Results 1 to 9 of 9
Thread: τελειομανια.....
-
27-10-2016, 01:03 #1
τελειομανια.....
εδω και αρκετο καιρο, και ειδικα την τελευταια περιοδο με πιανει μια τελειομανια! Θελω να πω, πως εκει που εχω πραγματα για πολυ καιρο παραμελημενα, ξαφνικα αρχιζει με πιανει μια διαδικασια να τα θελω να ειναι ολα τελεια! Δηλαδη αρχιζω να τακτοποιω οτι ειχα πεταμενο, με αποτελεσμα να με ενοχλει εκεινη την ωρα και το παραμικρο σκουπιδακι... αλλοτε οταν με πιανει αυτο το συναισθημα και παω για περπατημα το παρακανω, με αποτελεσμα να γυρναω με κραμπες...
Βασικα οπως μπορω να εκτιμησω την κατασταση μου, με την μερικη ψυχοθεωρεια που εχω, αυτο συμβαινει διοτι ο καταθλιπτικος εχει την ταση να αμελει πραγματα, οπως να περιποιειται τον εαυτο του και γενικα αλλες ασχολιες, για αυτον τον λογο βγαινει ολο αυτο προς τα εξω με την ταση να ειναι ολα ενταξει γιατι στην πραγματικοτητα δεν ειναι...
ποσοι απο εσας βρισκονται σε μια παρομοια κατασταση τελειομανιας? ή ειναι κατι που παρουσιαζω εγω?
- 27-10-2016, 02:22 #2
Εγω βρισκομαι ακριβως στην ιδια φαση εδω και 3 περιπου χρονια.. Ψυχοθεραπεια δεν εχω κανει, αν και το θελω...ομως μπορω να πω οτι αυτη η συμπεριφορα μου εντεινεται σε περιοδους εντονου στρες...
Pionier vsegda gotov!!!
27-10-2016, 02:24 #3WhyAlwaysMe?GuestΕγώ από όσο με θυμάμαι είμαι τελειομανής.
27-10-2016, 02:31 #4WhyAlwaysMe?GuestΚαι τελειομανής σε όλα,είμαι(ευτυχώς ή δυστυχώς).
Ιδίως στη γυμναστική.
Υ.Γ.:Κάτι άσχετο,πως μπορώ να διαγράψω ένα σχόλιο μου?Ξέρει κανείς?
27-10-2016, 14:16 #5
ε καλα στη γυμναστικη δεν θα γινεις και ολυμπιονικης Why! παρτο χαλαρα και απολαυσε το, για σενα και την υγεια σου!
απο οσο ξερω edit μπορεις να κανεις και μονο. οχι διαγραφη. Οποτε αν θελεις να το σβησεις, πατας edit, το διαγραφεις και βαζεις τελιτσες και you are ready.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
27-10-2016, 14:54 #6
οπως ειπε ενα παιδι και πιο πανω,συμβαινει σε περιοδους μεγαλου αγχους.
ουσιαστικα προσπαθεις να τακτοποιησεις το εξωτερικο σου περιβαλλον για να μην εχεις απροοπτα. ειναι λιγο αδυνατον.....
το κανουν ολοι οι ανρθωποι, πχ χτενιζουμε τα χτενισμανα μαλλια πριν μιλησουμε καπου που εχουμε αγχος, βγαζουμε μικροσκοπικα σκουπιδακια απο το παλτο για να βελτιωσουμε την εμφανιση μας κτλ αλλα αμα το παρατραβηξουμε εχουμε προβλημα
27-10-2016, 17:02 #7
27-10-2016, 19:41 #8
ειναι δηλαδη επιπτωση του αγχους, που θελεις να ειναι ολα τελεια ή ενταξει? το γεγονος της καταθλιψης αποκλειεται σε αυτην την ταση? Γιατι ενας καταθλιπτικος σιγουρα παραμελει πραγματα, οποτε οταν τα κανει δεν θα τον πιασει μια μανια να ειναι ολα σωστα και τακτοποιημενα για να μην ξαναενοχληθει? βασικα δεν υπαρχει μεγαλη σχεση στην καταθλιψη και στο αγχος? Οταν εισαι καταθλιπτικος, δεν εισαι σιγουρα αισιοδοξος, οποτε δεν σου βγαινει η ανησυχια αυτην με την μορφη αγχους? Αντιθετα στον αισιοδοξο οτιδηποτε και να του συμβει δεν εχει λογο να εχει αγχος, γιατι ξερει πως ολα θα πανε καλα! Εχω σωστο σκεφτικο ή οχι?
27-10-2016, 22:27 #9
Βρες μου εναν ανθρωπο που ειναι απολυτα αισιοδοξος!!!! Δεν νομιζω να υπαρχει...η απαισιοδοξια σαν σταση ζωης απο την καταθλιψη απεχει χιλιομετρα..εγω πχ, ειμαι τερμα απαισιοδοξη αλλα οχι καταθλιπτικη! Θεωρω οτι περνας μια φαση αγχους..που σου προκαλει αυτην την συμπεριφορα..αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη..
Pionier vsegda gotov!!!