Σεξουαλικός προσανατολισμός, φόβος ,άγχος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
    Banned

Σεξουαλικός προσανατολισμός, φόβος ,άγχος

καλησπέρας σας είμαι καινουργιος σε αυτό το forum και θα ήθελα πραγματικά βοήθεια στο πρόβλημα μου που απο τον ιούνιο αυτου του έτους με απασχολεί υπερβολικά. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα , Είμαι 24 χρονών και τν απρίλιο αυτου του ετους τελείωσα τς σπουδές μου και επέστρεψα πίσω στο πατρικό μου. Για τν εαυτό μου έχω να πώ οτι απο όταν με θυμάμαι πάντα ήμουν αγχώδης με διάφορα πράγματα ασήμαντα. Αρχικά πιο μικρός ας πούμε στο γυμνάσιο οταν αγχωνόμουν είχα κοιλιακές διαταραχές και ντρεπόμουν να χρησιμοποιήσω ξένες τουαλέτες με είχε πιάσει κάτι σαν φοβία, κάθε φορά οταν ηταν να πάω κάπου έπρεπε να προετοιμαστώ ψυχολογικά πρώτα , διότι σκεφτόμουν μην με πιάσει η κοιλιακή διαταραχή και έντονο άγχος με αποτέλεσμα να είμαι συνέχεια κλεισμένος σπίτι. Αυτο το θέμα έχει κάπως ξεπεραστει είμαι καλύτερα απο άλλες φορές. Τν ιούνιο αυτου του καλοκαιριού λοιπόν , για να μν μπώ σε περισσότερες αναλύσεις , σε μικρή ηλικία έτυχε δυστυχώς να γίνουν κάποιοι σεξουαλικοι πειραματισμοί και συγκεκριμένα τς πιο πολλές φορές με ένα άτομο και εδω στην γειτονιά μου που έίμαστε και τρίτα η τεταρτα ξαδέρφια. Απο τότε που θυμάμαι και έγιναν αυτοί ,θυμάμαι οτι δν ημουν εγω αυτος που το πρωτο ξεκίνησα αλλά το συγκεκριμένο άτομο απλά τότε είμασταν πολυ μικροί και οι ορμές ηταν στο φούλ και δυστυχώς το χειρότερο που έγινε σε μικρή ηλικία ήταν να μου γίνει στοματικό απο το συγκεκριμένο άτομο. Τότε ανα μεταξύ μας όχι μόνο με αυτόν κάναμε διάφορους πειραματισμούς αλλά απλά παιχνιδισματα. Τότε θυμάμαι και μια φορά που είχαμε κάνει διάφορα μεταξυ μας εκει τα παιδιά της γειτονιάς μαθευτηκε και το έμαθε και η μητερα μου και η μητέρα των παιδιών αυτών. Για να μν πολυλογώ μας μάλωσαν τότε και για κάποιο διαστημα δν ξανα έγινε . Όμως ο συγκεκριμένος το ξανα ζητούσε μετα απο λίγο καιρό. Με τν συγκεκριμένο και γενικά με τα παιδιά τς γειτονιάς καναμε παρέα και παίζαμε στη γειτονιά ,αλλά με το συγκεκριμένο άτομο συνέχεια το μυαλό πηγαινε στο πονηρό, συνέχεια ψαχνόταν , ακόμα και στο γυμνάσιο μερικές φορές οταν έλειπαν οι δικοι μου ερχοταν σπίτι μου και βαρούσαμε μαλακία , η έκανα οτι τν γ@@@ ξερετε τι ανεβαίνοντας πάνω του χωρις να γίνεται σεξ. Αυτα γινόντουσαν και καθώς μεγαλώναμε , για να μν τα πολυλογώ τελευταία φορά που έγιναν πάλι σοβαρά σεξουαλικά πράγματα ήταν αν θυμάμαι καλά οταν είμασταν 14-15 χρονών , όταν παίζαμε κρυφτό. πάντα οταν παίζαμε κρυφτό μου ζητούσε να πηγαινουμε να κρυβόμαστε μαζί γτ ήθέλε να τν γ@@@ ξερετε τι, και γώ αν και προσπαθούσα να τν αποφυγω δν τα κατάφερνα. Τελευταία φορά λοιπον οπως είπα ,οταν παιζαμε κρυφτό πηγαμε και κρυφτηκαμε σε μια οικοδομή και άρχισε να μου ζητα να τν γ@@@ η να μου πάρει πίπα κτλ , τότε λοιπόν είχε κατεβάσει το πατελόνι και πλησίασα για να τν γ@@@ και μόνο που του τν ακούμπησα δν έγινε σεξ , αλλά στη συνέχεια μου πήρε πίπα έχυσα και φύγαμε. Οταν κατέβηκαμε τν έπιασα και του μιλησα και του λέω θελω να δωσουμε μια υπόσχεση οτι δν θα ξαναγίνει κατι τετοιο και με ρωτούσε γιατι? κακό είναι και αν μ άρεσε και μάλιστα επέμενε στο τελευαταίο και του είπα οτι για να το κανα μ άρεσε αλλα δν θέλω να ξαναγίνει και δώσαμε υπόσχεση. Και ερχόμαστε στα σημερινά δεδομένά μετα απο την τελευταία φορά εγω πήγα για σπουδές και έκανα 6 χρόνια τελιωσα και γυρισα τν απρίλιο αυτου του ετους οπως είπα. Τν ιουνιο λοιπόν επείδη εγω είχα ένα θέμα στο πέος μου απο μικρός και κάποια σπυράκια , οταν ήμουν φοιτητης και τωρα προς τα ταλευταια έτη επειδή είμαι κολλημένο μυαλό και όταν μου μπει κάτι στο μυαλό το άγχος μου το κάνει πελώριο βουνό , είχα ψάξει στο ίντερνετ για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και άρχισα να σκέφτομαι μήπως αυτά τα σπυράκια που έχω στο πέος τα είχα κολλήσει απο τότε που έγινα οι πειραματισμοί, το άγχος έγινε αφόρητο ,τελικά πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικά. όμως καθώς γυρισα στο πατρικό μου έψαχνα στο ίντερνε να δω τι μπορεί να είναι το άλλο πρόβλημα που έχω στο πέος και κατέληξα οτι είναι βαλανικος υποσπαδίας. Με είχε φάει το αγχος πως θα το πω στους γονείς μου επειδή φοβόμουν τους γιατρούς και τα νοσοκομεια . Για να μν πολυλογώ μετά απο ένα έντονο αγχωτικό βράδυ που τα σκεφτόμουν δν αντεξα και τα είπα όλα στους γονείς μου και για το βαλανικό υποσπαδία και για τους πειραματισμούς που είχα κάνει με το συγκεκριμένο άτομο. Πηγαμε σε ουρολόγο και το είδε και όλα καλά δν ηθελε τπτ. Ανακουφίστηκα όμως οταν είπα για τους πειραματισμούς ,άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ περι ομοφυλοφυλίας και δυστυχώς με αυτά που διάβασα το άγχος μου έγινε αφόρητο , διάβασα πάρα πολλά περι ομοφυλοφυλίας που έχασα τν υπνο μου κυριολεκτικά! Αρχισαν να έρχονται στο μυαλό μου όλα αυτά περί πειραματισμών , άρχισα να τρελένομε διότι στη ν διάρκεια τν φοιτητικών μου χρόνων και τωρα τελευταία έβλεπα γκει βιντεο και το μυαλό που πηγαινε στο συγκεκριμένο άτομο, θυμάμαι μια φορά που μου είχε στείλει μηνυμα στς αρχές που σπούδαζα και μιλούσαμε χαλαρά και του είπα πότε θα ερθεις να σε φιλοξενήσω και το είπα σαν υπονοούμενο , και καλά σαν να ήθελα να ξανα γίνει κάτι, το άγχος μου με είχε καταβάλλει οι δικοί μου στεναχωριόταν που με έβλεπαν έτσι ,και άρχισαν ψάχνουν μέχρι και ψυχιατρο. Για να μν πολυ αναλύω άλλο , έχω χωρίσει στο μυαλό μου πρώτον σε ποια κατάσταση ημουν πριν τα διαβάσω και δευτερον μετα που διάβασα αυτά που διάβασα περι ομοφυλοφυλίας και το συμπέρασμά που έχω βγάλει είναι ότι έχω παγιδευτεί εκεί ,ενώ πρίν τα διαβάσω μπορεί να έβλεπα γκει βιντεο μπορεί να μαλακιζόμουυν και να μου ερχόταν στη σκέψη οτι το κάνω μ αυτόν δν είχα δώσει σημασία ουτε σκεφτόμουν οτι αυτά είναι γκέι πράγματα, όμως κάθε φορά που έμπαινε στο φεισ ο συγκεκριμένος και εβλεπα τν φώτο του μέ έπιανε άγχος (πως ας πούμε οδηγάς και σου πετάγετε κάτι στο δρόμο και σε πιάνει ένα τσίμπημα απτο άγχος, εε αυτό) τώρα μετά απο αυτά που διάβασα τα πράγματα εχουν γίνει χειρότερα και δν μπορω να το ξεπεράσω φοβάμαι πολύ ,προσπαθώ να τν αποφευγω , μένει στην γειτονιά μου οπως είπα και μας χωριζει ενας δρόμος , δν έχουμε σχεσεις δν μιλάμε , μονο τα τυπικά , μάλιστα αν με δει στο δρόμο αυτός θα με χαιρετίσει κανονικά ,προχωρά κανονικά τν ζωη του δηλ , φαίνεται σαν να το χει ξεχάσει, εγω τοτε που το είπα στους δικούς μου είχα πει και στν εαυτό μου , αντε να τελιώνει και αυτη η ιστορια να πάμε παρακάτω γιατί πάντα μα πάντα ήθελα και θέλω να κάνω μια σχέση με ένα κορίτσι να περνάμε υπέροχα ,να περπατάμε αγκαλιά να κάνω σέξ επιτέλους το ήθελα , και τότε που σπούδαζα έβλεπα τα ερωτευμένα ζευγαράκια και μερικές φορές οταν μου έλεγαν αν έχω σχέση ερχομουν σε δυσκολη θέση , και οταν έμενα μονος δηλ τς περισσοτερες φορες τς ζωης μου εκλαιγα και έλεγα γιατι ειμαι ετσι. Στο τώρα λοιπον στο σημερα δν ξερω τι να κάνω μου μπαίνουν διάφορα πονηρά πράγματα με τν συγκεκριμένο , οτι και καλά μπορεί να μν το χει ξεχάσει και να θέλει ακόμα, εγω βλέπω οτι αυτό το βίωμα έχει ριζωσει στο μυαλό μου και δν θελω να εχω τετοιες τασεις με εχει πιάσει φοβία διάβασα διάφορες περιπτώσεις με παιδιά που ενω εχουν κοπέλα είχαν κάνει κ αυτοι διάφορα στο παρελθόν και ένιωθαν χάλια που ενω είχαν κοπέλα αμβιβάλλουν για το τι είναι. Ρε παιδιά δν τν παλευω άλλο ειλικρινά στεναχωριέμαι και με τρώει αυτο το άγχος καθε μέρα. Να πώ οτι δν ειμαι κοινωνικό άτομο και ότι δν κατεβαίνω ουτε για καφέ ,ακομα και οταν ημουν φοιτητης με το ζόρυ έβγαινα , διότι είχα πάντα ένα ******** άγχος να με κρατάει πίσω και να μν με αφήνει. Τώρα μιλάω με μια κοπέλα και για να δείτε σε τι κατάσταση είμαι που ζητησε να κατέβω να πάμε για καφέ και τς είπα οτι ντρέπομαι και οτι αγχώνομαι και μέ εφτυσε κανονικά λεγοντας μου οτι τετοια ατομα δν γουστάρω που πρέπει να σκεφτούν πολύ ωρα αν θα πάνε για καφε η όχι κτλ. Τν ωρα που μου ζητησε για καφέ με έπιασε έντονο άγχος ταχυπαλμία και πάγωσαν τα χέρια μου , η ψυχολογία μου είναι χάλια γτ σκέφτομαι αν είμαι γκέι η οχι κτλ , πειτε τι να κάνω , πηγα και σε ψυχολόγο και μου έλεγα τα δικά της οτι δν χρειάζεται να βάλει σε ενα καλούπι τν εαυτό σου και ότι αν είναι κανεις ομοφυλοφυλος η ετεροφυλοφυλος η αμφι κτλ αυτα ειναι επιλογες και ενα σωρό μαλακίες , αυτή δηλ που είναι παντρεμένη με παιδιά αν ξαφνικά τς έμπαιναν διαφορες ιδέες και αρχιζε να αμφιβάλλει για τν σεξουαλικοτητα πως θα ενιωθε , γιατι και γώ θέλω να έχω μια φυσιολογική ζωή χωρις αμφιβολιες , θέλω να έχω μια σχέση με ένα κορίτσι και οταν περπατάμε μαζί να νιώθω υπέροχα να ειμαι καλά να μπορώ να βγαίνω για καφέ και να ειμαι χαλαρός και συνηδιτοποιημενος και ωριμος , γαμω τν τρέλα μου για ζωη έλεοςς. δν μπορώ να πάρω τη ζωη στα χέρια μου και μια ζωη ειμαι εξαρτημενος απο τους άλλους, τι να σας λέω και σας τώρα ο καθένας έχει τα δικά του οπως και νά χει θα ήθελα να ακούσω γνώμες και πιο πολύ απο ατομα που έχουν ανάλογη εμπειρία και πως το ξεπέρασαν. Ευχαριστω!

Banned
    ουφ μεγαλο κειμενο, μισο να παρω ανασα και θα σου απαντησω! οκ, αγχωνεσαι πολυ για το τι εισαι τελικα! μονο και μονο ο φοβος μηπως εισαι ομοφυλοφιλος σε κανει να διχαζεσαι....Σαφως και εγω δεν το πιστευω αυτο, αφου λες οτι θελεις μια κοπελα για σχεση και οχι αντρα! Απλα πλανεσαι στο μηπως, μηπως ειμαι? Ενταξει, δεν σε ξερω απο κοντα, αλλα το να εκανες μια παιδικη βλακεια με καποιον γειτονα σου παει και ερχεται...Εξαλλου, δεν θεωρω οτι σε εκεινη την ηλικια εχει ο οποιοσδηποτε αρκετο μυαλο για να σκεφτει σοβαρα! Δεν το λεω για να θιχτουν καποιοι, αλλα ετσι ειναι...παιδικες ανωριμοτητες....και να σε πω την αληθεια και εγω εχω κανει, μεσα στα ορια της ασφαλεις περιεργιας...ειχα δειξει τα γεννετικα μου αργανα στην αδερφη μου και αυτην το αντιθετο! Αλλο στην ηλικια που ημουν, τα βλεπεις αλλιως τα πραγματα...εχεις κολλησει πολυ, πανε παρακατω...στον γειτονα δεν εισαι υποχρεωμενος να του θυμισεις τιποτα! Εξαλλου, θα φανει και αυτος αν πει κατι....Αυτα ειχα εγω να σε πω!

Banned
    ευχαριστώ για την απάντηση σας ,αλλά άλλο να δείχνεις τα γεννητικά όργανα σε κάποιον και άλλο να έχεις κάνει αυτά που έκανα εγω. Οπως είπα θέλω να κάνω μια σχέση με κοπέλα, αλλά με τέτοια ψυχολογία και τέτοιο άγχος , ειναι πολύ δυσκολο , επίσης ποιος μου λέει οτι και σχέση να κάνω και να ολοκληρώσω σεξουαλικά , ποιος μου λέει οτι θα το ξεπεράσω? τα λόγια ειναι πολύ ευκολα ,αλλά οπως λέτε κ σεις πρέπει να πάω παρακάτω και αυτο προσπαθώ να κάνω και ελπίζω να τα καταφέρω και να είμαι χαρούμενος. Οποιος/οποια έχει άλλη γνώμη ας πεί, Σας ευχαριστω!

Senior Member
    Πρωτον,απαγορευεται να έχεις σπουδάσει και να γραφεις ένα κατεβατό,χωρίς να αφήνεις κενά-παραγράφους και να εκφράζεσαι σα να γράφεις "σκεφτομαι και γράφω" δημοτικού.

Απ'όσο μπορεσα να καταλάβω από αυτό το κατεβατό χωρίς ανάσα,είναι ότι η φυση σου είναι ομοφυλόφιλη αλλά εσύ θέλεις να κάνεις σχέση με γυναίκα.
    Επίσης έχεις πολύ άγχος-που δεν μας λες που οφείλεται-απλά έχεις άγχος από μικρός!
    Κάπως πρέπει να αιτιολογείται αυτό το άγχος.....

Γειά σου φίλε μου!
    Η γνώμη μου είναι οτι το βασικό σου πρόβλημα είναι το άγχος και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθείς να λύσεις ή να ρυθμίσεις.
    Επίσης, είμαι σίγουρη οτι δεν είσαι γκέι αλλά έτυχε στην παιδική σου ηλικία να πειραματιστείς με αγόρι λόγω της οικειότητας με το άτομο αυτό, της περιέργειας και όπως ανέφερες εκείνος ξεκίνησε, επειδή προφανώς εκείνος πρέπει να είναι γκέι και να είχε αυτές τις τάσεις.
    Να σου πω οτι αυτά συμβαίνουν κάποιες φορές στα παιδιά επειδή η σεξουαλικότητά τους βρίσκεται ακόμη σε λανθάνουσα κατάσταση, δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως αλλά δεν είναι και ανύπαρκτη.
    Και επειδή στην παιδική ηλικία δεν έχουμε σεξουαλική συνείδηση ούτε το μυαλό μας ξέρει τί ακριβώς θέλουμε γιατί δεν έχουμε σκεφτεί ακόμη το σεξ γενικώς, τί μας ικανοποιεί, τί μας εκφράζει κλπ, ίσως να δρούμε εντελώς ενστικτωδώς χωρίς να σκεφτούμε αν αυτός που μας αγγίζει είναι επιλογή μας ή όχι.
    Για να καταλάβεις, έχω γνωστό μου που στην ηλικία των 10 ετών όταν έλειπαν οι γονείς του έβαζε το πέος του στο άνοιγμα της ντουλάπας και αυτό το έκανε χρόνια, όμως δεν αγχώθηκε οτι δεν θα έκανε σεξ με γυναίκα.
    Επίσης να σου πω, οτι κι εγώ όταν ήμουν 9-10 χρονών έκανα παρέα με μια γειτόνισσά μου, 1-2 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα η οποία καναδυό φορές μου είχε πει να εξερευνήσουμε τα γεννητικά μας όργανα και δεν θυμάμαι ακριβώς τί είχε γίνει αλλά μου έβγαλε το εσώρουχο, με εξερεύνησε, άγγιζε και τριβόταν πάνω μου και διάφορα τέτοια.
    Σε αυτό δεν υπήρξε καμία συνέχεια, μεγαλώσαμε και το αφήσαμε πίσω μας. Κάναμε παρέα αλλά δεν είμασταν και κολλητές φίλες. Εκείνη πολύ σύντομα, στα 16 της γνώρισε τον άντρα της ζωής της, τον ερωτεύτηκε, παντρεύτηκαν, έκαναν παιδιά και ζουν ευτυχισμένοι εδώ και αρκετά χρόνια. Κι εγώ το ίδιο, δεν είχα σχέσεις ποτέ άλλοτε με γυναίκες και έχω φτάσει παντρεμένη 48 χρονών. Αλλά δεν καθόμουν ποτέ να το σκέφτομαι, ούτε νιώθαμε άσχημα η μία για την άλλη. Καταλάβαμε οτι είμασταν παιδιά και είχαμε άγνοια.
    Και να σου πω οτι ξέρω και άλλες τέτοιες περιπτώσεις, είναι συνηθισμένο σε μικρά παιδιά να μην καταλαβαίνουν τί κάνουν με την σεξουαλικότητά τους και να κάνουν βλακείες.
    Και πολλές φορές σοβαρές βλακείες γιατί ξέρω και δύο περιπτώσεις με αδέλφια μεταξύ τους.
    Αυτά όμως σου λέω, δεν σημαίνουν οτι θα πρέπει να μας ακολουθούν σε όλη μας την ζωή γιατί όπως σου ανέφερα και πριν, είναι λανθανουσες καταστάσεις σεξουαλικότητας και συνήθως δεν συμφωνούν με την σεξουαλική μας πορεία που έχουμε μετά.
    Λοιπόν, κοίταξε να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από εκεί γιατί σου έχει γίνει εμμονή και να κοιτάξεις και πώς θα μειώσεις το άγχος σου.
    Με την κοπέλα που σου είπε για καφέ απέτυχες να το διαχειριστείς επειδή στο μυαλό σου έχεις συνέχεια τον φόβο οτι μπορεί να είσαι γκέι και οτι αν προσπαθήσεις να κάνεις σχέση με κοπέλα δεν θα τα καταφέρεις και θα τα κάνεις θάλασσα.
    Βασικά, έχεις πείσει τον εαυτό σου, λόγω ανασφάλειας και έλλειψης αυτοπεποίθησης οτι αν βγεις από το καβούκι σου θα αποτύχεις, αυτό είναι το πρόβλημα.
    Αν ήσουν γκέι, τόσα χρόνια θα είχες κάνει τουλάχιστον σχέση με κάποιο άλλο αγόρι έστω.
    Όμως, η μόνη σου σεξουαλική συναναστροφή ήταν κάτι που δεν ήθελες αλλά προέκυψε στην παιδική σου ηλικία.
    Κι από τότε τί έγινε; Κόλλησε το μυαλό σου σε ένα σωρό φοβίες γύρω από αυτό και ταυτόχρονα αυτοσαμποτάρεσαι συνέχεια με την ιδέα οτι τίποτα άλλο δεν γίνεται εκτός απ αυτήν την σεξουαλική συνεύρεση που δεν θέλεις.
    Νομίζω οτι τελικά πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο στην διαχείρηση του άγχους, του φόβου και των εμμονών γιατί πιστεύω οτι αυτά είναι η πηγή των προβλημάτων σου.
    Αν δεν λυθούν αυτά, ακόμη και να λύσεις το θέμα της σεξουαλικότητας θα τα βρεις μπροστά σου με άλλη μορφή και σε άλλους τομείς της ζωής σου.

Banned
    Δεν ειμαι καλος στς εκθέσεις ,και εχω τελιώσει ένα τεί , δν θα μου κάνεις κυρηγμα πως θα γράφω ,λύση στο πρόβλημα μου θέλω, τι εννοεις οτι η φυση μου ειναι ομοφυλοφιλη πως το εβγαλες το συμπέρασμα για πές μου?

Banned
    κασσάνδρα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου , να πώ οτι πριν μπω στην διαδικασία να διαβάσω περι ομοφυλοφυλίας ημουν μια χαρά, και είχα στο μυαλό οτι θέλω να κάνω σεξ με κοπέλα και να έχω μια σχέση ,αλλά πάντα ήμουν κλεισμένος σπιτι , δν έβγαινα , γενικά έχω δυο τρεις φίλους , δν ανοίγομαι , γτ νιώθω εξω απο τα νερά μου οταν ας πούμε κάνω παρέα με παιδιά τα οποία είναι ξεψαρωμένα και έχουν οικοιοτητα μεταξύ τους , είμαι κλειστός πολύ και ντρέπομαι, τι να πώ! θα ήθελα και γω πολύ να ήμουν φυσιολογικός να μν κολώνω πουθενά να έχω εμπειρία με τς γυναίκες , γενικά απο μικρός να είχα εξοικιωθεί και οχι να ειμαι κλειστός τυπος. οσο αναφορά περι ομοφυλοφυλίας , ποτέ δν έχω κοιτάξει κάποιον ερωτικά η να θέλω να κάνω σχέση με κάποιον, όλο το πρόβλημα έχει βασιστεί με το συγκεκριμένο άτομο ,σκέφτομαι και λέω οτι άν ας πούμε ξαφνικά εξαφανιζόταν αυτο το παιδί καπως μαγικά (λεμε τωρα) τότε δν θα είχα αλλο αυτό το άγχος ,διότι κατά κάποιο τρόπο δν θα ζούσα αποφευγοντας τν , θα ενιωθα ελευθερος ,αλλα και αυτό να γινόταν , θα έπρεπε να εξοικιωθω με το να αρχισω να βγαινω απο το σπιτι .. Επισης και ο αδερφος μου είναι έτσι με τς γυναίκες , έχει κομπλεξ και ντρέπεται , ειναι 31 και δν εχει κανει σχεση ποτέ του και λέει επισης οτι δν θελει να παντρευτεί ποτέ.

Senior Member
    [/QUOTE=kwsths;644789]Δεν ειμαι καλος στς εκθέσεις ,και εχω τελιώσει ένα τεί

Αρα έχεις σπουδάσει.
    δν θα μου κάνεις κυρηγμα πως θα γράφω ,λύση στο πρόβλημα μου θέλω, τι εννοεις οτι η φυση μου ειναι ομοφυλοφιλη πως το εβγαλες το συμπέρασμα για πές μου?[QUOTE]

Λϋση στο πρόβλημά σου δε ξέρω αν μπορώ να σου βρω,αλλά είσαι 24 και δεν έχεις πάει ούτε με άντρα ούτε με γυναίκα.
    Τελικά το πρόβλημά σου είναι η σεξουαλική κλίση που έχεις ή τα ψυχολογικά σου προβλήματα;

Banned
    επίσης κασσάνδρα γιαυτό που είπες οτι αυτός πρέπει να είναι γκέι χωρις να ξέρω βέβαια δν νομίζω να έχει ξανα κάνει τπτ ,πιστευω οτι ειναι στην ιδια κατάσταση με εμένα ,μάλλον σε καλυτερη , αυτός δουλευει δν είναι συνεχεια μέσα μπροστα απο ενα υπολογιστή αλλά σκέφτομαι οτι αν ας πούμε με κάποιο τρόπο τν ψάρευε κάποιος για να μάθει η άν ας πούμε εγω του ζητούσα να γίνει τπτ σεξουαλικό ακόμα και τώρα πιστεύω οτι μπορεί και να δεχόταν δηλ πιστευω οτι δν θελει και πολύ, βέβαια δν έχω σκοπό να ζητήσω τπτ εννοειται, το ίδιο ισχυεί και αν το ζητούσε και αυτός σε μένα, μόλις έβλεπα το μήνυμα , σιγουρα θα πάθαινα ανακοπή επι τόπου, είναι σαν να σε χτυπάνε εκεί που πονάς, ολα αυτα είναι σενάρια ,αλλά δν απέχουν και πολύ απο την πραγματικότητα και ολα αυτά με φοβίζουν. επίσης αυτό το πράγμα λογικά δν θα ξεχαστεί απο το μυαλό μου ποτέ , σκέφτομαι και λέω αν τελικά το ξεπεράσω και κάνω μια σχέση και προχωρήσω τν ζωη μου και μεγαλώσω αρκετά και ξαφνικά μάθω οτι αυτός είναι γκει ας πούμε , πιστεύω πάλι θα με πιάσει αυτός ο φόβος και θα λέω τελικά αυτός είναι γκέι, και θα σκέφτομαι οτι ολα ξεκινησαν απο τότε , και θα αρχίσω παλι να αμφιβάλλω μηπως τελικά ακόμα δν το έχω ξεπεράσει και γω ? μηπως μηπως ενα σωρο σενάρια μπαίνουν στο μυαλό , νιώθω οτι είμαι πολυ ευάλωτος οχι μονο με αυτό αλλα γενικά στην ζωη μου και στεναχωριέμαι οτι δν θα μου βγει σε καλό, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή! κ αν θέλει ο θεός θα φτιάξουν τα πράγματα

Banned
    Έλα ντε , Το προβλημα μου είναι οτι δν τν παλευω γενικώς και η υπομονή τελιώνει , και δν ξέρω που θα μου τν βιδώσει στο τέλος

Senior Member
    Quote Originally Posted by kwsths View Post
    Έλα ντε , Το προβλημα μου είναι οτι δν τν παλευω γενικώς και η υπομονή τελιώνει , και δν ξέρω που θα μου τν βιδώσει στο τέλος
    Με τους γονείς σας τί σχεση έχετε;

Banned
    Καλή σχέση έχουμε, το έχουμε συζητήσει και με τους γονείς μου, και μου είπε και ο πατέρας μου οτι οταν ηταν εργένης είχε παει και αυτος μέ αντρα δυο φορές ,και μου είπε οτι αν πας με γυναίκα θα δεις οτι πολύ ωραία , υπάρχει πάθος κτλ, και αυτός το ειχε κανει λοιπον και το ξεπερασε με τν διαφορά οτι αυτος δν τν εχει στ γειτονια του , το έκανε οταν ηταν αθηνα με καποιον που ουτε θα θυμαται, εγω ομως ειμαι καταδικασμενος να ζω με αυτό τν φόβο, και δν φτανει αυτό αλλα η μανα μου κανει παρεα με τν μανα του

Senior Member
    Ο αδερφός σου έχει σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες,αλλά δεν έχει κάνει ποτέ σχέση;

Banned
    Σχεση σιγουρα δν έχει κάνει χωρις να ξέρω βεβαια αλλα ειμαι 99% σιγουρος και επίσης ουτε σεξ θα χει κάνει, κάποια πράγματα φαίνονται , είναι πολυ ντροπαλος και αυτος ,και αν πας του ανοιξεις κουβεντα περι γκομενας νευριαζει, πες αυτο που έχεις στο μυαλο σου τωρα

Senior Member
    Κοίταξε....όλες αυτές τις ερωτήσεις τις κάνω για να βγαλω κάποιο συμπέρασμα.
    Η αλήθεια είναι ότι ούτε στα 24 ούτε στα 31 δικαιολογείται κάποιος να μην έχει σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες εκτός και αν έχει με αντρες.

Αν με τους γονείς σας έχετε καλές σχέσεις και αυτές οι αποκλίσεις δεν οφείλονται σε πρώιμα ψυχικά τραύματα,τότε νομίζω ότι δεν χρειάζεται να έχεις άγχος για τίποτα.Μπορεί τόσο ο αδερφός σου,όσο και εσύ να έχετε μία άλλη σεξουαλική κλίση και δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να νιώθεις άβολα!

Page 1 of 3 123 LastLast