ταχυκαρδιες και πιεση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Member
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΑΛΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΘΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΟΡΑΡΩ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΑΝΓΧΩΘΩ , ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΠΟΤΕ ??

Senior Member
    Οταν αγχωνόμαστε ανεβαίνει η πίεση.Λογικό είναι.

\'Οταν βέβαια ζαλιστείς από το άγχος ,τρομάζεις απότομα και ταυτοχρονα ανεβαινει η πίεση .Δεν είναι τίποτα μην ανυσηχείς.Σε μία κρίσ πανικού που έιχα η πίεση μου ήταν 19.

Senior Member
    Εγώ λίγες φορές την έχω μετρήσει σε πανικό.Και είχα γύρω στο 15.Γενικά όταν φτάσω σε πανικό δεν έχω κουράγιο εκείνη την ώρα να μετρήσω πίεση.

Junior Member
    Giorgos296 sou exw stelei u2u

Member
    παιδια σας ευχαριστω πολυ .. με βοηθατε πολυ με τις εμπειριες σας και παλι ευχαριστω ραουλ σου εχω απαντησει

Member
    παιδια αντιμετοπιζω υην κριση πανικου 6 μηνες περιπου καθε μερα ειμαι καλυτερα , αλλα οταν παω να κουρευτω είναι λες και καθομαι στην ηλεκτρικη καρεκλα εχω τρελη ταχυπαλμια

Senior Member
    Γιατί ειδικά όταν πας να κουρευτείς?Τι σε αγχώνει τόσο πολύ?

Member
    ε καθομαι σε μια καρεκλα και σκεφτομαι αν με ποιασει δεν θα μπορω να κανω τιποτα ε πολυ θελει να με ποισει ταχυπαλμια αλλα που θα παει θα φυγει και αυτο

Senior Member
    Ε καλά,δεν σε δένει κι όλας.Να σκέφτεσαι ότι δεν είσαι και εγκλωβισμένος.Και ότι αν πια δεν αντέχεις άλλο μπορείς να πεις ότι δεν νιώθεις πολύ καλά και να σταματήσει το κούρεμα,να σηκωθείς λίγο.

Member
    α δεν μπορω να του πω δεν νιωθω καλα ...αλλα νιωθω εγκλοβισμενος οπως το ειπες αλλα ενταξει πιστευω αλλα 2 κουρεματα θα ειμαι ετσι μετα θα μου εχει φυγει

Senior Member
    Μ\'αρέσει που ξέρεις σε πόσα κουρέματα θα σου έχει φύγει.

Member
    re dalia το εχω βαρεθει αυτο πραγμα και δεν του δινω και πολυ χρονο ακομα εσυ το εχεισ ξεπερασει??

Junior Member
    Giorgo den exw parei to u2u pou mou exeis steilei. an thes ksanasteile. kai egw paizw mpala.

Senior Member
    Δεν το έχω ξεπεράσει Γιώργο.Το παλεύω κι εγώ.

Page 3 of 3 FirstFirst 123