Results 1 to 9 of 9
Thread: ΜΠΕΡΔΕΜΑ
-
02-11-2016, 11:53 #1
ΜΠΕΡΔΕΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ .ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΒΛΕΠΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ .ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ.ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ .ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΤΟΣΟ ΚΙ ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ .ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΦΡΑΣΗ <<4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ >> ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ .ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ.ΠΕΘΑΝΕ ΚΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΔΨ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ .ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
- 02-11-2016, 13:13 #2
επειδη φιλε μου αυτο πλεον αγγιζει αλλες ψυχιατρικες ασθενειες...μιλα με τον γιατρο σου συνεχεια..
εχει καταντησει ειδος ψυχωσης αυτο το πραμα! δνε ειναι δυνατον να ξερει ΚΑΝΕΙΣ ποτε θα πεθανει.
παρε παραδειγμα απο τον ΓΙωργο Βασιλειου ο οποιος ΠΑΛΕΨΕ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να κρατηθει στη ζωη..
παρ αυτα ηταν παντα αισιοδοξος κ παντα το παλευε κ οχι μονο αυτος..αλλα απειροι καρκινοπαθεις!
δεν ειναι δυνατον να εισαι υγιης κ να λες τετοια πραματα!!! νιωθω οτι με αυτον τον τροπο εκτονωνεις ενα τεραστιο στρες κ εχεις βγαλει αυτην την αμυνα, γιατι στην ουσια δεν θες να δεις αλλα προβληματα της ζωης σου.
επιμενεις συνεχεια κ κανεις συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια..
επικεντρωσου στην θεραπεια σου, σου εχω πει!! κανε ο.τι σου πουν..κ ασε τα παντα στην ακρη.
προσπαθησε να καταλαβεις ρε φιλε οτι κ να πεθανεις δεν θα νιωσεις κατι! απλα θα πεθανεις..so what?νομιζεις οτι θα το νιωσεις???ή οτι θα νιωθεις κατι μετα?
δεν μπορω να "χαιδευω " με λογια ανθρωπους που δεν χαμπαριαζουν..χρειαζεσαι κ λιγο μαλωμα πια!
επιμενεις επιμενεις επιμενεις..
λες κ εμεις τι θα πουμε?οτι "αγορι μου ναι δεν θα πεθανεις στις 4 /11" ?
μα κ να σου το πουμε, εσυ χαμπαρι δεν παιρνεις.μετα θα βρεις μια αλλη ημερομηνια..
ειλικρινα πια! επικενρωσου σε οσα σου λεει ο θεραπευτης σου κ ασε τα υπολοιπα.
μας ζητας την γνωμη μας συνεχεια...ολοι τα ιδια θα σου πουν..κ το εχεις ποσταρει κ 150 φορες..
αφου παλι τα ιδια θα σου πουμε..νιωθω οτι δεν προσπαθεις αρκετα..να εκλογικευσεις την σκεψη σου.
02-11-2016, 13:26 #3
Φιλε εχεις δίκιο ισως χρειάζομαι το μαλωμα που λες κι ειλικρινα σε ευχαριστω για την απάντηση σου .χθες ήμουν στο γιατρο και τα λέγαμε .προσπαθω πίστεψε με απλά εχω το πρόβλημα απο 8 ετών δηλαδή 20 χρονια .μεχρι τα 22 μου δεν ειχα μιλήσει σε κανέναν .δυστυχως εγινε τρόπος ζωής για μένα να σκέφτομαι ετσι .προσπαθω να τα φέρω ολα τούμπα αλλα έρχονται στιγμες που λυγίζω και το μυαλό δε μ αφήνει ήσυχο
Θα το παλέψω εχεις το λόγο μου αλλα τη χρειάζομαι τη στήριξη σας .Σε ευχαριστω για το χρόνο σου !!!
02-11-2016, 13:34 #4
Στα 8 δηλαδη ενιωθες οτι προαισθανεσαι το θανατο σου??
υπηρξε καποιο γεγονος που σε εφερε στα ορια σου και αρχισες να σκεφτεσαι ετσι??
οτι δηλαδη η αποστολη σου σε αυτη τη ζωη ηταν να παρεις το μεταπτυχιακο και μετα δεν υπαρχει τιποτα για σενα παρα μονο ο θανατος??
γενικα εισαι ατομο που ζει μονοδιαστατα και υπαρχει μονο για να επιτελεσει εναν μοναδικο στοχο? και μετα αφου τον εκπληρωσεις νιωθεις οτι εχασες το λογο που ζεις??Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
02-11-2016, 13:58 #5
Στα 8 δεν ένιωθα αυτο αλλα ειχα πολλα συμπτώματα της ΙΔΨ ....με τα χρονια φούντωναν και τα τελευταία 6 χρονια εχω το κόλλημα οτι προαισθάνομαι η προβλέπω το θάνατο μου ...όσο για το μεταπτυχιακό ήταν ενα όνειρο μου που λόγω των δυσκολιών πίστευα οτι ποτε δε θα πραγματοποιηθεί καθώς ήμουν κι ετοιμος να το παρατήσω ...Φανταζόμουν τη μέρα της ορκομωσίας κι έλεγα οτι αν ποτε το ζήσω θα ειναι η τελευταία μου μέρα στη ζωή ...αυτο απο την πολυ σκέψη μου εγινε εμμονή και μου χαλάει τη διάθεση ...βαθιά μεσα μου δεν το πιστεύω αλλα σκέφτομαι σε συνδυασμό με τα ανεξελεγκτα πραγματα που έρχονται στο μυαλό μου ακομα και στον υπνο μου και λέω λέω μηπως ειναι προειδοποιήσεις ;; όπως για παράδειγμα το 4/11 που ήρθε σημερα καθώς ξυπνούσα ...ειναι η μέρα της ορκομωσίας στις 4 /11....τι να πω εγω αυτο που ξερω ειναι οτι θέλω να ζήσω και να κανω πραγματα στη ζωή μου χωρις να μπορω να προβλέψω τιποτα ...θέλω να ζω σαν κανονικός άνθρωπος που δεν ξέρει ποτε θα πεθάνει ....αυτα
02-11-2016, 14:23 #6
Μπορεί να είναι βλακείες αυτά που θα σου πω αλλά εμένα μου δίνεις την αίσθηση οτι ένα κομμάτι του εαυτού σου προσπαθεί μανιωδώς να αποδείξει οτι όντως έχεις αυτό το "χάρισμα" και επομένως δεν έχεις πρόβλημα με εμμονές κτλ. Αυτό μου ήρθε αυθόρμητα σαν σκέψη όταν είπες για τον ηθοποιό. Βρήκες κάποιον ο οποίος ήταν εμφανές οτι σύντομα θα πέθαινε για να επιβεβαιώσεις ότι όντως μπορείς και προβλέπεις τον θάνατο άρα τώρα έχεις ένα επιχείρημα ακόμα για το σωστό της πρόβλεψης του δικού σου θανάτου.
Συνειδητά ξέρεις οτι αυτό δεν στέκει και πως δεν έχεις κανένα τέτοιο χάρισμα. Μέτρα για παράδειγμα πόσες φορές έπεσες έξω στις προβλέψεις σου! Πόσες ημερομηνίες είχες μέχρι τώρα στο μυαλό σου και αποδείχθηκε οτι έκανες λάθος; Φαντάζομαι πολλές!
02-11-2016, 14:32 #7
02-11-2016, 14:47 #8
Είμαι σίγουρη πως δεν το θες και δεν το κάνεις επίτηδες! Αλλά αν προσπαθούσες να το δεις λίγο έτσι ίσως σε βοηθούσε.
Ένα κομμάτι σου, το κάνει επίτηδες, σα να σου κάνει κόλπα για να σε πείσει. Σκύψε πάνω του και προσπάθησε να καταλάβεις γιατί το κάνει. Από τι προσπαθεί να σε αποσπάσει; Από ποια άλλα πράγματα σε κρατάει που πιθανόν φοβάσαι ή δεν θες να αντιμετωπίσεις;
Κάθε φορά που σου ρχεται μια τέτοια σκέψη για παράδειγμα, δοκίμασε να σκεφτείς τι θα έκανες εκείνη τη στιγμή αν δεν είχες αυτές τις σκέψεις; ποια θα ήταν η καθημερινότητα σου αν δεν είχες αυτό να σε βασανίζει, με τι θα ασχολιόσουν; Ίσως έτσι ανακαλύψεις τι προσπαθείς να καλύψεις με αυτές τις εμμονές.
02-11-2016, 15:08 #9