Γυναίκα - αράχνη / μυθομανής ή κάτι άλλο; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 82 of 82
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η ιστορία εξελίσσεται, σε επίπεδο φόρουμ, σε σενάρια σαπουνόπερας.
    χαχαχαχαχαχαχαχ ακριβως!!!!
    και πολυ φτηνιαρικης σαπουνοπερας μαλιστα:rolleyes:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο ειπα.
    αυτη ειναι η περιπτωση που μπορει μεν να ισχυει, αλλα πρεπει να ειναι εντελως ηλιθια αν το κανει.
    τετοιοι εκβιασμοι, το μονο αποτελεσμα που μπορουν να εχουν ειναι το να την διωξει μια ωρα αρχυτερα.
    η μονη περιπτωση να επωφεληθει θα ηταν να κανει υπομονη μηπως και δεν την δουλέυει για τον χωρισμο . απο την στιγμη που εκβιαζει, το χασε το (βρωμικο) παιχνιδι.
    Ε καλά, από ηλίθιες (κουτοπόνηρες, μάλλον), τίγκα ο κόσμος! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η ιστορία εξελίσσεται, σε επίπεδο φόρουμ, σε σενάρια σαπουνόπερας.
    Μια περιέργεια την έχω αν έπεσα μέσα ή η φαντασία μου καλπάζει!!!

Πάντα το λεγα πως 'εχω τα φόντα για Φώσκολος!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Ε καλά, από ηλίθιες (κουτοπόνηρες, μάλλον), τίγκα ο κόσμος! :D
    α, γεια σου!;)

Senior Member
    Καλή η σαπουνόπερα σας χαχαχαχα... ας σας δώσω τροφή κ για το υπόλοιπο σενάριο :D

Μου έστειλε μνμ η Σοφία κ η κουβέντα ήρθε κ στον άλλον. Μου είπε ότι εξαφανίστηκε, εδώ κ μέρες ούτε μνμ κ ησύχασε το κεφάλι της. Της είπα ότι τον έπιασα κ του τα είπα όλα κ ο Αλέκος τα πήρε κ την έβρισε. Δεν της είπα βέβαια γι αυτά που ισχυρίζονταν ο Αλέκος ότι έλεγε για μένα αλλά θα της το πω κι αυτά σιγά σιγά. Πάντως φάνηκε πολύ τσατισμένη, τον κατηγόρησε για ψεύτη. Είπε μάλιστα ευτυχώς που ήμουν κι εγώ μπροστά όταν ο Αλέκος της έστελνε μνμ. Λέει φοβήθηκε μη μάθει τίποτα η δικιά του κ τον χωρίσει κ γι αυτό μάλλον μαζεύτηκε. Στο τέλος είπε... μαλακία μου έπρεπε να τον κόψω νωρίτερα.

Δεν ξέρω πλέον τι γίνεται, ποιος λέει ψέματα κ ποιος όχι, κ ειλικρινά απορώ γιατί ανακατεύτηκα. Αν κ νομίζω ότι έκανα το σωστό, αυτή είναι η εντύπωση μου, γιατί τουλάχιστον έσωσα τη σχέση του Αλέκου. Τώρα που ξέκοψαν, αν όντως ξέκοψαν γιατί με τον Αλέκο έχω να μιλήσω από τότε, λογικά η άλλη θα σταματήσει να μιλάει γι αυτόν σε μένα. Και θα σταματήσει να θάβει κ μένα σε αυτόν (αν με θάβει κ δεν είπε ο Αλέκος ψέματα).

Η μαλακία από όλη την ιστορία είναι ότι χάλασαν στα καλά καθούμενα οι σχέσεις μου με τον Αλέκο. Πιστεύει ότι όλα όσα είπα τα είπα επειδή ζηλεύω που βρίσκεται με την άλλη! Δεν βαριέσαι! Ελπίζω μια μέρα να καταλάβει...

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχα!
    σου λεω, περιμενε και θα ξεβραστει το πτωμα μονο του!!! ;)

η μονη της ελπιδα ηταν να τα πεις στην κοπελα του αλεκου, οχι στον αλεκο.
    θα φανει συντομα τι ακριβως τρεχει.

ΑΥΤΗ λεει σιγουρα ψεματα κι αποδεικνυεται γιατι λεει ψεματα και για την ελενα.
    ο αλεκος δεν ξερουμε τι κανει.

ενα σφαλμα εκανες με τον αλεκο και στο ειπα.
    το οτι του ελεγες να το κοψει (αν οντως την φλερταρε) δεν ηταν δικη σου δουλεια και μπορει οντως να το πηρε σαν ζηλεια. (και μπορει να ηταν και ζηλεια).
    δικη σου δουλεια ηταν να τον προειδοποιησεις οτι ονειρευεται να πιασει την γυναικα του και φιλη σου και να χαλασουν την σχεση τους για το τιποτε.
    αν ηοσυν πιο προσεχτικος μαζι του δεν θα παρεξηγουνταν. ισως υπαρχει και τωρα εδαφος να το διορθωσεις. ζητα του συγνωμη που ανακατευτηκες στο τι θα κανει κι οτι η προθεση σου ηταν απλα να τον προειδοποιησεις για το τι σχεδιαζει αυτη.

Senior Member
    Ρέμεντι έχεις δίκιο όντως. Αν κ είχα καλοπροαίρετη διάθεση έτσι όπως τα είπα φάνηκε σαν να ζηλεύω. Κ τώρα έτσι όπως έγιναν πιστεύω ότι μόνο χειρότερα θα γίνουν αν πάω κ πω άλλα. Εξακολουθώ πάντως να διατηρώ αμφιβολίες για τον Αλέκο. Ξέρω ότι την έπρηζε στα μνμ γιατί ήμουν μπροστά όταν τα έστελνε, δεν είμαι σίγουρος για το αν είπε αλήθεια μετά κ μου έκανε εντύπωση η έκρηξη οργής του. Πιστεύω ένιωσε προδομένος. Δεν θα είχε τέτοια έκρηξη αν δεν ήταν αλήθεια. Μου φάνηκε σαν να πήγε να ζητήσει κ τα ρέστα από πάνω.

Θα φανεί από δω κ πέρα ποιος έχει δίκιο κ ποιος όχι. Αρκετά ασχολήθηκα. Ένα καλό πήγα να κάνω, τα άκουσα από πάνω κ χαλάστηκα!!! Τι άλλο να πω;

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456