πως να τον προσεγγισω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 89
    Senior Member
    εχεις δικιο σε ολα .....νομιζω οτι η σωστη κινηση ειναι ν μη βιαστω για τιποτα που δε θα το κανα ουτως η αλλως δηλαδη ειπαμε δεν ειμαι κ απελπισμενη ....στο στυλ του δε ξερω αν ανταποκρινομαι ..αλλες φορες ειμαι πιο κοντα στ δικο του στυλ κ αλλες λιγο πιο θηλυκο οποτε δν μπορεις ν πεις οτι ειμαι η δεν ειμαι στα δικα του μετρα.. κ καποιες καλες κινησεις ειναι οτι προσφερεται ν με πηγαινει σπιτι καποια υποκοριστικα που εχουν ξεφυγει κανα πειραγμα καμια φορα .....δν ειναι και αδιαφορο το κλιμα κ αυτο με κανει ν χω μια ελπιδα στην ακρη του μυαλου ενω παραλληλα φχαριστιεμαι που περναω χρονο μαζι του κ ολο αυτο ....
    what is normal for the spider is chaos for the fly

Senior Member
    Quote Originally Posted by magdalene View Post
    εχεις δικιο σε ολα .....νομιζω οτι η σωστη κινηση ειναι ν μη βιαστω για τιποτα που δε θα το κανα ουτως η αλλως δηλαδη ειπαμε δεν ειμαι κ απελπισμενη ....στο στυλ του δε ξερω αν ανταποκρινομαι ..αλλες φορες ειμαι πιο κοντα στ δικο του στυλ κ αλλες λιγο πιο θηλυκο οποτε δν μπορεις ν πεις οτι ειμαι η δεν ειμαι στα δικα του μετρα.. κ καποιες καλες κινησεις ειναι οτι προσφερεται ν με πηγαινει σπιτι καποια υποκοριστικα που εχουν ξεφυγει κανα πειραγμα καμια φορα .....δν ειναι και αδιαφορο το κλιμα κ αυτο με κανει ν χω μια ελπιδα στην ακρη του μυαλου ενω παραλληλα φχαριστιεμαι που περναω χρονο μαζι του κ ολο αυτο ....
    καλα, και να βιαζοσουν, ο ερωτας τα εχει αυτα... σιγα μη σε λεγαμε απελπισμενη - δεν θα ημασταν εδω τοτε! ας πουμε οτι δεν σε συμφερει να υπερεκτεθεις...

τωρα για αυτα που κανει μπορει να ειναι και φιλικα ή στο πλαισιο της εξυπηρετησης λογω μαθηματων. Και μενα ο δασκαλος οταν εκανα μαθηματα οδηγησης ερχοταν σπιτι μου να με παρει γιατι ηταν κοντα με το αυτοκινητο, και ο ανθρωπος ηταν παντρεμενος με παιδια. Τα υποκοριστικα και το πειραγμα ειναι στην ανδρικη φυση, μην επενδυεις σε αυτα! το λεω αυτο πρωτα για να το ακουω εγω.

Επισης, αν ειναι ωραιο παιδι που μαλλον θα ειναι, εχε υποψη σου οτι πολλες κοπελιτσες θα του τα ριχνουν, οποτε αυτος λογικα θα εχει φτιαξει μια τακτικη και τη δουλεια του να κραταει και τους πελατες να εχει, και να μην μπινελικωνει την καθε ερωτοχτυπημενη μαζι του...Οποτε στο σταδιο που εισαι τωρα μην πολυεπενδυεις....Μετα το διπλωμα θα καταλαβεις πιστευω.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    καλα, και να βιαζοσουν, ο ερωτας τα εχει αυτα... σιγα μη σε λεγαμε απελπισμενη - δεν θα ημασταν εδω τοτε! ας πουμε οτι δεν σε συμφερει να υπερεκτεθεις...

τωρα για αυτα που κανει μπορει να ειναι και φιλικα ή στο πλαισιο της εξυπηρετησης λογω μαθηματων. Και μενα ο δασκαλος οταν εκανα μαθηματα οδηγησης ερχοταν σπιτι μου να με παρει γιατι ηταν κοντα με το αυτοκινητο, και ο ανθρωπος ηταν παντρεμενος με παιδια. Τα υποκοριστικα και το πειραγμα ειναι στην ανδρικη φυση, μην επενδυεις σε αυτα! το λεω αυτο πρωτα για να το ακουω εγω.

Επισης, αν ειναι ωραιο παιδι που μαλλον θα ειναι, εχε υποψη σου οτι πολλες κοπελιτσες θα του τα ριχνουν, οποτε αυτος λογικα θα εχει φτιαξει μια τακτικη και τη δουλεια του να κραταει και τους πελατες να εχει, και να μην μπινελικωνει την καθε ερωτοχτυπημενη μαζι του...Οποτε στο σταδιο που εισαι τωρα μην πολυεπενδυεις....Μετα το διπλωμα θα καταλαβεις πιστευω.
    να σου πω ν μου πεις τη γνωμη σου....εγω αυτη τη στιγμη ηλικιακα κ εμφανισιακα ειμαι στα καλυτερα μου τουλαχιστον οπως νιωθω κ απο την ανταποκριση που παιρνω γενικοτερα....τωρα αυτος ασχημος δεν ειναι ουτε κ πλ ομορφος ειναι νορμαλ ....κ βασικα μπηκα κ σ αυτη τη διαδικασια ν το σκεφτω οτι κτ παραπανω τρεχει απο μερια μου γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω ατομα που με γουσταρουν αυτη τη στιγμη κ ειναι πολυ ομορφοι ....αν μπεις σε διαδικασια συγκρισης παρ ολα αυτα δε με εμπνεει κανεις ουτε για σχεση ουτε για τιποτα σιγουρα μου ανεβαζουν πολυ την αυτοπεποιθηση αλλα δε λεω ν ξεκολλησω......

Senior Member
    να σου πω ν μου πεις τη γνωμη σου....εγω αυτη τη στιγμη ηλικιακα κ εμφανισιακα ειμαι στα καλυτερα μου τουλαχιστον οπως νιωθω κ απο την ανταποκριση που παιρνω γενικοτερα....τωρα αυτος ασχημος δεν ειναι ουτε κ πλ ομορφος ειναι νορμαλ ....κ βασικα μπηκα κ σ αυτη τη διαδικασια ν το σκεφτω οτι κτ παραπανω τρεχει απο μερια μου γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω ατομα που με γουσταρουν αυτη τη στιγμη κ ειναι πολυ ομορφοι ....αν μπεις σε διαδικασια συγκρισης παρ ολα αυτα δε με εμπνεει κανεις ουτε για σχεση ουτε για τιποτα σιγουρα μου ανεβαζουν πολυ την αυτοπεποιθηση αλλα δε λεω ν ξεκολλησω......
    θα σου ξαναπω ο,τι εγραψα πιο πανω...
    οτι εχει να κανει με τα ζητουμενα του αλλου! Και για να το καταλαβεις αυτο, θελει λιγο χρονο...και υπομονη!
    θα σου πω κατι ακραιο, μπορει να γουσταρει τις κοκκινομαλλες ή τις ευσωμες... περι ορεξεως...Δυστυχως μπορει να αρεσουμε σε αρκετους και αυτος ο ενας που μας τιναζει το μυαλο στον αερα να μη συγκινειται....ειναι το γαμωτο της φασης αυτο...
    Μην μπαινεις σε διαδικασια συγκρισης γιατι ειναι ανωφελη. Τη διαθεση σου θα χαλασεις.

Η εμφανιση δεν ειναι Η συνταγη. Καλο το περιτυλιγμα αλλα το περιεχομενο μετραει...
    Για να μη σε εξιταρουν οι υπολοιποι αλλα αυτος, εχεις καταλαβει ΤΙ ειναι αυτο που σε συγκινει σε αυτον??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Προσπαθησε διακριτικα να μαθεις τι του αρεσει, τι μουσικη ακουει, ταινιες, γενικα τι γουστα εχει... Πιασε κουβεντα φιλικη! τσεκαρε το χιουμορ του, πως σκεφτεται, πως περναει στις διακοπες του, που πηγε φετος το καλοκαιρι, απο τι οικογενεια ειναι >>> σου εδωσα μερικες ιδεες, εχεις πολλα να μαθεις...
    Στησε φιλικες παρειστικες κουβεντουλες, χαλαρα και ομορφα, να νιωθει και αυτος ομορφα μαζι σου, και να ξεφυγετε σιγα σιγα απο το τυπικο επαγγελματικο στο οποιο αυτος ειναι εγκλωβισμενος, και μετα οταν παρεις το διπλωμα, κανεις και το κερασμα, κανεις και το facebook, τον καλεις με παρεα για ενα ποτο.... Και αν θελει κατι παραπανω, αυτος θα κανει κρουση...

Senior Member
    Ποιος θα το πιστευε, ΚΙ ΟΜΩΣ υπαρχει στο φορουμ παλιο θεμα ιδιο με το δικο σου!!!

Ριξε μια ματια και σ αυτα που ειπαμε εκει.

http://www.e-psychology.gr/forum/thr...�γγισης?

Senior Member
    διπλο ποστ ........................

Senior Member
    τριπλο ποστ , γ@μωτο ,............................

Senior Member
    ΘΕΟΣ θα ελεγα και πιστεψε με θα μου ξεφυγει πανω σε καμια στροφηηηηηηη ....:rolleyes:
    Ως εξπερ στις μηχανες , ελα να σε μαθω σουζες , να παθει πλακα ο τυπος ..........................δωρεαν .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Ποιος θα το πιστευε, ΚΙ ΟΜΩΣ υπαρχει στο φορουμ παλιο θεμα ιδιο με το δικο σου!!!

Ριξε μια ματια και σ αυτα που ειπαμε εκει.

http://www.e-psychology.gr/forum/thr...�γγισης?
    Ααχαχ , αχχ , χαχαχα ,, ωχαωαχα , αχχχ , ρε ρεμ , με κανεις και χαζογελαω ..........αυτη η μνημη σου πια .....!!!!
    Last edited by Macgyver; 05-11-2016 at 18:16.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ως εξπερ στις μηχανες , ελα να σε μαθω σουζες , να παθει πλακα ο τυπος ..........................δωρεαν .....
    χαχαχα! Εγραψες με αυτο που ειπες Μακ, πολυ ωραιο σχολιο, γελουσα για πολυ ωρα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    χαχαχα! Εγραψες με αυτο που ειπες Μακ, πολυ ωραιο σχολιο, γελουσα για πολυ ωρα....
    Μεγαλη υποθεση να γελας , κι εγω γελαω με πετυχημενα σχολια , οπως αυτο της ρεμ ........τυφλα ναχει η ψυχοθεραπεια .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    επισης, στα μαθηματα να εισαι περιποιημενη, διακριτικα μακιγιαρισμενη-ντυμενη. Φιλικη και με χιουμορ. Αν υπαρχει χημεια, θα το διαπιστωσεις στο αν δενετε στην επικοινωνια...
    εχε και μερικες αποριες, να εχει κι αυτος να σου εξηγησει.
    Παρε το διπλωμα και κανεις την προσκληση που λεω πιο πανω, αν εχει φβ τον κανεις φιλο τοτε, και αν ενδιαφερεται υστερα απο ολα αυτα, τι στο καλο? θα επιδιωξει αυτος να κανει κατι.......

θα συμφωνησω με την Μαρα!!!
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    παιδια ετσι λεω και γω να παει το πραγμα κ αν ολα πανε καλα κατι θα προκυψει δε μπορει ......ν δουμε πως θα παει και αυτη η βδομαδα ! remedy θα μπω τωρα να δω και το θεμα το παλαιοτερο που αναφερεις !οσο περισσοτερες συμβουλες τοσο καλυτερα αν και το αγχος αγχοσ διπλα τουυυυυ καμια φορα νομιζω οτι το καταλαβαινει απ τις γρηγορες κ κοφτες ανασες μου αλλα δε μπορω ν το ελεγξω !

Senior Member
    να σημειωσω οτι του μιλαω στον ενικο κ με τον φωναζω με το μικρο του...βεβαια μπροστα σε αλλους προτιμω το δασκαλε ν μη δινουμε κ δικαιωματα ! ναι το σκεφτομουν αυτο αλλα δν ειναι ουτε μικρη ουτε τεραστια διαφορα ... νομιζω αν τα βρισκεις με καποιον κ υπαρχει επικοινωνια ε μετα παει απο μονο του ....αλλωστε κ αυτος δε νομιζω ν σκεφτεται γαμο τοτυλαχιστον τωρα απο τη στιγμη που δν υπαρχει καν καποια σχεση η εστω κατι ...οχι οτι δεν υπαρχει στ μυαλο του αλλα νταξει δε τον βλεπω να καιγεται για γαμο εδω κ τωρα.... κ επισης βλεπω μειωμενη κινητικοτητα σε εξοδους κλπ π σημαινει οτι δν υπαρχει κατι ..τωρα μπορει ν πεφτω κ εξω αλλα προς τ παρον αυτο μου φαινεται
    α, καλααααα..
    απο αυτο συμπερανες οτι δεν εχει σχεση? σωθηκες..
    συνηθως καλη μου αυτοι που εχουν σχεση ειναι που βγαινουν λιγοτερο γιατι κλεινονται στο σπιτακι τους με το ταιρι τους. οι ελευθεροι βγαινουν πολυ γιατι ψαχνονται, οχι μονο για διασκεδαση.

εγω δεν θα κολουσα στο θεμα "δασκαλος". σιγα την διδασκαλια, δεν ειναι ο καθηγητης σου στο γυμνασιο η στο πανεπιστημιο. οδηγηση σου μαθαινει.
    δλδ τον γυμναστη στο γυμναστηριο τον θεωρεις 'δασκαλο"?? σιγα.
    το μονο θμεα που βλεπω ειναι ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ.
    ουτε σε αυτον ειναι ευκολο να δειχνει τετοιες διαθεσεις σε πελατισες, ουτε εσυ μπορεις να παρενοχλεις καποιον στον χωρο της εργασιας του οταν σε βλεπει υποχρεωτικα γιατι αυτη ειναι η δουλεια του.

δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να σε δει σαν γυναικα. εισαι γυναικα και εισαι μπροστα στα μουτρα του. ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ. αν του αρεσεις, κι αν ειναι ελευθερος, θα αναρωτιεται κι αυτος και θα σε πλησιασει.

εσυ μην προτεινεις τπτ αν δεν προτεινει αυτος, αν δεντ ελειωσετε με τα μαθηματα.
    ΜΕΤΑ μπορεις να προτεινεις μια εξοδο η ενα παρτυ οπως λεγατε και θα φανει το αν ενδιαφερεται.
    μπορεις μαλιστα να το πεταξεις και πριν τελειωσετε για να κοψεις αντιδρασεις. τυπου "ουφ, αντε να το παρω και το διπλωμα να ησυχασουμε. θα κανω παρτυ αν το παρω!!! θα ερθεις κι εσυ?"

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast