Results 1 to 4 of 4
-
25-10-2016, 15:45 #1
αγχος, αρρυθμιες, φουσκωμα και ποδοσφαιρο!
καλησπερα σε ολους! ειμαι νεος στο γκρουπ και γραφω πρωτη φορα εδω! ειμαι 25 χρονων και εδω και 4-5 χρονια ταλαιπωρουμαι απο κρισεις πανικου και μαλλον εχω αγχωδη διαταραχη! ειχα και εγω ολα αυτα τα ωραια συμπτωματα ταχυκαρδιες, εκτακτες, ζαλαδες, τρεμουλο, μουδιασματα στα χερια, πονοι και καψιμο στο στηθος, πονοκεφαλους, φουσκωματα, πονοι στο στομαχι και στο εντερο ,δυσπνοια σαν να μην μ φτανει ο αερας και κομπο στο λαιμο! ειχα παει και εγω απειρες φορες στα επειγοντα και παντα δεν μου εβρισκαν τιποτα και οταν εφευγα ημουν καλα για καποιες μερες αλλα μετα ξαναεπεστρεφαν και φτου και απο την αρχη μεχρι που πηγα σε ψυχολογο και ημουν πολυ καλυτερα και οποτε παθενα καποιο συμπτωμα παθενα μια μικρη κριση πανικου αλλα ηταν διαχειρησιμη! μετα απο καποιο καιρο ομως αρχησα παλι να αγχωμαι γιατι αρχησα να σκεφτομαι παλι τα χειροτερα με αποτελεσμα μια μερα να παθω κολπικη μαρμαριγη! οι γρατροι δεν μου βρηκαν κατι παθολογικο και δεν ηξεραν απο τι προηλθε, μου ειπαν οτι μπορει να ευθηνεται το αγχος και η πολυ coca cola που επινα μεχρι τοτε! απο εκεινη την μερα και μετα τσεκαρω συνεχεια την καρδια μ να δω αν εχω αρρυθμια! πηγα και σε αλλους γιατρους αλλα δεν μ εβρισκαν κατι κατι μ ελεγαν να συνεχισω κανονικα την ζωη μ να μην αγχονομαι και να αθλουμαι κανονικα και ετσι εκανα και ημουν μια χαρα μεχρι που καποια εκτακτη θα ερχοταν και θα με αγχοναι και μαζι με το αγχος ερχοταν και αλλες εκτακτες και πηγαινα στον γιατρο μ εκανα παλι ολες τις εξετασεις holter, καρδιογραφημα, triplex, εξετασεις αιματος και ολα κομπλε και για καποιο καιρο συνεχιζα και παλι τα ιδια μεα και ειπα οτι και να γινει θα κανω καθε χρονο ενα τσεκ απ για να με κραταει χαλαρο και επαιζα κανονικα ποδοσφαιρο αλλα οταν επαιζα αγωνες ειχα πολυ φουσκωμα και καποιες φορες εκτακτες αλλα δεν με αγχοναν τοσο πολυ τις ειχα μαθει πλεον!! και . . . . και ερχομαστε στο σημερα και ενω εχω κανει πριν 1μησι μηνα τις εξετασεις μ στον καρδιολογο (μονο τεστ κοποσεως δεν εκανα γιατι εχουμε κανει τοσες φορες και το θεωρησαι ανουσιο) και εχουν βγει αριστες με εχουν πιασει αρρυθμιες του τυπου εκει π εχω ανεβασμενους σφηγμους στον αγωνα μολις σταματησω να τρεχω μετα απο μερικα δευτερολεπτα ξαφνικα χτυπαει αργα και οταν το επαθα για 1η φορα αυτο τρομαξα πολυ και με επιασε και μια ζαλη! απο τοτε ζαλιζομαι συνεχεια σαν να κουνιεμαι ενα πραμα και οταν ειναι να αθληθω η να παιξω ποδοσφαιρο η να κανω μονος μ γυμναστηκη μου συμβαινει το ιδιο πεφτουν πολυ αποτομα οι σφυγμοι μου και την περασμενη πεμπτη που πηγα για προπονηση επαθα παλι το ιδιο και εκεινη την ωρα αγχοθηκα παρα πολυ και απο αργους σφηγμους που ειχα με επιασε ταχυκαρδια για μια στιγμη και μετα ξαναεπεσαν αποτομα και εννοειται πως για συντροφια ειχα και την ζαλαδα μαζι! απο τοτε δεν ξαναπηγα για μπαλα και φοβαμαι πολυ! υπαρχει καποιος αλλος με τα ιδια συμπτωματα η καποιος που μπορει να με βοηθηση? συγνωμη για το μεγαλο κειμενο απλα εννοιωθα πως ολα αυτα επρεπε να τα πω καπου γιατι τοσα χρονια το ζω λιγο μονος μου ολο αυτο!
- 25-10-2016, 15:47 #2
ξεχασα να πω πως και παλι οταν παω για ποδοσφαιρο εχω τρομερο φουσκωμα ενω εχω φαει 3-4 ωρες ποιο πριν!
26-10-2016, 06:53 #3
Αν εκανες ολες τις εξετασεις σε αρκετους γιατρους απο οτι λες.παρτο αποφαση.Η πας σε ψυχιατρο Η τογραφεις το αφεινηςνα ειπαρχει και πας παραπερα(μην αφησεις ενα φοβο να σου παρει κατι που αγαπας .)Ζεις 1 φορα προσεχε τι χανεις.η καρδια ηταν το πρωτο πραγμα που φοβηθηκα εκτοτε φοβηθηκα παρα πολλα (μην τρελαθω .ειτζ .πιεση.σκληρυνση αλς καρκινο υπατιτιδα)και αλλα τοσα.ειχα και γω εκτακτες πολλα χρονια πριν μολις ετρωγα μαρτυριο(αλλα οπως ηρθαν ετσι φυγαν .καλο κουραγιο.
26-10-2016, 18:25 #4