Results 16 to 30 of 30
Thread: Την βοηθεια σας (Επειγων)
-
03-03-2008, 01:42 #16
Originally posted by Θεοφανία
Σας πέρασε απ το μυαλό ότι αν είχε ουσιαστική σχέση με το αγόρι της δεν θα εφτανε μέχρι εκεί?
Ερώτηση κάνωΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 03-03-2008, 08:35 #17
δεν ειναι κανενας μας σε θέση να πει τί αισθάνεται καποιος άλλος. ειναι απλα αδιανότοητο!!!!!
03-03-2008, 14:07 #18
Το θεμα ειναι οτι κανει οτι την ευχαρηστει,παει βολτες,για καφε με τις φιλες της και αν εχει ορεξη περναει και απο δω να με δει,δεν λεω κουβεντα γιατι σεβομαι την κατασταση αλλα μεσα μου βραζω και νοιωθω οτι εκμεταλευαιτε την κατασταση,κουβεντα για εμας καμια!!!ειμαστε πλεων σαν (φιλεναδες), τις ερωτικες στιγμες τις εχουμε ξεχασει και γενικα με τον τροπο της με απομακρηνει.Χθες με πηρε τηλ να παμε το μεσημερι για καφε και της ειπα οκ,μετα με πηρε στις 5.30 οτι δεν θα παμε και θα ερθει απο το σπιτι μου,ηρθε στις 21.00 και οταν την ρωτησα που ηταν μου ειπε οτι ηταν για καφε με τις φιλες τις και σαν μακακας δεν ειπα κουβεντα και επρεπε να ειμαι και χαμογελαστος.Ειδη εχω αρχισει και ξενερονω με την παρτη της,ειπαμε να κανουμε υπομονη αλλα θα αποκτησω εγω ετσι οπως παμε ψυχολογικα προβληματα.Γενικα υπαρχει απο την μερια της μια αδιαφορεια για μενα!!!Τι να κανω ρε παιδια,να χορισω?Δεν την μπορω αλλο αυτην την κατασταση με νευριαζει η αδιαφορεια της,νοιωθω σαν καζανι που βραζει και δεν θα αργησει να κανει ΜΠΑΜ!!!
03-03-2008, 14:15 #19
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ; ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
03-03-2008, 14:24 #20
tsantos, γιατι δεν συζητας τα θεματα που σε απασχολουν μαζί της?
Κρατώντας τα μεσα σου μπορει να νομιζεις οτι προφυλάσεις τη σχέση σας απο πιθανες εντασεις ομως ουσιαστικα απομακρύνεστε περισσοτερο.
03-03-2008, 14:38 #21
Tι να της πω?καθε φορα που ξακιναω κουβεντα αρχιζει να φωναζει,μετα τα παιρνω εγω στο κρανιο και ετσι εχω σταματησει να μιλαω,οσες φορες τα καταφεραμε να κουβεντιασουμε λιγο ηρεμα,με αυτα που μου ειπε με εστειλε τελειως.Ετσι λοιπων δεν ξανακουβεντιαζω.
03-03-2008, 14:46 #22
ε,τοτε δεν ξέρω ποσα περιθωρια υπάρχουν σε μια σχεση οταν απουσιαζει η επικοινωνια
03-03-2008, 22:02 #23
Originally posted by tsantos
Tι να της πω?καθε φορα που ξακιναω κουβεντα αρχιζει να φωναζει,μετα τα παιρνω εγω στο κρανιο και ετσι εχω σταματησει να μιλαω,οσες φορες τα καταφεραμε να κουβεντιασουμε λιγο ηρεμα,με αυτα που μου ειπε με εστειλε τελειως.Ετσι λοιπων δεν ξανακουβεντιαζω.
03-03-2008, 22:19 #24
απο τον τροπο που παρουσιασες το θεμα απο την αρχη, εγω εβγαλα το συμπερασμα οτι βρισκεσαι μακρια απο την πραγματικοτητα της κοπελας σου....
με απλα λογια, οπως ειπε μια φιλη παραπανω , νομιζω οτι δεν υπαρχει και δεν υπηρχε επικοινωνια.....
η κοπελα σου ειχε ενα τραγικο συμβαν που την εστειλε στο νοσοκομειο με νευρικο κλονισμο, κι εσυ αυτο που ειπες ηταν \"πηγε στο εξωτερικο, γυρισε στον 1.5 μηνα εντελως αλλαγμενη και ο γυναοικολογος της βρηκε ορμονικη διαταραχη \"......
δλδ.... ΕΛΕΟΣ!
μετα απο συζητηση και πολλες ερωτησεις μας λες τι τελικα ειχε συμβει....
αν με τετοιο τροπο αξιολογεις και τις υπολοιπες αναγκες της και γενικως οτι νοιωθει κι οτι της συμβαινει, ειναι πολυ πιθανο, να το εχει καταλαβει η με την ευκαιρια του κλονισμου της να παραδεχτηκε ποσο μακρια βρισκεστε ψυχικα και εχει αρχισει να αραιωνει....
εγω αυτο νομιζω...
03-03-2008, 23:58 #25
αν με τετοιο τροπο αξιολογεις και τις υπολοιπες αναγκες της και γενικως οτι νοιωθει κι οτι της συμβαινει, ειναι πολυ πιθανο, να το εχει καταλαβει η με την ευκαιρια του κλονισμου της να παραδεχτηκε ποσο μακρια βρισκεστε ψυχικα και εχει αρχισει να αραιωνει....
εγω αυτο νομιζω...
Αν δεν ενδιαφερομουν για την κοπελα μου δεν θα καθομουν να συζηταω τωρα εδω μαζι σας,ουτε θα επεμενα για αυτη τη σχεση,καλιστα θα μπορουσα να ειχα χωρησει απο την πρωτη στιγμη που μου ειπε ολα αυτα τα εξωπραγματικα για μενα πραγματα.Και μονο εγω ξερω τι περναω ενα μηνα τωρα!!!και ποσο χαμηλα εχω πεσει για να μην χωρησουμε.Αν εγραψα καποια πραγματα στην πορεια δεν τα εγραψα γιατι δεν εχουν σημασεια για μενα αλλα γιατι και γω προσπαθω να βαλω τα πραγματα σε μια σειρα.Δεν λεω οτι ειμαι αλανθαστος κι αν ειναι καποιος εδω μεσα να σηκωσει το χερι του!!!Το θεμα ειναι τι κανω τωρα.Πριν καμια ωρα βρεθηκαμε και εγινε χαμος,την απειλησα για να καταφερω να παμε σε εναν ειδηκο και κατα πασα πιθανοτητα θα παμε αυριο,δεν μου αρεσε αυτο που εκανα αλλα πλεων δεν ειχα καποιον αλλο τροπο.
04-03-2008, 00:10 #26
Γενικα ειμαι πολυ κλειστος χαρακτηρας και δειχνω στους αλλους οτι ειμαι σκληρος,δεν το κανω επιτηδες ετσι μου βγαινει και λιγο αποτομος καμια φορα τα αισθηματα μου δεν μπορω να τα δειξω τις περισοτερες φορες δεν εχω βρει τον τροπο,δεν συμαινει οτι δεν τα νοιωθω ομως.
04-03-2008, 00:13 #27
με παρεξηγησες και ισως φταιω εγω.
δεν σε ειπα αναισθητο, ουτε ειπα οτι αδιαφορεις για την κοπελα η για την σχεση σας.
ειπα ομως οτι μου φαινεται οτι δεν επικοινωνειτε, οτι αν και θες να τα πατε καλα, εισαι μακρια της ψυχικα...
ουτε σε ειπα σκληρο, ουτε μου φανηκες σκληρος
αν ομως δειχνεις σκληρος προς την κοπελα σου, ισως να δοκιμαζες να της τα πεις οπως εδω, να της πεις ποσο σε ενδιαφερει η σχεση σας κι οτι δεν ξερεις τι μπορεις να κανεις για να ειστε καλα μαζι.
να της πεις οτι νοιωθεις πολλα γι αυτην αλλα δεν βρισκεις τροπο να της τα εκφρασεις,.
και για τον Θεο, μη την απειλεις για να παει στον γιατρο...
τετοιου ειδους επισκεψη στον γιατρο δεν θα της κανει καλο,
θα μπορουσες ομως να πας εσυ σε εναν συμβουλο-ψυχαναλυτη να του πεις ολη την κατασταση, ισως σε βοηθησει να την προσσεγγισεις και να βρειτε μια ακρη μαζι...
04-03-2008, 00:33 #28
αν και δεν εχω ιδεα απο τετοιες καταστασεις,ισως να συνεχισεις να εισαι διπλα της θα ελεγα...μαλλον περναει δυσκολα....
να μου πεις ομως και ποσο να αντεξεις κ εσυ,ειπες οτι το μπαμ πλησιαζει...υπομονη και κουραγιο!!
04-03-2008, 00:34 #29
Της το ειπα οτι δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω και της ειπα ολα αυτα που νοιωθω γιαυτην και ποσο την αγαπαω,το θεμα ειναι οτι πρεπει να καταλαβει ο ψυχαναλυτης αυτα που δεν καταλαβαινω εγω και δεν θα μπορεσω εγω να του εξηγησω τι νοιωθει.
04-03-2008, 00:39 #30
μην ανησυχεις! δεν μπορεις να αναλαβεις ολους τους ρόλους...ήδη αυτος που εχεις ειναι full time!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση