Results 76 to 90 of 113
-
13-11-2016, 19:14 #76
- 13-11-2016, 19:49 #77
13-11-2016, 20:24 #78
13-11-2016, 20:25 #79
13-11-2016, 21:08 #80
Ξερω οτι αστειευεσαι , αλλα μεχρι να φτασεις στην ηιλικια μου , που κι εγω περασα ξενοιαστα κι ωραια τα χρονια σου , θαχεις αλλαξει αποψεις εκ βαθρων , εχεις να παρεις πολλα μαθηματα απ την ζωη , καλα λεει η Κιουμπ , και δεν το λεω με την κακη εννοια , αλλα εχω μικρη σχεση με το πως ημουν στα 25 , με τωρα στα 55 , αν και ανυπαντρος ......................ειναι καλο να μηνεχεις απωθημενα , γιατι αισθανομαι κι εγω χορτατος , αλλα εχω ακομη μεγαλη διαθεση να κανω πραματα , με βοηθαει πολυ η γυμναστικη που κανω απο το 86 , η οικ. ανεση που εχω , και η νοοτροπια μου , δεν ειναι ασχημο να μεγαλωνεις , αν εχεις κανει εντονη ζωη , εγω θελω να βρω μια κοπελα , ανετη , ναραξω , φτανουν οι περιπετειες...........να κανω ταξιδια , τα χομπυ μου , το σπορτ μου , δεν τελειωνει η ζωη στα 55 , ετοιμαζομαι να ξαναρχισω καταδυσεις, ταξιδια με τις μοτο μου , τωρα που πεναει η κτθλψη , δεν με πειραζει που ειμαι ανυπαντρος , ισως καπου με βολευει ...................μου κακοφανηκε μολις εκλεισατα 50 , αλλα το συνηθιζεις , και προχωρας , ο πατερας μου ειναι 90 , και ασχολειται πολυ με η/υ , ΄παει στο γραφειο καθε μερα ( δεν κανει κατι ) , ψωνιζει στο σμαρκετ , ασχολειται με τραπεζες αμα εχεις καλα γονιδια , ολα καλα .......εγω σε βλεπω σαν παιδι , με την καλη εννοια , παντα .........αλλα καποια στιγμη , θαρχισεις να δουλευεις , εγω το περασα αυτο το σταδιο , επιτυχως , κι το διασκεδασα , ημουν αφεντικο του εαυτου μου ......μην γινεσαι αλαζων , σου ετοιμαζει η ζωη εκπληξεις , οχι παντα ευχαριστες ..........μιλαω ως μεγαλυτερος .......και εμπειροτερος .......την υγεια σου ναχεις , ευχομαι , ολα ταλλα δευτερευοντα / ερχονται .........αμα εχεις μια θετικη σταση , που μαλλον εχεις .......
εχω πολλες συμβουλες να δωσω , αλλα μονο αμα μου ζητηθουν ...........
13-11-2016, 21:25 #81
ισως να εχω αλλαξει αποψεις εκ βαθρων....ειμαι συνηθως σταθερος στις αποψεις μ....αλλα ποτε μην λες ποτε...
ναι η αληθεια ειναι το μονο π βαριεμαι να κανω ειναι να δουλεψω, καποια στιγμη δυστυχως ομως πρεπει να το κανω.....τουλαχιστον θα ηθελα να καθυστερηση οσο γινεται....
13-11-2016, 21:35 #82
Αν εννοείς αν είμαι παντρεμένη, όχι δεν είμαι. Αλλά έτσι όπως το πες... σε λίγο θα με πεις και θεία ελισαβετ βρε νικ!
Και συμφωνώ απόλυτα με αυτά που σου λέει ο Μαγκαιβερ, μικρός είσαι ακόμα, είναι καλό που δεν έχεις απωθημένα, αλλά έχεις πολλά να μάθεις ακόμα και να αναθεωρήσεις.
13-11-2016, 21:45 #83
13-11-2016, 21:52 #84
Να ελπίζεις να αναθεωρείς συνέχεια!!! Αλίμονο αν μείνουμε κολλημένοι σε αυτά που "ξέρουμε".
Εγώ τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου έχω γίνει άλλος άνθρωπος και χαίρομαι πολύ για αυτή την αλλαγή. Στην ηλικία σου, είχα την ίδια έπαρση και σιγουριά οτι τα ξέρω όλα (δε το λέω με κακία, φυσιολογικό το βρίσκω). Χρειάστηκε να φάω τα μούτρα μου για να καταλάβω οτι δεν ήξερα την τύφλα μου.
13-11-2016, 21:59 #85
13-11-2016, 22:15 #86
Εγώ πια είμαι υπερ της αλλαγής, την θεωρώ ευλογία. Δεν εννοώ να αλλάζουμε φυσικά βασικά πράγματα στη ζωή μας όπως ηθικές αξίες κτλ ή να αλλάζουμε απόψεις κάθε μέρα. Αλλά σε κάποια πράγματα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στις αλλαγές γιατί αλλιώς έρχεται η ζωή και μας τα μαθαίνει με τον σκληρό τρόπο. Εξάλλου αν δεν το κάνουμε πώς θα εξελιχθούμε ή πώς θα γινόμαστε καλύτεροι; Με το να βάζουμε ταμπέλες στον εαυτό μας οτι "είμαι έτσι ή αλλιώς" απλώς αυτο περιοριζόμαστε. Και νομίζω οτι και αυτό είναι μια βασική αιτία πολλών ψυχικών προβλημάτων. Η προσκόλληση μας δηλαδή σε αυτό που ονομάζουμε ή νομίζουμε "εαυτό" μας.
Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, ούτε να σου δώσω συμβουλές (που τις σιχαίνομαι) και να το παίξω έξυπνη, απλά συζήτηση κάνουμε. Εξάλλου πολλά από αυτά και γω στην προσπάθεια είμαι για να τα κάνω, χωρίς να το καταφέρνω πάντα.
13-11-2016, 22:25 #87
κοιτα εγω δεν θεωρω οτι οι αποψεις αλλαζουν συνεχεια δημιουργουμε αποψεις πανω σ ενα θεμα/αντεικιμενο η οτι αλλο θες οταν μαθαινουμε/το ζουμε/η παθιανουμε κατι....απο εκει και περα πιστευω αυτες οι αποψεις αλλαζουν δυσκολα......
ΙΣως οσο μεγαλωνεις να αντιμετωπιζεις καποια πραγματα διαφορετικα ,απο οταν ησουν σ μικροτερη ηλικια.......
Δεν ξερω εγω αυτο πιστευω...αλλα οπως σ ξαναειπα απο τα 18 εως τωρα αναθεωρησα πολλα πραγματα στην ζωη μ,δεν μιλαω μονο για αποψεις.....αλλα νομιζω καποια στιγμη μπαινει η βαση γι αυτα τα πραγματα και δυσκολα αναθεωρεις μετα
14-11-2016, 09:48 #88
αυτο που ρωτας, μονο ο χρονος μπορει να το δειξει. ουτε καν η ιδια, ποσω μαλλον, εμεις.
το οτι σου εστειλε μηνυματακι με το καλημερα, δειχνει σιγουρα οτι δεν σε ειδε σαν ιστορια της μιας βραδιας.
απο εκει και περα, οταν αρχισετε να γνωριζεστε, αν οι επαφες σας αρχισουν να πυκνωνουν αντι να αραιωσουν μετα την 2η- 3η φορα:rolleyes:, σημαινει οτι βλεπετε ενδιαφεροντα πραγματα ο ενας στον αλλον, περα απο την "δοκιμη"...
14-11-2016, 14:20 #89
μα αυτο μονο και μονο το μηνυμα π μ εστειλε ..σημαινει κατι...αλλα επδιηδη οπως ειπα ειναι μεγαλυτερη..και δεν ειναι κοριτσακι στην ηλικια μ....γτ αμα το εκανε κοριτσακι θα ελεγα κολησε ...αλλα αυτη δεν ξερω.. επειδη εχουμε μια διαφορα ηλικιας...
Το καλο ειναι οτι κανονισαμε να ξαναβγουμε αυριο θα παμε για καφε(αυτη μ το προτεινε)
15-11-2016, 02:41 #90
Kι εγω καθυστερησα να αρχισω δουλεια , ηταν η υπεροχη εποχη των 80s , και δεν το μετανιωσα καθολου , περασα αξεχαστα χρονια ..................τελειωσα σπουδες το 83 , επεσα με τα μουτρα στην δουλεια , αρχες του 88 , που μουρθε εμπνευση για κατι ενδιαφερον , εφτιαξα την δικη μου εταιρια , αλλα οι γονεις μου , ειχαν μεγαλη οικον. ανεση , δεν περιμεναν απο μενα ...........αν ηθελα , δεν δουλευα , αλλα ειχα μεσα μου την αισθηση δημιουργιας .........το θεωρω ξεφτιλα για εναν αντρα , να μην δουλεψει ποτε του ( δεν εννοω εσενα ) , και μια γυναικα το ιδιο ..........
καθυστερησε το μεχρι να βρεις τι ακριβως θες να κανεις ..............στο ενδιαμεσο , βλεπω , το διασκεδαζεις , μπραβο .....