ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 60
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ΚΑΛΕ μου αυτο λεω τοσον καιρο..οτι παρακολουθουμαι απο εναν ψυχιατρο κ μυο εδωσε bespar.
    κ επιμενω κ του λεω οτι δεν το χω..κ επιμενει οτι δεν πρεπει να παρω αγωγη!!!!!1
    βγαλε ακρη εσυ τωρα...βγαζεις?εγω οχι! εν τω μεταξυ ειμαι τοσο μουδιασμενη που δεν ξερω καν αν οι κινησεις που κανω ειναι οι σωστες. σκεφτομαι να παω σε αλλον γιατρο κ φοβαμαι μη μου δωσει τιποτα βαρια φαρμακα..μετα σκεφτομαι μηπως πρεπει να πιεσω τον τωρινο γιατρο..του εστειλα μνμ κ δνε απαντησε..ετσι επικοινωνουμε με αυτον..
    αλλα δεν δινει σημασια απ οτι βλεπω.περασαν 8 ωρες απ οταν εστειλα το μνμ κ ενω το εχει δει δεν εχει παρει.επιπλεον κολλαω να τον ενοχλησω παραπανω...γιατι κανει εφημεριες κ μπορει να κοιμαται.
    σημερα θα παω στην ψυχολογο κ θα της τα πω γτ συνερχαζεται μαζι του..
    αυτη μου απανταει κανονικα σε ο.τι στειλω κ μου λεει " κουραγιο ελα να τα πουμε απο κοντα".
    σημερα στις 6 λοιπον θα ειμαι εκει..δεν ξερω καν τι πρεπει να κανω..φοβαμαι κ τους νεους γιατρους..αν κ αυτος με εχει ξαναδει (εννοω αυτος που σκεφτομαι να παω αν φαω Χ απο τον δικο μου)..
    γενικα εχω ενα θεμα με τους γιατρους..ντρεπομαι πολυ να τους ενοχλω..ειανι δικο μου κολλημα..δεν θελω να τους ενοχλω κ πολυ κ μπορει να υποφερω κ να μη τους το λεω καν..εννοω να μην παιρνω τηλ.
    νιωθω απογνωση κ απελπισια...χρειαζομαι βοηθεια...θα το πω στην ψυχολογο..
    δεν το θυμομουν οτι ειχες πει οτι παρακολουθησε.
    αμα δεν εισαι καλα γτ δεν προχωραει στην αγωγη?μου φενεται περιεργο....δλδ τι θελει να γινεις χειροτερα και να σ παρει περισσοτερο καιρο να γινεις καλα?τον ρωτησες γτ δεν σου δινει αγωγη?υπαρχει καποιος λογος δλδ?
    βαρια φαρμακα πολυ δεν θα π[αρεις......απο αυτα π λες ,θες σιγουρα εναν σταθεροποιητη διαθεσης και σιγουρα καποιο δυνατο αγχολυτικο με μελλοντικη δραση...και οχι ζαναξ καποιο αλλο...το ζαναξ απο οτι ξερω εχει ανασταλτικους παραγοντες μονο για το παρων δεν ενδεικνυεται σαν θεραπεια σε κατι τετοιο....ειναι δλδ προσωρινη δουλεια αυτο π κανει...
    το βεσπαρ δεν το εχω ξανακουσει....
    να μην ντρεπεσαι να τους ενοχλεις η δουλεια τους ειναι....εγω τον δικο μ τον εχω παρει και 11 την νυχτα....
    ωραια πες το στην ψυχολογο...και πες της δεν αντεχω αλλο....

Senior Member
    Ανξιους σίγουρα δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς πως νιώθεις αλλά αυτό που βλέπω είναι οτι ο γιατρός σου, έχει πιο πολύ πίστη σε σένα, απ' ότι εσύ στον εαυτό σου σε αυτή τη φάση. Αν έχω καταλάβει καλά, είναι ο γιατρός που σε παρακολουθεί χρόνια και σε έχει βοηθήσει. Φαντάζομαι θα ήταν και για αυτόν πολύ πιο εύκολο να σε φορτώσει με φάρμακα. Μήπως κάτι ξέρει καλύτερα; Μήπως αυτός ο φόβος και η έλλειψη πίστης οτι μπορείς να τα καταφέρεις, δεν είσαι εσύ αλλά η ασθένεια και ο γιατρός σου το ξέρει αυτό;

Μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις τελικά μιας και μόνο εσύ ξέρεις πόσο δύσκολα περνάς, αλλά κράτα κι αυτή την οπτική.
    Ευχομαι να διαλέξεις το καλύτερο για σένα και να νιώσεις σύντομα καλά

Senior Member
    δεν μου εχουν δωσει ποτε σταθεροποιητη συναισθηματος..δεν κανω διπολικη γενικα...πασχω απο αγχωδης διαταραχες κ μονοπολικη καταθλιψη.δεν εχω κανει ποτε μανια..
    παντα μου δινουν ενα αντικαταθλιπτικο κ μεχρι να πιασει ενα συνηθισμενο αγχολυτικο.
    τωρα για το οτι δεν μου εδωσε...πριν 2 εβδομαδες μειναμε στο οτι εχω μονο αγχωδη διαταραχη κ οτι επειδη δεν εχω κανει καταθλιψη δεν θελει να δωσει...ομως πλεον βλεπω οτι εχω κανει καταθλιψη...κ πιστευω οτι επειδη τρεχει συνεχεια κ επειδη με ειδε μονο στις αρχες Νοεμβριου, δεν εχει παρει σαφη κλινικη εικονα.
    οταν του στελνω μνμτα "δεν την παλευω", νομιζω πως δεν εχει καταλαβει οτι εγω πλεον ετκος απο στρες κανω κ αποσυρση σιγα σιγα..κ αυτο επειδη σπανια ειναι διαθεσιμος.
    εργαζεται στον Ευαγγελισμο στην ψυχιατρικη κ κανει εφημεριες κ τρεχει.δεν εχει ιατρειο..ακομα..ειναι ειδικευομενος.
    δλδ σε ο.τι ειχε πει ειχε πεσει μεσα κ ειχα δει ενα ασπρο φως..τωρα δεν ξερω γιατι με παλευει ετσι..πιθανον επειδη τοτε που με ειδε ημουν πιο οκ..επειδη ερχομαι στη δουλεια κ επειδη δεν κλαιω συνεχεια.
    ομως το οτι δεν κλαιω σεν σημαινει οτι ειμαι καλα..καθε μερα νιωθω να βυθιζομαι περισσοτερο ..εχει φυγει κ το παραμικρο ιχνος διαθεσης που ειχα..εχω ψυχολογο κ με το ζορι θα παψ κ σε αυτην..νιωθω οτι εχω παραιτηθει πλεον...κ ολο ανασταναζω κ ολο νιωθω παραξενα...

Senior Member
    δεν μου εχουν δωσει ποτε σταθεροποιητη συναισθηματος..δεν κανω διπολικη γενικα...πασχω απο αγχωδης διαταραχες κ μονοπολικη καταθλιψη.δεν εχω κανει ποτε μανια..
    παντα μου δινουν ενα αντικαταθλιπτικο κ μεχρι να πιασει ενα συνηθισμενο αγχολυτικο.
    τωρα για το οτι δεν μου εδωσε...πριν 2 εβδομαδες μειναμε στο οτι εχω μονο αγχωδη διαταραχη κ οτι επειδη δεν εχω κανει καταθλιψη δεν θελει να δωσει...ομως πλεον βλεπω οτι εχω κανει καταθλιψη...κ πιστευω οτι επειδη τρεχει συνεχεια κ επειδη με ειδε μονο στις αρχες Νοεμβριου, δεν εχει παρει σαφη κλινικη εικονα.
    οταν του στελνω μνμτα "δεν την παλευω", νομιζω πως δεν εχει καταλαβει οτι εγω πλεον ετκος απο στρες κανω κ αποσυρση σιγα σιγα..κ αυτο επειδη σπανια ειναι διαθεσιμος.
    εργαζεται στον Ευαγγελισμο στην ψυχιατρικη κ κανει εφημεριες κ τρεχει.δεν εχει ιατρειο..ακομα..ειναι ειδικευομενος.
    δλδ σε ο.τι ειχε πει ειχε πεσει μεσα κ ειχα δει ενα ασπρο φως..τωρα δεν ξερω γιατι με παλευει ετσι..πιθανον επειδη τοτε που με ειδε ημουν πιο οκ..επειδη ερχομαι στη δουλεια κ επειδη δεν κλαιω συνεχεια.
    ομως το οτι δεν κλαιω σεν σημαινει οτι ειμαι καλα..καθε μερα νιωθω να βυθιζομαι περισσοτερο ..εχει φυγει κ το παραμικρο ιχνος διαθεσης που ειχα..εχω ψυχολογο κ με το ζορι θα παψ κ σε αυτην..νιωθω οτι εχω παραιτηθει πλεον...κ ολο ανασταναζω κ ολο νιωθω παραξενα...
    μηπως δεν του εξηγησες σωστα τι νιωθεις?
    επισης ακομα και οι γιατροι κανουν λαθοι..μην νομιζεις οτι επειδη σε ειχε βοηθησει στο παρελθον θα ειναι σωστος παντα...
    δεν ξερω ,αυτο π περιγραφεις δεν μοιάζεο με καταθλιψη...αλλα κατι παραπλησιο...δεν ξερω αν μ πιανεις....δεν θελω να προτρεχω ουτε να βγαζω συμπερασματα...
    σημερα πιστευω η ψυχολογος σ να σε κατατοπισει καλυτερα και να μη σε τρομαξει γτ ο φοβος δεν ειναι καλος συμαχος.
    Εισαι καιρο σε αυτο το MOOD?

Senior Member
    Και ούτε να κάνεις μανία ποτέ σου, ελπίζω.. το έχω ζήσει μια φορά με την μαμά μου και ήταν τραγική κατάσταση.. περίμένουμε τα καλύτερα..κρατα γερά..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Και ούτε να κάνεις μανία ποτέ σου, ελπίζω.. το έχω ζήσει μια φορά με την μαμά μου και ήταν τραγική κατάσταση.. περίμένουμε τα καλύτερα..κρατα γερά..
    Τουλάχιστον είναι καλά τώρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τουλάχιστον είναι καλά τώρα?
    ναι εχει ξεπεράσει κ την κατάθλιψη.. ειμαστε καλα ευτυχως.. κοντεψα να την παθω εγω βεβαια αλλα το παλεψα :P

Banned
    ανξιους γεια τι κανεις? σορρυ αλλα εγω ημουν αντιθετος με τον γιατρο σου που αποφασισε να σε δωσει ξαναξ για το αγχος... οκ δεν διαβασα ολο το θεμα αναλυτικα, αλλα το αγχος ποτε απο μονο του δεν ειναι προβλημα, αλλα καποια αλλη διαταραχη το συνοδευει...ενταξει δεν λεω με τον γιατρο σου, οπως ειπες και εσυ, ειστε φιλοι αλλα ακομα και οι γιατροι θεωρω οτι καποτε σφαλλουν... εγω θα σε συνιστουσα το λαντοσ ειναι φαρμακο που δινει ενεργεια και σε εξιταρει γενικα...και εγω το θεωρω καλο φαρμακο, εξαλλου μην ανησυχεις δεν υπαρχει περιπτωση να το παρεις και να μην σε πιανει επειδη ηδη το εχεις χρησιμοποιησει και παλιοτερα δυο φορες!

Senior Member
    Παιδιά ή διάγνωση είναι γενικευμένη αγχωδης διαταραχή ανέκαθεν κτωρα επίσης, κ επίσης με οδηγεί σε κατάθλιψη.. το στρες μου βγαίνει γτ εγώ πάντα ήμουν.με έχουν δει άπειροι ψυχίατροι κ δεν έχουν δώσει άλλη διάγνωση.δςν υπάρχει κάποια διαταραχή..ότι έχω στοιχεία από δράμα ισχύει αλλά όχι την διαταραχη,αλλα ή προσωπικότητα μου είναι έτσι..είμαι αγχωδης κ αγχωνομαι με το παραμικρό.μια ζωή παθαινω τα ίδια συμπτώματα κ πάντα με αντικαταθλιπτικο περνούσε.πλεον από αύριο ξεκιναω λαντοζ, μου είπε ή ψυχολόγος να ξεκίνησω κ θα ενημερώσει αυτή τον γιατρό, συνεργάζονται, εφόσον μς έχει βοηθήσει στο παρελθόν να το ξαναπαρω.οποτε πήγα το αγορασα κ ξεκιναω το πρωί.. εννοείται μαζί με ζαναξ γτ θα με πιάσει τσιτα λόγω παρενεργειών. νατξ τα χω φάει στην μάπα..τα ξέρω...άντε λοιπόν καλή μου αρχή.

Senior Member
    Ή γενικευμένη αγχωδης διαταραχή είναι από μόνη της ψυχιατρική διαταραχή...αυτό μου έχουν εξηγήσει όλοι οι γιατρουληδες...διαταραχή άλλη από πίσω δεν βρίσκουν..οτι μεγαλώνω αυτά που συμβαίνουν ναι ισχυει..αλλά ποιος αγχωτικος δεν το κάνει;;;Γι αυτό οι αγχωτικοι έχουν στρές..γτ ο.τι κ να γινει το βλέπουν τεράστιο κ το διογκωνουν..έλα τώρα από μωτο παιδί είμαι έτσι...αλλάζει εύκολα ο άνθρωπος;;

Banned
    δεν εχω καποιον λογο να ειμαι αντιθετος ως προς την διαγνωση που σε εχουν κανει οι γιατροι... ενταξει καμια φορα το κανουν καποιοι και με επιπολαιοτητα, δεν αναφερομαι σε ολους φυσικα...εμενα μου εβαζε ''ψυχωση'' στην αρχη για να παιρνω ολα τα φαρμακα με 0% συμμετοχη...κατι το οποιο με το ειπε στην τριτη συναντηση, ενω εγω ακομα δεν ηξερα οτι πανω στο χαρτι με την συνταγη υπαρχει και η διαγνωση του γιατρου! Αργοτερα το εμαθα...

Senior Member
    Εμενα μόνο τα ζαναξ μου γράφει..τα λαντοζ δεν θέλουν σύνταγη,παίρνω 1 κουτί για 1 μήνα...γαδ μου βάζει.

Senior Member
    μολις ξεκινησα το λαντοζ..μαζι με ζαναξ...νταξ φοβαμαι απιστευτα λες κ ειμαι πρωταρα!!σηκωθηκα κ ετρεμα σαν το φυλο απο τον φοβο...ενα σωρο σκεψεις με βομβαρδιζαν..
    παλι φαρμακο κ παλι τα ιδια, κ θα γινω χειροτερα, πολυ χειροτερα..κ αντε να περιμενεις 40 μερες να γινεις καλα..κ σκατα..κ απογοητευση..κ μηπως να μη το παρω?μηπως να το παλεψω κ αλλο?αλλα αφυο δεν αντεχω αλλο..
    κ θα μου κανει καλο?μηπως μου κανει κακο???κ αφυο δνε εχω μειζον καταθλιψη μηπως κανω μαλακια?αλλα εχω στρες ατελειωτο παραλυτικο στρες! μου ρθε να σταματησω το αυτοκινητο στην Πειραιως κ να βγω εξω κ να φωναξω "βοηθεια ρε παιδια!"...τρελλη κ ετσι..πφφ..
    φοβαμαι φοβαμαι φοβαμαι..βοηθηστε με παιδια!! εχω αναγκη απο καλες κουβεντουλες!!!! σας παρακαλω...

Senior Member
    καλημερα, αγχωμενο.
    δεν σε ανακουφιζει καθολου η κουβεντα με τον ψυχολογο?
    το τοσο αγχος, δεν αποφορτιζεται οταν του λες τις σκεψεις σου και ολα αυτα που το πυροδοτουν?
    εγω αυτο θα εκανα στην θεση σου.
    δυστυχως δεν εχω τροπο να βοηθησω.

Senior Member
    μολις ξεκινησα το λαντοζ..μαζι με ζαναξ...νταξ φοβαμαι απιστευτα λες κ ειμαι πρωταρα!!σηκωθηκα κ ετρεμα σαν το φυλο απο τον φοβο...ενα σωρο σκεψεις με βομβαρδιζαν..
    παλι φαρμακο κ παλι τα ιδια, κ θα γινω χειροτερα, πολυ χειροτερα..κ αντε να περιμενεις 40 μερες να γινεις καλα..κ σκατα..κ απογοητευση..κ μηπως να μη το παρω?μηπως να το παλεψω κ αλλο?αλλα αφυο δεν αντεχω αλλο..
    κ θα μου κανει καλο?μηπως μου κανει κακο???κ αφυο δνε εχω μειζον καταθλιψη μηπως κανω μαλακια?αλλα εχω στρες ατελειωτο παραλυτικο στρες! μου ρθε να σταματησω το αυτοκινητο στην Πειραιως κ να βγω εξω κ να φωναξω "βοηθεια ρε παιδια!"...τρελλη κ ετσι..πφφ..
    φοβαμαι φοβαμαι φοβαμαι..βοηθηστε με παιδια!! εχω αναγκη απο καλες κουβεντουλες!!!! σας παρακαλω...
    anxious αν βαλεις μουσικη χαλαρωσης και κανεις ασκησεις.. εμενα με βοηθησε πολυ οταν κατακλιζόμουν απο αγχος..κ προσπαθησε να κανεις ομορφες εικονες θαλασσα φοινικες οτι εισαι χαλαρη κ απολαμβανεις το τοπιο... προσπαθησε εγω τα ζωγραφιζα κιολασ κ οταν με επαιρνε απο κατω κ εκανα κακες σκεψεις εφερνα την εικονα στο μυαλο μου μου το επεβαλα.. θυμαμαι να λεω απο μεσα μου θαλασσα φοίνικες εντονα.. σχεδον σαν παιδακι λιγο τρελο :P αλλα βοηθησε..σταματησαν τα κλαμματα ετσι

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast