πως να τον προσεγγισω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 89
    Senior Member
    Πριν καιρο ειχα μια φιλη που μου αρεσε κ η κατασταση ηταν οπως η δικη σου με το δασκαλο .νομιζα οτι ειχα ελπιδες .τελικα δεν εγινε τιποτε .
    Μπορει αυτο π έχεις εσυ να ναι απλα πλατωνικο μπορει κ ο δασκαλος να σε θελει .αν ημουν μπροστα θα καταλαβαινα πως σε βλεπει
    Απο αυτα που γραφεις πιθανοτατα καταλαβε οτι σου αρεσει.νομιζω αν θέλει να κανει κατι θα το πραξει κ χωρις να κανεις παρτυ. Ισως κ να θέλει ενα σπρωξιματακι ακομη :)
    Ακομη κ αν αποφασισεις να κανεις παρτυ μπορει να έρθει απο επαγγελματικη υποχρεωση η να περασει καλα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α, καλααααα..
    απο αυτο συμπερανες οτι δεν εχει σχεση? σωθηκες..
    συνηθως καλη μου αυτοι που εχουν σχεση ειναι που βγαινουν λιγοτερο γιατι κλεινονται στο σπιτακι τους με το ταιρι τους. οι ελευθεροι βγαινουν πολυ γιατι ψαχνονται, οχι μονο για διασκεδαση.

εγω δεν θα κολουσα στο θεμα "δασκαλος". σιγα την διδασκαλια, δεν ειναι ο καθηγητης σου στο γυμνασιο η στο πανεπιστημιο. οδηγηση σου μαθαινει.
    δλδ τον γυμναστη στο γυμναστηριο τον θεωρεις 'δασκαλο"?? σιγα.
    το μονο θμεα που βλεπω ειναι ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ.
    ουτε σε αυτον ειναι ευκολο να δειχνει τετοιες διαθεσεις σε πελατισες, ουτε εσυ μπορεις να παρενοχλεις καποιον στον χωρο της εργασιας του οταν σε βλεπει υποχρεωτικα γιατι αυτη ειναι η δουλεια του.

δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να σε δει σαν γυναικα. εισαι γυναικα και εισαι μπροστα στα μουτρα του. ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ. αν του αρεσεις, κι αν ειναι ελευθερος, θα αναρωτιεται κι αυτος και θα σε πλησιασει.

εσυ μην προτεινεις τπτ αν δεν προτεινει αυτος, αν δεντ ελειωσετε με τα μαθηματα.
    ΜΕΤΑ μπορεις να προτεινεις μια εξοδο η ενα παρτυ οπως λεγατε και θα φανει το αν ενδιαφερεται.
    μπορεις μαλιστα να το πεταξεις και πριν τελειωσετε για να κοψεις αντιδρασεις. τυπου "ουφ, αντε να το παρω και το διπλωμα να ησυχασουμε. θα κανω παρτυ αν το παρω!!! θα ερθεις κι εσυ?"
    οχι οπως ειπα κ πιο πριν ειναι ελευθερος γιατι το εμαθα πανω σε συζητηση και εκτος αυτου και με τη μητερα του που τη βλεπω το ιδιο καθημερινα και η ιδια εχει πει στο παρελθον οτι δεν ! χωρις απαραιτητα να φερω εγω τη συζητηση εκει πανω στη πλακα που εκανα εμαθα και τη πληροφορια χωρις να φανει απολυτως τπτ γ το ενδιαφερον μου ! τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα σαφως κ δε θα τον εφερνα σε δυσκολη θεση λεγοντας του παμε γ καφε ποτο κλπ εκτος του οτι εχουμε και μια αξιοπρεπεια δ θα πεσουμε και στα πατωματα αλλα ειναι κ αυτο που λες αυτη τη στιγμη η σχεση μας κινειται σε ενα επαγγελματικο κομματι τεσπα συνεργασια θα το ελεγα και ας μη μπλεχτει τιποτα σε αυτο το σημειο που να δημιουργησει αμηχανιες σε αυτο που ακολουθει ...εγω αυτη τη στιγμη λειτουργω με βαση αυτο που εχει ειπωθει νωριτερα χαλαρα κουβεντουλες και αν υπαρξει χημεια θα παρει το δρομο μονο του οταν ειναι η ωρα.... και τωρα γ αυτο το τελευταιο που αναφερεις οντως μου ξεφυγε καποια στιγμη και ηταν απολυτα θετικος χωρις να το σκεφτει ενα δυο λεπτα και να πειι ναι η οχι .ηταν απευθειας ναι εννοειται οποτε δε φαινεται να εχει προβλημα
    what is normal for the spider is chaos for the fly

Senior Member
    Quote Originally Posted by wstyron View Post
    Πριν καιρο ειχα μια φιλη που μου αρεσε κ η κατασταση ηταν οπως η δικη σου με το δασκαλο .νομιζα οτι ειχα ελπιδες .τελικα δεν εγινε τιποτε .
    Μπορει αυτο π έχεις εσυ να ναι απλα πλατωνικο μπορει κ ο δασκαλος να σε θελει .αν ημουν μπροστα θα καταλαβαινα πως σε βλεπει
    Απο αυτα που γραφεις πιθανοτατα καταλαβε οτι σου αρεσει.νομιζω αν θέλει να κανει κατι θα το πραξει κ χωρις να κανεις παρτυ. Ισως κ να θέλει ενα σπρωξιματακι ακομη :)
    Ακομη κ αν αποφασισεις να κανεις παρτυ μπορει να έρθει απο επαγγελματικη υποχρεωση η να περασει καλα .
    οταν λες σπρωξιματακι ????

Senior Member
    Μια ενθάρρυνση εκ μερους σου οπως πχ το παρτι που αναφερες . αληθεια τι σ εκανε να τον προσεξεις τοσο πολυ οταν σε θελουν κ αλλοι ;κ ποιο ομορφοι μαλιστα

Senior Member
    Μια ενθάρρυνση εκ μερους σου οπως πχ το παρτι που αναφερες . αληθεια τι σ εκανε να τον προσεξεις τοσο πολυ οταν σε θελουν κ αλλοι ;κ ποιο ομορφοι μαλιστα
    τι να σου πω τωρα. ο ερωτας ειναι τυφλος ??? εχω μπουχτισει απ αυτα τα περαστασιακα παρε δωσε με ομορφους αντρες που η μονη σχεση π μπορεις ν χεις μ αυτους ειναι καθαρα σαρκικη γιατι δν εχεις τιποτα να πεις μαζι τους. ν μου πεις το ψαξα ? νταξει αν δν μ κανει κλικ κ στο κεφαλι περα απο το ματι δε μπαινω σε τετοια διαδικασια...ε εδω μου κανε κλικ στο κεφαλι ....τον προσεξα?οχι μονο τον εχω ξεψαχνισει αυτος μ δειχνει και γω τον κοιταω πατοκορφα χωρις να κοιταω αυτο π μ δειχνει ... ειναι ολα ο τροπος π μιλαει π κινειται αυτο π σκεφτεται ο τροπος που το λεει η καθε κινηση του ο τροπος π καπνιζει το χιουμορ του οτι εχω δει μεχρι τωρα κ οτι εχουμε πει μεταξυ μας με κανει να νιωθω οτι θελω κ αλλο κ αλλο ....δν τον βλεπω σαββατοκυριακο κ ειναι σα να μου παιρνεις τη δοση !

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by magdalene View Post
    τι να σου πω τωρα. ο ερωτας ειναι τυφλος ??? εχω μπουχτισει απ αυτα τα περαστασιακα παρε δωσε με ομορφους αντρες που η μονη σχεση π μπορεις ν χεις μ αυτους ειναι καθαρα σαρκικη γιατι δν εχεις τιποτα να πεις μαζι τους. ν μου πεις το ψαξα ? νταξει αν δν μ κανει κλικ κ στο κεφαλι περα απο το ματι δε μπαινω σε τετοια διαδικασια...ε εδω μου κανε κλικ στο κεφαλι ....τον προσεξα?οχι μονο τον εχω ξεψαχνισει αυτος μ δειχνει και γω τον κοιταω πατοκορφα χωρις να κοιταω αυτο π μ δειχνει ... ειναι ολα ο τροπος π μιλαει π κινειται αυτο π σκεφτεται ο τροπος που το λεει η καθε κινηση του ο τροπος π καπνιζει το χιουμορ του οτι εχω δει μεχρι τωρα κ οτι εχουμε πει μεταξυ μας με κανει να νιωθω οτι θελω κ αλλο κ αλλο ....δν τον βλεπω σαββατοκυριακο κ ειναι σα να μου παιρνεις τη δοση !
    Έχεις ξανακάνει κάτι με κάποιον σαν αυτόν,ή μήπως είναι η πρώτη φορά και έφαγες κόλλημα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Έχεις ξανακάνει κάτι με κάποιον σαν αυτόν,ή μήπως είναι η πρώτη φορά και έφαγες κόλλημα?
    καποιον σαν αυτον τι εννοεις

WhyAlwaysMe?
    Guest
    καποιον σαν αυτον τι εννοεις
    Εξωτερικά.
    Δηλαδή να σε κέντρισε όχι με τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά,αλλά με το στύλ του,το μυαλό του,τους τρόπους του κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εξωτερικά.
    Δηλαδή να σε κέντρισε με το στύλ του,το μυαλό του,τους τρόπους του κλπ.
    για ονομα του θεου μια χαρα ομορφος ειναι γιατι μενετε ολοι εκει .....το μονο π ανεφερα ειναι οτι το τρεχον διαστημα με πλησιαζουν και ατομα που ειναι απιστευτα ομορφα αλλα αυτο δν εχει να κανει με τις επιλογες μου . παντα ημουν με ατομα που μου αρεσαν τ γουστο ομως ειναι υποκειμενικο ! σε αλλες αρεσουν οι καστανοξανθοι κ σ αλλες οι μελαχρινοι δεν εχει να λεει

WhyAlwaysMe?
    Guest
    για ονομα του θεου μια χαρα ομορφος ειναι γιατι μενετε ολοι εκει .....το μονο π ανεφερα ειναι οτι το τρεχον διαστημα με πλησιαζουν και ατομα που ειναι απιστευτα ομορφα αλλα αυτο δν εχει να κανει με τις επιλογες μου . παντα ημουν με ατομα που μου αρεσαν τ γουστο ομως ειναι υποκειμενικο ! σε αλλες αρεσουν οι καστανοξανθοι κ σ αλλες οι μελαχρινοι δεν εχει να λεει
    Δεν ήθελα να πω κάτι κακό,με παρεξήγησες.
    Απλά όπως το έθεσες για άλλους άντρες,πολύ ωραίους,αυτό καταλάβαμε όλοι.

Senior Member

Smile

Γεια σενα ο ερωτας ειναι τυφλος.!!!

Εχω κ γω ενα ερωτικο θεματακι θα μπορουσα καποια στιγμη να σε συμβουλευτω;;;

Senior Member
    οχι οπως ειπα κ πιο πριν ειναι ελευθερος γιατι το εμαθα πανω σε συζητηση και εκτος αυτου και με τη μητερα του που τη βλεπω το ιδιο καθημερινα και η ιδια εχει πει στο παρελθον οτι δεν ! χωρις απαραιτητα να φερω εγω τη συζητηση εκει πανω στη πλακα που εκανα εμαθα και τη πληροφορια χωρις να φανει απολυτως τπτ γ το ενδιαφερον μου ! τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα σαφως κ δε θα τον εφερνα σε δυσκολη θεση λεγοντας του παμε γ καφε ποτο κλπ εκτος του οτι εχουμε και μια αξιοπρεπεια δ θα πεσουμε και στα πατωματα αλλα ειναι κ αυτο που λες αυτη τη στιγμη η σχεση μας κινειται σε ενα επαγγελματικο κομματι τεσπα συνεργασια θα το ελεγα και ας μη μπλεχτει τιποτα σε αυτο το σημειο που να δημιουργησει αμηχανιες σε αυτο που ακολουθει ...εγω αυτη τη στιγμη λειτουργω με βαση αυτο που εχει ειπωθει νωριτερα χαλαρα κουβεντουλες και αν υπαρξει χημεια θα παρει το δρομο μονο του οταν ειναι η ωρα.... και τωρα γ αυτο το τελευταιο που αναφερεις οντως μου ξεφυγε καποια στιγμη και ηταν απολυτα θετικος χωρις να το σκεφτει ενα δυο λεπτα και να πειι ναι η οχι .ηταν απευθειας ναι εννοειται οποτε δε φαινεται να εχει προβλημα
    ολα καλα τοτε!
    που ειναι το προβλημα, αφου ηδη ειπες για παρτυ και ηδη απαντησε θετικα????
    περιμενεις να τελειωσεις και κανεις το παρτυ!
    αν στο μεταξυ προτεινει κατι εκεινος, λες ναι φυσικα. δεν υπαρχει θεμα "δασκαλου". μην τρελαθουμε τωρα οτι ειναι "καθηγητης" μας και ο εκπαιδευτης για τα μαθηματα οδηγησης..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ολα καλα τοτε!
    που ειναι το προβλημα, αφου ηδη ειπες για παρτυ και ηδη απαντησε θετικα????
    περιμενεις να τελειωσεις και κανεις το παρτυ!
    αν στο μεταξυ προτεινει κατι εκεινος, λες ναι φυσικα. δεν υπαρχει θεμα "δασκαλου". μην τρελαθουμε τωρα οτι ειναι "καθηγητης" μας και ο εκπαιδευτης για τα μαθηματα οδηγησης..
    καλο σημαδι λες ????

Senior Member
    Γεια σενα ο ερωτας ειναι τυφλος.!!!

Εχω κ γω ενα ερωτικο θεματακι θα μπορουσα καποια στιγμη να σε συμβουλευτω;;;
    αν μπορω να σε βοηθησω φυσικα το ρωτας???

WhyAlwaysMe?
    Guest
    καλο σημαδι λες ????
    Γιατί όχι?
    Σκέψου και εσύ θετικά,και κάτι θα παιχτεί λογικά.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast