Σχεση με μεγαλυτερη γυναικα.Εφικτο? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 113
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα παράξενο στην διαφορά ηλικίας που λες. Όλοι οι φίλοι/ γνωστοί μου σχεδόν έχουν ζήσει ανάλογη εμπειρία όταν ήταν στην ηλικία σου. Βεβαία δεν ξέρω κανέναν που να κράτησε τελικά αυτή η σχέση, αλλά δε νομίζω οτι αυτό οφείλεται τόσο στην διαφορά ηλικίας όσο στην δική σου ( και την δική τους τότε) μικρή ηλικία έτσι κι αλλιώς.

Πάντως όλοι τους το χαρήκαν, οπότε προτείνω να το ζήσεις :)
    Μόνο ένας κόλλησε άσχημα για χρόνια αλλά γι αυτόν ήταν η πρώτη του σχέση.
    αμα ηταν μονο μια κοπελα μεγαλυτερη μ δεν θα μ ενοιαζε...θα εκανα το σεξ μ οσο ηθελα και θα εφευγα μετα...απλα με την συγκεκριμενη αρχιζουν καποια συναισθηματα και φυτρωνουν :p
    αλλα ναι αφου κανονισαμε για το σαββατο να βγουμε...θα το προχωρησω....και ας με κραζει και ο κοσμος...για την διαφορα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Σε μερικά χρόνια μπορεί να είναι ερωτευμένη με άλλον και παντρεμενη με παιδιά.
    Αν την αγαπάς κανε κινηση τώρα. Που και πάλι ισως βρεθείς προ εκπληξεως.
    Όσο για το κυρίως θέμα.
    Δοκίμασε αλλά κρατά μικρό καλάθι.
    Θα την πατήσεις, αν δεν την έχεις πατήσει ήδη και θα ανοίγεις θέματα "Η μιλφ που με παράτησε και όμως την αγαπω"
    Καλή τύχη!
    πιστευω οτι αυτη η κοπελα οσα χρονια και αν περασουν θα μ σκεφτεται...και εγω θα την σκεφτομαι...
    προς το παρων δεν μπορω να την παρω τηλ...δεν ξερω γτ μην μ ρωτησεις.......ειπα ποιο πανω αρχικα φοβαμαι μην μ πει τιποτα τετοιο...
    και επισης την αγαπαω ,αλλα αυτη πες οτι τα ξαναβρισκαμε θα θελει συγκατοικησησς και τετοια....δεν τα μπορω αυτα...θελω την ελευθερια μ....
    αλλα στο μελλον οτι και να γινει σιγουρα θα προσπαθησω να την βρω..
    Δεν την παταω εγω μην ανησυχεις.απο εμενα την πατανε οι γυναικες :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    μιλαω για 30κατι π τα εχουν με κατι 20χρονες...
    ανωριμοτητα ειναι... δεν ειναι οτι δεν μπορουν να ριξουν της ηλικιας τους...
    και ισως υπολανθανουσα χειριστικη διαθεση.

αλλα θελουν την 20αρα για να το παιξουν καποιοι, να ζησουν την ξεγνοιασια που δεν εζησαν, να εχουν το πανω χερι στη σχεση και να το παιζουν εμπειροι και γνωστες, να κανουν λαθη χωρις να φοβουνται οτι η συνομηλικη θα τους την πει κλπ. Μπορει να εχουν λεφτα οποτε η 20αρα θα κανει μια ζωη που μονη της δεν μπορει να την κανει ή με εναν συνομηλικο της.
    Το πιστευω, σε σχεσεις με διαφορα ηλικιας παντα το συμφερον παιζει ρολο.
    δεν συμβαινει παντα, το ξαναλεω, υπαρχουν και ζευγαρια με μεγαλες διαφορες που ειναι απολυτα νορμαλ και αξια.
    Μιλαμε για το μεσο ορο, οπως βλεπουμε τα πραγματα στην κοινωνια...

θα μου πειτε και στους συνομηλικους το συμφερον δεν παιζει ρολο? στα παντα παιζει, αλλα νομιζω στους συνομηλικους υπαρχει μια αλληλεπικαλυψη, μια αλληλεπιδραση που δεν υπαρχει στις σχεσεις με μεγαλη διαφορα ηλικιας...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    θα σου πω το εξης...
    ξερω μία η οποια ηταν αλανι τελειως οσο ηταν φοιτητρια...
    οταν πηρε πτυχιο, γνωρισε εναν 10 χρονια μεγαλυτερο και αριστα διχτυωμενο, την συστησε σε αλλους κυκλους απο τους οποιους βρηκε και καλη δουλεια, ναι μεν προσωρινη αλλα τωρα καμαρωνει και στο βιογραφικο της οτι τοτε δουλεψε εκει, εκανε και μεταπτυχιακο, και το κορυφαιο? τη βοηθησε να παρει και θεμα για το διδακτορικο της! Διοριζεται λοιπον αυτη στο δημοσιο σε μια απλη θεση, και απο τη θεση αυτη την παιρνουν και τη βαζουν κατι σαν γραμματεα μεγαλοδιευθυντη στην υπηρεσια της.
    Χωριζουν μετα κλπ. Και ενω οι αλλες συναδελφοι της κανουν μια απλη ζωη, αυτη τωρα με τα συνεδρια της, τα ταξιδια της το παιζει και επιστημονας... μεχρι και μεταπτυχιακο τής χρηματοδοτησαν...

Και φρικαρω οταν βλεπω το βιογραφικο της και τα περισσοτερα που εχει κανει τα ξεκινησε με τη βοηθεια του πρωην γκομενου. Οκ τα καταφερε και τα τελειωσε, δεν λεω... αλλα ρε παιδια, πρωτοβουλιες μονη της δεν ειχε?
    και απο την αλλη, επειδη και αυτη ανηκε σε οικογενεια με αριστη διχτυωση σε εναν τομεα, λεμε με τις φιλες μου οτι και ο 10 χρονια μεγαλυτερος γκομενος ωφεληθηκε και αυτος απο τις γνωριμιες και τους κυκλους της. Γιατι το επαιζε τοτε expert σε εναν τομεα που δεν ειχε καν εξειδικευθει...

τι θελω να πω? οτι σε τετοιες διαφορες ηλικιας το συμφερον παιζει το μεγιστο ρολο. Κι οταν λεω συμφερον δεν εννοω μονο το να τρωει ο ενας τα λεφτα του αλλου, δεν ειναι μονο αυτο. Συμφερον ειναι να εχεις γκομενο που με τις γνωριμιες του κανεις ολα τα παραπανω, συμφερον ειναι οταν η γκομενα σου προσφερει πελατολογιο με τις γνωριμιες του μπαμπα της.
    Το συμπερασμα παντως ειναι οτι αυτα ειναι ψευτικα, και καποια στιγμη, αργα ή γρηγορα, διαλυονται!!
    χαχαα ενταξει ευτυχως εγω δεν εχω τιποτα τετοιο ωστε μια κοπελα να μ κανει τα γλυκια ματια για συμφερον η οτιδηποτε αλλο...
    και ουτε εγω θα κοιταζα ποτε κατι τετοιο...

Banned
    εγώ για μακροχρόνια σχέση δεν το βλέπω γενικά γιατί εσύ είσαι μικρούλης ......
    Κατ΄άλλα δεν νομίζω να μην έχει η ίδια αισθήματα και να θέλει μόνο να τρυγήσει το νεανικό κορμί σου :p θα της αρέσεις κιόλας...........

Senior Member
    αμα ηταν μονο μια κοπελα μεγαλυτερη μ δεν θα μ ενοιαζε...θα εκανα το σεξ μ οσο ηθελα και θα εφευγα μετα...απλα με την συγκεκριμενη αρχιζουν καποια συναισθηματα και φυτρωνουν :p
    αλλα ναι αφου κανονισαμε για το σαββατο να βγουμε...θα το προχωρησω....και ας με κραζει και ο κοσμος...για την διαφορα..
    Γιατί να σε κράζει ο κόσμος για τη διαφορά;;; διακρίνω ένα μικρό ταμπού; :p

Αυτή τη στιγμή απλά έχετε κανονίσει ένα ραντεβού από το οποίο μπορεί να προκύψει σεξ, μπορεί να προκύψει σχέση... μπορεί και τίποτα! Αυτό που θέλω να πω είναι να μην προτρέχεις και να το ζήσεις!

Καταλαβαίνω ότι αυτό που φοβάσαι είναι να μην κολλήσεις, αλλά αν ήταν να σκεφτόμαστε έτσι δεν θα ερωτευόμασταν ποτέ.

Senior Member
    βρεεε καταλαβαινεις τι ανοησιες λες?? εσυ στα 45 θα εισαι ασπρομαλλης και οι 45αρες σημερα κυκλοφορουν βαμμενες και φαινονται μικροτερες. Σε ποιο πλανητη ζειτε?? εκτος κι αν βαφεις τα μαλλια σου...Κι αυτη στα 55 της θα ψαχνει νεο γκομενο γιατι εσυ ασπρομαλλης στα 45, και ξεπατωμενος απο τη δουλεια, δεν θα την ικανοποιεις... hellooooooooo!!
    υ.

Ωοοου , ο δυσμοιρος , που εκλεισα τα 55 , αρα ειμαι για αποσυρση , πω πω , ωιμεεεεεεεεε .............τι να κανω τωρα Μαρα , που ψαχνω να στηριχθω ( νακουμπησω γραφεις ) σε καποια πανω , γιατι εχω ξεπατωθει απ την δουλεια , κατασπρα τα μαλλια μου , σαν το χιονι , ποια θα με γηροκομησει τον φουκαρα ...................................ουτε 50αρα δεν με κοιταει .......ρε μπας και ζω σε αλλον πλανητη ?

Senior Member
    Εγω παντως Nick δεν θα πλησιαζα καποιον ουτε 10 χρονια μεγαλυτερο ουτε μικροτερο. Τους θεωρω τοσο κακους εξισου. Τους μεγαλυτερους γιατι ψαχνουν αποκουμπι να ζησουν τη ζωη που δεν εζησαν και να αρπαξουν ό,τι δεν προλαβαν.
    Να και η χαριστικη βολη στο ηθικο μου .......................................ναι αποκουμπι ψαχνω , να ζησω αυτα που δεν προλαβα να ζησω . ωιμεεεεεεεε........................

Senior Member
    ανωριμοτητα ειναι... δεν ειναι οτι δεν μπορουν να ριξουν της ηλικιας τους...
    και ισως υπολανθανουσα χειριστικη διαθεση.

αλλα θελουν την 20αρα για να το παιξουν καποιοι, να ζησουν την ξεγνοιασια που δεν εζησαν, να εχουν το πανω χερι στη σχεση και να το παιζουν εμπειροι και γνωστες, να κανουν λαθη χωρις να φοβουνται οτι η συνομηλικη θα τους την πει κλπ. Μπορει να εχουν λεφτα οποτε η 20αρα θα κανει μια ζωη που μονη της δεν μπορει να την κανει ή με εναν συνομηλικο της.
    Το πιστευω, σε σχεσεις με διαφορα ηλικιας παντα το συμφερον παιζει ρολο.
    δεν συμβαινει παντα, το ξαναλεω, υπαρχουν και ζευγαρια με μεγαλες διαφορες που ειναι απολυτα νορμαλ και αξια.
    Μιλαμε για το μεσο ορο, οπως βλεπουμε τα πραγματα στην κοινωνια...

θα μου πειτε και στους συνομηλικους το συμφερον δεν παιζει ρολο? στα παντα παιζει, αλλα νομιζω στους συνομηλικους υπαρχει μια αλληλεπικαλυψη, μια αλληλεπιδραση που δεν υπαρχει στις σχεσεις με μεγαλη διαφορα ηλικιας...
    δεν ξερω εγω πριν καμια 10αρια μερες γνωρισα μια 19χρονη στο γκαζι ,ανταλαξαμε τηλεφωνα...ωραια κοπελα ηταν...μ εστειλε αμεσως την αλλη μερα μιλησαμε λιγο ..ξαναβγηκαμε....αλλα παραηταν μικρη ..εκτος απο ενα σεξακι δεν μπορουσε να μ προσφερει τιποτα αλλο........δεν θα μπορουσα να εχω σχεση με μια τοσο μικρη κοπελα.........δεν ξερω....εγω θεωρω οτι εχουν καποιο προβλημα......εκτος τι να πω και αν η συγκεκριμενη 19αρα ηταν παιδουλα τελειως....και οι αλλοι βρισκουν τις ωριμες...τι να πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    εγώ για μακροχρόνια σχέση δεν το βλέπω γενικά γιατί εσύ είσαι μικρούλης ......
    Κατ΄άλλα δεν νομίζω να μην έχει η ίδια αισθήματα και να θέλει μόνο να τρυγήσει το νεανικό κορμί σου :p θα της αρέσεις κιόλας...........
    θα δειξει...ελπιζω να της αρεσει και οσοσ κρατησει και εμενα θα μ αρεσει αυτο ειναι το σιγουρο :p

Senior Member
    Γιατί να σε κράζει ο κόσμος για τη διαφορά;;; διακρίνω ένα μικρό ταμπού; :p

Αυτή τη στιγμή απλά έχετε κανονίσει ένα ραντεβού από το οποίο μπορεί να προκύψει σεξ, μπορεί να προκύψει σχέση... μπορεί και τίποτα! Αυτό που θέλω να πω είναι να μην προτρέχεις και να το ζήσεις!

Καταλαβαίνω ότι αυτό που φοβάσαι είναι να μην κολλήσεις, αλλά αν ήταν να σκεφτόμαστε έτσι δεν θα ερωτευόμασταν ποτέ.
    κοιτα ναι η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι επειδη ενθουσιστηκα με την συγκεκριμενη κοπελα π ειναι μεγαλυτερη...και οχι μ καποια αλλη π περασε απο την ζωη μ...

ταμπου υπαρχει :p

Senior Member
    Εγώ νομίζω οτι η διαφορά ηλικίας παίζει ρόλο όταν μιλάμε για τελείως άλλη φάση.
    Άλλο δηλαδή όταν ήμουν 20 να είχα σχέση με έναν 30αρη (που εκείνος θα ήταν σε τελείως άλλη φάση στη ζωή του και εγώ ακόμα παιδί) και άλλο τώρα που είμαι 36 να έχω σχέση με κάποιον στα 46. Πάλι 10 χρόνια είναι, αλλά τα βρίσκω τελείως διαφορετικά. Βασικά στην ηλικία μου δεν θεωρώ τα 10 χρόνια μεγάλη διαφορά (εννοώ μεγαλύτερο, γιατί μικρότερος δεν έτυχε να μου αρέσει ποτέ.)

Ούτε πιστεύω ότι κρύβεται συμφέρον από πίσω. Σε κάποιες περιπτώσεις ναι, αλλά δεν πιστεύω οτι είναι ο κανόνας.

Banned

Ούτε πιστεύω ότι κρύβεται συμφέρον από πίσω. Σε κάποιες περιπτώσεις ναι, αλλά δεν πιστεύω οτι είναι ο κανόνας.
    Συμφωνώ και οι γυναίκες έχουν και μια τάση στους μεγαλύτερους γενικά και ωριμάζουν και πιο γρήγορα και δεν ταιριάζουν με συνομηλίκους ενίοτε.........οι εικοσάρες δηλαδή μετά από κάποια ηλικία δεν έχει σημασία.......το γούστο του κάθε ένα μετράει.....

Senior Member
    κοιτα ναι η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι επειδη ενθουσιστηκα με την συγκεκριμενη κοπελα π ειναι μεγαλυτερη...και οχι μ καποια αλλη π περασε απο την ζωη μ...

ταμπου υπαρχει :p
    Δεν περιμένεις πρώτα να βγείτε να δεις τι θέλει κι εκείνη και μετά ανησυχείς για αυτά;

Πάντως ένας φίλος είχε γνωρίσει στα 20 του μια 30 και, την ερωτεύτηκε τρελά, το ίδιο και εκείνη και παρόλες τις διαφορές μείνανε μαζί περίπου 6 χρόνια. Βέβαια εκείνος έφαγε τρελό κόλλημα μαζί της και ακόμα υποστηρίζει οτι την σκέφτεται κι ας έχει κάνει άλλες σχέσεις, αλλά τότε ήταν η πρώτη του σχέση. Πέρασε ζόρια για να το ξεπεράσει, αλλά και πάλι πιστεύω οτι καλό του έκανε. Προφανώς κάποια ανάγκη του κάλυπτε και την έκανε αυτή τη σχέση. Και οι σχέσεις μας είναι ένας καλός οδηγός για να μαθαίνουμε τον εαυτό μας.

Senior Member
    Δεν περιμένεις πρώτα να βγείτε να δεις τι θέλει κι εκείνη και μετά ανησυχείς για αυτά;

Πάντως ένας φίλος είχε γνωρίσει στα 20 του μια 30 και, την ερωτεύτηκε τρελά, το ίδιο και εκείνη και παρόλες τις διαφορές μείνανε μαζί περίπου 6 χρόνια. Βέβαια εκείνος έφαγε τρελό κόλλημα μαζί της και ακόμα υποστηρίζει οτι την σκέφτεται κι ας έχει κάνει άλλες σχέσεις, αλλά τότε ήταν η πρώτη του σχέση. Πέρασε ζόρια για να το ξεπεράσει, αλλά και πάλι πιστεύω οτι καλό του έκανε. Προφανώς κάποια ανάγκη του κάλυπτε και την έκανε αυτή τη σχέση. Και οι σχέσεις μας είναι ένας καλός οδηγός για να μαθαίνουμε τον εαυτό μας.
    ναι και περιμενω πως και πως να ερθει το σαββατο...εκτος αν μεχρι το σαββατο γνωρισα καποια αλλη π μ παρει τα μυαλα χαχαχαχα

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast