Results 61 to 75 of 113
-
10-11-2016, 16:29 #61
- 10-11-2016, 16:35 #62
κοιτα την συγκεκριμενη πρωην παντα θα την εχω στην καρδια μου,οσα χρονια και αν περασουν και οσες κοπελες περασουν απο την ζωη μ ,αυτο δεν αλλαζει.....
κοιτα ποτε δεν θα επεφτα στα πατωματα....ειμαι πολυ υπερηφανος και εγωιστης σαν ανθρωπος...
εγω εφταιξα........
αλλα να σ πω την αληθεια θα την ηθελα στην ζωη μ...σε μεγαλυτερη ηλικια..οχι τωρα..δεν μπορω να συγκατοισω και τετοια....ειμαι ανθρωπος που και σ σχεση να ειμαι θελω ελευθερια αλλιως πρινγομαι...
Τωρα το μελλον θα δειξει αν θα την ξαναδω την πρωην η οχι.....ξαναβρεθηκα πολλους μηνες μετα τον χωρισμο αλλα εκανα κατι και τσακωθηκαμε πολυ ασχημα.......οποτε....εαν θελει αυτη καποια στιγμη ας μ παρει τηλ εγω δεν παιρνω
10-11-2016, 19:11 #63
ο μεγαλος ερωτας της ζωης μας πιστευω οτι μας χτυπα την πορτα μια φορα αντε 2 δεν ξερω αν ο εγωισμος κ η υπερηφανια ειναι καλοι συμβουλοι... δεν μπορω να σ πω τι θα κανεις απλως μπορω να σ προτεινω να δοκιμασεις με την 30αρα αν βεβαια δεν ονειρευεται νυφικα στην ηλικια που ειναι αποκτας μια εμπειρια επισης μαθαινεις κανενα κολπο ακομα και αμα δεν προχωραει της λες γεια...εσυ ποσο εισαι ?21?
10-11-2016, 20:24 #64
ενταξει δεν σημαινει οτι επειδη ειναι ο μεγαλος ερωτας της ζωης μ..θα ζησουμε μαζι....να το ξερεις αυτο.....ετυχε χωρισαμε...ειμασταν ανωριμοι να το κρατησουμε αυτο π ειχαμε στην ηλικια π ημασταν.......αλλα ποτε δεν ξερεις τι σ επιφυλασει το αυριο ...μπορει μια μερα να ξυπνησω και να παω να την βρω...μπορει να συναντηθουμε τυχαια...πολλα μπορει....αλλα ας μην το αναλυσουμε γτ γι αυτο μπορω να γραψω βιβλιο:p
ειμαι 3-4 χρονια ποιο πανω απο τα 21....και αυτη π γνωρισα πανω απο 30.......και οσο για τις εμπειριες...δεν νομιζω να εχει ποιο πολλες εμπειριες απο εμενα....ισα ισα π απο εμενα θα αποκτησει εμπειριες....μην κοιτας μονο την ηλικια για τις εμπειριες
10-11-2016, 20:29 #65
10-11-2016, 20:36 #66
13-11-2016, 15:38 #67
Λοιπον βγηκαμε χτες....πηγα και την πηρα απο ενα σταθμο..αργησαμε λιγο να βγουμε.......και ξεκινησαμε,την πηγα σε ενα wine bar ,ειπιαμε κρασι ...μιλαγαμε πιασαμε λιγο και παρελθον περασαμε πολυ ωραια....μετα φευγουμε απο εκει παμε περνουμε σουβλακια και καμια μπυρα και παμε λυκαβητο...εκει εχει πιασει φωτια η συζητηση γελαμε ολα καλα...την βλεπω ,ερχοταν ποιο κοντα μ,και κοιταζε τα χειλη μ...και λεω ηρθε η ωρα για το πρωτο φιλακι...παω να της δωσω και ξαφνικα σταματαω και με πιανει ενα γελιο σπαστικο,γελαει και αυτη γτ καταλαβε οτι σταματαση....τελοςπαντων με το που σταματαω το γελιο ..σταματαει και αυτη να γελαει..την πλησιαζω σιγα σιγα και τις δινω το φιλακι(η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα μην δεν ηθελε) φιλιομασταν αρκετη ωρα..σταματαμε συνεχιζουμε την συζητηση ...νομιζω οτι η χημεια μεταξυ μας μεγαλωσε και αλλο απο την ωρα τ φιλιου..
..μπορω να πω οτι περναγα τελεια και αυτη..οτι ατακα και να πεταγα γελαγε και γενικα υπηρχε ενα φοβερο κλιμα μεταξυ μας...περναει η ωρα εχει παει πολυ αργα και ετοιμαζομαστε να φυγουμε...μπαινουμε στο αμαξι......της λεω θα ηθελα να μεινεις και αλλο μαζι μ ,δεν θελω να τελειωσει η βραδυα ακομα...μου λεει ουτε και εγω
Μετα της λεω θα σ καλουσα σπιτι μ να πιουμε κανα ποτακι αλλα φιλοξενω τους γονεις μ πρ5οσωρινα(εκεινη την ωρα ξενερωσε λιγακι μ φενεται)...μου λεει αμα θες παμε σπιτι μ γτ κανει και κρυο εξω...της λεω οκ παμε.....
Παμε σπιτι της.......με το που μπενουμε την πιανω και την φιλαω.....σταματαμε παμε αραζουμε σαλονι λιγο μιλαμε ,παω διπλα της αρχιζω παλι να την φιλαω ..σταματαμε μ λεει παμε να σ δειξω το σπιτι....με παει στο δωματιο της, την πεταω στο κρεβατι και γινεται οτι γινεται.. ......
Να σημειωσω πως ηθελε φιλακια και τρυφεροτητα στο σεξ.....δεν εκανα βιαιο σεξ....καναμε ερωτα ...και οταν πηγα να την γυρισω μ λεει θελω να σ βλεπω.....
τελοςπαντων ενω εξω αρχιζει και ξημερωνει της λεω πρεπει να φυγω γτ σ λιγο εχω δουλειες, μου λεει οχι θελω να μεινεις...της λεω δεν γινεται....με περνει αγκαλια κανα 3λεπτο φιλιομαστε και φευγω....
Τωρα μ εχει στειλει μηνυμα απο το πρωι -Καλημερα γλυκουλη κατι φατσουλες ..και μ λεει περασα πολυ ωραια χτες ελπιζω και εσυ...
Το θεμα ειναι οτι παντα στις κοπελες στα πρωτα ραντεβου το εχω νομο να τις ψηλογραφω λιγο και να απανταω μετα απο πολλες ωρες η τις επομενες μερες....αλλα δεν ξερω αυτη ειναι ποιο ωριμη..και σκεφτομαι να απαντησω τωρα γτ αλλιως φοβαμαι μην το παρει ως αδιαφορια...
Να σημειωσω πως μ αρεσει παρα πολυ σε ολα εμφανισιακα ,στον χαρακτηρα επισης κολαμε απιστευτα σαν ανθρωποι και ακομα και στο σεξ...
επειδη οπως καταλαβατε μα ρεσει πολυ αυτη η γυναικα και δεν ειναι κανα κοριτσακι ...και νομιζω οτι και εγω τις αρεσω παρα πολυ.
Θα ηθελα να ρωτησω απο τα παραπανω π εγραψα αν και αυτη μ βλεπει οχι ως σεξ , αλλα κατι ποιο σοβαρο ως μελλοντικη σχεση?
13-11-2016, 16:00 #68
Τέλεια!!! Ωραίος...
Πάλι προβληματίζεσαι πολύ για το παρακάτω όμως. Κανείς δε μπορεί να σου πει με σιγουριά πως το βλέπει εκείνη, ούτε η ίδια μάλλον. Απόλαυσε το, κι άσε τα παρακάτω! Η λογική λέει οτι εφόσον σου ρίχνει κάποια χρονάκια κι εσύ είσαι μικρός ακόμα ηλικιακά, ε δε νομίζω να σκέφτεται γάμους και πανηγύρια η κοπέλα. Αλλά αυτό κανείς δε μπορεί να το ξέρει εκ των προτέρων σε μια σχέση. Πολλές σχέσεις ξεκίνησαν στην πλάκα και κατέληξαν σε μακροχρόνιες τελικά ή το αντίθετο.
Όσο για τα κολπάκια που λες για το πότε θα απαντήσεις κτλ, προσωπικά με ξενερώνουν. Τα έκανα σε μικρότερη ηλικία, αλλά τώρα πια αν δω ότι ο άλλος φέρεται έτσι μάλλον θα τον θεωρήσω ανώριμο. Κοινώς... κάνε όπως νιώθεις και άσε τα κολπάκια :)
13-11-2016, 16:13 #69
χααχαχ ουτε εγω σκεφτομαι γαμους και τετοια...ετσι και αλλιως πριν τα 30και δεν θα ηθελα να κανω γαμο..
απλα επειδη μ αρεσει αυτη η κοπελα πολυ.. ρωταω.........βεβαια και μονο σεξ να θελει δεν μ χαλαει..αλλα λεω...
ναι και εγω αυτο φοβαμαι μην ξενερωσει ,γτ δεν ειναι σαν τα αλλα τα κοριτσακια.....οποτε θα τις απαντησω τωρα
13-11-2016, 16:22 #70
Αν ανησυχείς οτι εκείνη μπορεί να θέλει οπωσδήποτε κάτι παραπάνω, θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να έτυχες σε τέτοια περίπτωση αλλά κι έτσι να είναι, θα φανεί σύντομα.
Το σκέτο σεξ μετά από τρυφερό μήνυμα την αμέσως επόμενη... πάλι δε μου πολυκολλάει.
Μπορεί απλά να της αρέσεις βρε παιδί μου, όπως σου αρέσει και εσένα και να θέλει να το ζήσει, δεν είναι κακό!
Όπως και να έχει, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε κοίτα να είσαι αληθινός και να το χαίρεσαι :)
13-11-2016, 16:30 #71
13-11-2016, 17:43 #72
Βρε συ δεν σου εστειλε μήνυμα αμέσως; Άρα μόνο για σεξ δεν το κόβω.
Απλά έχε στο νου σου οτι λογικά στην ηλικία της αν ήθελε κάτι σοβαρό, ε δεν θα κοιτούσε έναν 20αρη ο οποίος λογικά θα θέλει μια χαλαρή σχέση χωρίς πολλά πολλά, οπότε κράτα μικρό καλάθι γενικώς.
Αλλά το καλύτερο κατ εμε είναι να μην προτρέχεις. Αστο να προχωρήσει λίγο και θα δεις πως θα πάει.
13-11-2016, 17:54 #73
αα τωρα καταλαβα τι ηθελες να πεις :p
δεν ειμαι 20αρης ειμαι λιγο μεγαλυτερος μην μ κοβεις χρονια :p
και κατι ακομα ο ερωτας χρονια δεν κοιτα αγαπητη ελισαβετ
ναι ενοειται..δεν θα προτρεχω........
απο την στιγμη π της απαντησα παντως ,μιλαμε συνεχεια μ μνμτα.....καλο σημαδι θα ελεγα
13-11-2016, 18:04 #74
Συγνώμη που σου έκοψα χρόνια, είχα την αίσθηση οτι είσαι 20 κάτι... (κι ακόμα την έχω :p)
Ο έρωτας φυσικά και δεν κοιτά χρόνια γιαυτό σου λέω να μην προτρέχεις. Απλά λέμε κάποια γενικά που ισχύουν για να έχουμε μια ιδέα χωρίς τίποτα να είναι απόλυτο φυσικά. Εγώ για παράδειγμα που είμαι 30κατι, αν μου αρεσε ένας στην ηλικία σου, θα είχα στο νου μου οτι είναι μικρός για δεσμεύσεις (δεν εννοώ απαραίτητα γάμους και τέτοια) κι οτι είναι πιθανό να θέλει να ζήσει κι άλλα πράγματα στη ζωή του ακόμα, οπότε θα ήμουν επιφυλακτική. Αυτό δε σημαίνει οτι αποκλείεται τελικά να τον ερωτευόμουν και να προέκυπτε μια όμορφη σχέση. Πάντα εξαρτάται κι από τον άνθρωπο ως ένα βαθμό, αλλά κακά τα ψέματα όταν είναι σε εντελώς διαφορετική φάση ζωής ο ένας από τον άλλο, αυτό δυσκολεύει την σχέση και την επικοινωνία.
Εσείς πάντως μια χαρά τα πάτε από ότι καταλαβαίνω οπότε τζάμπα το συζητάμε νομίζω :)
13-11-2016, 18:44 #75
γυρω στα 25 ειμαι... :p
εχω ζησει πολλα πραγματα στην ζωη μ ..παρολο π ειμαι μικρος δεν εχω απωθυμενα.....δοξα το θεω οτι ηθελα να κανω το εκανα....
και γουσταρω με την ζωη π ζω τωρα....αλλα κακα τα ψεματα σε αυτην την φαση θα ηθελα το συναισθημα, το να κανω σεξ ανουσιο με διαφορετικερς κοπελες το βαρεθηκα...
και επειδη το συναισθημα νομιζω οτι αρχιζω και το νιωθω γι αυτην την κοπελα.....η οποια δυστυχως ειναι μεγαλυτερη μ ...ηθελα να ρωτησω πως μπορει να τα βλεπει αυτη τα πραγματα....
ιδωμεν στο μελλον τη συνεχεια ...
και ευχαριστω για τις συμβουλες σου δεσποινις(η κυρια?) ελισαβετ:)