Results 1 to 2 of 2
Thread: παρελασεις ..........
-
05-11-2016, 19:13 #1
παρελασεις ..........
βλεποντας προσφατως την παρελαση της 28ης , μου περασε απτο μυαλο το εξης , τι κανουν ολοι αυτοι τωρα , οι παρελαυνοντες και οι παρισταμενοι ? εξυπακουεται οτι πρεπει να αισθανομαι εθνικα υπερηφανος ...........ελα ντε που δεν αισθανθηκα ετσι .........σκεφτομουν , τι χειροκροτουν , βαρυ οπλισμο που σκοτωνει ανθρωπους ? γιατι αυτο κυριαρχουσε ...........τανκς , πυροβολα , αεροπλανα , οπλα μαζικης καταστροφης .................αμα παρελαυναν μονο ανθρωποι , παλαιμαχοι πολεμου μονο , θα σκεφτομουν διαφορετικα , και θα τους επευφημουσα κι εγω , αλλα μηχανηματα που σκορπιζουν τον ολεθρο ? εκει αλλαζει το πραμα , σκεφτηκα , τα θελουμε αυτα να τα βλεπουμε ? ειναι καλο να σκοτωνεις , εστω αμυνομενος ? πως γινεται ο φονος να τιμωρειται βαρυτατα , και δικαιως , και αιφνης , με μια ταμπελα ' σκοτωστε οσους μπορειτε ' , ο φονος επικροτειται .....................................τα ξερω τα κλισε , σκεψεις παραθετω ......περι παρελασεων ......δεν μου αρεσουν , τελικως ...........
- 05-11-2016, 19:50 #2
Ειμαι υπερ των παρελασεων αλλα μονο για τα τρια σωματα του στρατου.Μαθητες,αστυνομικο ι,προσκοποι κλπ ειναι γελοιο να κανουν παρελαση.Καρναβαλι το χουν κανει.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή