Πολλοί με αντιπαθούνε. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 125
    Senior Member
    Όλα τα έπαθα επειδή έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου. Μετά τους έβρισα όλους και έπαθα τεράστια ψυχολογικά. Και αυτό που έπαθα το παθαίνουνε σπάνια οι άνθρωποι. Λίγοι είναι σαν εμένα τόσο χάλια ψυχολογικά πρέπει να τα ξεπεράσω από μόνη μου. Έχω γίνει πολύ βλαμμένη. Παρεξηγώ τους άλλους και τους βρίζω και βρίζω και καλούς ανθρώπους που δεν με πειράξανε και μετά αυτή σοκάρονται γιατί με συμπαθούσανε και μετά που να με εμπιστευτούνε πάλι και όταν είναι σε κλειστό κύκλο καταστρέφεσαι γιατί αισθάνεσαι εσύ άσχημα. Γενικά είμαι κομπλεξική.

Δελφίνι να πας στην Αγγλία. Ίσως εκεί να είναι μια ευκαιρία να ξεχαστείς και λίγο από τις ίδιες και τις ίδιες σκέψεις. Είναι μια ευκαιρία για σένα. Αν δεις οτι δεν μπορείς γύρισε πίσω, δεν χάνεις τίποτα όμως να προσπαθήσεις.

Senior Member
    Μακάρι βρε Θεούλη μου έχω σκάσει εδώ και η κατάσταση δεν πάει προς το καλό για όλους τους άλλους πάνε καλά τα πράγματα για μένα όχι. Θα πάθω τίποτα επιτέλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Όλα τα έπαθα επειδή έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου. Μετά τους έβρισα όλους και έπαθα τεράστια ψυχολογικά. Και αυτό που έπαθα το παθαίνουνε σπάνια οι άνθρωποι. Λίγοι είναι σαν εμένα τόσο χάλια ψυχολογικά πρέπει να τα ξεπεράσω από μόνη μου. Έχω γίνει πολύ βλαμμένη. Παρεξηγώ τους άλλους και τους βρίζω και βρίζω και καλούς ανθρώπους που δεν με πειράξανε και μετά αυτή σοκάρονται γιατί με συμπαθούσανε και μετά που να με εμπιστευτούνε πάλι και όταν είναι σε κλειστό κύκλο καταστρέφεσαι γιατί αισθάνεσαι εσύ άσχημα. Γενικά είμαι κομπλεξική.

ρε συ Δελφινι τοσηηηηηηηηηηη κουβεντα καναμε στο αλλο ποστ, τοση αναλυση!!
    δηλαδη ελεος... θα σαλταρω και εγω στο τελος...
    ελεος με εναν γκομενο και με ενα πηδημα... πολλη αξια δεν του εδωσες? εδω άλλοι το κανουν για την πλακα τους και την αλλη μερα δεν θυμουνται τιποτα, και εσυ καθεσαι 20 χρονια μετα και αποδιδεις σε αυτο ολα τα δεινα σου....
    ξεκολλα, σε μεγαλη πολη ζεις. Τοσους ανθρωπους μπορουσες να γνωρισεις. Δεν μενεις σε καμια βουνοκορφη να βλεπεις 2 ατομα και να σε εχουν αποκλεισει...
    Να ξερεις οτι ΕΣΥ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΠΡΩΤΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και ολο αυτο αντανακλαται στους αλλους και σου φερονται με τον τροπο που εσυ τους καθοδηγεις να φερονται...Για να λες μετα οτι εισα χαζη, δεν σε θελουν, σε απορριπτουν, εισαι βλαμμενη κλπ.
    ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ!
    και ναι, χωρις βοηθεια απο ψυχοθεραπευτη και φαρμακα, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. οχι γιατι εισαι χαζη, αλλα γιατι εισαι αδυναμη!! σαν το πουλακι που βγαινει απο το αυγο... αν το σπρωξεις να πεταξει, μπορει? οχι! ε καπως ετσι εισαι και εσυ.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Μακάρι βρε Θεούλη μου έχω σκάσει εδώ και η κατάσταση δεν πάει προς το καλό για όλους τους άλλους πάνε καλά τα πράγματα για μένα όχι. Θα πάθω τίποτα επιτέλους.
    Βρε δελφινάκι, έτσι είναι η ζωή, δύσκολη! Αν μπορούσες να ήξερες τα προβλήματα τα δικά μου και του καθενός δεν θα έλεγες οτι στους άλλους όλα πάνε καλά. Απλά, έχεις κολλήσει λιγάκι και θέλεις μιά αλλαγή. Τώρα λοιπόν σου δίνεται η ευκαιρία, πρέπει να είσαι χαρούμενη γι αυτό και να μην φοβάσαι.

