Results 16 to 30 of 30
-
23-10-2016, 22:06 #16
- 23-10-2016, 23:23 #17
24-10-2016, 08:12 #18
24-10-2016, 08:15 #19
Αλλο να το σταματησεις , εκει ειναι παρεπομενες οι παρενεργειες , το θεμα ειναι να μην ταρχισεις .........ενα λαιτ αποτελεσμαεχω δει μονο με το εφεξορ ..................το ρεμερον ειναι καλο , αλλα ανοιγει τρομερα την ορεξη ......τρως ασυστολα .....αμα δεν προσπαθησεις μονος , δεν γινεται τιποτα ......
24-10-2016, 08:57 #20
Μπορεί ο γιατρός να κατάλαβε ότι διαθέτεις ψυχικές δυνάμεις οι οποίες είναι τέτοιες που είναι ικανές να σε βγάλουν από την ασθένεια. Γι αυτό, με το να σου στερήσει τα φάρμακα ήθελε να σε αναγκάσει (με την καλή την έννοια) αυτές τις ψυχικές δυνάμεις να τις ενεργοποιήσεις. Επίσης για να σου κόψει τα φάρμακα πάει να πει πως η διάγνωση του είναι πως η κατάσταση σου δεν είναι τέτοια που καθιστά τα φάρμακα αναγκαία. Εκτός κι αν τόσο καιρό του παρίστανες ότι το προβλημα σου δεν ειναι τοσο σοβαρό όπως μας το περιγράφεις εδώ ή έπεσες σε πολύ μέτριο γιατρό.
γιάννης
24-10-2016, 09:55 #21
εχεις δικιο σε αυτο..μονο που θα διαφωνισω στο οτι παριστανα..δεν παριστανω σοτν γιατρο..ισα ισα ειμαι τοσο φοβιτσιαρα που του τα λεω ολα!δεν του κρυβω τιποτα.....τα λεω ολα σε αναλυτικο βαθμο.
με τα ζαναξ που παιρνω εδω κ 1 βδομαδα σαν να νιωθ καπως καλυτερα..αλλα οχι εντελως καλα.
νιωθω οτι τουλαχιστον εχει φυγει η αποπραγματοποιηση κ η θολουρα..πενραω μια φαση πυο ψυριζω τα παντα..ισως να επαιρνα αντικαταθλπτικο θα ημουν πιο κουλ κ δεν θα με απασχολουσαν πραγματα που με απασχολουν..θα ημουν πιο ψυχραιμη να τα σκεφτομαι αλλιως..αλλωστε τα πρβληματα γινονται προβληματα οταν μεις οι ιδιοι τους δινουμε τοση αξια..κ επειδη εχω πολυ αναλυτικο μυαλο..ταλαιπωρουμαι τοσα χρονια..
τελιξα η πολυ αναλυση που εχω κανει με ψυχοθεραπεια μερικες φορες νιωθω οτι μου εχιε βγει σε κακο..
καλυτερα να μην αναλυουμε τοσο πολυ τα πραγματα...τελικα.
24-10-2016, 10:04 #22
H υπεραναλυση , παντα βγαινει σε κακο .............οσο για ταντικαταθλιπτικα , επειδη εχουμε μια σχεση με τον γιατρο μου καλη , ξερει οτι δεν τρωω bullshit , μου τοπε ξεκαθαρα , οτι ταντικαταθλιπτικα , ουδεποτε θεραπευσαν κανεναν , απλως συγκαλυπτουν το προβλημα , οτι καταφερεις μονος , ιδιαις δυναμεις .................ε , δεν τολες ευκολα αυτο , κινδυνευεις να χασεις τον ' πελατη ' ............αυτος ειναι εντιμος ομως ....γι αυτο και τον εχω 5 χρονια , καθε 1.5 μηνα παω , τα ιδια και τα ιδια λεμε , εχω γινει εξπερ στην φαρμακολογια , ολο εκει γυρνω την συζητηση ................μου αρεσει το αντικειμενο .....σε ψυχοθεραπευτη , δεν θα πηγαινα ποτε ......
24-10-2016, 10:06 #23
πλεον νιωθω κ γω ετσι..οτι το αντικαταθλιπτικο με βοηθαει να ειμαι ισορροπημενη, σταθερη, οργανικα σε δυναμη...να αντιμετωπιζω τα προβληματα μου με σθενος..
περσι επαιρνα τετοια εποχη λαντοζ κ ειχα χειρουργειο που στανταρ χωρις αντικαταθλπτικο θα ειχα σαλταρει..
υπηρχε ασαφεια περι υγειας μου κ ομως με το αντικαταθλιπτικο που επαιρνα καταφερα να το σκεφοτμαι ηρεμα , χαλαρα κ ισορροπημενα..χωρις αντικαταθλιπτικο καταληγω τελικα στο να αναλυω τρομερα τα πραγματα...να ειμαι συνεχεια σε σκεψη, να εχω ασταθειες κ ταραχες κ να νιωθω συνεχως ευαλωτη..πλεον νιωθω οτι ειναι η δικη μου επιλογη να ζω με αντικαταθλιπτικο..πραγματι κα με κανει ανθρωπο ηρεμο, διαυγη κ με ισορροπια..
πειτε με εξαρτημενη..δεν με νοιαζει..με νοιαζει μονο να ειμαι νορμαλ κ κουλ οπως αλλοι ανθρωποι..
δεν το πετυχα με τις ψυχοθεραπειες ..οποτε θεωρω οτι μαλλον απετυχαν..
πιθανον ο καθε οργανισμος επειδη ειναι διαφορετικος, αλλοι το πετυχαινουν να ειναι νορμαλ με ψυχοθεραπειες σκετες κ αλλοι με φαρμακο..πιθανον ανηκω στην δευτερη ομαδα..
εχω παρατηρησει επισης οτι ο.τιδηποτε συμβαινει το περναω απο κοσκινο..με κουραζει το μυαλο μου.δεν το αντεχω.
αν δω οτι δεν την παλευω..κανω υπομονη τωρα..θα το παρω μονη μου κ θα τον ενημερωσω.
πραγματικα οταν περνω αντικταθλιπτικο ειμαι κανονικος ανθρωπος με σωστη σκεψη.
πλεον ειμαι γεματη αρνητικοτητα.δεν θελω να ζω ετσι.καλυτερα να παιρνω ενα χαπακι κ τελος.
κουραστηκα να αναλυω κ να ψυχαναλυω..δεν εχει νοημα πια πιστευω για μενα.
εκανα ο.τι μπορουσα ψυχοθεραπευτικα(14 χρονια ομαδικη ψυχοθεραπεια κ 3 μηνες γνωσιακη) κ ουτε νιωθω οτι μπορει να μου δωσει κατι πλεον.
αν δω κ αποειδω θα ξεκινησω λαντοζ.τελος..να χαλαρωσω κ να ειμαι ομορφα στη ζωη μου.
απο τοτε που το εκοψα πεθαινω απο πονους περιοδου κ απο ημικρανιες...οταν παιρνω αντικαταθλιπτικο ουτε καν ποναω στην περιοδο...τωρα οταν εχω περιοδο δεν ερχομαι καν στη δουλεια απο τους πονους..ακομα κ αυτο το ειχε φτιαξει.
διαθεση παντως το σκ ειχα πολυ καλη.εκανα δουλειες στο σπιτι που ειχα καιρο..εκανα τα λαιβ..ειχα ελαχιστο στρες..σημερα το πρωι που ηρθα στη δουλεια παλι χαος στο κεφαλι..
ε αι στο διαολο πια!! να πα να χεστει...θα αφησω κ αυτη την εβδομαδα να περασει κ θα δω..αν δω οτι δεν το χω...θα παω να το παρω μονη μου.
εχω εμπειρια πλεον στο λαντοζ κ ξερω..θα με σαλταρει στην αρχη αλλα οταν θα κανει την αγχολυση..η ζωη θα ειναι κ παλι ομορφη.
περναω μια φαση που πραγματικα το μυαλο μου ειναι τρομερα αναλυτικο κ με εχει κουρασει.
οταν παιρνω το χαπακι το μυαλο ηρεμει κ δεν αναλυει τοσο..κ η πολλη αναλυση βλαπτει παιδια..εκει καταληγω.
τωρα πηρα το ζαναξ των 0.5 που μου εδωσαν κ νιωθω λες κ πηρα ηρωινη..βαραω τις νταγκλες μου εδω στο γραφειο κ δεν εχω ξεκινησει ακομα δουλεια.......κ το ζαναξ δνε ειναι λυση...κανει εξαρτηση κ στην τελικη εως ποτε θα το παιρνω?? στο τελος θα κανω εθισμο κ δεν θα μπορω χωρις αυτο..
24-10-2016, 10:23 #24
αν θες να παρεις 20 κιλα σε 2 μηνακια...παρε ρεμερον.......τελειο φαρμακο..αγγιξα το ΖΕΝ ...απιθανο αποτελεσμα..αλλα πηρα 7 κιλα σε 1 μηνα κ μου το κοψε..
δεν μου ανοιεξ την ορεξη..ετρωγα οπως τρωω παντα κ απλα πρηστικα κ τα μπουτια μου εγιναν σαν φραντζολες!!! οποτε ουτε καν το σκεφτομαι για ρεμερον..ουτε καν!!
24-10-2016, 11:07 #25
αν εισαι σιγουρη οτι χρειαζεται φαρμακο και δεν στο δινουν, παρε κι αλλη γνωμη απο αλλον γιατρο.
μην το παρεις μονη σου, παντως.
24-10-2016, 11:13 #26
το ξερω το πρωτοκολλο τοσο πολυ που ξερω ακομα κ πως να το παρω κ ποσα μιλιγκραμ..σιγουρα δνε θα κανω κινηση πριν μιλησω στον γιατρο...αν αποφασισω οντως να το παρω απλα θα τον παρω κ θα του το πω..
αν γυρισω κ του πω μετα τις 31/10 οτι δεν μπορω χωρις ζαναξ...ειμαι σιγουρη οτι θα συμφωνησει γιατι γενικα δεν ειναι υπερ του α παιρνω ζαναξ για κανα 3μηνο...μου το κοβει στον 1 μηνα με 40 μερες...για να μην εθιστω..δλδ αν δει οτι εχω αναγκη ζαναξ καθε μερα ειμαι σιγουρη οτι κ ο ιδιος θα προτεινει μονιμη θεραπεια.
τωρα το λαντοζ αν θα το επαιρνα θα το επαιρνα 1 βδομαδα μισο κ μετα ολοκληρο των 20 κ ο θεος βοηθος..εχει κ τρομερες παρενεργειες..θα με κανει ζομπι το ξερω..αλλα το χω περασει κ αυτο κ ξερω κ δεν με φοβιζει ιδιαιτερα..
25-10-2016, 07:04 #27
Ανξιους , μου φαινεται καλος ο γιατρος σου , απο την σταση του στα ζαναξ .................οσο για τις υπεραναλυσεις , ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας , εγω κι οταν τα κοβω ταντικαταθλιπτικα ( εχω την πειρα και παιρνω δικα μου κοκτεηλς , αρχιζω , σταματω κλπ. ) δεν αρχιζω υπεραναλυσεις ..................εκτος κι αν αναφερεσαι σε εμμονες , που φερνει η κτθλψη ....................μην κολλας στο λαντοζ , εγω τα δοκιμασα ολα , και κατεληξα σε σεροξατ , καλο για το αγχος κακο για την λιμπιντο , και εφεξορ , καλο για καταθλιψη , λιγο επηρρεαζει την λιμπιντο , αλλο φαρμακο δεν μουκατσε.........ολα ταχω δοκιμασει .....
25-10-2016, 10:06 #28
μωρε δεν εχω δοκιμασει κανα αλλο εκτος απο λαντοζ κ ρεμερον..κ φοβαμαι να παρω κατι αλλο..αλλα αν ο γιατρος δωσει κατι αλλο τοτε πολυ ευχαριστως..μονη μου θα επελεγα λαντοζ γιατι το ξερω.
εμμονες εχω ναι αλλα οχι σε υπερβολικο βαθμο..πιο ηπιο..αλλα μερικες φορες με βασανιζουν.
κολλαει το μυαλο μου παντως σε θεματα κ δυσκολο να το γυρισω.
εχω ανησυχησει μηπως τρελλαινομαι ...ειδικα σημερα..νιωθω φοβο οτι θα τρελλαθω..
αληθεια..
14-11-2016, 13:03 #29
κ τελικως πηρα το λαντοζακι..κ αρχισαν τα οργανα....ξυπναω με τρομερη συγχιση..αλλα ξερω οτι ειναι παρενεργεια του, κανω υπομονη κ παιρνω ζαναξ μαζι. χωρις ζαναξ το φαρμακο αυτο δεν παει, σε κανει χειροτερα, ομως εχω μια ελπιδα οτι καποια στιγμη σιγα σιγα θα ξυπνησω κ θα νιωσω οπως παλια νορμαλ.
αντε με τις υγειες μου που λενε!
24-01-2018, 11:49 #30
Anxious ,παίρνω και εγώ μισό λαντοουζ ρε συ εδώ και δέκα μέρες και έχω ενόχληση στο στομάχι σα μπουνιά ,και νιώθω μια σύγχιση γενικότερα ειδικά όταν ξυπνάω ,γενικώς νιώθω σαν να μου έχεις επειδεινωσει κάπως το άγχος ,είναι παρενέργειες του αυτές; Πρώτη φορά το παίρνω σε συνδυασμό με σεροκουελ,ποτέ. Θα δράσει το φάρμακο για να κάνει αγχολυση;