Results 61 to 75 of 84
-
21-11-2016, 19:00 #61Nefeli28Guest
Μίλησα με 2 δικηγόρους και οι δύο είπαν το ίδιο. Μπορώ να του κάνω μήνυση για απάτη και ηθική βλάβη,αλλά ο μόνος που θα υποστεί ζημιά είμαι εγώ.
Δεν θα μπορέσω να αποδείξω τίποτα, θα θεωρηθεί ότι συναινεσα σε όλο αυτό (2 χρόνια σχεδόν ήμουν εκει), θα χάσω πολλά λεφτά, απιστευτη ψυχικη φθορα και τίποτα δεν θα γίνει.
Οπότε τζίφος.
Και κάπως έτσι συνειδητοποιεις πως είσαι κι εσύ ένας από τους ανθρώπους που εξαπατηθηκαν άσχημα και ΔΕΝ μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Πάρα μονάχα να βολοδερνεις στο θυμό, στα νεύρα, στη θλίψη και στο απόλυτο κενό....
- 21-11-2016, 23:27 #62
Εγω Νεφελη στη θεση σου θα του εριχνα του ψευτοειδικου ενα βρισιμο που θα το θυμοταν σε οοοοοολη τη ζωη του !!
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
22-11-2016, 00:54 #63Nefeli28GuestΤο έκανα κι αυτό την προηγούμενη βδομάδα.
Πήγα από κει απροειδοποιητα και του τα έχωσα. Είχα και μαρτυρα μαζί μου κι ήταν σαν βρεγμένη γάτα .
Δεν τον άφησα ούτε στιγμή να μιλήσει γιατι πήγε να πει κάτι παπαριες αλλά τον έκοψα. Του τα είπα και η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα πολύ καλά.
Τουλάχιστον έφυγα από κει μέσα με το κεφάλι ψηλά. ...
29-11-2016, 18:12 #64
Βρε Νεφέλη για να γράψεις βιβλίο είσαι με όλα αυτά και να γίνει ταινία έπειτα, καλά οι ειδικοί που πήγα εγω ήταν γατάκια μπροστά του μα τόσο γοητευτικός πια; τόσο άνδρας;
29-11-2016, 23:08 #65
τι αντικαταθλιπτικα πηρες;εμενα δν με επιανε τιποτα γι αυτο μην το λες αυτο.ισως καλυτερα ψυχοθεραπευτης.εγω πηρα μεχρι και 5 λαντο τιποτα δεν με επιασε.μετα μου τα μειωνε μονος τ γτ ειχα υπερενταση.απλα αν καποιος εχει βοηθηθει ας το πει τον ψυχιατρο.εγω θεωρω οτι ειναι συνδυασμος μεθοδων το ολο πραγμα.απευθυνομαι στην μαρα
29-11-2016, 23:12 #66
καλα μην νομιεις οτι κ αυτοι με πτυχια θα σε βοηθουσαν περισσοτερο.....ετσι;;;θα σου παρει χρονο να βρεις καποιον που μπορει πραγματικα να κανει κατι οπως και τοσοι αλλοι.
29-11-2016, 23:53 #67Nefeli28GuestΉταν γοητευτικός στα λόγια και στον τρόπο. Μια απίστευτη φωνή και ένας λόγος που μαγνητίζει. Κοινώς λαοπλανος.
Από εμφάνιση δεν θα τον έλεγες ωραίο. Παράξενο ναι.
Με ένα στιλακι όμως φιλοσοφικό intellectual και κάπως ...κοιτάξτε με είμαι αυθεντία αλλά το παίζω συμπονετικος συνάμα. Συνδυασμός ωραίος δηλαδή για κοριτσοπουλα σαν κι εμένα. ...
Το ότι δήλωσε εργένης ενώ ήταν παντρεμένος τι σας λέει?? Το ότι μου μίλαγε για γκομενες και παράνομες σχέσεις που είχε με παντρεμενες?
Είμαι σίγουρη ότι θα είχε και με θεραπευομενες....
Ή τουλάχιστον αυτό ήθελε να αφήνει να εννοείται και να αιωρείται στην ατμόσφαιρα εκείνου του γραφείου....
30-11-2016, 08:14 #68
Το ξερα νεφελη πως δεν ήταν αντικειμενικά ωραίος αν ήταν δεν θα σε πασπάλιζε με τόσες αρλούμπες υπαρξιακές , ειχε και στύλ διανοουμενου έτσι κάνουν αυτοί συνήθως για να αρέσουν στις γυναίκες! Ετσι ηταν ο πρώτος, πρώτος ψυχοθεραπευτής που πήγα αυτό το στύλ που περιγράφεις γοητευτικός και πολύ μορφωμένος και παράλληλα τοξικός εγω που έχω φοβίες πολλές με προστάτεψαν αμέσως και δεν τσίμπησα, άκουσα το ένστικτο μου και καλά έκανα , λογικά θα υπαρχουν και αλλα γυναικεία θύματά του. Και αλλες σαν εσένα το' χεις σκεφτεί;
22-01-2017, 19:59 #69
πωπω νεφελη η δικια μου ηταν γατακι που νιαουριζε μπροστα στον δικο σου
22-01-2017, 23:38 #70Nefeli28GuestLoca,
επεσα στην περιπτωση.
Μεσα απο ολο αυτο το Γολγοθά, αρχισα να βλεπω τι πηγε στραβα σε μενα και εμεινα τόσο καιρο κατω απο την επήρεια και την εξαρτηση αυτου του άχρηστου...
Φαντάζομαι εχεις κι εσυ αρνητικη εμπειρία...
23-01-2017, 09:48 #71
23-01-2017, 16:44 #72Nefeli28GuestΔουλεια της ηταν να σε βοηθησει.
Και εαν ήσουν αρνητικη, να σε παροτρύνει να ξεκλειδωσεις τα μεσα σου και να δουλεψει η ψυχοθεραπεία.
Το μεγαλυτερο βαρος και την ευθυνη τα έχουν εκεινοι. Οχι γιατι εμεις αποποιουμαστε τις ευθυνες μας (πραγμα το οποιο μπορει να κάνουμε σε διαφορους τομεις στη ζωη μας), αλλα για έναν και μονο λογο:
εμεις είμαστε οι ασθενεις εκει, οι πελάτες οπως θες πες το.
Πληρωνουμε ευρω και πονο ψυχης για να λαβουμε βοηθεια στο πρόβλημά μας.
Εαν εκεινοι ειναι χειροτεροι απο μας σε ψυχολογικα, εχουν ενα σωρο αλυτα κομπλεξ ή εμπλέκονται συναισθηματικα εκτος οριων μαζι μας, αυτο σημαινει οτι ειναι. ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κανουν αυτη τη δουλειά.
Την κανουν ομως, γιατι απο αυτην ζουν.
Δεν απαιτούν ολα τα επαγγελματα αυτου του ειδους την ηθικη και τη συνέπεια.
Οταν οι ειδικοι ψυχικης υγειας τα καταπατούν, τοτε η ζημια για τον ασθενή ειναι μεγάλη. Πολλες φορες μη αναστρέψιμη. Και πάντα ΑΔΙΚΗ.
30-01-2017, 09:34 #73Nefeli28GuestΕχω αυτες τις μερες ενα πισωγυρισμα. Ενω αισθανομουν καλυτερα και να αφηνω σιγα σιγα πισω μου το μαλακα τον ψυχοτετοιο και τη ζημια που μου εκανε, αυτες τις μερες γυριζω εκει πισω σε οσα εγιναν και νιωθω πολυ χάλια...
30-01-2017, 14:31 #74
30-01-2017, 14:35 #75Nefeli28GuestΝαι....σε ευχαριστώ για την απαντηση.
Ισως να ειναι ετσι. Ισως τα πισωγυρίσματα να ειναι μεσα στο παιχνιδι...
Απλα θελω να ξεφορτωθω αυτο το βαρος...