Διχασμένη ανάμεσα στην αγαπη και την ελευθερία.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Πάντως οι άνθρωποι έχουμε πλάκα εσύ αν έπιανες μάθαινες οτι μια κοπέλα σου σε απατάει θα την πετούσες απο το παράθυρο αλλά εσύ έχεις απατήσει.. το ότι δεν θέλουμε να μας κάνουν ναμην το κάνουμε ούτε καν...:P το βάθος της αγάπης μάλλον είναι λίγο αν υπάρχει κέρατο.. και δεν είναι αγάπη, ξανα λέω.. τεσπά η θεματοθέτρια το έσβησε το μήνυμα γιατί το είδε σαν κράξιμο,γενικά για την αγάπη είπαμε και για το κέρατο..αυτό.. όλοι έχουμε φάει κράξιμο εδω μέσα πάνω κάτω σιγά τα eggs που ήταν και κατά μέτωπο επίθεση όχι γενική άποψη
    εγω διαφωνω....οτι οσο μεγαλη και ειναι η αγαπη παλι υπαρχει περιπτωση να απιστησεις....μην ταυτιζεις την αγαπη με το κερατο..
    δεν σημαινει οτι επειδη αγαπας πολυ ,δεν θα απατησεις κιολας...

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ''ελευθερια'' σημαινει παντα μονοσημαντα να πηδιεσαι απο δω και απο εκει.

Επισης,τι θελει η αλλη,να την παρηγορησουμε που εκανε ταρανδο τον αντρα της?Ο κερατας τι να πει δηλαδη?

Δεν γινεται να εισαι παντα στη θεση του θυματος κοριτσι μου,εισαι θυτης σε αυτην την περιπτωση και απλως πρεπει να υποστεις τις συνεπειες.Grow some balls.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    " Εδώ έρχεται ο διχασμός..Είναι η αγαπη αρκετή για να μας κάνει καλά?είναι η οικογένεια αυτο που θέλω?όταν φαντάζομαι μια ζωή χωρίς αυτόν καταρρεω...Όταν ξανασκέφτομαι αυτή την φλόγα μου λείπει..τι να κάνω?Μήπως τρελαίνομαι? "

Δεν είναι θέμα κρίσεως αλλά νομίζω ότι αμαυρώνεις όσο κρύβει η λέξη αγάπη όταν παραδέχεσαι δημοσίως ότι έχεις κερατώσει ουκ ολίγες φορές. Μην χρησιμοποιήσεις ποτε ξανά αυτή την λέξη οταν θα αναφέρεσαι στην σχέση σου αυτή. Πως να σε βοηθήσει κάποιος όταν εσυ ήδη έχεις πληγώσει κάποιον άλλον ουκ ολίγες φορές και ακόμη και μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχεις μετανιώσει για όσα έχεις κάνει. Ακόμη και μέχρι σήμερα αναρωτιέσαι αν σου αρέσει η αγάπη και η δέσμευση ή το εφήμερο, το ευκαιριακό σεξ και το δήθεν πάθος. Οι πράξεις σου μιλάνε από μόνες τους και μόνη σου επέλεξες να είσαι τώρα σε αυτή την κατάσταση. Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει παρά μονάχα ο εαυτός σου. Μάθε να σέβεσαι αυτούς που σε αγαπάνε, μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου και μετά από πολλά χρόνια μπορεί να γνωρίσεις και συ την πραγματική αγάπη. Μέχρι τότε πάρε αυτό που σου αξίζει, την μοναξιά και την απώλεια ενός ανθρώπου που σε είχε ψηλά αλλά δυστυχώς εσυ γεννήθηκες για πράγματα μικρά, που λέει και ο βάρδος της λαικής μουσικής !!!
    ΠΩΠΩ...μετα απο αυτο, θα πα να αυτοκτονησει.....

Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Οχι αυτό δεν θα το ήθελα για κανέναν άνθρωπο !!! Ξέρεις καμιά φορά γίνεται ρουτίνα ακόμα και η απιστία στην ζωή μας μέχρι να μας πιάσουν για πρώτη φορά. Τότε νιώθουμε αδύναμοι και γεμάτοι τύψεις για αυτό που κάναμε και μακάρι να είναι αυτό μάθημα για όλους όσους έχουν απιστήσει και να μην το ξανακάνουν. Γιατί εγω δεν αμφιβάλλω ότι αυτή η κοπέλα, είχε αισθήματα για τον άντρα που κεράτωνε, ίσως ένιωθε ασφάλεια κοντά του αλλά ίσως δεν την ικανοποιούσε στον σεξουαλικό τομέα ή ίσως είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση και θεωρούσε ότι ενας ίσον κανένας. Φοβόνταν μήπως μείνει κάποια στιγμή μόνη στην ζωή και έτσι ήθελε να έχει εφεδρικούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ξέρω αν είναι το θύμα ή ο θύτης αλλά σίγουρα δηλώνει ένα άτομο αρκετά ανώριμο, αρκετά εγωιστικό και σαφώς δηλώνει ένα άτομο που δεν έχει μάθει τι εστι αληθινή αγάπη. Ίσως η απώλεια του άντρα της να την κάνει να αναθεωρήσει κάπως τα πράγματα για τις σχέσεις και για την ερωτική ζωή...

Senior Member
    Το θέμα δεν είναι να είσαι πιστός γιατί ΠΡΕΠΕΙ αλλά γιατί ΘΕΛΕΙΣ.

Θεωρώ πως δεν είναι καλό για κανέναν να συμβιβάζεται σε σχέσεις που δεν τον γεμίζουν και να ψάχνει να γεμίσει τα κενά του με άλλους. Άμα απιστείς πολλές φορές σημαίνει πως έχεις φύγει απ τη σχέση, απλώς δεν το χεις καταλάβει ακόμα. Συνήθως δεν το 'χεις καταλάβει από φόβο για το άγνωστο- ή από συνήθεια που τη βαφτίζεις αγάπη.

Καλύτερα για σένα που χώρισες θεματοθέτρια. Θα βρεις κάποιον στο μέλλον που δε θα θέλεις να τον απατήσεις. Είσαι πολύ νέα για συμβιβασμούς.

Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Oι χοντροπετσοι δεν αυτοκτονουν

Page 2 of 2 FirstFirst 12