ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΚΙ!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Junior Member
    Με ρώτησε ένα αγόρι αν είμαι σε κόμμα στη σχολή μου.Του απαντάω \"όχι δεν είμαι σε κανένα κόμμα\" και μου λέει \"Εμμμ,εσύ είσαι κόμμα από μόνη σου..κόμματος!!!\" αυτή ήταν η πιο ωραία.Η δεύτερη πιο ωραία ήταν \"Με παντρεύεσαι?\" και επίσης όταν μου λένε πόσο ομόρφη είμαι,ψέματα ή αλήθεια,εμένα με φτιάχνει πολύ ψυχολογικά.Εννόειται ότι ατάκες τύπου τι κ... τι μ...είσαι είναι γελοίες και λιγουρέε εντελώς.Πάντως παιδιά να φλερτάρετε και να βάζετε και λίγη φαντασία...καλά η φαντασία εχει χαθεί προπολού,αλλά πάει να χαθεί και το φλερτ!

Junior Member
    ενα ωραιο που μου εχουν πει ειναι΄<<αν ησουν στην Κρητη θα σε ειχαν κλεψει!>>

Junior Member
    τη προσφερεις ενα βλαστο απο τριανταφυλλο, και τη λες την εξης θεεικη ατακα:

\"Οριστε... Γιατι το λουλουδι εισαι εσυ\"

Βεβαια αν περιμενεις να σε ρωτησει μετα το οριστε και να κολλησεις την ατακα μετα, ειναι ακομα καλυτερο...

Η χειροτερη, εκτος απο τον ζαχαροπλαστη, ειναι παλι με λουλουδια. οχι ακριβως χειροτερη αλλα λιγο παλαιομοδιτικη

\"τα λουλουδια στα λουλουδια\"

Senior Member
    Originally posted by pennoula_v
    Εγω παντως δεν ξερω αν θα εκανα ποτε πρωτο βημα να πω κατι εξαιρειται η περιπτωση στην οποια γνωριζω τον αλλο και εχω θαρρος μαζι του!!!
    τις προαλλες ειχα βγει εξω κ πιασαμε συζητηση με κατι παιδια..Ο ενας πηρε το τηλεφωνο μου και εκανε αναπαντητη στο δικο του!!εγω γελασα τη βρηκα χαριτωμενη κινηση.Φευγοντας μου λεει θα σε παρω.....ποτε ομωςδεν ειχα φαδαστει οτι θα με επαιρνε την ιδια νυχτα 5.30 το πρωι να μου πει αν θελω να ερθει σπιτι μου...ημουν οσο πιο ευγενικη γινοταν(παρολο που ηθελα να τον διαολοστειλω...) πολυ μλκς τελικα.Τι νομιζουν μερικοι αντρες??επειδη ειμαι φοιτητρια και μενω μονη μου βαζω οτι να ναι κ οποιον να ναι μες το σπιτι μου οτι ωρα να ειναι...φυσικα βεβαια δεν ξαναπηρε και το καλο που του θελω να μην ξαναπαρει...!!

ημουνα με φιλη μου και η ατακα ηταν:πως και ετσι μονες κοριτσια???τι το θελα και το συνεχισα....
    \"εμείς\" φταίμε που έχουμε δώσει τέτοια δικαιώματα (βλέπε Kgana) και έτσι και αυτοί αφού βρίσκουν ........... κορόϊδα είναι;:)

Senior Member
    περίμενα έξω μια φίλη μου για να πάμε για καφέ και έκοβα βόλτες πάνω κάτω και περνάει απο μπροστά μου και μου κάνει βζζζζζζζζ...απο περιέργια γύρισα και τον κοίταξα...και πετάει το κορυφάιο.....απορείς κούκλα? μια ματιά σου μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνει..!
    ευτυχώς δεν έπεσα κάτω...αλλά η αλήθεια είναι πως μια αναγούλα μου ήρθε....!!
    φυσικά άπλά δεν απάντησα....και πήγα λίγο πιο κάτω....τι να πεις...μα Σφακιανάκης?? Ελεος δηλαδή...!

Senior Member
    Δεν λέτε καλά που κάνουν ακόμα καμάκι και ας είναι και κακόγουστο

Από το να κοιτάνε σαν ψηλομύτηδες και να μην ρίχνουν τα μούτρα τους, καλύτερο αυτό:D:D

Senior Member
    αυτό είναι αλήθεια...δεν έχεις και άδκο νορα μου...!;););)

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Πλησιαζει που λετε η super γυναικα...εγω λιωμα...και με ρωταει που ειναι η τουαλετα σε ενα νυκτερινο μαγαζι...και της λεω...δεν ξερω δεν ειμαι απο δω...LOL....χαχαχα το σκεφτομουν μετα και ξελιγωνομουν στα γελια.
    Εχεχε πολυ καλο αυτο..!!!!
    Κουβεντες του ποτου :P
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    ειχα βγει με μια κοπελια η οποια καποια στιγμη με κοιταει με νοημα και μου λεει,\"θα μου μαθεις σκακι;\"

Senior Member
    εγω προ ετων οταν ημουν πιτσιρικι ειχα ακουσει στο δρομο απο εναν μαπα οτι \"Α ρε εχει δικιο ο Κορκολης\". ηταν η εποχη τοτε με το σκανδαλο

Member
    Originally posted by Empneustns
    ειχα βγει με μια κοπελια η οποια καποια στιγμη με κοιταει με νοημα και μου λεει,\"θα μου μαθεις σκακι;\"
    Ίσως περίμενε να κάνεις κάποια... \"κίνηση\"! Εμείς οι ψυχο...βγάλτες λέμε για το τι μπορεί να λανθάνει κάτω από τα λόγια...

Junior Member
    Κατά τη διάρκεια σχέσης και ενώ ήταν φαντάρος, μου λέει στο τηλέφωνο το εξής \"θεϊκό\":

\"...νιώθω σαν να μου λείπει το ένα μου πόδι\"!!!

Τίθενται τα εξής ερωτήματα: το πιο σημαντικό ήταν πως του έλειπα εγώ ή το πόδι του;;; ή μάλλον ότι με σύγκρινε με το πόδι του; ή τι ήταν πιο σημαντικό εγώ ή το πόδι του;

έλεος...

Senior Member
    γιατι αμα ειχε ωραιο ποδι το παιδι??? χαχαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Πλησιαζει που λετε η super γυναικα...εγω λιωμα...και με ρωταει που ειναι η τουαλετα σε ενα νυκτερινο μαγαζι...και της λεω...δεν ξερω δεν ειμαι απο δω...LOL....χαχαχα το σκεφτομουν μετα και ξελιγωνομουν στα γελια.
    ωχ!!! αυτό δεν το είχα δει....!!χαχαχαχαχαχχαχα...πο� �ύ πολύ καλό!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
    θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την απάντηση σου πάντως.....

Senior Member
    σε ντισκοτεκ πριν χρονια κανει καμακι ενας Ιταλος σε μια φιλη μου:
    Καλα τι ωραια κω......ρα που εχεις!!!
    και εκεινη απανταει:
    Αν σου αρεσει θα πω του γκομενου μου να σου κανει και τον δικο σου ιδιο!!!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast