ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΚΙ!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56
    Senior Member
    Πλησιαζει που λετε η super γυναικα...εγω λιωμα...και με ρωταει που ειναι η τουαλετα σε ενα νυκτερινο μαγαζι...και της λεω...δεν ξερω δεν ειμαι απο δω...LOL....χαχαχα το σκεφτομουν μετα και ξελιγωνομουν στα γελια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    χαχαχαχαχχαχαχχχα
    (πολυ καλο οντως κιπ)

Senior Member
    χα χα συμβαινουν κ αυτα...αν κ εγω θα ρωτουσα απο που εισαι!!!!

Senior Member
    I kaliteri ataka apo ginai itan ligo prin ta xristougenna pou prin prolavo kala kala na sistitho me mia gomena ki eno tis ekana kana dio erotiseis afti mou eipe ksera:... pes mou gia sena... distixos eixa piei poli k meta apo ligo tin kaname k etsi den kratisa epafi... :(

Senior Member
    α κ μια ατακα δικια μου... σε μπαρακι τωρα στριμογμενοι με καποιες γκομενες απο αλλη παρεα. Σκουνταω μια κ καλα καταλαθος κ της λεω¨: συγγνωμη. Δεν πειραζει... μου λεει. Κ απαντω εγω ο καφρος: Το ξερω...!

Member
    α καλό

Senior Member
    το καλύτερο είναι κατα τη γνώμη μου να μην έχεις στο μυαλό σου την πρώτη ατάκα αλλά τη συνέχεια της κουβέντας! Επίση ονόματα, ασχολίες, ηλικίες κι άλλα τέτοια τυπικά καλά είναι πιστεύω να τα αφήνεις στην άκρη στην αρχή ώσπου να τα κολλήσεις στο κένο αμηχανίας...λέω εγώ!

Senior Member
    απλα ανν καποιος σου πει κατι καλο,εξυπνο κ με χιοθμορ θα σου κινησει την περιεργεια σαν ατομο...Προς θεου μια ατακα δεν εχει να πει τιποτα σε μια γνωριμια!!!Αν πει ομως καμια βλακεια να πεισ τι??Οπως εγραψα κ στην αρχη αυτο το εισαι μουρλια εισαι τρελα γλυκια σαν καραμελα ειναι απο το πιο βλακοειδες που εχω ακουσει,ουτε στο δημοτικο και δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω προσοχη ερωτικη σε κατι τετοιο..δεν θα απεκλεια ομως μια καλη γνωριμια σε φιλικο επιπεδο παντα..

Senior Member
    Σε ευχαριστώ kleiw,
    Με έκανες, τουλάχιστον, και χαμογέλασα
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Originally posted by pennoula_v
    απλα ανν καποιος σου πει κατι καλο,εξυπνο κ με χιοθμορ θα σου κινησει την περιεργεια σαν ατομο...Προς θεου μια ατακα δεν εχει να πει τιποτα σε μια γνωριμια!!!Αν πει ομως καμια βλακεια να πεισ τι??Οπως εγραψα κ στην αρχη αυτο το εισαι μουρλια εισαι τρελα γλυκια σαν καραμελα ειναι απο το πιο βλακοειδες που εχω ακουσει,ουτε στο δημοτικο και δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω προσοχη ερωτικη σε κατι τετοιο..δεν θα απεκλεια ομως μια καλη γνωριμια σε φιλικο επιπεδο παντα..
    ο τρόπος κυρίως μετράει και όχι αυτό που θα πεις..ακόμα κι αυτό αν στο πει κάποιος με ωραίο τρόπο δε θα σου φανεί βλακοειδές!

Senior Member
    ισως αν ειχε αλλο τροπο(που δεν νομιζω) αλλα πραγματικα το θυμαμαι και το επαναλαμβανω γτ πρεπει να ενιωσε πολυ ασχημα εκεινη την μερα ο χριστιανος...γελουσα τοσο πολυ και ημουν κ λιγο αγενης ισως!!!
    δεν θελει κοπο,θελει τροπο συμφωνω αλλα θελει και λιγο φαντασια ε...

Member
    ατακα τωρα σε μια φιλη μου απο εναν που το παιζει γκομενιαρης.
    φοραγε γυαλια ηλιου η φιλη μου
    \"βγαλτα γυαλια να δω τι χρωμα εχουν τα υπεροχα σου ματια\"
    βεβαια εφαγε χυλοπιτα..οχι τοσο για την ατακα οσο για το οτι το ιδιο πραγμα ειχε πει σε αλλεσ 5 κοπελες στο μερος που ημασταν

Banned
    .......μου αρεσεις, θελεις να πηδηχτουμε???

οπως και αυτη που ειπα στο μωρο μου,
    αμα βρεθουμε θελω να σε σφιξω στην αγκαλια μου....
    χμμμ ε οκ πρωτοτυπο δεν ειναι αλλα την εσφιξαααααααααααα!!!
    (μονο που σφιγγεται μαλλον πολυ :P )

Senior Member
    και τωρα ας πουμε καμια σοβαρη ατακα! με την παρακατω ατακα ριχνεις ολες τις γκομενες, συμπεριλαμβανομενης και της αντζελινας τζολι και της μονικα μπελουτσι:

\'\'αγαπη μου λατρεια μου
    καμμενη μπαταρια μου
    σε βλεπω στ ονειρο μου
    και ξυνω τον ποπο μου\'\'

Senior Member
    η καρδια μου φλογες βγαζει λες να ειναι πετρογκαζι???(απο την χυδαια φραση που υπαρχει....)

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast