Results 31 to 36 of 36
Thread: Εγκυμοσύνη και σχέση
-
04-11-2016, 12:18 #31
- Join Date
- Oct 2016
- Posts
- 5
Για την ώρα δεν υπάρχει το σενάριο της επανασύνδεσης , ποτέ μη λές ποτέ ωστόσο. Νομίζω πως αμφιθυμιία για τον νέο ρόλο υπάρχει σε πολλές εγκύους με ή χωρίς σύντροφο. Και η αποδοχή έρχεται με τον χρόνο. Σε ότι αφορά τη λάθος διαχείριση απο πλευράς μου θα συμφωνήσω απόλυτα, αν ήταν σωστή η διαχείριση δε θα υπήρχε λόγος να συζητάμε εδώ , θα είχαν γίνει όλα άψογα.
- 04-11-2016, 14:00 #32
- Join Date
- Oct 2015
- Posts
- 134
Αν νομίζεις ότι θα σου δώσω μασημένη τροφή είσαι βαθιά γελασμένη....και αν θέλεις να μιλήσουμε για τα πολιτισμένα κράτη, όπως πριν 8 χρόνια χρόνια έγραψες και για τις εκτρώσεις σε προσκαλώ να απαντήσεις στις ερωτήσεις που έθεσα στο παρακάτω θέμα: http://www.e-psychology.gr/forum/thr...3%CE%B7/page32
04-11-2016, 14:19 #33
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 374
Εκανες πολυ καλα που κρατησες το παιδι και πιστευω πως θα το λατρεψεις
ΚΑι μονο που δεν το εριξες τα λεει ολα .κανεις δεν εχει δικαιωμα να σε κρινει αφου δεν εκανες κατι λαθος !απεναντιας! Απλα επειδή πιεζεσαι αυτομαστιγωνεσαι .και γω οταν πιεζομαι ειμαισκληρος με τον εαυτο μου και ας μη φταιω
05-11-2016, 10:34 #34
- Join Date
- Jan 2014
- Posts
- 1,623
Μεχρι να γεννησεις και να φτασει το παιδι σε καποια ηλικια,το βρισκω πολυ δυσκολο να κανεις κατι.Το να δουλευεις και ταυτοχρονα να ξενυχτας για το παιδι που εχει ενα καρο αναγκες τους πρωτους μηνες και χρονια δε θα σου αφηνει χρονο για πολλα πολλα.
Δε θα εχεις χρονο να βγαινεις ραντεβου οπως εκανες ατεκνη.Οι προτεραιοτητες σου θα ειναι εκ των πραγματων διαφορετικες για αυτο βρισκω ακαιρο το ποστ σου.
Εκτός αν θεωρείς πως οι έγκυοι μπαίνουν 9 μήνες σε γυάλα ,οπότε δε θα στο χαλάσω.
Για αυτο θεωρω οτι κακως βιαστηκες,και οτι θα ηταν καλυτερα και για εσενα και για το παιδι,να το εκανες με καποιο αντρα που εισαι καλα και θα σε βοηθουσε.Ενα παιδι χρειαζεται δυο γονεις και για πρακτικους λογους οχι συναισθηματικους μονο.ΟΚ ο πατερας βοηθαει αλλα δεν ειναι το ιδιο με το αν ηταν και συντροφος ή αντρας σου.
Τωρα που ο,τι εγινε εγινε απλως θα πρεπει να μαθεις να ζεις με τις δυσκολιες.Θα μπορεσεις να βρεις κατι αλλα πιο δυσκολα απο μια γυναικα χωρις παιδι.That's it.
28-11-2016, 18:36 #35
- Join Date
- Jul 2007
- Posts
- 239
09-12-2016, 13:29 #36
- Join Date
- Nov 2016
- Posts
- 17
Απαντάω λίγο καθυστερημένα, αλλά ελπίζω να το δεις. Άκου με και μένα καλή μου, γιατί κακά τα ψέματα, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς πως νιώθεις εαν δεν το έχει βιώσει και ο ίδιος, κι εγώ σε καταλαβαίνω. Γνώμη μου είναι, μη μασάς, οι άντρες πάνε κι έρχονται και δυστυχώς δεν είναι κι εύκολο να βρεις κάποιον που σου ταιριάζει, υπάρχουν τόσα απρόοπτα, τόσες ατυχίες. Ενώ το παιδί είναι δικό σου κομμάτι, κάτι τόσο γλυκό κι όμορφο, που αν το μεγαλώσεις και σωστά και του δείξεις όλη σου την αγάπη, θα πάρεις πίσω τα ίδια συναισθήματα, θα σου τα δείξει κι εκείνο στο μέλλον. Εγώ ονειρευόμουν εδώ και πολλά χρόνια να έχω ένα παιδάκι, κανονικά ήθελα μία ολοκληρωμένη οικογένεια, να τους φροντίζω, και παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας να υπάρχει αγάπη και κατανόηση και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Όμως η απρόβλεπτη ζωή μου τα έφερε όλα τούμπα, κι ενώ παντρεύτηκα και λαχταρούσα τόσο ένα παιδάκι, μου βγήκε βίαιος σύντροφος και ήρθαν όλα άνω κάτω. Τελικά βρέθηκα χωρισμένη και ολομόναχη στα τριάντα, κι ευτυχώς που βρήκα τη δύναμη να συγκρατήσω την επιθυμία μου για παιδί και να χωρίσω, γιατί αν έχεις ακατάλληλο άνθρωπο δίπλα σου, αντί για χαρά ο ερχομός ενός παιδιού θα εξελιχθεί σε εφιάλτη. Πλέον, όντας τόσο κουρασμένη από την πολύ δύσκολη ζωή μου και την ατυχία στους άντρες, και με την εμπιστοσύνη μου προς αυτούς βαθιά κλονισμένη, γιατί δυστυχώς και η βία του πρώην μου δεν φαινόταν από την αρχή, υϊοθέτησα αυτό που έλεγε η συγχωρεμένη η Βουγιουκλάκη, ότι "ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ", και πλέον, ενώ θα μου ήταν φυσικά καλοδεχούμενο το να βρω έναν σωστό, σοβαρό άντρα, από την άλλη δεν σκάω, και προτεραιότητά μου είναι απλά να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να κάνω ένα παιδί, αποφασισμένη να το μεγαλώσω μόνη μου αν χρειαστεί. Λένε πολλά για τα παιδιά των μονογονεϊκών οικογενειών, αλλά πίστεψέ με, αν ο γονιός το μεγαλώσει σωστά, παρά τα όποια απωθημένα μπορεί να έχει το παιδί που δεν είχε κοντά του π.χ πατέρα, θα είναι υγιές και ευτυχισμένο. Και ξέρω αρκετά τέτοια παιδιά που τα μεγάλωσε ο ένας γονιός και ήταν πολύ καλά ψυχολογικά, και με τον γονιό σαν φίλοι, σχέση που θα τη ζήλευαν πολλές οικογένειες που μπορεί να έχουν και τους δύο γονείς αλλά να τρώγονται όλη την ημέρα.
Εννοείται βέβαια ότι πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους πόρους για να το μεγαλώσεις, εγώ π.χ, είμαι οικονομικά ανεξάρτητη και ξέρω ότι μπορώ να το καταφέρω μόνο με τη δουλειά μου, με δυσκολίες βέβαια, αλλά μπροστά στη χαρά του παιδιού είμαι προετοιμασμένη για όλα και δεν χαμπαριάζω τίποτα. Εν τω μεταξύ δεν θα πάψω να ψάχνω για ταίρι, αλλά πολύ στο χαλαρό, κι αν κάποιος δεν με θελήσει λόγω παιδιού, ούτε που με νοιάζει. Αυτό λοιπόν συμβουλεύω κι εσένα. Ήδη είσαι τυχερή που όπως λες ο πατέρας του παιδιού σου δεν είναι κανένας εντελώς αναίσθητος, και παρ'όλο που δεν είστε μαζί, είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει, υπάρχουν πολύ χειρότερα και το ξέρεις. Απήλαυσε λοιπόν το μωράκι σου, μεγάλωσέ το σωστά, αν δεν αντέχεις χωρίς άντρα προσπάθησε να βρεις αλλά στο χαλαρό για να περάσεις εσύ καλά, και πού ξέρεις, πάντα υπάρχει η ελπίδα να βρεθεί ένας σοβαρός άντρας που να σε θέλει πραγματικά και να μην τον ενδιαφέρει που έχεις παιδί άλλου. Εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα.
Similar Threads
-
Η εγκυμοσυνη και αυτος..
By kapakapa in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 73Last Post: 16-07-2016, 10:45 -
Κατάθλιψη και εγκυμοσύνη
By kutchunie in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 18Last Post: 09-02-2016, 23:06 -
Εγκυμοσυνη και ψυχοφαρμακα
By deleted-member-09-05-2016 in forum ΨυχοφαρμακολογίαReplies: 5Last Post: 17-06-2015, 09:05 -
sooooooos εγκυμοσύνη???
By mina@@ in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 30Last Post: 25-08-2012, 21:55 -
χάπια και εγκυμοσύνη
By lizettta in forum Ψυχώσεις & ΣχιζοφρένειαReplies: 6Last Post: 28-07-2007, 15:50
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία