Results 16 to 23 of 23
Thread: Βαρεμάρα
-
29-10-2016, 23:13 #16
κοιτα οι αληθεια ειναι πως οι περισσοτεροι καπνιστες ξεκινουν την πρωτη τους εμπειρια με το καπνισμα σε μικρη ακομα ηλικια...εαν δεν το κανεις αυτο απο τοτε ειναι δυσκολο να θυμηθεις να καπνιζεις στα 35 σου...αφου τοσα χρονια ζουσες χωρις αυτην την συνηθεια...εγω αργησα να βαλω το καπνισμα στα 25 μου εκανα το πρωτο τσιγαρο απο περιεργια...απο τοτε το βρισκω ενδιαφερον να δοκιμαζω διαφορετικες μαρκες με διαφορετικα αρωματα η καθε μια, και διαφορετικα ποσα νικοτινης...εξαλλου ειδα οτι δεν ειναι ακρως εθιστικο...δηλαδη μετα απο μια περιοδο 6 μηνων καπνισματος τα σταματησα αποτομα και δεν ειχα τιποτα συμπτωματα στερησης..
προσφατα εβαλα και το ηλεκτρονικο τσιγαρο στην ζωη μου, εκει και αν εχεις επιλογες...υπαρχουν χιλιαδες γευσεις ατμων που εχουνε βγαλει! Μεχρι και γευση κοκα κολας βρηκα...απο εκει και περα το ηλεκτρονικο τσιγαρο το εχω για ενα πιο καθαρο τροπο καπνισματος αλλα και ενας τροπος παιχνιδιου, καθως μπορεις να φτασεις και την μια ωρα καπνισματος....ενω το τσιγαρο σε 5 λεπτα εχει ηδη καει!!
- 29-10-2016, 23:20 #17
πλεον το να ψαχνεις να ζεις υγιεινα ειναι σαν να κανεις μια τρυπα στο νερο...με τοσα χημικα φαρμακα που περνουμε (αντικαταθλιπτικα εγω), τις ολες μεταλλαγμενες τροφες που τρωμε, με τις χιλιαδες ραντισματα φυτοφαρμακων που εχουνε κανει, τα διαφορα ειδη πρωτεινων που τρωνε τα ζωα για να αναπτυχθουν γρηγορα, το νερο που πινουμε που εχει μεσα ζημιογονες ουσιες, τον αερα που πλεον αναπνεουμε με τις χιλιαδες μολυνσεις κασαυεριων, το νερο των θαλασσων που καταληγουν πολλα απορρηματα οι σκουπιδια απο ποταμια, ρυακια και οτι αλλοι βρεθουν στο διαβα τους, το καπνισμα θα μας νοιαξει αν δεν ειναι υγιεινο? μονο αν ηξερες μια σταγονα λαδιου αυτοκινητου ποσους τοννους νερο τους κανει ακαταλληλους, πλεον δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα πως ειναι υγιεινο!
30-10-2016, 05:59 #18
Ναι, δεν υπάρχει τίποτα μη νοθευμένο και φυσικό ή τουλάχιστον σχεδόν τίποτα, αλλά να προσθέσεις μια επιπλέον βλαπτική ουσία και εξάρτηση στον οργανισμό σου δεν βλέπω πως μπορεί να σε βοηθήσει. Κι εγώ κάπνιζα 10 χρόνια και ήταν πολύ δυσκολο να το κόψω. Ο λόγος που δεν θα το ξανάρχιζα ήταν επειδή είναι πολύ δύσκολο να το κόψω
30-10-2016, 11:30 #19
Αλήθεια, υπάρχει η έννοια της συλλογικής κατάθλιψης? Μήπως από αυτό που βιώνουμε συλλογικά ως κοινωνία μας επηρρεάζει και ατομικά? Πιστεύω πολλές φορές ότι αν η κατάσταση στην κοινωνία ήταν διαφορετική θα ήμουν και εγώ καλύτερα. Θα είχα τουλάχιστον κίνητρα να κάνω πράγματα. Σήμερα ότι και να κάνω μου φαίνεται μάταιο αφού δεν πρόκειται ουσιαστικά να αλλάξει την επαγγελματική μου κατάσταση. Δουλειές δεν υπάρχουν και αυτές που υπάρχουν είναι κακοπληρωμένες. Δοκίμασα και το πικρό ποτήρι της ξενυτιάς και πήγα στην Αγγλία για 6 μήνες, αλλά εκεί η κατάθλιψη λόγω καιρού και η μοναξιά με χτύπησαν χειρότερα. Τουλάχιστον εδώ έχουμε ήλιο και πολύ καλύτερο περιβάλλον και αισθάνομαι καλύτερα. Είμαστε πολύ μαλάκες τελικά, έχουμε την ομορφότερη χώρα και την ξεπουλήσαμε στους Γερμαναράδες.
30-10-2016, 17:34 #20
χωρις τον ηλιο, δεν υπαρχει ζωη! ο ηλιος ειναι πηγη ζωης!!! Και εγω δεν αντεχω με τιποτα τους χειμερινους μηνες...εξαιτιας του κρυου σε κανει να μην θες να πας πουθενα, ειδικα χειροτερα γινομαι οταν ειναι μερες χωρις ηλιο και εχει μονο συννεφια! Σιχαινομαι τον χειμωνα, θελω να ειναι παντα καλοκαιρι...!
30-10-2016, 19:56 #21
Υπάρχει ο όρος. Αναφερεται σε κοινότητες που δεν εχουν καμία ελπίδα, κανενα μελλον, όπως στα στρατοπεδα συγκεντρωσης, στις φυλακές, σε αυτούς που βρισκονται μονινα σε δουλεία. Υπάρχει η καταθλιψη των μεταναστών που ερχονται στην Ευρώπη και δεν εχουν στον ήλιο μοιρα και η καταθλιψη στις βορειες χωρες που εχουν μεγαλυτερα ποσοστα αυτοκτονιών λογω καιρου. Αυτες δεν ξερω αν ειναι συλλογικές.
Για την κοινωνια μας που ειναι μαυρο χάλι, νομιζω πως επηρεαζει ως ενα βαθμο όμως. Τον καθενα διαφορετικα. Ο ''μεσος ορος'' τεινει πιο πολυ προς την καταθλιψη. Δεν ξερω ομως αν ειναι κι αυτη συλλογικη. Συλλογικη καταθλιψη ειναι σιγουρα στις κοινοτητες που δεν εχουν κανενα μελλον.
21-11-2016, 18:22 #22
25-11-2016, 02:49 #23
Πόσο μου θυμιζεις εμενα