοπελα. Δεν θελει να την δει σαν ξεπετα, ειναι ερωτευμενος. Πως του λες να ειναι ικανοποιημενος επειδη βρηκε να πηδηξει;
    Αν ηθελε μονο να πηδηξει, το εκανε ηδη, δεν θα το συζητουσε.

Ναι κατάλαβα τι κατακρίνεις, αλλά αυτό το εξίσου δεν φάνηκε........εγώ αυτό σχολίασα .....
    Όσο για τις καψούρες δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου, θα φας και τα μούτρα σου, τι θα πάθεις? ας χαθεί και χρόνος.....μια ζωή όλα σωστά θα τα κάνεις?..............
    Ε,μεχρι τα 20-20κατι καλα ειναι αυτες οι ιστοριες,μετα ειναι χασιμο χρονου.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Μα το ειπε ΗΔΗ οτι την γουσταρει για σχεση την κοπελα. Δεν θελει να την δει σαν ξεπετα, ειναι ερωτευμενος. Πως του λες να ειναι ικανοποιημενος επειδη βρηκε να πηδηξει;
    Αν ηθελε μονο να πηδηξει, το εκανε ηδη, δεν θα το συζητουσε.
    Στο μυαλο ειναι ολα,ειναι στο χερι του να το παρει αλλιως και να λογικευτει

Junior Member
    Παιδιά διαβασα τα σχολια σας και με βαση αυτα πρεπει να πω οτι δεν με ενδιαφερει να πηδηξω. Δεν ειναι κατι που μου λειπει. Απλα ειμαι τσιμπημενος - ερωτευμενος, οπως θελετε πειτε το. Μετα απο προσφατη συζητηση, μετα την δημοσινευση μου, στην οποια μου ειπε οτι με θελει στην ζωη της αλλα οτι δεν τρεφει εντονα συναισθηματα για μενα, αποφασησα να μην ξαναασχοληθω. Υπαρχει κατι λεει αλλα δεν ξερει πως θα εξελιχθεί. Πραγματικα την γουσταρω πολυ, το παλεψα μηπως αλαξει η μεταξυ μας κατασταση αλλα δεν τα καταφερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jetakias View Post
    Παιδιά διαβασα τα σχολια σας και με βαση αυτα πρεπει να πω οτι δεν με ενδιαφερει να πηδηξω. Δεν ειναι κατι που μου λειπει. Απλα ειμαι τσιμπημενος - ερωτευμενος, οπως θελετε πειτε το. Μετα απο προσφατη συζητηση, μετα την δημοσινευση μου, στην οποια μου ειπε οτι με θελει στην ζωη της αλλα οτι δεν τρεφει εντονα συναισθηματα για μενα, αποφασησα να μην ξαναασχοληθω. Υπαρχει κατι λεει αλλα δεν ξερει πως θα εξελιχθεί. Πραγματικα την γουσταρω πολυ, το παλεψα μηπως αλαξει η μεταξυ μας κατασταση αλλα δεν τα καταφερα.
    μπραβο φιλε μακρια.. ολοι εχουμε αγαπησει λαθος ανθρωπο η μαλλον καποιον που δεν ενιωσε.. προχώρα.. η ζωή είναι εδώ ζήσε την η ευτυχία είναι επιλογή !!!

Banned
    Quote Originally Posted by jetakias View Post
    E τι να παλεψεις, δεν είναι και στο χέρι σου....ε ναι καλά κάνεις, πας παρακάτω και άντε στο καλό να πάει !

Page 2 of 2 FirstFirst 12