Και όπως λέει η Μάρα πήγαινε στον γιατρό να σου δώσει ένα φαρμακάκι να μπορέσεις να είσαι πιο ήρεμη και πιο λειτουργική στο νέο σου ξεκίνημα. Δεν είναι τρελλός όποιος παίρνει φάρμακα, ο περισσότερος κόσμος παίρνει γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ψυχολογικά σ αυτές τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες.

Senior Member
    Δεν ξέρω εδώ τους γιατρούς δεν τους εμπιστεύομαι τίποτα δεν μου κάνανε θα πάω ίσως στην Αγγλία σε γιατρό.

Και γιατί να είμαι αδύναμη εγώ κακό αυτό. Δυνατή θέλω να είμαι και καλά στην υγεία μου να μην ξεφεύγω να ελέγχω την ψυχραιμία μου και να μην παρεξηγούμε.

Senior Member
    Δεν ξέρω εδώ τους γιατρούς δεν τους εμπιστεύομαι τίποτα δεν μου κάνανε θα πάω ίσως στην Αγγλία σε γιατρό.

Και γιατί να είμαι αδύναμη εγώ κακό αυτό. Δυνατή θέλω να είμαι και καλά στην υγεία μου να μην ξεφεύγω να ελέγχω την ψυχραιμία μου και να μην παρεξηγούμε.
    ε τοτε πηγαινε πρωτα για την επισκεψη αυτη και αναλογως πως θα τα πειτε με τον γιατρο εκει, αποφασιζεις αν θα πας για δουλεια.

Senior Member
    Έλα μωρέ και αν πάω εκεί και ξευτελιστώ τι έγινε??? Ρεζίλι θα γίνω και μετά θα με περιλάβουνε οι Άγγλοι θα μου δώσουνε επίδομα και θα είμαι μια χαρά εκεί τους τρελούς δεν τους αφήνει το κράτος σαν εδώ στην Ελλάδα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ε τοτε πηγαινε πρωτα για την επισκεψη αυτη και αναλογως πως θα τα πειτε με τον γιατρο εκει, αποφασιζεις αν θα πας για δουλεια.
    Κάτι έχω αλλά δεν είναι σχιζοφρένεια σίγουρα κάτι αλλόκοτο μου συμβαίνει ή είμαι χαζή ή με τρελάνανε οι παλαιοημερολογίτες.

Senior Member

ε βρες τοτε εναν καλο γιατρο να συνεννοηθεις.
    Αλλα πιστευω οτι δεν αναγνωριζεις το καλο που σου εκαναν, ισως γιατι δεν σου λενε αυτα που θελεις να ακουσεις, ισως γιατι δεν τα καταφερες να επιβληθεις...

ολοι αδυναμοι ειμαστε, μην το ψαχνεις. Ολοι το παλευουμε... δεν εισαι η μονη. κανεις δεν ειναι τελειος.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ε βρες τοτε εναν καλο γιατρο να συνεννοηθεις.
    Αλλα πιστευω οτι δεν αναγνωριζεις το καλο που σου εκαναν, ισως γιατι δεν σου λενε αυτα που θελεις να ακουσεις, ισως γιατι δεν τα καταφερες να επιβληθεις...

ολοι αδυναμοι ειμαστε, μην το ψαχνεις. Ολοι το παλευουμε... δεν εισαι η μονη. κανεις δεν ειναι τελειος.
    Βρε τι έχω μια χαρά δεν σου μιλάω χωρίς χάπια ???? Αν ήμουνα τρελή έτσι θα ήμουνα.

Senior Member
    Θα το κάνω το βήμα θα πάω στην Αγγλία. Έτσι και αλλιώς τόσα χρόνια εδώ γίνεται και τίποτα . τίποτα απολύτως. Εκεί μπορεί να αλλάξει η ζωή μου ολόκληρη μπορεί και όχι μπορεί να κάνω μια πατάτα . Έχω χρόνια να δουλέψω και δεν έχω καθόλου σχεδόν εμπειρία. Και η τελευταία μου δουλειά ήτανε στο δήμο και ήτανε χαβαλέ.

Senior Member
    Δεν γίνεται να πάει άλλο έτσι η κατάσταση εδώ θα πεθάνω. έτσι αν συνεχιστεί η κατάσταση θα πεθάνω. Δεν γίνεται πλέον κάτι πρέπει να αλλάξει. Στους παλαιοημερολογίτες δεν πάω γιατί εκεί με αντιπαθούνε ή αδιαφορούνε παντελώς για μένα είτε ζω είτε πέθανα ούτε καν νοιάζονται για σκουπίδι με έχουνε.

Senior Member
    Βρίζω τον κόσμο γιατί είμαι ΧΑΖΗ. Δεν είμαι κακιά.

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast