ΓΑΔ (ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΓΧΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ) και BESPAR - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 74
    Senior Member
    πφφφ.. μη με μπερδευεις τωρα που ξεμπερδευτηκα καπως..εγω γενικα ειμαι λιγο πιο συντηρητικη κ γενικα πρσπαθω να κανω υπομονη...αστο λιγο να δουμε.. λιγο ακομα μερικες μερες, θελω ν δωσω μια ευκαιρια στο φαρμακο κ στον γιατρο μου μιας κ εχω υπαρξει κ πολυ χειροτερα.
    υ.γ. εσυ κ γω μακ ειμαστε οι μονοι σε αυτο το φορουμ που βαζουμε παντα τελειες αναμεσα στις προτασεις μας, αντι για κομμα, το εχεις προσεξει?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    πφφφ.. μη με μπερδευεις τωρα που ξεμπερδευτηκα καπως..εγω γενικα ειμαι λιγο πιο συντηρητικη κ γενικα πρσπαθω να κανω υπομονη...αστο λιγο να δουμε.. λιγο ακομα μερικες μερες, θελω ν δωσω μια ευκαιρια στο φαρμακο κ στον γιατρο μου μιας κ εχω υπαρξει κ πολυ χειροτερα.
    υ.γ. εσυ κ γω μακ ειμαστε οι μονοι σε αυτο το φορουμ που βαζουμε παντα τελειες αναμεσα στις προτασεις μας, αντι για κομμα, το εχεις προσεξει?
    Τώρα έβαλες κόμμα σε πρόταση σου.:Ρ

Senior Member
    ε βαζω που κ που...αλλα πιο πολυ βαζω τελειες κ δεν ξερω γιατι..παντα ετσι γραφω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ε βαζω που κ που...αλλα πιο πολυ βαζω τελειες κ δεν ξερω γιατι..παντα ετσι γραφω.
    Force of habit,dear.

Senior Member
    λοιπον...μετα απο συνεδρια με την αδερφη μου..τελικα αποφασιστηκε το εξης...
    κανω υπομονη αλλες 11 μερες με το bespar κ αν δουμε οτι δεν..τοτε παω το λεω στον γιατρο κ απαιτω αντικαταθλιπτικο...αν δεν μου δωσει παλι...παω αιγινητειο εκει στο ψυχιατρικο να μιλησω να πω ιστορικο κ βλεπουμε τι θα μου πουν...τελος! μεχρι τοτε θα σας γκαρινιζω, θα σας γκρινιαζω κ θα σας γκρινιαζω!!
    εγω παλι θα σου λεω να φτιαξεις τη διατροφη σου!!!! τι ελεγε ο Ιπποκρατης? η τροφη σου=το φαρμακο σου!!!
    αυγα τρως? ενα αυγο το πρωι! και σκουρα πρασινα λαχανικα - δεν θυμαμαι τι ακριβως κανουν, παντως κατι κανουν σχετικο με τα ψυχολογικα μας και τον εγκεφαλο!
    και ελαιολαδο/λαδι καρυδας με το κουταλι!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member

Ναι εγω το κανω σε μεγαλο βαθμο , εισαι παρατηρητικη , bravo !!! τωρα το προσεξα οτι το κανεις κι εσυ ......................σε μικροτερο βαθμο ομως ............

Senior Member
    νιωθω συγχιση στον εγκεφαλο... θα εκραγω.
    ειδικα το πρωι ειμαι χαλια..εχτες το απογευμα μια χαρα..
    θα παρω το ζαναξ μου τωρα.
    ρε τι τραβαω στα καλα καθουμενα!

Senior Member
    εγω για ΓΑΔ ειχα παρει φριζιουμ και εφεξορ γτ ειχα κ καταθλιψη μαζι και εγινα πολυ καλα...

ρωτα τον γιατρο σ αμα θες γι αυτα τα δυο χαπια...

Αυτή η ΓΑΔ ειναι οτι χειρότερο...εγώ έχω μαζί με ιψδ και αγχώνομαι για τα πάντα!!!Παίρνω θεραπεία για ιψδ,έχει υφεθεί αρκετά αλλά το άγχος εκεί δυνατό...και φοβάμαι μήπως πάθω ΣΚΠ από το άγχος κλπ...δεν ξέρω έχω μεγάλο θέμα,φοβάμαι πολύ!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δημήτρης001 View Post
    Αυτή η ΓΑΔ ειναι οτι χειρότερο...εγώ έχω μαζί με ιψδ και αγχώνομαι για τα πάντα!!!Παίρνω θεραπεία για ιψδ,έχει υφεθεί αρκετά αλλά το άγχος εκεί δυνατό...και φοβάμαι μήπως πάθω ΣΚΠ από το άγχος κλπ...δεν ξέρω έχω μεγάλο θέμα,φοβάμαι πολύ!!!!
    εχεις αλλο αυτοανοσο? η σκπ πως σου ηρθε?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Πολλές φορές η ΓΑΔ δεν κρύβει έλλειψη σεροτονίνης αλλά άλλες διατροφικές ελλείψεις και επειδή όταν το άγχος βαρά κοκκινο δεν τρώμε ή τρώμε μόνο σαβούρες η κατάσταση χειροτερεύει...

Συμφωνώ με την Μαρα. Πριν πέσεις σε χάπια ξεκίνα να αλλαζεις διατροφή ΡΙΖΙΚΑ...
    Τα κλασικά βγάζουμε καφείνη (τσαι, καφε, σοκολάτα), βγάζουμε αλκοολ και βγάζουμε ζαχαρη.
    Βάζεις άπειρα Ω3, η δυνατόν σε κάψουλες για να γλυτώσεις τα fish burps και όλα τα βαρέα μέταλλα που έχουν πλέον τα ψάρια και ειδικά οι σαρδέλες και οι τόνοι κονσέρβας.

Ένα δυνατό B-complex (100mg από κάθε βιταμίνη Β).

Και φρούτα-λαχανικά.

Χτύπα και μια καλή εξονυχιστική εξέταση αίματος (θυροειδή, φολικό οξύ, β12, β6, φεριτίνη) γιατί αυτά όλα οδηγούν σε συμπτώματα ΓΑΔ.

Το buspar είναι ένα ΗΠΙΟ φάρμακο που δουλεύει σε λίγο κόσμο γενικά γιατί το έψαχνα και εγώ παλιά.
    Όντως κάτι κάνει στην ΓΑΔ αλλά αν το άγχος σου είναι αρκετό δε θα το νιώσεις καν...

Είναι κυρίως για ελαφριές περιπτώσεις "καθημερινού άγχους" και όχι τόσο του δικού μας παθολογικού άγχους που ξεπερνά τα όρια...

Το είχα παρει πριν 2 χρόνια για να μην πέσω στα ζαναξ μέχρι να με πιάσει το αντικαταθληπτικό...
    Καλό χαπάκι δε λέω έπαιρνα μπόλικο 3-4 χάπια και εγώ από αυτό και κάπου στις 15 μέρες με έπιασε και άρχισα να χαλαρώνω ΛΙΓΟ.

Όταν όμως άρχισε να πιάνει το αντικαταθληπτικό (σε καμια 60αριά μέρες για εμένα) τότε απλά περίσσευε...

Απο μόνο του πάντως δε μου έκανε και πολλά.
    Ίσως ότι θα έκανε ένα b complex μαζί με μαγνήσιο...

Στα αντικαταθληπτικά όντως αν μπορεί κάποιος να μη μπλέξει καλό για αυτόν...
    Γνωστές οι βραχυπρόθεσμες παρενέργειες (ψυχικό μούδιασμα, ννοητικο΄μουδιασμα, καμια φορά νεύρα-εκνευρισμός, αδιαφορία, ανοργασμία, δυσκοίλιότητα κτλ κτλ κτλ) και άγνωστες ακόμα οι μακροπρόθεσμες αφού κάθε οργανισμός θα αντιδράσει διαφορετικά μακροπρόθεσμα σε αυτά τα δηλητήρια ...

Senior Member
    κοιτα..παιρνω ηδη βιταμινη b εδω κ καιρο κ μαγνησιο ..κ οντως θα φταιξω διατροφη.
    πηγα αιγινητειο εχτες κ μου ειπε οτι παιζει μεγαλο ρολο το οτι εχω graves κ οσοι εχουν graves κανουν αγχωδεις διαταραχες..οπως επισης κ το οτι δεν τρωω κρεας..
    τρωω ομως ψαρι.θα φροντισω να παρω κ ω3 συμπληρωμα κ να τρωω ψαρι ακομα πιο συχνα.
    αυγα μπολικα κ λαχανικα..τρωω αρκετο μπροκολο το οποιο εχει πολλες βιταμινες κ πρασινες σαλατες..
    θα βαλω πιο πολλα οσπρια..κ ο θεος βοηθος..φιλε μου δεν ξερω τι θα κανει το bespar.στο αιγινητειο μου ειπαν να κανω υπομονη λιγο 10 μερες, μηπως πιασει το bespar.το προβλημα μου ειναι η νοητικη συγχυση που νιωθω ειδικα τις πρωινες ωρες..το απογευμα συνερχομαι αρκετα..
    παντως νιωθω παραξενα ακομα κ οταν δεν τρεμω.αν παρω ζαναξ μετα νιωθω νορμαλ κ δεν θυμαμαι πως ενιωθα..δεν γινεται ομως να το παιρνω για πολυ καιρο..αν δεν πιασει το bespar νομιζω το αντικαταθλιπτικο ειναι μονοδρομος.
    στο αιγινητειο μου που ειπαν οτι πρεπει να αποφασισω ποιος θελω να με παρακολουθει...αλλιως δεν μπορουν να δωσουν αντικαταθλιτπικο..οποτε το βουλωσα κ εφυγα..
    επειδη ετρεμα εκει μου εδωσαν ενα ζαναξ..δε λεω με κερασαν τα παιδια το κατιτις τους...!

Senior Member
    Κάνε υπομονή λοιπόν με το buspar και βλέπεις..

Senior Member
    ε ναι...σημερα παντως το αυξανω το bespar σε 2 την ημερα..δλδ πρωι μεσημερι..κ μεχρι τωρα δεν εχω νιωσει ιδιαιτερη αναγκη για ζαναξ..δεν ξερω..μπορει κ να ειναι πλασιμπο..

Senior Member
    Aνξιους , ο Παναγιωτης23 , ειναι μεγαλυτερος γνωστης του αντικειμενου απο μενα ..............ακου τον ....

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast