ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΑΑΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Quote Originally Posted by fighter View Post
    Με βάση τη λογική θα του έλεγα να στηριχτεί στο οτι εχει αποδειχτεί οτι εχει ενα πρόβλημα και να αγνοεί αυτα που του έρχονται .απλα σ εμενα εχει καρφωθεί στο μυαλό οτι ειμαι κατι εξωπραγματικό που θα μπορέσει να προβλέψει το θάνατο του και διαφορα τετοια.δεν μπορω δηλαδή να αρκεστώ απλά στο οτι ολα οφείλονται στην ιδεοψυναγκαστικη
    Fighter στο άλλο νημα που σου απαντησα ,σου εθεσα καποιες ερωτησεις και καποιες διαπιστωσεις και συ τα αρνηθηκες , λεγοντας, ότι δεν πιστευεις ότι μπορεις να προβλεψεις το μελλον και δεν θα ηθελες αυτην την ικανοτητα.

http://www.e-psychology.gr/forum/thr...l=1#post643185

Τωρα λες ότι αισθανεσαι κατι το εξωπραγματικο και ότι μπορεις να προβλεψεις τον θανατο σου.
    Μπορεις να μου εξηγησεις την διαφορα αναμεσα στις δυο αποψεις σου;

Senior Member
    <<Εχω ΙΔΨ με ψυχωσικα στοιχεία αυτο μου πε ο γιατρός>>

Ήθελα κι εγώ να στο πω φίλε,πως δεν μου μοιάζει με καθαρή ΙΔΨ αυτό που έχεις.Παρόλα αυτά εγώ θα σου πρότεινα κάθε φορά που σε πιάνει και από ένα άγχος επερχόμενου θανάτου,να προσπαθείς να θυμάσαι πόσες φορές έχεις διαψευστεί στο παρελθόν πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.Ίσως αυτό να σου προσφέρει κάποια βραχυπρόθεσμη αγχόλυση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σαλβαδόρ View Post
    Fighter στο άλλο νημα που σου απαντησα ,σου εθεσα καποιες ερωτησεις και καποιες διαπιστωσεις και συ τα αρνηθηκες , λεγοντας, ότι δεν πιστευεις ότι μπορεις να προβλεψεις το μελλον και δεν θα ηθελες αυτην την ικανοτητα.

http://www.e-psychology.gr/forum/thr...l=1#post643185

Τωρα λες ότι αισθανεσαι κατι το εξωπραγματικο και ότι μπορεις να προβλεψεις τον θανατο σου.
    Μπορεις να μου εξηγησεις την διαφορα αναμεσα στις δυο αποψεις σου;
    Η εξήγηση ειναι στο οτι δεν το πιστεύω αλλα φοβάμαι μηπως συμβαίνει ...μηπως εχω μια ικανότητα που δεν θέλω να εχω

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    <<Εχω ΙΔΨ με ψυχωσικα στοιχεία αυτο μου πε ο γιατρός>>

Ήθελα κι εγώ να στο πω φίλε,πως δεν μου μοιάζει με καθαρή ΙΔΨ αυτό που έχεις.Παρόλα αυτά εγώ θα σου πρότεινα κάθε φορά που σε πιάνει και από ένα άγχος επερχόμενου θανάτου,να προσπαθείς να θυμάσαι πόσες φορές έχεις διαψευστεί στο παρελθόν πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.Ίσως αυτό να σου προσφέρει κάποια βραχυπρόθεσμη αγχόλυση.
    Όλοι οι γιατροί φιλε μου είπαν πως ειναι ξεκάθαρη ΙΔΨ με ψυχωσικα στοιχεία και ιδιατερα ανθεκτική επειδή άργησα 14 χρονια να την αποκαλύψω ...αυτο που λες προσπαθω να κανω ...άλλες φορές πιάνει κι άλλες όχι

Senior Member
    Αδερφέ κατάθλιψη με ψυχωτικα στοιχεία εδώ ξέρεις πως φύγαν τα ψυχωτικα στοιχεία? Με διατροφή όλα αυτά που λένε για συμπληρώματα τσάγια κλπ που έχουν μικρή δράση αν κάνεις δύο τρία πραγματάκια από διατροφή φεύγουν εμένα μου φύγαν μετά από τρία χρόνια αλλά ήμουν χάλια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by OuraniaK View Post
    Το θέμα δεν είναι αν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο, αλλά αν υπάρχει ζωή πριν το θάνατο. Αυτό πρέπει να θυμάσαι, όλοι μας θα πεθάνουμε, κάποτε, ίσως σε 5 λεπτά, σε 5 εβδομάδες, ή και σε πέντε χρόνια, είναι φυσιολογικό να σκεφτόμαστε πότε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, απλά πρέπει να θυμόμαστε πως ότι είναι να συμβεί θα συμβεί, χρέος μας είναι πριν συμβεί να φροντίσουμε το διάστημα που είμαστε ζωντανοί να κάνουμε πράγματα που θα μας κάνουν ευτυχισμένους και όχι να σκεφτόμαστε το πότε θα πεθάνουμε το πως και τι θα γίνει μετά, το ξέρω τώρα εγώ τα λέω απλά αλλά δεν είναι. Το πως αντιλαμβανόμαστε όλοι μας τη ζωή διαφορετικά και πως επεξεργαζόμαστε τις καταστάσεις και τις σκέψεις μας. Αλλά μην τρελαίνεσαι, καταρχάς νομίζω πως πρέπει να το αποδεχθείς πως αυτές οι σκέψεις υπάρχουν και πως είσαι δυνατός να τις διαχειριστείς και να μην τις αφήνεις να σε επηρεάζουν στη καθημερινή σου ζωή.
    "το θεμα δεν είναι αν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο, αλλά αν υπάρχει ζωή πριν το θάνατο." απλά τέλειο!!!

Quote Originally Posted by fighter View Post
    Ξεκίνησε οταν πρωτοάκουσα για θάνατο στον υπνο κι οταν σκέφτηκα μια μέρα για σκέψου να κοιμηθώ και να μην ξυπνήσω
    Ποσο σε νιωθω....... ποσο!!!!!!!!!!;;; 5 χρονια ετσι ειμαι....... κουραγιο μας ......

Page 3 of 3 FirstFirst 123