Σχεση με μεγαλυτερη γυναικα.Εφικτο? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 113
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνω σε ολα.
    ακομα δεν την ειδαμε και συζηταμε για γαμους.
    αν της αρεσεις και σου αρεσει, μπορει κατι να γινει. γιατι οχι?
    αλλα για το τι θα θελει απο σενα, μην αγχωνεσαι. καμια γυναικα 30+ δεν θα παει με 23 χρονο επειδη σκεφτεται τον γαμο μαζι του...
    το θεμα δεν ειναι η διαφορα ηλικιας, αλλα οτι εισαι πολυ μικρος για γαμο. αν ησουν 30, μπορει να το σκεφτοταν κι ας ηταν μεγαλυτερη.

το τι μπορει να προκυψει στο μελλον κι αν κι αν κι αν η γιαγια μου ειχε ροδες, κανεις δεν το ξερει. αλλα οσο το μελετας, το φθειρεις. αστο και βλεπεις.
    σχεσεις φαινομενικα ταιριαστες εχουν ληξει πριν καν αρχισουν κι αλλες με διαφορα ηλικιας κατεληξαν σε ευτυχισμενους γαμους.:rolleyes:

για το αλλο που ρωτουσες, αν πρεπει να εξηγηθεις πως ζεις κλπ, αν προκυψει στην συζητηση πες οτι θες, αλλα εξηγησεις σε ανθρωπο που μολις γνωρισες, δεν οφειλεις.νομιζεις οτι εκεινη μολις σε δει θα σου εξιστορησει την ζωη της και τα ελαττωματα της?
    αρκει να μην της πεις ψεματα για την ηλικια σου η οτιδηποτε αλλο.
    απο κει και περα, ο καθενας σας αναλαμβανει την ευθυνη του εαυτου του.
    ουτε αυτη ειναι μικρη να μην ξερει τι κανει, ουτε συ ανηλικο.
    ε καλα δεν ειχα σκοπο να τη γεμισω ψεματα......
    οχι δεν περιμενω να μ πει την ζωη της...και ουτε εγω εχω σκοπο να της εξιστορησω την δικια μου....απο εκει και περα βλεποντας και κανοντας θα προχωρησω

Senior Member
    Quote Originally Posted by sick and tired View Post
    εχεις ξεπερασει την πρωην?εγω νομιζω πως αν ειχες να διαλεξεις αναμεσα στην πρωην κ στην κοπελα αυτη τη μεγαλυτερη την πρωην θα επελεγες και αν ποτε χωριζα το αγορι μου θα ημουν μονη μου για μεγαλο διαστημα γιατι νιωθω οσα ενιωσες εσυ για την πρωην σου...Κι αν εφταιξες εσυ τρεξε να τη βρεις πεσε στα πατωματα αν χρειαστει... Αν ησασταν καλα μαζι υπηρχε ηρεμια,αγαπη κ κατανοηση σκεψου κατι που μπορει να τη συγκινησει ...Αν ενιωσε κι αυτη κατι αληθινο θα τα βρειτε ειμαι σιγουρη...Οσο για την αλλη ενταξει 9 χρονια ειναι 9 χρονια αν ησουν κοπελα κ σε ενδιεφερε καποιος 9 χρονια μεγαλυτερος οκ τωρα αυτο το φοβαμαι λιγο ...
    κοιτα την συγκεκριμενη πρωην παντα θα την εχω στην καρδια μου,οσα χρονια και αν περασουν και οσες κοπελες περασουν απο την ζωη μ ,αυτο δεν αλλαζει.....
    κοιτα ποτε δεν θα επεφτα στα πατωματα....ειμαι πολυ υπερηφανος και εγωιστης σαν ανθρωπος...
    εγω εφταιξα........
    αλλα να σ πω την αληθεια θα την ηθελα στην ζωη μ...σε μεγαλυτερη ηλικια..οχι τωρα..δεν μπορω να συγκατοισω και τετοια....ειμαι ανθρωπος που και σ σχεση να ειμαι θελω ελευθερια αλλιως πρινγομαι...
    Τωρα το μελλον θα δειξει αν θα την ξαναδω την πρωην η οχι.....ξαναβρεθηκα πολλους μηνες μετα τον χωρισμο αλλα εκανα κατι και τσακωθηκαμε πολυ ασχημα.......οποτε....εαν θελει αυτη καποια στιγμη ας μ παρει τηλ εγω δεν παιρνω

Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    κοιτα την συγκεκριμενη πρωην παντα θα την εχω στην καρδια μου,οσα χρονια και αν περασουν και οσες κοπελες περασουν απο την ζωη μ ,αυτο δεν αλλαζει.....
    κοιτα ποτε δεν θα επεφτα στα πατωματα....ειμαι πολυ υπερηφανος και εγωιστης σαν ανθρωπος...
    εγω εφταιξα........
    αλλα να σ πω την αληθεια θα την ηθελα στην ζωη μ...σε μεγαλυτερη ηλικια..οχι τωρα..δεν μπορω να συγκατοισω και τετοια....ειμαι ανθρωπος που και σ σχεση να ειμαι θελω ελευθερια αλλιως πρινγομαι...
    Τωρα το μελλον θα δειξει αν θα την ξαναδω την πρωην η οχι.....ξαναβρεθηκα πολλους μηνες μετα τον χωρισμο αλλα εκανα κατι και τσακωθηκαμε πολυ ασχημα.......οποτε....εαν θελει αυτη καποια στιγμη ας μ παρει τηλ εγω δεν παιρνω
    ο μεγαλος ερωτας της ζωης μας πιστευω οτι μας χτυπα την πορτα μια φορα αντε 2 δεν ξερω αν ο εγωισμος κ η υπερηφανια ειναι καλοι συμβουλοι... δεν μπορω να σ πω τι θα κανεις απλως μπορω να σ προτεινω να δοκιμασεις με την 30αρα αν βεβαια δεν ονειρευεται νυφικα στην ηλικια που ειναι αποκτας μια εμπειρια επισης μαθαινεις κανενα κολπο ακομα και αμα δεν προχωραει της λες γεια...εσυ ποσο εισαι ?21?

Senior Member
    Quote Originally Posted by sick and tired View Post
    ο μεγαλος ερωτας της ζωης μας πιστευω οτι μας χτυπα την πορτα μια φορα αντε 2 δεν ξερω αν ο εγωισμος κ η υπερηφανια ειναι καλοι συμβουλοι... δεν μπορω να σ πω τι θα κανεις απλως μπορω να σ προτεινω να δοκιμασεις με την 30αρα αν βεβαια δεν ονειρευεται νυφικα στην ηλικια που ειναι αποκτας μια εμπειρια επισης μαθαινεις κανενα κολπο ακομα και αμα δεν προχωραει της λες γεια...εσυ ποσο εισαι ?21?
    ενταξει δεν σημαινει οτι επειδη ειναι ο μεγαλος ερωτας της ζωης μ..θα ζησουμε μαζι....να το ξερεις αυτο.....ετυχε χωρισαμε...ειμασταν ανωριμοι να το κρατησουμε αυτο π ειχαμε στην ηλικια π ημασταν.......αλλα ποτε δεν ξερεις τι σ επιφυλασει το αυριο ...μπορει μια μερα να ξυπνησω και να παω να την βρω...μπορει να συναντηθουμε τυχαια...πολλα μπορει....αλλα ας μην το αναλυσουμε γτ γι αυτο μπορω να γραψω βιβλιο:p
    ειμαι 3-4 χρονια ποιο πανω απο τα 21....και αυτη π γνωρισα πανω απο 30.......και οσο για τις εμπειριες...δεν νομιζω να εχει ποιο πολλες εμπειριες απο εμενα....ισα ισα π απο εμενα θα αποκτησει εμπειριες....μην κοιτας μονο την ηλικια για τις εμπειριες

