Πολλοί με αντιπαθούνε. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 125
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    όχι να κόψε τε φάτσα να μου πείτε και εσείς . Φαίνεται λίγο χαζούλης έτσι δεν είναι???
    Άκου τη Μάρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Άκου τη Μάρα...
    Βρε το σβησα Σβήστο και εσύ που το έκανες παράθεση

Senior Member
    ρε συ Δελφινι ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!

για το καλο σου σβηστα αμεσως!

ειναι συκοφαντικη δυσφημιση αυτο που κανεις............
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ρε συ Δελφινι ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!

για το καλο σου σβηστα αμεσως!

ειναι συκοφαντικη δυσφημιση αυτο που κανεις............
    Το έσβησε το link.

Senior Member
    οκ τωρα το ειδα οτι τα εσβησες! Μπραβο!! εκανες το σωστο... ό,τι θες, πες το χωρις ονοματα!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Τους βρίζω όλους και μετά με λένε κακό άνθρωπο και με περιφρονούνε και μειώνομαι και αυτοκαταστρέφομαι.
    Αφού τους βρίζεις γιατί σε νοιάζει το αν θα σε αντιπαθήσουν μετά;; Βρίζουμε έναν άνθρωπο που δεν τον γουστάρουμε και το κάνουμε ακριβώς επειδή δεν μας νοιάζει τι γνώμη θα έχει για εμάς κι ακριβώς γιατί πρώτοι εμείς είμαστε που τον αντιπαθούμε. Οπότε προς τι η ενοχή;; Εμένα θα με στεναχωρούσε να με αντιπαθήσει κάποιος που συμπαθώ εκεί ναι, θα στεναχωρηθώ και πάρα πολύ μάλιστα. Ρίχτου το «βρισίδι» που του αξίζει λοιπόν να το ευχαριστηθεί η ψυχούλα σου. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν επίτηδες να μας εκνευρίσουν, ειδικά άμα βλέπουν ότι τσιμπάς κιόλας, επειδή εκείνος που καταφέρνει να σε εκνευρίσει στην πραγματικότητα παίρνει την εξουσία πάνω σου. Απ΄την άλλη έχω την αίσθηση ότι έχεις δαιμονοποιήσει τα αρνητικά συναισθηματα, δεν φταίς εσύ είναι ο τρόπος που μας έχουν εκπαιδεύσει έτσι, κι ο θυμός ανθρώπινο συναίσθημα είναι. Καλο είναι να τον εκτονώνεις γιατί όλα αυτά που μας συμβαίνουν είναι απο καταπιεσμένα συναισθήματα και κυρίως αισθήματα θυμού. Μπορεί κάποτε στο παρελθόν να υπέμεινες και να κατάπιες πολλά πράγματα γι' αυτό και σου βγαίνει τόσο έντονα τώρα.

Senior Member
    Δεν φαίνεται λίγο λειψός ε? Δεν μπορούσα να συνεννοηθώ μαζί του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Αφού τους βρίζεις γιατί σε νοιάζει το αν θα σε αντιπαθήσουν μετά;; Βρίζουμε έναν άνθρωπο που δεν τον γουστάρουμε και το κάνουμε ακριβώς επειδή δεν μας νοιάζει τι γνώμη θα έχει για εμάς κι ακριβώς γιατί πρώτοι εμείς είμαστε που τον αντιπαθούμε. Οπότε προς τι η ενοχή;; Εμένα θα με στεναχωρούσε να με αντιπαθήσει κάποιος που συμπαθώ εκεί ναι, θα στεναχωρηθώ και πάρα πολύ μάλιστα. Ρίχτου το «βρισίδι» που του αξίζει λοιπόν να το ευχαριστηθεί η ψυχούλα σου. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν επίτηδες να μας εκνευρίσουν, ειδικά άμα βλέπουν ότι τσιμπάς κιόλας, επειδή εκείνος που καταφέρνει να σε εκνευρίσει στην πραγματικότητα παίρνει την εξουσία πάνω σου. Απ΄την άλλη έχω την αίσθηση ότι έχεις δαιμονοποιήσει τα αρνητικά συναισθηματα, δεν φταίς εσύ είναι ο τρόπος που μας έχουν εκπαιδεύσει έτσι, κι ο θυμός ανθρώπινο συναίσθημα είναι. Καλο είναι να τον εκτονώνεις γιατί όλα αυτά που μας συμβαίνουν είναι απο καταπιεσμένα συναισθήματα και κυρίως αισθήματα θυμού. Μπορεί κάποτε στο παρελθόν να υπέμεινες και να κατάπιες πολλά πράγματα γι' αυτό και σου βγαίνει τόσο έντονα τώρα.
    Εντάξει απλά θα ήθελα να συγκρατηθώ και να διαχειρίζομαι τον θυμό μου.

Senior Member
    Εντάξει απλά θα ήθελα να συγκρατηθώ και να διαχειρίζομαι τον θυμό μου.
    Ναι, αλλα να το κάνεις για σένα, για να μην τοξινώνεσαι εσύ κι όχι για το τι θα πουν οι άλλοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Ναι, αλλα να το κάνεις για σένα, για να μην τοξινώνεσαι εσύ κι όχι για το τι θα πουν οι άλλοι.
    Ε ναι για μένα γιατί μετά στενοχωριέμαι

Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    To αφησες το γυμναστηριο?? δεν ειχες πληρωσει για ενα χρονο??
    Εισαι σιγουρη οτι πηγε γυμναστηριο? Εγω νομιζω οτι σε (μας ) παραμυθιαζε και δεν πατησε καν ουτε μια φορα.Ο,τι σου ελεγε , τα εβγαζε απο το μυαλο της
    Ευκολα μπορεις να το διαπιστωσεις αυτο αν της κανεις τις καταλληλες ερωτησεις.
    Ας προσπαθησει να το αρνηθει και τοτε θα στηριξω τους ισχυρισμους μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σαλβαδόρ View Post
    Εισαι σιγουρη οτι πηγε γυμναστηριο? Εγω νομιζω οτι σε (μας ) παραμυθιαζε και δεν πατησε καν ουτε μια φορα.Ο,τι σου ελεγε , τα εβγαζε απο το μυαλο της
    Ευκολα μπορεις να το διαπιστωσεις αυτο αν της κανεις τις καταλληλες ερωτησεις.
    Ας προσπαθησει να το αρνηθει και τοτε θα στηριξω τους ισχυρισμους μου.
    κούνια που σε κούναγε

Senior Member
    όχι να κόψε τε φάτσα να μου πείτε και εσείς . Φαίνεται λίγο χαζούλης έτσι δεν είναι???
    μια μας ρωτας αν εισαι εσυ χαζη που βριζεις τον κοσμο, μια μας ρωτας αν ειναι
    οι αλλοι χαζοι (και τους αξιζει βρισιμο?) αποφασισε..

Senior Member
    Ναι εμένα φταίει η μαμά μου που μου λέει όλο να μην εμπιστεύομαι τους τριτοκοσμικούς. Η μαμά μου πρέπει να είναι ρατσίστρια και όλο της λέω να μην είναι αλλά αυτή είναι. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι.
    βασικα εισαι ρατσιστρια...ακου εκει τριτοκοσμικους.μα καλα ποσο εισαι και ακομα επηρρεαζεσαι απο τη μανα σου?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δελφίνι,η μάνα σου δεν σου κάνει καθόλου καλό!!!

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast