Results 31 to 45 of 82
-
15-11-2016, 15:55 #31
δεν υπαρχει "λογικα δεν ψαχνεται".
υπαρχουν δεσμευμενες που ψαχνονται.
να σου πω που πιστευω εγω, οτι αποσκοπει.
αφενος το οτι σας ξεμοναχιαζει και τους δυο, ειναι αποδεδειγμενο (εσενα παντως, σιγουρα).
φλερταρει κιολας μαζι σου, εχει κανει περα και την φιλη της την ελενα να μην εχει ανταγωνισμο.
απο την αλλη, κλαιγεται οτι οι ανδρες την βλεπουν για ενα πηδημα, ενω αυτη ειναι κυρια, σου κατηγορει τον αλλο οτι την πιεζει και της την πεφτει, αλλα τον βλεπει. και συνεχιζει να ξεμοναχιαζεται με ανδρες!!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ, εχει αναγκη τον θαυμασμο σας, θελει να σας κεντριζει και να την κυνηγατε, αλλα δεν σκοπευει να ενδωσει.
αν εχει καμια βιδα λασκαρισμενη, κι εφοσον κανεις δεν εχει δει τον μνηστηρα- φαντασμα, αυτος μπορει να μην υπαρχει ΚΑΝ. μπορει να τον επινοησε για να μην την πιεζουν οι ανδρες να προχωρησει.
βρε μπας κι ειναι παρθενα και φοβαται να προχωρησει, η θεωρει οτι πρεπει να κρατησει το σεξ για την πρωτη νυχτα του γαμου?
περιεργως εχεις ξαναπεσει σε μια περιπτωση ΚΑΡΜΠΟΝ.
μηπως προκειται για την ιδια κοπελα?
- 15-11-2016, 23:49 #32
Καντε την πέρα....μυρίζει διαταραγμενο άτομο........
Και άμα θέλεις συνέχισε παρέα με τους άλλους 2.
Αν δεις και απο κει περίεργα πράγματα ή που δε θέλουν να ξεμπλέξουν με αυτήν,τότε κόψε και απ'αυτούς!
Το μπελά σου θα βρεις και στο τέλος θα ξεκόψεις μοιραία!
16-11-2016, 01:03 #33
Με τον άλλον δεν γνωρίζω τι κάνει αλλά με μένα δεν φλερτάρει. Αντιθέτως θα έλεγα είναι τυπική στη συμπεριφορά της και προσεκτική να μη δώσει αφορμές. Το ότι μια γυναίκα έχει ανάγκη από τον θαυμασμό των αντρών οκ το καταλαβαίνω. Αλλά το ότι έχει ανάγκη να την κυνηγάνε ενώ δεν έχει σκοπό να ενδώσει δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν δεν έχει τέτοιο σκοπό γιατί να το επιδιώκει τότε; Δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ κουλό.
Τον μνηστήρα δεν τον έχω δει αλλά μια φορά μίλησε μαζί του μπροστά μου στο τηλ. Ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα γιατί τον αποκάλεσε στην αρχή "μωρό μου" κ στο τέλος έστειλε φιλιά.
Παρθένα ετών 35 ρε συ Ρέμεντι; Θα μου πεις, γιατί όχι; Μπορεί, ποιος ξέρει;
Όχι δεν είναι η ίδια κοπέλα...
16-11-2016, 01:06 #34
Εκεί συμπεραίνω κι εγώ πλέον. Ότι πρόκειται για ένα διαταραγμένο άτομο με χειριστική συμπεριφορά και πολλά ψέματα. Στην αρχή καθόμουν κι έψαχνα τρόπους αντιμετώπισης χειριστικών ατόμων αλλά τώρα λέω... δεν πα να γ@@@θεί! Ας κάνει ότι θέλει. Από δω κ πέρα αδιαφορία κ θα ενημερώσω μάλιστα κ τους άλλους δύο ότι ξέκοψα απ αυτήν!
16-11-2016, 09:06 #35
Εξωγηινος ειναι .........................
16-11-2016, 09:58 #36
Είτε είναι διαταραγμένη, είτε απλώς κ@λοχαρακτήρας, δεν υπάρχει λόγος να παίζεις το παιχνίδι της.
Και πάρε κανένα τηλ τους άλλους να βρεθείτε. ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΟΦΙΑ.
16-11-2016, 10:18 #37
παντως, δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη
δεν θα εχει κανενα προβλημα αν πειτε μεταξυ σας αυτα που συμβαινουν.
εγω , αν με κατι γινομαι ΕΞΑΛΛΗ πραγματικα , ειναι η χειριστικοτητα και η εξαπατηση απο "φιλους", προς ιδιον οφελος.
θα την βρω την ακρη, θα βρω ολα τα στοιχεια, θα τον ξεμπροστιασω, θα του τριψω την απατη στα μουτρα και μετα θα τον αφησω να ψοφησει μονος του. (καλουλα).
η δικη μου προταση πριν απομακρυνεθις ειναι η εξης.
να κανονισεις εσυ, συναντηση ΟΛΩΝ. αυτο που φοβαται και που μεθοδικα αποφευγει δηλαδη.
κανονισε με τους αλλους δυο , αφου συζητησετε ανοιχτα για οσα συμβαινουν και προτεινε τους να καλεσετε σε μια συναντηση και την σοφια ωστε να συζητηθουν ολα μπροστα της.
αυτη η συναντηση, ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ειτε ερθει ειτε δενε ρθει , θα καθεται σε αναμενα καρφια που δεν επιασε η μικρη μεθοδευση της και δεν χαλασε την παρεα σας.
επιπλεον θα ξερει τοι συζητατε και διασταυρωνετε τις συμπεριφορες της.
μαλιστα, οταν την καλεσεις, καντο καπως ετσι. κανονισε πρωτα την συναντηση με τους αλλου και παρτην τηλεφωνο. αστην να σου μιλησει παλι για τον αγγελο και να σου πει ποσο φορτικος κι ενοχλητικος γινεται.
εκει, ξαναπες της οτι σου φαινεται πολυ περιεργο και λες να το συζητησεις και μαζι του. αν και παλι σου πει οτι δεν εχει κανενα προβλημα και μπορεις ελευθερα να το συζητησεις, πες της, οτι την ταδε μερα θα συναντηθει η παρεα, αν θελει ας ερθει κι εκεινη.
και κοψε αντιδρασεις...
16-11-2016, 11:12 #38
Είχες πει στην αρχή αυτό.
Αυτή η συμπεριφορά δεν πιστεύεις ότι μοιάζει με κάποιου είδους φλερτ; Έγω ξέρω αρκετές γυναίκες που ο τρόπος που φλερτάρουν είναι να κάνουν τον άλλο να νοιώθει σημαντικός χωρίς επί της ουσίας αυτές να λένε τίποτα (γιατί δεν έχουν να πουν κάτι ή γιατί πιστεύουν ότι μόνο έτσι θα τις εκτιμήσουν οι άντρες). Μπορεί αυτός ο τρόπος να μην έπιασε σε σένα (αν και για να δείχνεις ενδιαφέρον για αυτήν κάτι σου έκανε κι εσένα). Αλλά η κοπέλα ξεκάθαρα έκανε κάποια κίνηση προς τα εσένα με: 1) την απομόνωση από την υπόλοιπη παρέα, 2) το να σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο ξεχωριστός. Αυτά δεν στα λέω για να κολακευτείς γιατί πιστεύω ακριβώς τα ίδια έκανε και στον Αλέκο. Νομίζω ότι ακολουθεί συμπεριφορές καρμπόν. Τώρα τι παίρνει από όλο αυτό; Γιατί το κάνει; Γιατί νιώθει σημαντική! Θεωρεί ότι έχει δύο άντρες που σφάζονται στα πόδια της και τους κάνει ό,τι θέλει. Παίρνει επιβεβαίωση ότι και καλά είναι η σούπερ γκόμενα, μοιραία γυναίκα κι έτσι.
16-11-2016, 11:15 #39
μελισσα, ακριβως το δευτερο αποσπασμα εννοουσα κι εγω οταν ειπα οτι φλερταρει μαζι του.
η πιο καλη σταση για μενα ειναι να την ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ , να το ξερει δλδ, οτι η παρεα των τριων, συνεχιζεται.
16-11-2016, 11:19 #40
Και όμως. Της έχω πει ότι θα πιάσω τον Αλέκο κ θα του τα πω κ μου είπε να κάνω ότι θέλω, κανένα πρόβλημα. Και μάλιστα αυτή η ίδια μου πρότεινε να βρεθούμε όλοι μαζί (χωρίς την Έλενα), να τον έχουμε λέει τον άλλον απέναντι μας και να μην ξέρει πως να φερθεί, να νιώσει αμήχανα!
Ή πουλάει πολλή τρέλα η κοπέλα ή είναι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από αυτά οπότε τα προτείνει εκ του ασφαλούς για να δείξει άνετη και αληθινή!!!
16-11-2016, 11:23 #41
Μελισσα εμένα δεν μου φάνηκε για φλερτ αυτού του είδους οι κολακείες γιατί συνήθως κάτι τέτοια μου τα λένε και φίλοι/ες που γνωριζόμαστε χρόνια. Μπορεί και να έχεις δίκιο πάντως. Για τα υπόλοιπα όντως, συμπεριφορές καρμπόν. Ανάγκη για επιβεβαίωση; Ανασφάλεια; Μυθομανής; Απλά κωλοχαρακτήρας; Ποιος ξέρει!
16-11-2016, 11:31 #42
και γιατι δεν το εκανες?
να φανει τουλαχιστον η αληθεια!
γιατι χωρις την ελενα? γιατι δεν την ρωτησες τι την πειραζει η ελενα???
αφου αυτη ελεγε οτι η ελενα ειναι που εξαφανιστηκε!!
γιατι δεν της λες οτι η ελενα καθολου δεν εξαφανιστηκε αλλα εχετε κανονισει να βγειτε ολοι μαζι???
αν εννοει οτι δεν θελει να συζητησει περι αλεκου μπροστα στην ελενα, κανενα προβλημα. βγειτε οι 4 κανονικα και βγειτε και οι 3 με τον αλεκο να ξεκαθαρισετε ποιος ειπε τι και για ποιον!
16-11-2016, 11:39 #43
16-11-2016, 11:43 #44
αυτο που κανετε ειναι σπασμενο τηλεφωνο και χειροτερυει την κατασταση. αυτο ηθελε κι αυτη. ανα δυο, απομονωμενοι να συζητατε τους υπολοιπους.
εγω ρωταω γιατι δεν κανεις κατι που θα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ την κατασταση κι αυτο ειναι να ειστε ολοι μπροστα.
τι εχεις να φοβηθεις???
δεν μου απαντας γιατι δεν θελει την ελενα. γιατι δεν επιβαλεις ΕΣΥ την ελενα στην παρεα, αφου σου ειπε ψεματα οτι εχει εξαφανιστει?
16-11-2016, 11:52 #45
Εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα να ξεκαθαρίσω την θέση μου με την υπόλοιπη παρέα (εκτός της Σοφίας εννοώ) και να ξεκόψω από αυτήν. Για όποιο λόγο και να το κάνει, αυτή τη συμπεριφορά μόνο προβλήματα δημιουργεί.
Δεν θα ασχολιόμουν παραπάνω, εκτός κι αν είχα αμφιβολία και για την παρέα. Αν δηλαδή έχεις αμφιβολία και για το αν ο φίλος σου, σου λέει την αλήθεια. Μόνο τότε θα επιδίωκα συνάντηση όλων για να κόψω αντιδράσεις. Διαφορετικά, αν ήμουν σίγουρη για τους φίλους μου, απλά θα ξέκοβα από την συγκεκριμένη κι αν επέμενε κιόλας θα της το έλεγα κι ευθέως οτι δεν μου αρέσει το κλίμα που δημιουργεί με την παρέα και δεν θέλω πολλά πολλά μαζί της.