ΠΑΛΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

ΠΑΛΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ .ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΕΑ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΝΕΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ .ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ .ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΙ ΕΛΕΓΕ <<ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΗΣ>> ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΣΑ ΠΩΣ ΕΙΔΑ <<ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΖΩΗΣ>>.ΤΟ ΠΗΡΑ ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ .ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ.ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ .ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ .ΜΕ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΙΔΨ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΩΝ...ΑΥΤΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Senior Member
    Δεν απασχολεις το μυαλο σου με καμια δουλεια? δεν διαβαζεις ενα βιβλίο??
    εγω οσες φορες θελω να εκτονωθω, παιρνω ενα βιβλιο και γραφω τα περιεχομενα 3-4 φορες...

α και επισης κανε γιογκα! βοηθαει στη χαλαρωση του μυαλου... εγω προσωπικα δεν το εχω πετυχει ακόμα αλλα το παλευω...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δεν απασχολεις το μυαλο σου με καμια δουλεια? δεν διαβαζεις ενα βιβλίο??
    εγω οσες φορες θελω να εκτονωθω, παιρνω ενα βιβλιο και γραφω τα περιεχομενα 3-4 φορες...

α και επισης κανε γιογκα! βοηθαει στη χαλαρωση του μυαλου... εγω προσωπικα δεν το εχω πετυχει ακόμα αλλα το παλευω...
    Δουλεύω καθε μέρα αρκετές ώρες όμως αυτα υπάρχουν

Senior Member
    εννοεις παραλληλες σκεψεις??
    δεν προσπαθεις να κανεις ενα διαλογο με αυτα τα κολληματα?

πχ νιωθω οτι αυριο θα πεθανω >> Οκ! so what? αν ειναι η ωρα μου, καλως. Αλλιως carpe diem!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    στην ουσια του λες να βγαλει εναν μηχανισμο αμυνας που λεγεται χιουμορ κ ειναι ο πιο ωριμος μηχανισμος αμυνας..
    για να τον πετυχει καποιος αυτον τον μηχανισμο, χρειαζεται πολυ δουλεια με τον ψυχοθεραπευτη κ γενικα πολλη δουλεια με τον εαυτο..δεν ειναι ετοιμος να το πει...ακομα..πιστευω οτι θα τα κατεφερει ομως καποια στιγμη..
    κανε υπομονη φαιτερ...επικεντρωσου στην θεραπεια σου κ κανε ο.τι ακριβως σου πει ο ψυχολογος σου!

Senior Member
    Κανω παράλληλες σκεψεις ναι ...με ταλαιπωρούν ...ελπίζω να καταφέρω αυτο που λετε με το χιουμορ ...σαν άνθρωπος εχω πολυ χιουμορ αλλα σ αυτο το θεμα δεν μπορω να το χρησιμοποιήσω

Senior Member
    Οι γονείς σου,πού είναι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οι γονείς σου,πού είναι;
    οι γονεις μου μαζι μου μενουν...με στηριζουν ...ειδικα η μανα μου εχει παει πισω την ζωη της για να με στηριζει

Senior Member
    Quote Originally Posted by fighter View Post
    οι γονεις μου μαζι μου μενουν...με στηριζουν ...ειδικα η μανα μου εχει παει πισω την ζωη της για να με στηριζει
    Τί σχέση είχαν/έχουν μεταξύ τους;
    Αλλα αδερφια έχεις;
    Τί σχέση έχεις μαζί τους;
    Τί σχέση έχουν αυτά με τους γονείς σας;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Τί σχέση είχαν/έχουν μεταξύ τους;
    Αλλα αδερφια έχεις;
    Τί σχέση έχεις μαζί τους;
    Τί σχέση έχουν αυτά με τους γονείς σας;
    μοναχοπαιδι ειμαι...καλη σχεση εχουμε..καλη ειναι και η σχεση των γονιων μου...εχω περισσοτερη αδυναμια στη μητερα μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by fighter View Post
    μοναχοπαιδι ειμαι...καλη σχεση εχουμε..καλη ειναι και η σχεση των γονιων μου...εχω περισσοτερη αδυναμια στη μητερα μου
    Οπως καταλαβαίνεις δεν σου κάνω το τεστ των 10 ερωτήσεων-απλά προσπαθώ να σου περάσω ότι αυτοί οι φόβοι που νιώθεις και ο ψυχαναγκασμός είναι προιόντα έντονου άγχους και ανασφάλειας.
    Ψάξε καλύτερα να βρεις τα αίτια στον τρόπο που έχεις μεγαλώσει γιατί από μόνα τους τα φάρμακα δεν θα σου λύσουν το πρόβλημα.
    Είχατε τίποτα θανατικά στην οικογένεια;
    Βλέπεις πολλά θρίλερ;

Senior Member
    [QUOTE=Diana1982;642794]Οπως καταλαβαίνεις δεν σου κάνω το τεστ των 10 ερωτήσεων-απλά προσπαθώ να σου περάσω ότι αυτοί οι φόβοι που νιώθεις και ο ψυχαναγκασμός είναι προιόντα έντονου άγχους και ανασφάλειας.
    Ψάξε καλύτερα να βρεις τα αίτια στον τρόπο που έχεις μεγαλώσει γιατί από μόνα τους τα φάρμακα δεν θα σου λύσουν το πρόβλημα.
    Είχατε τίποτα θανατικά στην οικογένεια;
    Βλέπεις πολλά θρίλερ;[/QUOTE

θριλερ δεν βλεπω...θανατικα δεν ειχαμε ...ενταξει ειχαμε τα αναμενομενα δηλαδη εχασα τον παππου μου στον οποιο ειχα αδυναμια πριν 4 χρονια...αλλα αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα

Senior Member
    Εγω φαιτερ εχω και ειχα εξ αρχης ενα καλο προαισθημαγια σενα , μου βγαινουν τα προαισθηματα , θα δεις οτι θα πεθανεις απο βαθεια γεραματα , ξερω , νομιζεις οτι σε κοροιδευω , αλλα λεω αληθεια ομως ....................... οπως ξερω οτι κι εγω θα πεθανω απο γεραματα ...............ενω για τον κολλητο μου , δεν εχω καλο προαισθημα , αλλα δεν του το λεω .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω φαιτερ εχω και ειχα εξ αρχης ενα καλο προαισθημαγια σενα , μου βγαινουν τα προαισθηματα , θα δεις οτι θα πεθανεις απο βαθεια γεραματα , ξερω , νομιζεις οτι σε κοροιδευω , αλλα λεω αληθεια ομως ....................... οπως ξερω οτι κι εγω θα πεθανω απο γεραματα ...............ενω για τον κολλητο μου , δεν εχω καλο προαισθημα , αλλα δεν του το λεω .......
    Να σαι καλα ,μακάρι όλος ο κόσμος να πεθαίνει απο βαθιά γεράματα ευτυχισμένος