Senior Member
    Γεια σας

Πριν 2 χρονια και κατι χωρισα ας πουμε απο την γυναικα της "ζωης μου".Απο οσες γυναικες ειχα γνωρισει,ερωτευτει η κανει σχεση...ηταν αυτη που ειχα ξεχωρισει οσο τιποτα αλλο στο μυαλο μου.Ειμασταν πολυ ερωτευμενοι,αγαπιομασταν ,αλλα απο δικο μου φταιξιμο χωρισαμε....Μετα τον χωρισμο γνωρισα παρα πολλες γυναικες αλλα περα απο ενθουσιασμο αρχικο δεν ενιωθα τιποτα αλλο...βγαιναμε ,σεξ και τελος μετα δεν το συνεχιζα...αλλα απρολαυτα μου αρεσε ολο το στορυ να γνωριζω συνεχεια καινουργιες κοπελες...ομως ολο αυτο το διαστημα ημουν ακομα στην πρωην μ ,αυτη σκεφτομουνα και σκεφτομαι ακομα...και σιγα σιγα αρχιζε να με προβληματιζει το γεγονος πως μετα απο τοσες γυναικες γτδεν νιωθω τιποτα για καμια? ......τι γινεται?δεν μπορω να ερωτευτω ξανα?

Ωσπου πριν μερικες εβδομαδες...σε ενα σημειο ας πουμε που παω...δουλευε εκει μια κοπελα...φαινοταν γυρω στα 30 ,πολυ ομορφη,ειχε ολα οσα θελω ,οταν σκεφτομαι την ιδανικη γυναικα....
    Και αρχισαμε και μιλαγαμε...καθε φορα και απο λιγο...με ειχε πιασει ενας ενθουσιαμος......ωσπου μια μερα της προτεινα να βγουμε και δεχτηκε....βγηκαμε περασαμε πολυ ωραια...νομιζω οτι υπαρχει φοβερη χημεια αναμεσα μας.....αλλα τοτε δυστυχως εμαθα και την ηλικια της....με περναει 9 χρονια......πωπω επαθα σοκ...υπολογιζα γυρω στα 5 θα ειναι η διαφορα μαξιμουν.
    Τελοςπαντων το θεμα ειναι οτι μιλαμε συνεχεια μεσω βαιμπερ τωρα...και εχει αρχισει και μου βγαζει πολυ γλυκα συναισθηματα αυτη η κοπελα.Νομιζω οτι την ερωτευομαι,μου αρεσει παρα πολυ...και ειμαι σιγουρος οτι και εγω της αρεσω...και το σαββατοκυριακο που θα βγουμε θα το προχωρησω και αλλο....
    ΣΕ καμια περιπτωση δεν θελω να την χασω αυτην την κοπελα....
    Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι...εχουμε μελλον μαζι?δεδομενου οτι ειναι τοσο μεγαλη?αυτη στην ηλικια της δεν θα θελει παιδια?
    Θα μου πειτε ακομα δεν την εχεις πηδη**ι και λες για μελλον?
    Ναι γτ την ερωτευομαι και δεν θελω και να την πληγωσω η να την ταλαιπωρησω.....

ΤΕλος παντων το γενικο ερωτημα ειναι υπαρχει περιπτωση να πετυχει κατι τετοιο?δλδ μια σχεση οοπου ο αντρας ειναι μικροτερος κατα πολυ?η να το παρατησω και να μην ξανασχοληθω?

Να σημειωσω αν εχει καμια σημασια.....πως αυτη ειναι ανεξαρτητη,εχει την δουλεια της,ποιο σπιτογατα απο οτι καταλαβα..
    ενω εγω ειμαι το ακρος αντιθετο..δεν εχω δουλεια, ειμαι φοιτητης ,ζω ανευθυνα,και μ αρεσει να γλενταω καθημερινα...
    Με τεκνατζού ρε νικ χαχα σε πειράζω.. προσπάθησε το ποτέ δεν ξέρεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Με τεκνατζού ρε νικ χαχα σε πειράζω.. προσπάθησε το ποτέ δεν ξέρεις..
    χαχααχαχ..

Senior Member
    Λοιπον βγηκαμε χτες....πηγα και την πηρα απο ενα σταθμο..αργησαμε λιγο να βγουμε.......και ξεκινησαμε,την πηγα σε ενα wine bar ,ειπιαμε κρασι ...μιλαγαμε πιασαμε λιγο και παρελθον περασαμε πολυ ωραια....μετα φευγουμε απο εκει παμε περνουμε σουβλακια και καμια μπυρα και παμε λυκαβητο...εκει εχει πιασει φωτια η συζητηση γελαμε ολα καλα...την βλεπω ,ερχοταν ποιο κοντα μ,και κοιταζε τα χειλη μ...και λεω ηρθε η ωρα για το πρωτο φιλακι...παω να της δωσω και ξαφνικα σταματαω και με πιανει ενα γελιο σπαστικο,γελαει και αυτη γτ καταλαβε οτι σταματαση....τελοςπαντων με το που σταματαω το γελιο ..σταματαει και αυτη να γελαει..την πλησιαζω σιγα σιγα και τις δινω το φιλακι(η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα μην δεν ηθελε) φιλιομασταν αρκετη ωρα..σταματαμε συνεχιζουμε την συζητηση ...νομιζω οτι η χημεια μεταξυ μας μεγαλωσε και αλλο απο την ωρα τ φιλιου..
    ..μπορω να πω οτι περναγα τελεια και αυτη..οτι ατακα και να πεταγα γελαγε και γενικα υπηρχε ενα φοβερο κλιμα μεταξυ μας...περναει η ωρα εχει παει πολυ αργα και ετοιμαζομαστε να φυγουμε...μπαινουμε στο αμαξι......της λεω θα ηθελα να μεινεις και αλλο μαζι μ ,δεν θελω να τελειωσει η βραδυα ακομα...μου λεει ουτε και εγω
    Μετα της λεω θα σ καλουσα σπιτι μ να πιουμε κανα ποτακι αλλα φιλοξενω τους γονεις μ πρ5οσωρινα(εκεινη την ωρα ξενερωσε λιγακι μ φενεται)...μου λεει αμα θες παμε σπιτι μ γτ κανει και κρυο εξω...της λεω οκ παμε.....
    Παμε σπιτι της.......με το που μπενουμε την πιανω και την φιλαω.....σταματαμε παμε αραζουμε σαλονι λιγο μιλαμε ,παω διπλα της αρχιζω παλι να την φιλαω ..σταματαμε μ λεει παμε να σ δειξω το σπιτι....με παει στο δωματιο της, την πεταω στο κρεβατι και γινεται οτι γινεται.. ......
    Να σημειωσω πως ηθελε φιλακια και τρυφεροτητα στο σεξ.....δεν εκανα βιαιο σεξ....καναμε ερωτα ...και οταν πηγα να την γυρισω μ λεει θελω να σ βλεπω.....
    τελοςπαντων ενω εξω αρχιζει και ξημερωνει της λεω πρεπει να φυγω γτ σ λιγο εχω δουλειες, μου λεει οχι θελω να μεινεις...της λεω δεν γινεται....με περνει αγκαλια κανα 3λεπτο φιλιομαστε και φευγω....
    Τωρα μ εχει στειλει μηνυμα απο το πρωι -Καλημερα γλυκουλη κατι φατσουλες ..και μ λεει περασα πολυ ωραια χτες ελπιζω και εσυ...

Το θεμα ειναι οτι παντα στις κοπελες στα πρωτα ραντεβου το εχω νομο να τις ψηλογραφω λιγο και να απανταω μετα απο πολλες ωρες η τις επομενες μερες....αλλα δεν ξερω αυτη ειναι ποιο ωριμη..και σκεφτομαι να απαντησω τωρα γτ αλλιως φοβαμαι μην το παρει ως αδιαφορια...

Να σημειωσω πως μ αρεσει παρα πολυ σε ολα εμφανισιακα ,στον χαρακτηρα επισης κολαμε απιστευτα σαν ανθρωποι και ακομα και στο σεξ...

επειδη οπως καταλαβατε μα ρεσει πολυ αυτη η γυναικα και δεν ειναι κανα κοριτσακι ...και νομιζω οτι και εγω τις αρεσω παρα πολυ.
    Θα ηθελα να ρωτησω απο τα παραπανω π εγραψα αν και αυτη μ βλεπει οχι ως σεξ , αλλα κατι ποιο σοβαρο ως μελλοντικη σχεση?

Senior Member
    Τέλεια!!! Ωραίος...

Πάλι προβληματίζεσαι πολύ για το παρακάτω όμως. Κανείς δε μπορεί να σου πει με σιγουριά πως το βλέπει εκείνη, ούτε η ίδια μάλλον. Απόλαυσε το, κι άσε τα παρακάτω! Η λογική λέει οτι εφόσον σου ρίχνει κάποια χρονάκια κι εσύ είσαι μικρός ακόμα ηλικιακά, ε δε νομίζω να σκέφτεται γάμους και πανηγύρια η κοπέλα. Αλλά αυτό κανείς δε μπορεί να το ξέρει εκ των προτέρων σε μια σχέση. Πολλές σχέσεις ξεκίνησαν στην πλάκα και κατέληξαν σε μακροχρόνιες τελικά ή το αντίθετο.

Όσο για τα κολπάκια που λες για το πότε θα απαντήσεις κτλ, προσωπικά με ξενερώνουν. Τα έκανα σε μικρότερη ηλικία, αλλά τώρα πια αν δω ότι ο άλλος φέρεται έτσι μάλλον θα τον θεωρήσω ανώριμο. Κοινώς... κάνε όπως νιώθεις και άσε τα κολπάκια :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Τέλεια!!! Ωραίος...

Πάλι προβληματίζεσαι πολύ για το παρακάτω όμως. Κανείς δε μπορεί να σου πει με σιγουριά πως το βλέπει εκείνη, ούτε η ίδια μάλλον. Απόλαυσε το, κι άσε τα παρακάτω! Η λογική λέει οτι εφόσον σου ρίχνει κάποια χρονάκια κι εσύ είσαι μικρός ακόμα ηλικιακά, ε δε νομίζω να σκέφτεται γάμους και πανηγύρια η κοπέλα. Αλλά αυτό κανείς δε μπορεί να το ξέρει εκ των προτέρων σε μια σχέση. Πολλές σχέσεις ξεκίνησαν στην πλάκα και κατέληξαν σε μακροχρόνιες τελικά ή το αντίθετο.

Όσο για τα κολπάκια που λες για το πότε θα απαντήσεις κτλ, προσωπικά με ξενερώνουν. Τα έκανα σε μικρότερη ηλικία, αλλά τώρα πια αν δω ότι ο άλλος φέρεται έτσι μάλλον θα τον θεωρήσω ανώριμο. Κοινώς... κάνε όπως νιώθεις και άσε τα κολπάκια :)
    χααχαχ ουτε εγω σκεφτομαι γαμους και τετοια...ετσι και αλλιως πριν τα 30και δεν θα ηθελα να κανω γαμο..
    απλα επειδη μ αρεσει αυτη η κοπελα πολυ.. ρωταω.........βεβαια και μονο σεξ να θελει δεν μ χαλαει..αλλα λεω...
    ναι και εγω αυτο φοβαμαι μην ξενερωσει ,γτ δεν ειναι σαν τα αλλα τα κοριτσακια.....οποτε θα τις απαντησω τωρα

Senior Member
    Αν ανησυχείς οτι εκείνη μπορεί να θέλει οπωσδήποτε κάτι παραπάνω, θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να έτυχες σε τέτοια περίπτωση αλλά κι έτσι να είναι, θα φανεί σύντομα.

Το σκέτο σεξ μετά από τρυφερό μήνυμα την αμέσως επόμενη... πάλι δε μου πολυκολλάει.

Μπορεί απλά να της αρέσεις βρε παιδί μου, όπως σου αρέσει και εσένα και να θέλει να το ζήσει, δεν είναι κακό!

Όπως και να έχει, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε κοίτα να είσαι αληθινός και να το χαίρεσαι :)

Senior Member
    Αν ανησυχείς οτι εκείνη μπορεί να θέλει οπωσδήποτε κάτι παραπάνω, θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να έτυχες σε τέτοια περίπτωση αλλά κι έτσι να είναι, θα φανεί σύντομα.

Το σκέτο σεξ μετά από τρυφερό μήνυμα την αμέσως επόμενη... πάλι δε μου πολυκολλάει.

Μπορεί απλά να της αρέσεις βρε παιδί μου, όπως σου αρέσει και εσένα και να θέλει να το ζήσει, δεν είναι κακό!

Όπως και να έχει, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε κοίτα να είσαι αληθινός και να το χαίρεσαι :)
    κατσε γτ τα μπρδεψες μ φενεται :p
    οχι ,θελω να θελει εκεινη κατι παραπανω.......δεν την βλεπω μονο σαν σεξ...
    δεν καναμε σεξ..θα ελεγα οτι καναμε ερωτα.......υπηρχε πολυ τρυφεροτητα.......
    ναι θα το ζησω και οπου με βγαλει......

Senior Member
    κατσε γτ τα μπρδεψες μ φενεται :p
    οχι ,θελω να θελει εκεινη κατι παραπανω.......δεν την βλεπω μονο σαν σεξ...
    δεν καναμε σεξ..θα ελεγα οτι καναμε ερωτα.......υπηρχε πολυ τρυφεροτητα.......
    ναι θα το ζησω και οπου με βγαλει......
    Βρε συ δεν σου εστειλε μήνυμα αμέσως; Άρα μόνο για σεξ δεν το κόβω.
    Απλά έχε στο νου σου οτι λογικά στην ηλικία της αν ήθελε κάτι σοβαρό, ε δεν θα κοιτούσε έναν 20αρη ο οποίος λογικά θα θέλει μια χαλαρή σχέση χωρίς πολλά πολλά, οπότε κράτα μικρό καλάθι γενικώς.

Αλλά το καλύτερο κατ εμε είναι να μην προτρέχεις. Αστο να προχωρήσει λίγο και θα δεις πως θα πάει.

Senior Member
    Βρε συ δεν σου εστειλε μήνυμα αμέσως; Άρα μόνο για σεξ δεν το κόβω.
    Απλά έχε στο νου σου οτι λογικά στην ηλικία της αν ήθελε κάτι σοβαρό, ε δεν θα κοιτούσε έναν 20αρη ο οποίος λογικά θα θέλει μια χαλαρή σχέση χωρίς πολλά πολλά, οπότε κράτα μικρό καλάθι γενικώς.

Αλλά το καλύτερο κατ εμε είναι να μην προτρέχεις. Αστο να προχωρήσει λίγο και θα δεις πως θα πάει.
    αα τωρα καταλαβα τι ηθελες να πεις :p
    δεν ειμαι 20αρης ειμαι λιγο μεγαλυτερος μην μ κοβεις χρονια :p
    και κατι ακομα ο ερωτας χρονια δεν κοιτα αγαπητη ελισαβετ
    ναι ενοειται..δεν θα προτρεχω........
    απο την στιγμη π της απαντησα παντως ,μιλαμε συνεχεια μ μνμτα.....καλο σημαδι θα ελεγα

Senior Member
    Συγνώμη που σου έκοψα χρόνια, είχα την αίσθηση οτι είσαι 20 κάτι... (κι ακόμα την έχω :p)

Ο έρωτας φυσικά και δεν κοιτά χρόνια γιαυτό σου λέω να μην προτρέχεις. Απλά λέμε κάποια γενικά που ισχύουν για να έχουμε μια ιδέα χωρίς τίποτα να είναι απόλυτο φυσικά. Εγώ για παράδειγμα που είμαι 30κατι, αν μου αρεσε ένας στην ηλικία σου, θα είχα στο νου μου οτι είναι μικρός για δεσμεύσεις (δεν εννοώ απαραίτητα γάμους και τέτοια) κι οτι είναι πιθανό να θέλει να ζήσει κι άλλα πράγματα στη ζωή του ακόμα, οπότε θα ήμουν επιφυλακτική. Αυτό δε σημαίνει οτι αποκλείεται τελικά να τον ερωτευόμουν και να προέκυπτε μια όμορφη σχέση. Πάντα εξαρτάται κι από τον άνθρωπο ως ένα βαθμό, αλλά κακά τα ψέματα όταν είναι σε εντελώς διαφορετική φάση ζωής ο ένας από τον άλλο, αυτό δυσκολεύει την σχέση και την επικοινωνία.

Εσείς πάντως μια χαρά τα πάτε από ότι καταλαβαίνω οπότε τζάμπα το συζητάμε νομίζω :)

Senior Member
    Συγνώμη που σου έκοψα χρόνια, είχα την αίσθηση οτι είσαι 20 κάτι... (κι ακόμα την έχω :p)

Ο έρωτας φυσικά και δεν κοιτά χρόνια γιαυτό σου λέω να μην προτρέχεις. Απλά λέμε κάποια γενικά που ισχύουν για να έχουμε μια ιδέα χωρίς τίποτα να είναι απόλυτο φυσικά. Εγώ για παράδειγμα που είμαι 30κατι, αν μου αρεσε ένας στην ηλικία σου, θα είχα στο νου μου οτι είναι μικρός για δεσμεύσεις (δεν εννοώ απαραίτητα γάμους και τέτοια) κι οτι είναι πιθανό να θέλει να ζήσει κι άλλα πράγματα στη ζωή του ακόμα, οπότε θα ήμουν επιφυλακτική. Αυτό δε σημαίνει οτι αποκλείεται τελικά να τον ερωτευόμουν και να προέκυπτε μια όμορφη σχέση. Πάντα εξαρτάται κι από τον άνθρωπο ως ένα βαθμό, αλλά κακά τα ψέματα όταν είναι σε εντελώς διαφορετική φάση ζωής ο ένας από τον άλλο, αυτό δυσκολεύει την σχέση και την επικοινωνία.

Εσείς πάντως μια χαρά τα πάτε από ότι καταλαβαίνω οπότε τζάμπα το συζητάμε νομίζω :)
    γυρω στα 25 ειμαι... :p
    εχω ζησει πολλα πραγματα στην ζωη μ ..παρολο π ειμαι μικρος δεν εχω απωθυμενα.....δοξα το θεω οτι ηθελα να κανω το εκανα....
    και γουσταρω με την ζωη π ζω τωρα....αλλα κακα τα ψεματα σε αυτην την φαση θα ηθελα το συναισθημα, το να κανω σεξ ανουσιο με διαφορετικερς κοπελες το βαρεθηκα...
    και επειδη το συναισθημα νομιζω οτι αρχιζω και το νιωθω γι αυτην την κοπελα.....η οποια δυστυχως ειναι μεγαλυτερη μ ...ηθελα να ρωτησω πως μπορει να τα βλεπει αυτη τα πραγματα....
    ιδωμεν στο μελλον τη συνεχεια ...
    και ευχαριστω για τις συμβουλες σου δεσποινις(η κυρια?) ελισαβετ:)

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast