ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 60 of 60
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    η καλη διαθεση..δεν ειναι τιποτα καλε μου μπροστα στην φρικη..μακαρι να ηταν θεμα διαθεσης μονο...εδω μιλαμε για παθολογικο στρες που σου παραλυει την ψυχη κ το μυαλο..αστο..αν δεν τον εχεις ζησει δεν μπορει καν να παει το μυαλο σου...
    Δεν ήθελα να πω κάτι κακό δεσποινίς.

Senior Member
    Anxious, πιστευεις οτι εγινε κατι που σου πυροδοτησε ολη αυτη την εκρηξη του αγχους??

Εγω παντως ειμαι σε φαση ζεν, τελειως! Και να γκρεμιστει ολος ο πλανητης, εγω χαλαρα στην παραλια λιαζομαι... τετοια ηρεμια, συγκλονιστικη για τα δεδομενα μου!!
    Μονο που σε διαβαζω, στη σκεψη να επανελθω σε ό,τι ειχα βιωσει προ καλοκαιριου, τρομαζω...
    τιποτα! αντικαταθλιπτικο σε δοση συντηρησης!! και τελος. εχουμε κι αλλες δουλειες να κανουμε απο το να ασχολουμαστε με αγχη...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δεν ήθελα να πω κάτι κακό δεσποινίς.
    δεν εννοω οτι ειπες κατι κακο βρε..συζητηση κανω..απλα δεν ειναι θεμα διαθεσης..ειναι θεμα πολυ πιο σοβαρης καταστασεις..να καθεσαι στην καρεκλα κ να τρεμεις κ να μην ανακουφιζεσαι πουθενα.
    αυτο οχι μονο δεν ριχνει την διαθεση αλλα ισοπεδωνει ολοκληρο τον οργανισμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Anxious, πιστευεις οτι εγινε κατι που σου πυροδοτησε ολη αυτη την εκρηξη του αγχους??

Εγω παντως ειμαι σε φαση ζεν, τελειως! Και να γκρεμιστει ολος ο πλανητης, εγω χαλαρα στην παραλια λιαζομαι... τετοια ηρεμια, συγκλονιστικη για τα δεδομενα μου!!
    Μονο που σε διαβαζω, στη σκεψη να επανελθω σε ό,τι ειχα βιωσει προ καλοκαιριου, τρομαζω...
    τιποτα! αντικαταθλιπτικο σε δοση συντηρησης!! και τελος. εχουμε κι αλλες δουλειες να κανουμε απο το να ασχολουμαστε με αγχη...
    εννοειται καλη μου! δεν προκειται ποτε να το κοψω ξανα! ειναι επιλογη μου κ αποφαση μου πλεον!!
    με τοσες υποτροπαρες..ουτε καν.
    εσυ βιωσες περισσοτερο στρες απο το αντικαταθλιπτικο μαρα μου?δλδ σε εκανε καπως λιγο πιο χαλια απ οτι ησουν?
    εμενα το λαντοζ οταν το ξεκινω μου κανει περισσοτερο στρες!
    ασε με καλη μου! ζωη ειναι αυτη?να βγαινω εξω κ να τα βλεπω ολα σκοτεινα, μαυρα κ αραχνα??
    νταξ..οχι! ποτε! εχω να ζησω..δεν θα το αφησω ξανα ..
    κ ναι σιγουρα κατι το πυροδοτησε αλλα δεν ηταν καθολου σοβαρο..εγω την τριχα την εκανα τριχια..
    απο τον Ιουλιο ειχα καποια σημαδια κ τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ ημουν πεσμενη κ ζορισμενη καπως ...απο τοτε εχει ξεκινησει η μαλακια..απλα πριν μορουσα κ το διαχειριζομουν, μετα ηρθε η θολουρα στο κεφαλι, ελλειψη συγκεντρωσης κ νευρικοτητα..μετα ξεκινησαν οι τρεμουλες στο σωμα κ νοητικα χαος...σιγα σιγα παει..ερχεται δειλα δειλα κ σε αποτελειωνει.
    ενα θα σου πω ! εχτες πηγα κ επαιξα κρουστα κ δεν ενιωσα απολυτως τιποτα! επαθα σοκ! τιποτα ομως!! σαν νεκρη ενα πραμα..

Senior Member
    εννοειται καλη μου! δεν προκειται ποτε να το κοψω ξανα! ειναι επιλογη μου κ αποφαση μου πλεον!!
    με τοσες υποτροπαρες..ουτε καν.
    εσυ βιωσες περισσοτερο στρες απο το αντικαταθλιπτικο μαρα μου?δλδ σε εκανε καπως λιγο πιο χαλια απ οτι ησουν?
    εμενα το λαντοζ οταν το ξεκινω μου κανει περισσοτερο στρες!
    ασε με καλη μου! ζωη ειναι αυτη?να βγαινω εξω κ να τα βλεπω ολα σκοτεινα, μαυρα κ αραχνα??
    νταξ..οχι! ποτε! εχω να ζησω..δεν θα το αφησω ξανα ..
    κ ναι σιγουρα κατι το πυροδοτησε αλλα δεν ηταν καθολου σοβαρο..εγω την τριχα την εκανα τριχια..
    απο τον Ιουλιο ειχα καποια σημαδια κ τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ ημουν πεσμενη κ ζορισμενη καπως ...απο τοτε εχει ξεκινησει η μαλακια..απλα πριν μορουσα κ το διαχειριζομουν, μετα ηρθε η θολουρα στο κεφαλι, ελλειψη συγκεντρωσης κ νευρικοτητα..μετα ξεκινησαν οι τρεμουλες στο σωμα κ νοητικα χαος...σιγα σιγα παει..ερχεται δειλα δειλα κ σε αποτελειωνει.
    ενα θα σου πω ! εχτες πηγα κ επαιξα κρουστα κ δεν ενιωσα απολυτως τιποτα! επαθα σοκ! τιποτα ομως!! σαν νεκρη ενα πραμα..
    στην αρχη που πηρα το αντικαταθλιπτικο το 1ο πονουσε παρα παρα πολυ το κεφαλι μου. Και επαιρνα μισο χαπι... αφου ελεγα αν ποναω τοσο με το μισο, δηλαδη με το ολοκληρο πως θα ειμαι? αλλα οκ μετα το συνηθισα. Απο ενα σημειο και μετα ομως νυσταζα παρα πολυ, στους 3 μηνες περιπου αυτο, οποτε και ξεκινησα το αλλο, που σου ελεγα, και ηρθα στα ισια μου...

Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν ειμαι το freak που ημουν παλιοτερα στη δουλεια... ειμαι φαση παραλια, λιαζομαι με τον καφε στο χερι... Να τρεχουν οι υποχρεωσεις και εγω λεω, δεν βαριεσαι? κι αυριο μερα ειναι...
    Ολο αυτο ειναι πρωτογνωρο για μενα γιατι ποτε δεν ημουν ετσι... ασε που μπορω να κοιμηθω 12ωρο βαθια και να ξεκουραστω!!!!!!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    στην αρχη που πηρα το αντικαταθλιπτικο το 1ο πονουσε παρα παρα πολυ το κεφαλι μου. Και επαιρνα μισο χαπι... αφου ελεγα αν ποναω τοσο με το μισο, δηλαδη με το ολοκληρο πως θα ειμαι? αλλα οκ μετα το συνηθισα. Απο ενα σημειο και μετα ομως νυσταζα παρα πολυ, στους 3 μηνες περιπου αυτο, οποτε και ξεκινησα το αλλο, που σου ελεγα, και ηρθα στα ισια μου...

Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν ειμαι το freak που ημουν παλιοτερα στη δουλεια... ειμαι φαση παραλια, λιαζομαι με τον καφε στο χερι... Να τρεχουν οι υποχρεωσεις και εγω λεω, δεν βαριεσαι? κι αυριο μερα ειναι...
    Ολο αυτο ειναι πρωτογνωρο για μενα γιατι ποτε δεν ημουν ετσι... ασε που μπορω να κοιμηθω 12ωρο βαθια και να ξεκουραστω!!!!!!!!
    Δηλαδή είσαι καλύτερα τώρα;

Senior Member
    Δηλαδή είσαι καλύτερα τώρα;
    βρε Why αναρωτιεμαι, αφου δεν εχεις αναλογη εμπειρια, αρα δεν καταλαβαινεις τι λεω, γιατι με ρωτας αν ειμαι καλυτερα??

οταν φτασεις στην ηλικια μου, σου ευχομαι να εισαι καλα και να μη χρειαστεις να παρεις κανενα αντικαταθλιπτικο!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Έλα βρε Μαρα,μην θυμώνεις.
    Απλα ρώτησα.
    Mea culpa.

Senior Member
    Είναι λογικό μωρέ οποίος δεν το χει περάσει..να μην καταλαβαίνει..την αγωνια που έχει μέσα αυτό το πράμα,την αρνητικουρα,τον τρόμο κ τον φόβο..στα καλά καθουμενα,σαν να βομβαρδίζει κάποιος το μέσα σου....βιετναμ φάση..

Senior Member
    Έλα βρε Μαρα,μην θυμώνεις.
    Απλα ρώτησα.
    Mea culpa.
    Δεν θυμωσα, με την καμια! μονο που αναρωτιεμαι αν εχει νοημα να σου εξηγησω...
    εμενα αν μου ελεγαν για αντικαταθλιπτικα στα 20 και στα 25, ημουν καθετα αρνητικη γιατι ελεγα οτι εμεις αποφασιζουμε για τη διαθεση μας.
    Και οκ τη διαθεση μου νομιζω ως ενα βαθμο την ελεγχω.

Αλλα παιδια, με την ελλειψη συγκεντρωσης και το θολωμενο μυαλο ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!

Senior Member
    Είναι λογικό μωρέ οποίος δεν το χει περάσει..να μην καταλαβαίνει..την αγωνια που έχει μέσα αυτό το πράμα,την αρνητικουρα,τον τρόμο κ τον φόβο..στα καλά καθουμενα,σαν να βομβαρδίζει κάποιος το μέσα σου....βιετναμ φάση..
    αυτο, να εχεις ενα κεφαλι-πεδιο μαχης με βομβαρδισμους το ζουσα κι εγω...
    αφου ειχα βαλει μια φορα τα delta waves να ηρεμησω και ισα ισα λιγοοοοο καπως ηρεμησε το κεφαλι... αλλα η δουλεια που εγινε με τα φαρμακακια No way μονη μου κι ας εκανα 10 χρονια ψυχοθεραπεια.

Το εχει αναγκη ο οργανισμος τελικά.

Senior Member
    αυτο που λες με το θολωμενο μυαλο...σαν να ειναι πουρες..ή να εχει διαλυθει μεσα δεν παλευεται..
    σημερα ξυπνησα κ δεν εχω τρελλο στρες αλλα νιωθω καπως παραξενα..δλδ..σαν αυτο το πουρε μεσα μου..ενα μπερδεμα στον εγκεφαλο..τι γινεται κει μεσα...νιωθω φοβο λιγο, φοβο τρελλας..
    εκει νομιζω παιδια οτι το φαρμακο ειναι απαραιτητο ...για να μπορεσεις να σκεφτεις κ να νιωσεις καπως κανονικα κ να δουλεψεις με εσενα.αν ειναι χαος μεσα το κεφαλι, τι να δουλεψεις?
    επισης νιωθω σαν να εχω αποκοπει απο το περιβαλλον..κατι μαλακιες...
    μπορει να κανω αποπραγματοποιηση.δεν ξερω..αλλα δεν νιωθω καλα ουτε κανονικα.
    εσυ μαρα ειχες πολυ στρες?ή μονο θολουρα?δλδ εκανες κ στρες το οποιο εβγαινε με τρεμουλες στο σωμα πχ?

Senior Member
    Δεν θυμωσα, με την καμια! μονο που αναρωτιεμαι αν εχει νοημα να σου εξηγησω...
    εμενα αν μου ελεγαν για αντικαταθλιπτικα στα 20 και στα 25, ημουν καθετα αρνητικη γιατι ελεγα οτι εμεις αποφασιζουμε για τη διαθεση μας.
    Και οκ τη διαθεση μου νομιζω ως ενα βαθμο την ελεγχω.

Αλλα παιδια, με την ελλειψη συγκεντρωσης και το θολωμενο μυαλο ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!
    εγώ περνώ αντικαταθλιπτικά από τα 16 τώρα είμαι 23 και φυσικά δεν πρόκειται να το σταματήσω ποτε μου...

το μονο που έχει κάνει είναι να έχει βελτίωση την ζωή μου προς το καλύτερο....!! χωρίς αυτό ήμουνα σε κατάσταση να με κλείσουνε μέσα... όσοι γιατροί με είχανε δει μου προτείνανε αγωγή με zyprexa και βαριά αλλα αντιψυχωσικά εγώ όμως επέμενα πως θέλω αντικαταθλιπτικά... αυτή λέγανε πως θα έχω περισσότερο άγχος.. έτσι από τα νεύρα μου πήγα και τα πήρα μονος μου τα cipralex 20mg και σε 2 μήνες η ζωή μου άλλαξε... μετά όμως πήγα σε ψυχίατρο και ανέφερα ότι ξεκίνησα μονος μου θεραπεία.. και είμαι πολύ καλά..! αρχικά όταν με είδε ήτανε σίγουρη ότι τα αντικαταθλιπτικά θα μου φέρουνε πολλά νεύρα.. εγώ επέμενα και έλεγα μα νιώθω τόσο χαλαρός... λέει μετά ok ας μείνουμε σε αυτή την θεραπεία... έτσι έμεινα εδώ... απλά όλα αυτά τα χρονια έχω βάλει αρκετά κιλά.... μα δυσκολεύομαι να τα χάσω... όταν το ανέφερα αυτό στην γιατρό.. μου είπε να αλλάξουμε το αντικαταθλιπτικό απλά τώρα είναι και ο θυροειδής (hashimoto) οποτε ρυθμίζω εδώ τώρα και δεν αλλάζω για την στιγμή αγωγή... πάντως θα τεστάρω σίγουρα το ladose

Senior Member
    το ladose ειναι πολυ καλο..αλλα φερνει στην αρχη περισσοτερη ταραχη..εχω το παιρνω μαζι με ζαναξ ταυτοχρονα κ δεν μου χει φερει ακομα τσιτες, ουτε παραπανω στρες.
    βεβαια το παιρνω μονο 4 μερες..ακομα δνε εχει καν κανει καποια συγκεντρωση..
    επισης κατα το απογευμα νιωθω πιο καλα..πιο οκ..αλλα γενικως ειμαι φοβισμενη..ενα χαλι απο κατω μου, νιωθω οτι υπαρχει κ ενω δεν τρεμω τοσο πολυ απο στρες, νιωθω καπως φοβισμενη συνεχεια κ οχι κανονικη.
    αλλα δεν μπορω να το περιγραψω με λογια..καποιες στιγμες πεφτω πολυ κ μου φαινονται ολα μαυρα..αλλες παλι με πιανει ελφρια τρεμουλα κ τρεμω κ παιρνω ζαναξ..ομως το χαλι που ημουνα παλια δεν ειμαι..
    αλλες παλι νιωθω το μυαλο μου πουρε..ενα χαος..
    τωρα εχω αγωνια αν δεν με πιασει το λαντοζ..φοβαμαι μηπως δεν με πιασει..κ γενικα βρισκομαι σε μια αβολη κατασταση χωρις ομως τρομερα συμπτωματα..οπως τοτε που κοντευα να ψοφησω απο στρες.
    πχ Δευτερα πρωι σηκωθηκα με στρες 10000% , τις υπολοιπες μερες..οχι κ τοσο στρες..
    θελω απλα να νιωσω ανετα με τον εγκεφαλο μου κ να μη νιωθω αυτον τον φοβο.
    νιωθω οτι δεν μπορω να επεξεργαστω κ πολλα πραγματα...δεν ξερω..

Senior Member
    άσε... σήμερα έπαθα τα πάντα...!! έφυγα από την δουλειά μου γιατί ένιωθα αυτό το σπαστικό σφίξιμο στο κεφάλι...! λες και θα σπάσει.. ταυτόχρονα ζαλιζόμουνα δεν είχα και xanax μαζί μου... πήγα σπίτι λέω δεν θα πάρω xanax και ξάπλωσα να ηρεμήσω.. αλλα έγινα ακόμα χειρότερα.. ένιωθα αυτή την τσίτα.. με χτυπάγανε βελονιές στο κεφάλι μου... πήρα το cipralex 10mg και μετά ένα xanax 0.5 ... τώρα είμαι σαν σαν μαστουρωμένος... pfff

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234