Results 1 to 5 of 5
-
20-10-2016, 23:33 #1
Υπογραφές Avaaz για ψυχιατρεία!! Θα παρακαλούσα να το δει ο seirios
Καλησπέρα,
Επειδή πολλοί από μας και ακόμα περισσότεροι εκεί έξω αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον εκούσιο; ακούσιο; δεν θυμάμαι καλά εγκλεισμό, αυτόν με την εισαγγελική εντολή, θα μπορούσε κάποιος και απευθύνομαι πιο πολύ στον seirios γιατί είναι έξυπνος και χειρίζεται πολύ καλά το λόγο σε συνεργασία άμα θέλει με εμάς τους υπόλοιπους να γράψει ένα κείμενο για να κλείσουν τα ψυχιατρεία και να το υπογράψουμε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ; Και οι έχοντες ψύχωση και οι μη!! Ξέρω πολλά άτομα συμπεριλαμβανομένου και εμένα που οι γονείς τους τους εκβιάζουν συνεχώς με εγκλεισμό και μας τρώνε τη ζωή με αυτό το θέμα! Επιπλέον επειδή έχω κλειστεί μέσα 2,5 μήνες το τι είδαν τα ματάκια μου εκεί μέσα από αδικίες συγγενών των παθόντων δεν λέγονται!! Οι περισσότεροι τους κλείναν μέσα τους ανθρώπους για τις περιουσίες τους και ήταν ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ δυστυχισμένοι οι άνθρωποι αυτοί όσο δεν πάει!! Ένα παιδί το είχαν κλείσει μέσα 9 φορές, σχεδόν κάθε καλοκαίρι από ένα σημείο και μετά οι γονείς του όχι επειδή ήταν επιθετικός, αλλά επειδή ήθελε να πάει να μείνει στην Αγγλία. Είναι πραγματικά επιτακτική η ανάγκη να γίνει κάτι πάνω σε αυτό, εμένα με έχουν τρελάνει οι δικοί μου ότι είμαι άρρωστη και είμαι άρρωστη ενώ είμαι μια χαρά από ότι λένε όλοι οι υπόλοιποι μιας και παίρνω τα φάρμακά μου!! Δεν ξέρω παιδιά τι λέτε να ενωθούμε όλοι φίλοι και εχθροί είναι κάτι πολύ σοβαρό αυτό!! Απευθύνομαι κυρίως για ένα site Avaaz λέγεται οι περισσότεροι το ξέρετε μάλλον είναι για να μαζέψουμε υπογραφές!! Ελπίζω να ευαισθητοποιηθείτε όλοι σύντομα και κάτι καλό να γίνει! Οψόμεθα!!
- 21-10-2016, 19:07 #2
Καλησπέρα,
γιατί να κλείσουν τα ψυχιατρεία?? Και που θα απευθύνονται άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια και δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν 24/7 παρακολούθηση και φροντίδα στο σπίτι?
Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός.
Από αυτά που έχω καταλάβει, αυτός που έχει όντως κάποιο θέμα, δύσκολα καταλαβαίνει ο ίδιος το πρόβλημα του. Ειδικά αν βρίσκεται σε έξαρση το φαινόμενο, με αποτέλεσμα να πρέπει οι κοντινοί του να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Προσωπικά απέφυγα τον εγκλεισμό με τη βοήθεια της οικογένειάς μου, αλλά αν δεν είχα αυτή τη δυνατότητα δεν θα είχα άλλη επιλογή.
21-10-2016, 23:37 #3
Καλησπέρα,
Διάβασες τι έγραψα; Όταν εκμεταλλεύονται κάποιοι τον νόμο, γίνονται πολλές αδικίες, γι' αυτές θα μιλήσει κανείς ή όλοι μούγγα; Μιλάμε για δυστυχία έτσι;;
22-10-2016, 00:30 #4
Δεν τα πάω καλά με νομικά θέματα και δεν με θεωρώ κατάλληλο να βγω μπροστάρης σε κάτι τέτοιο. Δεν έχω κ την κατάλληλη εμπειρία από νοσηλεία,αν κ έπρεπε να νοσηλευτώ.
Από ότι έχω διαβάσει γίνονται πολλές παρατυπίες από ιδιωτικές κλινικές και μη όσον αφορά την περίθαλψη και την περίπτωση της ακούσιας νοσηλείας. Η ακούσια νοσηλεία είναι με βάση νόμο πάντως.
Για οποιαδήποτε καταπάτηση των δικαιωμάτων μας υπάρχει η ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ όπου μπορείς να απευθυνθείς και να γίνει καταγγελία.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
22-10-2016, 13:14 #5
Καλημέρα σείριε. Δεν έχει να κάνει με νομικά θέματα αλλά σέβομαι την επιλογή σου να μη θες να βγεις μπροστά σε κάτι τέτοιο. Εγώ έλεγα να βγαίναμε ανώνυμα αλλά μιας και υπάρχει αυτή η επιτροπή που λες με κάλυψες, αλλά τι ακριβώς μπορεί να κάνει; Ξέρεις παραπάνω πληροφορίες; Τώρα με μια γρήγορη ματιά είδα ότι είναι από το Υπουργείο, βοηθάνε όμως; Το ξέρω ότι η ακούσια και η εκούσια νοσηλεία είναι με βάση νόμου.