Results 31 to 45 of 64
-
21-10-2016, 14:53 #31
Φυσικα και ειναι λαθος και των δυο. Ποιος εχει πει κατι διαφορετικο;
Ενα λαθος ομως που απ την στιγμη που εγινε εξελισσεται στο σωμα ΜΟΝΟ της γυναικας. Δεν πεφτει λογος σε κανεναν αλλον το τι θα κανει στο σωμα της.
Αν ο πατερας θεωρει οτι εχει λογο, ας κανει στον εαυτο του εκτρωση...
Προσεξε ενα σημαντικο σημειο ομως.
Αν και λαθος και των δυο, ΑΡΚΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ.
ο πατερας ας προσεχει πριν κανει την μαλακια (κυριολεκτικα) λοιπον και του ειναι αρκετο. Μετα δεν εχει δικαιοδοσια.
- 21-10-2016, 14:57 #32
21-10-2016, 15:20 #33
21-10-2016, 15:25 #34
21-10-2016, 15:31 #35
21-10-2016, 16:08 #36
Υπαρχουν λαθη και λαθη.Τα συγκεκριμενα τα θεωρω χοντρα γιατι η οικογενεια και ο γαμος ειναι σοβαρα πραγματα.
Στη περίπτωση της κοπέλας δε μπορώ σε καμία περίπτωση να θεωρήσω ότι η γέννηση ενός παιδιού είναι «ανώριμη ενέργεια». Η εγκυμοσύνη είναι κάτι που συμβαίνει ακόμα και αν κάποιες φορές δε το περιμένουμε ή δε το προγραμματίζουμε. Μπορεί να ακούγομαι γραφική αλλά θεωρώ ότι είναι ένα θαύμα.
Ποιος είπε ότι δε μπορεί να πάρει αγάπη ένα πλάσμα πχ. χωρισμένων γονιών ?? Ποιος θα προκαθορίσει τη μοίρα και τη τύχη του? Κανένας δε ξέρει πως μπορεί να εξελιχθεί ένας άνθρωπος. Βλέπουμε καθημερινά τόσα άτομα που προέρχονται από «αγαπημένες» οικογένειες και είναι δυστυχισμένα. Ακόμη, βλέπεις ανθρώπους που έχουν περάσει δυσκολίες και γίνονται καλύτεροι μέσα από αυτές. Είναι πολυπαραγοντικό το θέμα….
21-10-2016, 16:24 #37
3 μηνων δεν εχει καμμια συνειδηση το εμβρυο, θελω να πω καλυτερα να το ριξεις
21-10-2016, 16:56 #38
Για το θεμα της προφυλλαξης συμφωνω απολυτα και το ανεφερα κ μονη μου οτι ηταν λαθος,ασχετα απο το οτι δεν φανταζομουν οτι θα εμενα εγκυος..δεν ειναι δικαιολογια αυτο,αν κατσω κ σαν αναλυσω ομως ολη τη συζητηση που ειχαμε λιγες μερες πριν να εχω καθυστερηση θα βγαλετε το συμπετασμα οτι το εκανε επιτηδες..ηξερε ποια ηταν η πιο γονιμη μερα..εγω ουτε καν δεν σημειωνω ποτε εχω περιοδο.πως γινεται αυτο???θυμοταν ποτε ειχα αδιαθετησει,ειχε μετρησει κ τσουπ..δεν ειχε προφυλακτικα εκεινη την ημερα..απο τοτε που τα συνδιασα ολα αυτα ξενερωσα...κ το ξαναλεω φταιω και εγω που το δεχτηκα,το ξερω...
21-10-2016, 17:05 #39
21-10-2016, 22:41 #40
Για ποιον ίδιο είναι σωστό και λάθος? εγώ είπα άν ο ένας δεν θέλει παιδιά αλλά για κάποιο λόγο δεν πάρει προφυλάξεις, λάθος και των δύο θα είναι .........δηλαδή αν εγω είμαι άντρας και θέλω να σου κάνω ενα παιδί , και εσύ είσαι μεθυσμένη και ξεχάσεις τις προφυλάξεις αλλά δεν θες παιδιά..... τι θα είναι αυτό το παιδί? από επιλογή? λάθος θα είναι, αφού το επιλεγει μόνο ο ένας........και δικό μου λάθος, γιατί αδιαφόρησα για σενα που δεν θες παιδιά...........την έκανα την μαλ@κία δλδ......
Και γιατί δεν του το λες? εντάξει αν το έκανε με σκοπό τι να θέλεις από αυτόν τον άνθρωπο? λογικό να ξενερώσεις........
22-10-2016, 09:03 #41
Ευρυδίκη, ασχετα με τον πατέρα του παιδιού και όλο το κακό συναπάντημα, εσυ πως νοιώθεις που είσαι εγγυος; Πιστεύεις πως έχεις πετύχει 5 πραγματα στη ζωή σου τα όποία σε ολοκλήρωσαν και πως μπορείς να αφοσιωθείς σε ένα παιδί; Μπορείς να αναλάβεις τον ρόλο της μητέρας εσύ ως άτομο; Ασχετα με το τι λένε οι παραέξω δλδ γονείς φίλοι κτλ εσύ είσαι έτοιμη για να γίνεις μαμά; Αν ναι, μην σε απασχολεί ιδιαιτερα τι λένε οι υπόλοιποι.
Δεύτερον, οσον αφορά τον πατέρα του παιδιού, δεν είναι και αναγκαίο να γίνει και συντροφός σου. Η καλή μαμά είναι η ευτυχισμένη και ηρεμη μαμα, εγω αυτό καταλαβαίνω πλέον με τα δικά μου μωρά. Αν μπορείς να είσαι ήρεμη όντας αγαμη μαμα, καν το έτσι. Βέβαια, πριν πάρεις μια απόφαση χωρισμού καλό θα ήταν να αφηνες να περασει λίγο ο χρόνος γιατι οι 1οι μηνες είναι λίγο περίεργοι. Κι εγω ήθελα να ευχαριστηθώ την εγκυμοσύνη μου κ να είμαι σαν τις μανουλες στις διαφημησης, αλλα με΄τις ορμόνες το έχασα εντελώς. Όλα με εκνεύριζαν και μου μυριζαν τα πάντα και όλη μέρα καθάριζα τα καθαρά.
Πάντως, μην περιμένεις πως η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι αυτό που μας λένε, δλδ ηρεμία και χαρα και δε ξερω γω τι άλλο. Είναι περίοδος πολύ δυσκολη, χρειάζεται υπομονή. Και αν θελεις τη γνώμη μου, μην σκέφτεσαι στρεσογόνα πράγματα γιατί το στρες και εσενα επιρρεαζει και το μωράκι σου. Κανε πράγματα που σε ευχαριστούν. Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση με τις ορμόνες σου θα είσαι πιο σιγουρη για τις αποφάσεις σου και πιο αντικειμενική αν μου επιτρέπεις.
22-10-2016, 11:22 #42
μπερδευτηκες..
η περιπτωση που λες ειναι περιπτωση εξαπατησης και την ξεχωρισα απ το πρωτο μηνυμα.
αν ΘΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να κανεις παιδι ΣΕ καποια η ΜΕ καποιον που δεν θελει, τοτε τον εξαπατας , τον εκμεταλλευεσαι, γενικα εισαι η για ψυχιατρο η για φυλακη.
ειτε προερχεται απο εναν μαλακα ανδρα οπως το περιεγραψες, ειτε προερχεται απο μια μαλακισμενη ( η μουρλη) που θελει με το ζορι καιμε εξαπατηση να κανει παιδι απο καποιον που δεν θελει η δεν την θελει. (του γιατρου, κανονικα).
εγω συζηταω αν ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, και ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ χωρις κανεις απ τους δυο να λαβει μετρα προφυλαξης αλλα και χωρις κανεις να εχει δολο, (αρα φταινε και οι δυο), ο ενας θελει την ολοκληρωση της εγκυμοσυνης και ειναι διατεθιμενος να καλωσορισει το παιδι στην ζωη του, ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, ενω ο αλλος θεωρει οτι ειναι προβλημα και δυστυχια και δεν ειναι ουτε ετοιμος ουτε διατεθιμενος να αναλαβει ενα παιδι, ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟς Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗς ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.
την παραπανω περιγραφη αφορα το 'σωστο και λαθος" αναλογα με τον καθενα που ανεφερα, ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΛΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΘΥΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΕΛΕΟΣ.
δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαινεις και γιατι..
22-10-2016, 13:05 #43
Κάτι τέτοια βλέπω και θέλω να γυρίσω Αίγυπτο το συντομότερο δυνατόν! Η απόλυτη κατάντια της αθεης/ανηθικης/θρησκευτικά αδιάφορος δύσης! Ναρκωτικά, βιασμοι,σεξ εκτός γάμου, προκλητικές κοπέλες,παντελής έλειψη θρησκευτικού αισθήματος,πορνεία, αθεια κτλ!Στην Αίγυπτο οι χριστιανός και οι μουσουλμάνοι περνούμε σοβαρά τη θρησκεία μας,την εφαρμόζουμε κατά γράμμα,οι γυναίκες είναο σεμνές,φοράνε μαντήλα και οι χριστιανές και οι μουσουλμάνες και βγαίνουν από το σπίτι μόνο για να πάνε εκκλησία/τζαμί!Οι δε Αιγυπτιοι χριστιανοί/Κόπτες δίνουν τη ζωή τους και σκληρό αγώνα για την πίστη τους και είναι καθημερινά εκκλησία και είναι ευσεβής! Μήπως αν ακολουθούσατε κατά γράμμα κι εσείς οι Ελλη ες(δυτικό γενικότερα) κατά γράμμα τη θρησκεία σας και τηρουσατε 100% τις θρησκευτικές σας υποχρεώσει (τακτικός εκκλησιασμος,αγάπη για την θρησκεία μέχρι αυταπάρνησης της ζωής για χάρη της κτλ οπως κανουν οι Αιγυπτιοι είχατε καλύτερη ζωή;
22-10-2016, 13:14 #44
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 24-10-2016 at 16:23.
22-10-2016, 13:34 #45