Πολλοί με αντιπαθούνε. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 125
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ε, κι οι αλλοι τι να κανουν?
    αντιπαθουν τους ανθρωπους που τους βριζουν.
    αυτοι πρεπει να ανεχθουν εσενα, κι εσυ την αντιπαθεια τους.
    μην τα θελεις ολα δικα σου.
    δεν γινεται να σε συμπαθει καποιος που τον βριζεις.
    Εντάξει αυτόν πιστεύω δεν θα το ξαναδώ. και δεν θέλω να το ξαναδώ και δεν θα τον ξαναδώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εντάξει αυτόν πιστεύω δεν θα το ξαναδώ. και δεν θέλω να το ξαναδώ και δεν θα τον ξαναδώ
    κι ολους τους αλλους που εχεις βρισει.
    και για εκεινους να μην παραπονιεσαι αν δεν σε συμπαθουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κι ολους τους αλλους που εχεις βρισει.
    και για εκεινους να μην παραπονιεσαι αν δεν σε συμπαθουν.
    Και εκείνους δεν τους βλέπω γιατί δεν πηγαίνω στην εκκλησία. Αλλά αρρώστησα με αυτόν τον Ναμπίλ. Το βρίσκεις φυσιολογικό να στενοχωριέμαι τόσο???

Αυτός δεν μου έκανε και τίποτα το σημαντικό αλλά εγώ τον παρεξήγησα. Μου είπε δεν διάβασες ενώ είχα διαβάσει και με εκνεύρισε υπερβολικά πολύ, γιατί με έκοψε και από την συνέντευξη που ήτανε να δώσω.

Senior Member
    Και έτσι όπως ήμουνα στενοχωρημένη κάθισα και τα έγραψα όλα σε μια φίλη μου στο φβ όχι φίλη απλά γνωστής που την συμπαθώ αλλά δεν την ξέρω καλά και εμένα τι μου ήρθε να της γράψω???? Βλαμμένο μου είμαι δεν μου απάντηση. Θα είπε μέσα της τι φίλη της είμαι και μου μιλάει??

Ρε συ όλο μαλακίες κάνω την μία γκάφα πάνω στην άλλην. Δεν θέλει να της μιλάω στο φβ.

Banned
    Δελφίνι όταν τον άλλο τον βρίζεις,είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου ανταποδώσει.Παρατηρώ πως έχεις γενικά ένα θεματάκι διαχείρισης του θυμού σου.Ωραία σου είπε ο σαμπαχ ότι δε διάβασες..μείνε ήρεμη και εξήγησε του με επιχείρηματα γιατί θεωρείς πως κάνει λάθος.Επίσης σε όποια δουλειά και να πας,αν δεν είσαι εσύ το αφεντικό θα αναγκαστείς να πεις ότι και ο γαϊδαρος πετάει και ο ήλιος ανατέλλει από την δύση..

Senior Member
    Και εκείνους δεν τους βλέπω γιατί δεν πηγαίνω στην εκκλησία. Αλλά αρρώστησα με αυτόν τον Ναμπίλ. Το βρίσκεις φυσιολογικό να στενοχωριέμαι τόσο???

Αυτός δεν μου έκανε και τίποτα το σημαντικό αλλά εγώ τον παρεξήγησα. Μου είπε δεν διάβασες ενώ είχα διαβάσει και με εκνεύρισε υπερβολικά πολύ, γιατί με έκοψε και από την συνέντευξη που ήτανε να δώσω.
    οχι, δεν το βρισκω φυσιολογικο. αλλα συμβαινει.
    αν θελεις να κανεις κατι, συζητησε το με τον ψυχ.
    οσο και να το συζητας εδω, δεν θα λυθει μονο του.

Senior Member
    Να σας πω κάτι και ποιος είναι 100% φυσιολογικός στις μέρες μας? Οι ψυχίατροι πήγα και ξαναπήγα τίποτα δεν μου έκαναν οπότε δεν ξαναπάω.

Senior Member
    Λέτε να είμαι κάκος άνθρωπος ???

Senior Member
    Τους βρίζω όλους και μετά με λένε κακό άνθρωπο και με περιφρονούνε και μειώνομαι και αυτοκαταστρέφομαι.

Senior Member
    Τους βρίζω όλους και μετά με λένε κακό άνθρωπο και με περιφρονούνε και μειώνομαι και αυτοκαταστρέφομαι.
    ε μην τους βριζεις!!!!

Senior Member
    για αρχή γιατί δεν σταματάς να τους βρίζεις όλους; αυτά που γράφεις είναι το σενάριο που έχεις για τον εαυτό σου και για να το επιβεβαιώσεις συνεχίζεις να βρίζεις... φαύλος κύκλος...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αν θες να είσαι καλή,μην τους βρίζεις!

Senior Member
    Να σας πω κάτι και ποιος είναι 100% φυσιολογικός στις μέρες μας? Οι ψυχίατροι πήγα και ξαναπήγα τίποτα δεν μου έκαναν οπότε δεν ξαναπάω.
    Δελφινι, για να σε βοηθησουν πρεπει και εσυ να εισαι ανοιχτη, το μυαλο σου να ειναι δεκτικο σε νεες πληροφοριες και να θελεις να δουλεψεις με τον εαυτο σου και να βελτιωθεις.
    Αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι εκοψες μονη σου τα φαρμακα. Μπορει να χρειαζεσαι κατι πιο λαιτ για συντηρηση. Εχεις οντως αλλαγες στη διαθεση απο τη μια στιγμη στην αλλη? αυτο πρεπει να το προσεξεις.

Αμα βριζεις τον καθενα που σου τη λεει, και μετα αναρωτιεσαι αν εισαι κακος ανθρωπος επειδη απομονωνεσαι, υπαρχει θεμα κοινωνικης λειτουργικοτητας...αυτο πρεπει να δουλεψεις.
    Αρα μηπως θα σε βοηθουσε η ενταξη σε καποια ψυχοθεραπευτικη ΟΜΑΔΑ? να καταλαβεις τα ορια σου, να διαχειριζεσαι τα νευρα σου, να ελεγχεις τις αρνητικες σκεψεις σου. Σε οποια δουλεια και να πας, οπου στη γη, με τις δυσκολιες που αντιμετωπιζεις στη διαχειριση της συμπεριφορας σου δεν θα τα καταφερεις! Και θα απογοητευθεις επιπλεον. Και μετα θα μας λες, μηπως ειμαι κακος ανθρωπος?
    Επισης, δεν εχεις καταλαβει ΓΙΑΤΙ σε διωχνουν, δεν τα εχεις βρει με τον εαυτο σου να εντοπισεις την αιτια πχ ειμαι ακοινωνητη, ειμαι αποτομη, δουλευω αργα και κουραζω τους αλλους, δεν ακουω τους προισταμενους μου, δεν ειμαι αποδοτικη, βριζω κλπ. Μονο αμα εντοπισεις την αιτια, θα κανεις καποια βηματα να διορθωθεις και να βελτιωθεις. Και οχι αναρωτώμενη μηπως εισαι κακος ανθρωπος? τι δουλεια εχει η κακια με την ακοινωνησια? ή την ελλειψη προσαρμοστικοτητας?
    Δεν εξηγουνται ολα με την ηθικη, ξερεις.

Παντως ΤΗ λυση εδω μεσα δεν θα τη βρεις, συμφωνω. Αντε μερικα τιπς μονος.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    για αρχή γιατί δεν σταματάς να τους βρίζεις όλους; αυτά που γράφεις είναι το σενάριο που έχεις για τον εαυτό σου και για να το επιβεβαιώσεις συνεχίζεις να βρίζεις... φαύλος κύκλος...
    συμφωνω απολυτα!!
    εισαι εγκλωβισμενη σε αυτη την παγιδα οταν δεν ακους αυτα που θελεις

βριζω>>>τσακωνομαι>>>δεν μου μιλανε>>>μηπως ειμαι κακος ανθρωπος?
    και φτου! παλι απο την αρχη!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Ξέρετε το θέμα είναι ότι έχω πολλά προβλήματα μάλλον γιατί είμαι κακός άνθρωπος λέτε ή γιατί είμαι χαζή???

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast