δυσκολη φαση με φιλο που γνωρισα προσφατα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν λέω τίποτα, λέω αυτά που έχει γράψει η άνξιους.....ότι γενικά τους λυπάται τους συμπονεί, ασχέτως αν της αρέσουν η αν θα ενέδιδε χωρίς σύντροφο........και ελεύθερη να ήταν δεν θα καθόταν σε όλους
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα καθοταν σε ολους, δεν θα ειχε ενοχες αν της την επεφταν ομως!
    σε ολες τις γυναικες την πεφτουν οι ανδρες .
    οι ενοχες ειναι γιατι αν και δεμσευμενη φοβαται οτι η ιδια δινει τετοια δικαιωματα .

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 31-10-2016 at 16:56.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα καθοταν σε ολους, δεν θα ειχε ενοχες αν της την επεφταν ομως!
    σε ολες τις γυναικες την πεφτουν οι ανδρες .
    οι ενοχες ειναι γιατι αν και δεμσευμενη φοβαται οτι η ιδια δινει τετοια δικαιωματα .
    Εντάξει δίκιο έχεις αλλά πάλι μπορεί να έχω ενοχές ως ελεύθερη και να λυπάμαι τους άντρες που μου την πέφτουν, με την έννοια έχω τύψεις μήπως τους προκαλώ, τους συμπονώ , εγώ φταίω που με γουστάρουν οι καημένοι κλπ

Senior Member

Senior Member
    Εντάξει δίκιο έχεις αλλά πάλι μπορεί να έχω ενοχές ως ελεύθερη και να λυπάμαι τους άντρες που μου την πέφτουν, με την έννοια έχω τύψεις μήπως τους προκαλώ, τους συμπονώ , εγώ φταίω που με γουστάρουν οι καημένοι κλπ
    καλα, αν εχεις και εισαι ελυθερη, μαλλον θα εισαι λιγο περιεργη..

αλλα η ανξ. τις εχει επειδη ειναι δεσμευμενη. θυμισου και παλιοτερο θεμα με την παρολιγον απιστια.

Senior Member

Banned
    καλα, αν εχεις και εισαι ελυθερη, μαλλον θα εισαι λιγο περιεργη..

αλλα η ανξ. τις εχει επειδη ειναι δεσμευμενη. θυμισου και παλιοτερο θεμα με την παρολιγον απιστια.
    Εγώ μιλάω για αυτό το thread και λέει ότι τους λυπάται, ανησυχεί μήπως πληγωθεί ο 23χρονος, στεναχωριέται που χάνει ανθρώπους από την ζωή της, δεν είδα να λέει τίποτα για τον σύντροφό της σε αυτό το νήμα ....για τα άλλα μπορεί.....η μπορεί να είναι και όλά αυτά μαζί.......και τι το αναλύουμε τώρα εμείς....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ε ναι σκεφτομουν να δανειστω απο εσενα ,που σου περισευει..
    θα μ δωσεις λιγακι?;)
    νικ,
    αν θελεις τετοιες "συζητησεις" ξεκινα τες στο τι σκεφτεσαι.
    μπαινεις κατα συστημα σε ξενα θεματα κι αλλαζεις το θεμα σε μια συζητηση γυρω απο τον εαυτο σου. προκαλεις καποιον με μια σαχλαμαρα ( το κανεις σε πολλους οχι μονο σε μενα) κι αναγκαζεται να στο βουλωσει και χαλαει το θεμα.
    κανε οτι θελεις (εντος των ορων του φορουμ) στο τι σκεφτεσαι η σε δικα σου θεματα.

Senior Member
    Εγώ μιλάω για αυτό το thread και λέει ότι τους λυπάται, ανησυχεί μήπως πληγωθεί ο 23χρονος, στεναχωριέται που χάνει ανθρώπους από την ζωή της, δεν είδα να λέει τίποτα για τον σύντροφό της σε αυτό το νήμα ....για τα άλλα μπορεί.....η μπορεί να είναι και όλά αυτά μαζί.......και τι το αναλύουμε τώρα εμείς....
    αντιγραφω
    απ το πρωτο μηνυμα.

"γιατι μου συμβανιει παντα αυτο..τελικως μηπως εγω τους ενθαρρυνω? δεν μπορω να αλλαξω τον χαρακτηρα μου, δεν θελω να γινω κατι αλλο, πχ μια σκυλα..ειμαι ανθρωπος της αλληλεγγυης κ της βοηθειας γενικα. επισης ειμαι γυναικα που μου αρεσει να αρεσω κ να φλερταρω αλλα με καποια ορια.¨"

το μηπως τους ενθαρυνω, ειναι ενοχες , οχι λυπηση.
    ενοχες που εχει σε συσχετισμο με τον δεσμο της.

(το παραζαλισαμε παντως. ειναι ολα αυτα μαζι)

Senior Member
    νικ,
    αν θελεις τετοιες "συζητησεις" ξεκινα τες στο τι σκεφτεσαι.
    μπαινεις κατα συστημα σε ξενα θεματα κι αλλαζεις το θεμα σε μια συζητηση γυρω απο τον εαυτο σου. προκαλεις καποιον με μια σαχλαμαρα ( το κανεις σε πολλους οχι μονο σε μενα) κι αναγκαζεται να στο βουλωσει και χαλαει το θεμα.
    κανε οτι θελεις (εντος των ορων του φορουμ) στο τι σκεφτεσαι η σε δικα σου θεματα.
    συγνωμη αλλα αν θυμασαι καλα,εγω πανω στο θεμα απαντησα......σε κατι π ελεγες......και εσυ το συνεχισες...οποτε ρεμεντυ...το ξερεις και εσυ πως δεν στεκει αυτο.....
    και εσυ αρχισες να λες διαφορες αρλουμπες........οποτε καλυτερα να σκεφτεσαι πριν γραφεις....δεξου το σαν μια απλη συμβουλη

Banned
    Μα δεν είπα ότι δεν έχει ενοχές, είπα ότι μπορεί να της έχει και ως προς τον σύντροφο αλλά και ως προς τον εαυτό της ............

Senior Member

Δεν ξέρω, σίγουρα οι γυναίκες το μπερδεύουν πολύ λιγότερο και γενικά σε αυτό το θέμα οι γυναίκες είναι ατσίδες και έχουν καλύτερο ένστικτο..........μακάκι ή μαγκάκι, καλό ε ? :p
    Οι γυναικες θαλεγα δυσκολα το μπερδευουν , και φυσικα εχετε πιο καλο ενστικτο , και πιο ατσιδες σε αυτα τα θεματα , αλλα μην τσουβαλιαζουμε ολες τις κοπελες , υπαρχουν και ' βουρλα ' κοπελες , εσυ σιγουρα δεν ανηκεις σε αυτες , κιουμπ , η κιουμπακι , οπως θελεις σε αποκαλω , χαιδευτικα το λεω ..................... εσυ μπορεις να με λες οπως σου αρεσει , εχεις το ελευθερο !! μαγκας , δεν ειμαι παντως ...............εσυ λεγε με Μποντ , Τζεημς Μποντ .............η Δον Angel η Angeleyes .....και Δον σκετο , καλο ειναι .....στο ονομα θα τα χαλασουμε ? ε , Δοννα Κιουμπ ? εισαι μια μαρκα εσυ ...........!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    συγνωμη αλλα αν θυμασαι καλα,εγω πανω στο θεμα απαντησα......σε κατι π ελεγες......και εσυ το συνεχισες...οποτε ρεμεντυ...το ξερεις και εσυ πως δεν στεκει αυτο.....
    και εσυ αρχισες να λες διαφορες αρλουμπες........οποτε καλυτερα να σκεφτεσαι πριν γραφεις....δεξου το σαν μια απλη συμβουλη
    αμ δεν θυμασαι καλα.
    προφανως γιατι στα εσβησαν και δεν μπορεις να τα ξαναδιαβασεις.
    παντα προσωπικες επιθεσεις ξεκινας κι οταν σου απαντανε παραπονιεσαι.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Το παιδί την ερωτεύθηκε πιστεύω- ανοίχτηκε και συζήτησε δύσκολα προσωπικά θέματα με μια κουκλάρα και ξύπνια. Ε δε θέλει και πολύ... Στην ηλικία των 23ων όμως, εύκολα ξεπερνιέται ένας μονόπλευρος έρωτας- ειδικά αν κάποιος είναι ώριμος και πολύ εκλυστικός.

Η remedy έχει δίκιο, δύο δρόμοι υπάρχουν, μια και είναι ένα πρόβλημα ανα 6μηνο επαναλαμβανόμενο που φέρνει σοβαρή υποτροπή στην ψυχολογία της θεματοθέτριας: Ή αλλάζει συμπεριφορά, ή το δέχεται προσπαθώντας να δουλέψει το κομμάτι των ενοχών. Σωστό ή λάθος, δατ'ς ιτ.
    Το να κατηγορούμε την τύχη μας γιατί μας ερωτεύονται οι άντρες δεν το θεωρώ σωστό.Προσωπικά το θεωρώ ευλογία να με γουστάρει το άλλο φύλο.
    Για όλους είναι ευλογία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Για όλους είναι ευλογία.
    για εμενα δεν ειναι.
    δεν μαρεσει να με φλερταρουν οταν ειμαι σε σχεση. ουτε φλερταρω.
    και δεν ηταν παντα ετσι.
    μικρη (23), ημουν ανασφαλης και το φλερτ με επιβεβαιωνε σαν γυναικα.
    οταν μου περασαν οι ανασφαλειες, μου περασε και η επιθυμια να με θαυμαζουν ασχετοι.
    μ αρεσει να με θαυμαζει ο καλος μου.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast