Αγορα --Αξιζει? - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 230
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    να πας για να ανοιξει το μυαλο και οι οριζοντες σου! αν δεν πας τωρα ποτε θα πας? στα 60??

Νομιζω για σενα, [το ζην γενικα ειναι να βαζεις το χερι στην τσεπη και να ξοδευεις λεφτα, που αλλοι σου εχουν δωσει] - αν τα ειχες βγαλει μονος σου, πιστευω μπορουσες και να τα καψεις, που λεει ο λογος.
    Για κανε μια αυτοψυχαναλυσουλα να βρεις λιγο τη ριζα...
    μα δεν ειπα οτι δεν θα παω εξωτερικο....και 2ον δεν νομιζω οτι θα ανοιξει στο εξωτερικο το μυαλο μ....στην Ελλαδα δεν ειμαστε τα αποπαιδια και περιμενουμε απο τους ευρωπαιους να μας ανοιξουν το μυαλο...
    θα παω eurotrip με αμαξι....οταν εχω λεφτα...
    χααχχαααχ δεν χρειαζομαι αυτοψυχαναλυσουλα.....απλα σ ειπα τι ειναι διακοπες για μενα...
    για σενα μπορει να ειναι αλλο πραγμα παω πασο....
    ο καθενας εχει μια φιλοσοφια ζωης.....διαφορετικη απο τον αλλον...

Banned
    Για κανε μια αυτοψυχαναλυσουλα να βρεις λιγο τη ριζα...
    Tην μόνη ρίζα που θα βρει ο νικ θα είναι σε κάνα κυνόδοντα χαχαχαχαχ, νικ στο χρωστούσα αυτό

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jackie View Post
    ευχαριστω Jackie! επιτελους μια απαντηση to the point!!
    δεν θελω κινεζικο...τα φοβαμαι τα κινεζικα...τα θεωρω πεταμενα λεφτα...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    .............
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Tην μόνη ρίζα που θα βρει ο νικ θα είναι σε κάνα κυνόδοντα χαχαχαχαχ, νικ στο χρωστούσα αυτό
    αχχααχ..εκδηκιτικη οπως παντα η κιουμπ

Senior Member
    Υπαρχουν κινεζικα και κινεζικα. H xiaomi ειναι κορυφαια στο τομεα της και φαντασου στη Κινα που εχουν και ενα δις κοσμο ποσα κινητα παραγουν καθε μερα για να ειναι στη κορυφη. Και βγαζουν και pc και tablet και οτι θες. Πλεον συναγωνιζονται ισαξια μεγαλες εταιριες του κλαδου px Samsung και Apple.

Και δεν τα λεω ετσι, εγω εχω xiaomi και εχω αγορασει στη μητερα μου το Leagoo. Σκυλια και τα 2 ειναι.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    ε αφου τα θεωρεις ολα πεταμενα λεφτα μεινε χωρις κινητο τοτε και εισαι κομπλε χαχααα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    μα δεν ειπα οτι δεν θα παω εξωτερικο....και 2ον δεν νομιζω οτι θα ανοιξει στο εξωτερικο το μυαλο μ....στην Ελλαδα δεν ειμαστε τα αποπαιδια και περιμενουμε απο τους ευρωπαιους να μας ανοιξουν το μυαλο...
    θα παω eurotrip με αμαξι....οταν εχω λεφτα...
    χααχχαααχ δεν χρειαζομαι αυτοψυχαναλυσουλα.....απλα σ ειπα τι ειναι διακοπες για μενα...
    για σενα μπορει να ειναι αλλο πραγμα παω πασο....
    ο καθενας εχει μια φιλοσοφια ζωης.....διαφορετικη απο τον αλλον...

αυτο που λες δεν ειναι φιλοσοφια ζωης, οπως σου ερθει ειναι...
    δεν θα σου ανοιξουν οι ευρωπαιοι το μυαλο, εσυ θα το ανοιξεις μονος σου με αυτα που θα δεις. Η ζωη δεν ειναι μονο κλαμπς, μπυρες και γκομενες, ειναι και συναυλιες, τεχνη, φυση, να λιωσεις σολες περπατωντας και βλεποντας, να συνυπαρξεις με διαφορετικους χαρακτηρες απο σενα, κλπ.

Χρειαζεσαι ψυχαναλυσουλα γιατι εισαι 25 και αντι να ψαχνεσαι, να εισαι περιεργος και ανησυχος, μιλας σαν αραχτος ψευτοβολεμενος κοιλαρας 50αρης.
    Και αν λαβουμε υποψη οτι εχεις περασει μια κριση ψυχωσης, και αγχος με πανικους και καταθλιψη, συν οι ουσιες που εκανες χρηση, υπαρχει θεματακι...
    Για μενα και σορρυ κιολας απο το φορουμ αν κανω διαγνωσεις, αλλα εχεις θεμα ναρκισσισμου. Ναρκισιστικη προσωπικοτητα ισως? δεν ξερω, ψαξτο!!

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 22-11-2016 at 11:38.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post

δεν χρειαζομαι τπτ μαρα..ειμαι κομπλε...
    τοτε ο λογος παρουσιας σου στο φορουμ ποιος ειναι?
    αφου εισαι κομπλε και δεν ψαχνεσαι στα ψυχολογικα σου?

Senior Member
    τοτε ο λογος παρουσιας σου στο φορουμ ποιος ειναι?
    αφου εισαι κομπλε και δεν ψαχνεσαι στα ψυχολογικα σου?
    ναι πλεον μονο αγχος μου εχει μεινει.....δεν εχω κατι αλλο...
    δεν εχω _πλεον- καποιο συγκεκριμενο λογο...απο συνηθεια μπαινω...
    κ μ αρεσει οταν ξερω κατι να βογηθαω καποιον

Banned
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Υπαρχουν κινεζικα και κινεζικα. H xiaomi ειναι κορυφαια στο τομεα της και φαντασου στη Κινα που εχουν και ενα δις κοσμο ποσα κινητα παραγουν καθε μερα για να ειναι στη κορυφη. Και βγαζουν και pc και tablet και οτι θες. Πλεον συναγωνιζονται ισαξια μεγαλες εταιριες του κλαδου px Samsung και Apple.

Και δεν τα λεω ετσι, εγω εχω xiaomi και εχω αγορασει στη μητερα μου το Leagoo. Σκυλια και τα 2 ειναι.
    +1 υπέρ του xiaomi.Στο 100αρικο είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.Στο 80αρι μόνο κινέζικα βρίσκεις και αφού αναφέρθηκε το θέμα των φωτογραφιών στα 80-100€ η κάμερα είναι μέσα στις υποχωρήσεις που πρέπει να κάνεις με το xiaomi να θεωρώ ότι υπερέχει των άλλων κινέζων στο ίδιο price range.Πάντως για το xiaomi εγώ θα πήγαινα λίγο πιο πάνω στα 139.99$ για την international version που έχει όλες τις συχνότητες στο 4g και με 3/32 ram/rom το θεωρώ πιο future proof.http://www.vickmall.com/official-int...32gb-grey.html αλλά και το απλό μια χαρά είναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    +1 υπέρ του xiaomi.Στο 100αρικο είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.Στο 80αρι μόνο κινέζικα βρίσκεις και αφού αναφέρθηκε το θέμα των φωτογραφιών στα 80-100€ η κάμερα είναι μέσα στις υποχωρήσεις που πρέπει να κάνεις με το xiaomi να θεωρώ ότι υπερέχει των άλλων κινέζων στο ίδιο price range.Πάντως για το xiaomi εγώ θα πήγαινα λίγο πιο πάνω στα 139.99$ για την international version που έχει όλες τις συχνότητες στο 4g και με 3/32 ram/rom το θεωρώ πιο future proof.http://www.vickmall.com/official-int...32gb-grey.html αλλά και το απλό μια χαρά είναι
    επιτελους αλλη μια απαντηση to the point!!!!
    βρισκω και LG... θα μου πεις κορεατικο αλλα οκ...
    Θελω αριστο browsing σε ιντερνετ οπωσδηποτε. Αν εχει και μια καλη καμερα μπροστα, δεν θα ελεγα οχι.
    Αντε, να το κανω μεχρι 150... αλλα παραπανω δεν παω με την καμια.
    Και θελω να μου κρατησει καποια χρονακια, 4-5 οπωσδηποτε. Δεν μπορω να αλλαζω συσκευες καθε χρονο...

Senior Member
    επιτελους αλλη μια απαντηση to the point!!!!
    βρισκω και LG... θα μου πεις κορεατικο αλλα οκ...
    Θελω αριστο browsing σε ιντερνετ οπωσδηποτε. Αν εχει και μια καλη καμερα μπροστα, δεν θα ελεγα οχι.
    Αντε, να το κανω μεχρι 150... αλλα παραπανω δεν παω με την καμια.
    Και θελω να μου κρατησει καποια χρονακια, 4-5 οπωσδηποτε. Δεν μπορω να αλλαζω συσκευες καθε χρονο...
    και εγω θελω μια ferrari με 5 χιλιαδες ευρω γινεται?

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Οταν κερδισω το τζοκερ , αυτο θα παρω...

http://www.geekbuying.com/item/Xiaom...ld-373537.html

Μεχρι τοτε θα το λιγουρευομαι μονο απο εκει
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast