Results 61 to 74 of 74
-
03-11-2016, 16:02 #61
ε ναι..ο Παναης μου ειπε να κανω υπεμονη...μανδαμ υπεμονη!....τι να καμνω η ερμη?
- 04-11-2016, 00:05 #62
http://psi-gr.tripod.com/drugs/buspirone.htm
Γενικά η δοσολογία παίζει μεταξύ 30-60mg δηλαδή 3-6 χάπια την ημέρα...
Το μόνο κακό είναι ότι είναι αρκετά ακριβό φάρμακο...
04-11-2016, 11:23 #63
Καλημερα φιλοι μου, 5η μερα με bespar κ νιωθω καπως ηρεμη..δλδ ξυπνησα το πρωι κ δεν ετρεμα. το ζαναξ δνε νιωθω οτι το εχω μεγαλη αναγκη...μιλησα με το γιατρο κ μου ειπε οτι με επιασε νωρις κ ειναι πολυ καλο αυτο.
να μην παρω το βραδι..παρα μονο πρωι κ μεσημερι.
το μονο κακο ειναι οτι οταν το παιρνω μετα απο 1 ωρα νιωθω σαν ηλεκτρισμο στο σωμα μου...για κανα 20λεπτο , του το ειπα κ μου ειπε οτι ειναι η παρενεργεια του κ θα φυγει με τις μερες μολις το συνηθισω..
ο γιατρος μου μου ακουστηκε πολυ σιγουρος για ολο αυτο..κ αυτο με ανακουφισε.μου λεει "ειμαι σιγουρος οτι θα πας καλα με το μπεσπαρ" κ εκανε κ χιουμορ του τυπου "σε λιγο καιρο θα σου λειπει αυτος ο υπεροχος ηλεκτρισμος"..
διαβασα κ στο νετ οτι οντως το νιωθουν πολλοι αυτο οταν παιρνουν μπεσπαρ τις πρωτες μερες..
αλλα προτιμω αυτον τον ηλεκτρισμο απο τις παρενεργειες των αντικαταθλιπτικων..
να μου ανεβασει κ λιγο κ τη διαθεση θα ειμαι ακομα καλυτερα..δεν ξερω..θα δουμε.ευχομαι να παει καλα.
04-11-2016, 11:29 #64
Όντως σε επιασε γρήγορα και σε μικρή δόση.
Τυχερή είσαι ;-)
Τον ηλεκτρισμό τον είχα και εγώ τις πρώτες μέρες...
Μετά έφυγε...
04-11-2016, 12:54 #65
Α ΘΑ φυγει σιγουρα ε? γιατι σημερα ηταν πιο εντονος..αλλα ευτυχως κραταει λιγο..μονο μιση ωριτσα περιπου..
ναι με εχει πιασει φαινεται αυτο..δεν εχω νευρικοτητα...εχω μια ηρεμια...αλλα το κεφαλι εχει ακομα θολουρα..ειδωμεν....αναμενω κ αγωνιω να δω τι θα κανει..
αν δεν πιασει αυτο τοτε νομιζω οτι η επομενη επιλογη ειναι SSRI..
Η Διαθεση φταιχνει με το μπεσπαρ?δλδ?κανει κατι με την σεροτονινη?
04-11-2016, 14:02 #66
Απο τα πιο χαζα χαπια που πηρα ποτε.
Οτι μου προσφεραν ηταν στιγμιαιο κ μεχρι εκει. Κοινως το κουμπωνα κατα τις 08:00 που εφευγα για την δουλεια κ κατα τις 08:30 ημουν dizzy για καμμια ωρα. Μια χαζη ευφορια. Τπτ λίγοτερο τπτ περισσοτερο. Ειδικα εκει στο 1.5 χαπι που επαιρνα την ακουγα στερεοφωνικα για κανα μισαωρο. Στο 1 χαπι ημουν πιο νορμαλ. Στο μισο δε ηταν σαν να μην το εχω παρει.
Τωρα για τα 3 που λεει το χαρτακι, ουτε να ακουσω πως θα ημουν.
04-11-2016, 14:41 #67
δεν νιωθω ολα αυτα που λες..μονο σαν ηλεκτρισμο νιωθω για 20 λεπτα..νομιζω ειναι τελικα θεμα οργανισμου..ουτε ζαλισμενη...ουτε νυστα..γενικως νιωθω πιο ηρεμη...απο το πρωινο τρελλαμενο στρες που ειχα..αλλα οχι κ οτι με εχιε πιασει εντελως, νταξ..το βλεπω οτι θελει χρονο ..
04-11-2016, 14:42 #68
ο φοβος ομως κ η ανασφαλεια ειναι ολα εδω...δεν εχουν φυγει.συνεχως σκεφτομαι κ αγχωνομαι για το πως θα ειμαι σε λιγο?τι νιωθω τωρα?πως νιωθω?αυριο πως θα ξυπνησω?κ αν τρελλαθω? ανησυχιες εχω ακομα...αυτα ειναι τα χειροτερα μου.
04-11-2016, 15:22 #69
Γενικά λειτουργεί παρόμοια με τα αντικαταθληπτικά. Θεωρητικά αυξάνει την παραγωγή σεροτονίνης ή τουλάχιστον κάτι κάνει με αυτήν οπότε ναι θα σεκάνει να αισθάνεσαι και λίγο καλύτερα πιθανόν...
Είπαμε σαν χάπι κουμπώνει καλά σε ένα 30% περίπου των ανθρώπων έναντι των αντικαταθληπτικών που είναι πιο σίγουρη η αποτελεσματικότητα τους αλλά αν σου κάτσει είσαι τυχερή
04-11-2016, 16:42 #70
μακαρι ρε παναγιωτη..μακαρι κ να μη χρειαστει να παρω αντικαταθλιπτικο..οχι οτι θα εχω θεμα ..δεν με νοιαζει..απλα να φαω κ τις παρενεργειες τωρα ενος SSRI μου καθεται καπως...
νιωθω πολυ κουρασμενη εδω κ 1 μιση μηνα..
οποτε οπως καταλαβανεις ζητω λυση αμεση...αλλα σε αυτα πρεπει να κανουμε υπομονη.
θελω να ειμαι αναισθητη γινεται??αλλα να νιωθω παραλληλα..αυτο θελω.
κ τωρα ηρθε η ωρα να παρω το δευτερο χαπι bespar ..οποτε ερχεται η ωρα του ηλεκτροσοκ.
05-11-2016, 10:46 #71
Αν μπορούσα anxious δε θα χα μπει ποτέ στην λογική των ssri's.
Για εμένα όμως μόνο αυτά δούλεψαν...
Και ναι τρώω στην μάπα καθημερινά τις παρενέργειες που κοντεύω να ξεχάσω ότι είναι από το ssri και νομίζω πως πάντα έτσι ήμουν...
Ένα αναίσθητο ζώον έτσι νιώθω...
Συναισθηματικά μουδιασμένος και νοητικά μουδιασμένος...
Γενικά ήμουν πολύ πιο "ξύπνιος" και πολύ πιο "συναισθηματικός" πριν τα ssri's...
Βέβαια αυτός ήταν και ο λόγος που έπεσα σε αυτά...
Σκεφτόμουν υπερβολικά, υπερανέλυα τα πάντα μέσα στο άγχος και επίσης ήμουν και πολύ ευαίσθητος χαρακτήρας όλα με έριχναν ςσε μελαγχολία και κατάθλιψη...
05-11-2016, 16:48 #72
Μαρτύριο και από εδώ...σύγχυση,έντονο στρες,το κεφάλι μου παει να σπάσει,συνεχώς απαισιόδοξος!Νιώθω πως θα κάνω μπαμ.Συνέχεια στην τσίτα.Να τρέμω,ταχυκαρδίες στο φουλ,να μην ξερω που παταω και που βρισκομαι,συγχυση και αποπροσωποποιηση στο φουλ απο το στρες!Φοβάμαι πολύ μήπως τρελαθώ...έχω εμβοές,πονάω παντού!Έχω ξεκινήσει την θεραπεία αλλά δεν με πιάνει...η με έπιασε για ένα διάστημα και μετά ξαναέπεσα γιατί μου βγήκαν τα προβλήματα!Δεν ξέρω...έχω μεγάλο θεμα πάντως!
05-11-2016, 20:05 #73
2 βδομάδες τα παίρνεις κ συ..τι να πιάσουν;;θελουν κοντά 40 μέρες να κάνουν επίπεδα..κ όλα όσα νιώθεις δεν ειναι απόλυτα δικά σου,ειναι από το ssri..εμένα πάντως τα αντικαταθλιπτικά δεν με κάνουν συναισθηματικά μουδιασμενη,με κάνουν κανονικό άνθρωπο με τα όλα του..τώρα νιώθω συναισθηματικά μουδιασμενη ..σκατά νιώθω..φλατ κ μαυριλα..αχ θα τρελλαθω!������
07-11-2016, 22:27 #74
Συναισθηματικά μουδιασμένος...
Ίσως λάθος έκφραση...
Αναίσθητος εννοώ στην ουσία...
Πιο εγωιστής, πιο κύνικός με αδιαφορία για τους γύρω μου...