Results 1 to 15 of 24
Thread: Απολυτη συναισθηματικη καταρευση
-
25-10-2016, 01:07 #1
Απολυτη συναισθηματικη καταρευση
Καλησπερα σας κ παλι,Οπως ανεφερα κ σε παλαιοτερη μου δημοσιευση ειχα σχεση με ενα ανθρωπο 20 χρονια μεγαλυτερο μου (αυτος 50 κ η ιδια 30)που κυριολεκτικα ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι του,περασαμε ενα υπεροχο καλοκαιρι κ καναμε μαζι διακοπες ζητημα που μου ζητησε κ ο ιδιος κ επειτα καναμε μια κουβεντα για κατι πιο σοβαρο,ο ιδιος επιμενει οτι θελει μια γυναικα μονιμα στην ζωη του γιαυτο κ βρηκα την ευκαιρια να κουβεντιαζουμε κατα ποσο γινεται αυτο κ πραγματικα φαινοταν να το σκεπτεται πολυ,οικονομικα ειναι πολυ δυσκολα ομως του ειπα οτι ειμαι σε θεση να τον στηριζω μονιμα,τωρα τον οκτωβριο επειτα απο μια ανοητη παρεξηγηση μου λεει τελος σε ολα δεν θελω να μιλαμε κ να σε βλεπω δεν ειμαι ερωτευμενος μαζι σου βρες αλλου την αγαπη,ειμαι κυριολεκτικα σε καταρρευση απο τοτε επαιρνα ηρεμιστικα εκλαιγα κ μου βγηκαν κ τασεις αυτοκτονιας τωρα ειμαι σε μια διαρκη θλιψη κ απελπισια,Ετυχε να γνωρισω κ ενα ανθρωπο στην ηλικια μου που ισως ενδιαφερεται ομως εγω σκεπτομαι τον αλλον κ κλαιω κ ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι του,Σκεφτειτε οτι πηγα με τον ανθρωπο αυτον στο κρεββατι κ παλι σκεφτομαι τον αλλον,δεν γνωριζω βεβαια κατα ποσο ενδιαφερεται αυτος ο δευτερος κ τι θα γινει μαζι του,ειμαι σε απογνωση αγαπαω τον πρωτο μου λειπει η αγκαλια του μου λειπουν ολα κανω διαφορα μενουμε μαζι με την κολλητη μου παρακολουθω ενα σεμιναριο ομως η αληθεια ειναι μια δεν ειμαι καλα
- 25-10-2016, 01:12 #2
λογικο μετα απο το τελος μια σχεσης να μην εισαι καλα....θελεις τον χρονο σου...
αλλα δες το και εσυ καλυτερα...καλο σ εκανε π εφυγε...20 χρονια διαφορα ειχατε......καλυτερα....τι θα κανατε δλδ?αυτος σ λιγο θα ηταν γερος...τι να τον κανεις?
θες τον χρονο σου..κατσε με το τωρινο παιδι να σ περασει ο προηγουμενος και βλεπεις..
αληθεια τι παρεξηγηση ηταν?μηπως ηθελε να σ χωρισει απο πριν και βρηκε αφορμη?
25-10-2016, 01:18 #3
Ευχαριστω για την απαντηση τον αγαπαω ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι του το τωρινο παιδι δεν το αγαπαω κ δεν γνωριζω κ κατα ποσο ενδιαφερεται,δεν με ενδιεφερε η ηλικια τον αγαπησα περισσοτερο βαση χαρακτηρα,τωρα για την παρεξηγηση δεν ειμαι σε θεση να κρινω,ειμαι απλα σε απογνωση
25-10-2016, 01:22 #4
λογικο να μην αγαπας το τωρινο παιδι..μολις χωρισες απο μια σχεση -αγαπης....θελεις τον χρονο σου θα περασει...
ναι φνταζομαι οτι δεν σ ενδιεφερε η ηλικια..αλλα ηταν τεραστια η διαφορα π ειχατε ,απο αυτην την αποψη λεω οτι ηταν καλυτερο...
δεν θες να απευθυνθεις σ κανα ψυχολογο μηπως νιωσεις καλυτερα?
ποσα χρονια γνωριζες τον αλλον?
25-10-2016, 12:20 #5
τι ειδους ηταν αυτη η ανοητη παρεξηγηση που τον εκανε να φυγει? μπορεις να πεις?
δεν ξερω τι ακριβως γινοταν μυσπ.
εγω θα σου μιλησω για δυο σημεια που μου χτυπησαν πολυ ασχημα.
το ενα ειναι οτι σου ειπε πως δεν ειναι ερωτευμενος.
αυτο ειναι το απολυτο ξενερωμα. οτι αισθηματα να ειχα για καποιον θα εφυεγα χωρις δευτερη σκεψη.
κι αυτο που προκυπτει απο αυτο, ειναι: αφου δεν ηταν ερωτευμενος, τι ηθελε απο σενα?, 50 χρονων ανθρωπος?
το δευτερο ηταν οτι βιαστηκες να τον διαβεβαιωσεις οτι θα εχει οικονομικη στηριξη απο εσενα, ενω ξερουμε οτι εχει οικονομικο προβλημα.
αν δεν ειναι ερωτευμενος, μηπως προσβλεπει στην στηριξη αυτη?
τι να σου πω βρε μυσπ. πολυ ξενερωμα ολα αυτα. δεν ασχολεισαι καλυτερα με αυτον που γνωρισες, μηπως αξιζει? αυτος πως σου φερεται? δειχνει ενθουσιαμενος?
ας πουμε και τα καλα.
εφοσον ηδη ενδιαφερθηκες για αλλον ανδρα και προχωρησες μαλιστα, εστω κι αν δεν ξερεις ακομα ουτε τι σκεφτεται αυτος, ουτε αν σε ενδιαφερει ιδιαιτερα, εισαι σε καλο δρομο.
συμφωνα με την απελπισια που περιγραφεις στην αρχη του μηνυματος, θα φανταζοταν κανεις οτι δεν θα μπορουσες να ασχοληθεις με αλλον ανδρα.
ασε λιγο χρονο να περασει να δεις πως θα ισορροπησουν ολα αυτα.
25-10-2016, 14:21 #6
Το καλοκαιρι δεν τα φτιαξες με αυτον?Ποτε προλαβες να δεθεις τοσο πολυ ωστε να παθεις ''απολυτη συναισθηματικη καταρρευση''?
Απλως εισαι ανασφαλης και δεν αντεχεις να εισαι μονη σου.Στο μυαλο σου ειναι,ηρεμησε,δεν εχασες κατι αφου σου ειπε οτι δεν ειναι ερωτευμενος πια.Ηδη εχεις προχωρησει αλλωστε.
25-10-2016, 17:12 #7
25-10-2016, 20:59 #8
Οτι έγινε μια παρεξήγηση δεν σημαίνει σβήνονται ολα οσα έχετε περάσει και νιώσατε μονοκονδυλιά. Καθως περνάει ο χρόνος ηρεμούν τα πνευματα και δεν είναι το ιδιο οπως οταν μιλήσεις πανω στην ώρα του καβγά. Καλό είναι να γράψεις τι παρεξήγηση έγινε γιατι μπορεί εκει ο φίλος σου να ενοχλήθηκε σοβαρά απο κατι που εσυ δεν το αντιλαμβάνεσαι ετσι. Εγω πιστεύω παντως οτι υπάρχει δυνατότητα να τα ξαναβρείτε ή εστω να αποκατασταθεί ένα καλό κλίμα για αρχή.
25-10-2016, 21:36 #9
Μυσπ,επειδη ειδα τα αλλα θεματα και θυμηθηκα ποια εισαι,πρεπει να δουλεψεις το θεμα της ανασφαλειας και της αγοραφοβιας.Δεν ξερω πως,ειναι ζορικα θεματα αυτα.Εκει ειναι το προβλημα σου οχι ο χ,ψ συντροφος.
Εισαι νεα γυναικα,μορφωμενη,μπορεις να σταθεις στα ποδια σου και ενας αντρας να ειναι το επιστεγασμα της ευτυχιας σου και οχι δεκανικι.Σε εχω δει γραφεις οτι θες να εισαι αποκλειστικα νοικοκυρα και μανα κλπ,πιστευω δε θα σου βγει σε καλο αυτο.
26-10-2016, 08:04 #10
Τι παρεξήγηση είχατε δηλαδή?
γιάννης
26-10-2016, 18:56 #11
Καλησπερα σας κ ευχαριστω για τις απαντησεις θα προσπαθησω να σας καλυψω στις αποριες σας,τον ανθρωπο τον γνωρισα περισυ κ ημασταν καθημερινα μαζι σε φιλικο κλιμα στο οποιο ο ενας βοηθουσε τον αλλον κ δεθηκα παρα πολυ με βοηθησε επισης να ξεπερασω τον πρωην μου με τον οποιον ημουν μαζι 6 ολοκληρα χρονια, με τον καιρο τον ερωτευτηκα τρελα κ ιουνιο εκδηλωσε κ αυτος ερωτικο ενδιαφερον,πραγματικα αφηνε καποια υπονουμενα οτι το βλεπει σοβαρα για εμας απο ενα σημειο κ επειτα κ μου δημιουργησε ελπιδα,μια μερα ομως εγινε μια ανοητη παρεξηξηση κ μου λεει τελος,η παρεξηγηση ηταν οτι ηρθε μια κοινη μας φιλη που ειναι κ συγκατοικος μου σπιτι του η οποια βιαζοταν να φυγει ενω ο ιδιος ηθελε να κατσουμε να κανουμε παρτυ,η κοπελα σηκωθηκε κ εφυγε για δικο της θεμα κ επειτα αυτος επεμενε οτι εγω την εδιωξα για να κατσουμε οι δυο μας κ οτι δεν ειναι σωστο,επειτα επεστρεψα κ η ιδια σπιτι που μενουμε μαζι με την συγκατοικο μου στο οποιο μου στειλε μηνυμα οτι τελος δεν θελει να μας βλεπει κ τα λοιπα,Κυριολεκτικα κατερευσα κ ημουν με ηρεμιστικα η κολλητη μου με περιποιηθηκε παρα πολυ,Τις επομενες μερες γνωρισα τον αλλον ο οποιος τωρα εξαφανιστηκε κ δεν βλεπω να γινεται κατι ουτε με αυτον αλλα δεν με νοιαζει αγαπαω τον αλλον κ ειμαι πολυ δυστιχισμενη παροτι κανουμε διαφορα μαζι με την κολλητη μου κ πηγαινω κ σε ενα σεμιναριο που ειναι το ονειρο μου,
26-10-2016, 18:59 #12
Να τονισω επισης οτι τωρα δεν εχω καμμια διαθεση για γνωριμιες κ δεν ελπιζω σε τιποτα
26-10-2016, 19:25 #13
η παρεξηγηση αυτη, δεν ειναι καθολου ανοητη. ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ και κουφη...
ετσι οπως φαινεται, δινει την εντυπωση οτι σε κατηγορει οτι προσπαθεις να τον ξεμοναχιασεις!!
συγνωμη βρε μυσπ, αλλα τι ειδους σχεση ηταν αυτη?
μου δημιουργηθηκε αλλη απορια:
ειχατε σχεση? ειχατε πει οτι ειστε μαζι, η απλα θεωρησες εσυ οτι παει προς τα εκει το πραγμα?
και τι ηταν αυτο που ειπε οτι δεν θελει να σας ξαναδει??? πακετο σας εβλεπε?? δεν ηταν μαζι σου η σχεση σας? ηταν μια κοινη παρεα με την φιλη σου?
ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ?
27-10-2016, 21:35 #14
Αγαπητε ρεμεντυ ο ανθρωπος αυτος συμπεριελαβε κ την κολλητη μου επειδη του ειπε να τα βρουμε παλι κ επειδη ειμαστε διαρκως μαζι σαν πακετο εμεις οι δυο,θεωρησε οτι δεν μπορει να κανει παρεα με την μια χωρις να ειναι η αλλη,προσθεου μην μπαινουν διαφορα τρελα στο μυαλο σου
27-10-2016, 21:48 #15
Μυσπ τωρα αυτες τις μέρες μετα την παρεξηγηση, μιλήσατε με το φίλο παλι ή δεν έχετε ξαναμιλήσει απο τοτε;