Αγορα --Αξιζει? - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516
Results 226 to 230 of 230
    Senior Member
    κοιτα να δεις την αγορα τωρα την εκανες αρα δεν εχει σημασια το αν αξιζει η οχι..εισαι σε πλεονεκτικη θεση στη ζωη σου κ το νεαρο της ηλικιας σου σε κανει να βλεπεις αλλιως τα πραγματα..Είναι φυσιολογικο να θελεις να γλεντησεις γιατι αν δεν τ κανεις τωρα θα το χεις απωθημενο μια ζωη κ θα τρεχεις σαν κατι γεροντακια που φερονται λες κ ειναι 30αρηδες.Δεν φταις παντως εσυ για την νοοτροπια που εχεις φταινε κ λιγο οι δικοι σου που στα δινουν ολα στο πιατο..Ετσι ειμαι κ γω γιατι ετσι μ εμαθαν ..οταν πιο νεα μπορουσα να δουλεψω πχ σε ενα σουπερ μαρκετ μ λεγαν οι δικοι μ εσυ που εχεις τελειωσει κ μια σχολη ν πας σε σουπερ μαρκετ ..οχι..εσυ για φυλλαδια ποτε...κ τωρα εχω φτασει σε σημειο να θελω να δουλεψω σε αυτα κ να μν με περνουν ..γιατι κοιτανε κ σκεφτονται γιατι δεν εχει προυπηρεσια...το καλο με σενα βεβαια ειναι πως σε περιμενει κατι ηδη στρωμενο...ζησε τη ζωη σου ,σπουδασε απλα να σκεφτεσαι παντα πως καμμια φορα ολα στη ζωη ανατρεπονται κ παν μετρον αριστον.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Acer ή Toshiba...
    Τοshiba ναι.Αcer δεν τα πολυεμπιστεύομαι προσωπικά.
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Εγω μπαινω στο φορουμ απο samsung galaxy j7
    πολύ καλή συσκευή για τα χρήματα που κοστίζει,κατά την γνώμη μου πάντα

Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Εγω πηρα τελιικα το xiaomi redmi note 3s, την international εκδοση, με ΟΤΑ updates και ολα τα καλουδια και 3 GB RAM/32 GB ROM, ηθελα να το παρω απο EU Warehouse και οι ^%#$#% χρεωναν παραπανω 40$ αν το παρεις απο εκει. Ε δεν πειραζει ας αργησει και λιγο παραπανω, το πηρα απο HK.
    Καλομίλητο.Εγώ δεν πήρα κάτι γιατί τώρα τελευταία φαίνεται πως έχουν αυξηθεί τα πακέτα που σταματάνε στο τελωνείο και χρεώνουν ότι γουστάρουν..Περιμένω ήδη μια μπαταρία για το υπάρχον κινητό μου και μια κάμερα για drone και ελπίζω να μην φάω καμμιά πατάτα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post

Καλομίλητο.Εγώ δεν πήρα κάτι γιατί τώρα τελευταία φαίνεται πως έχουν αυξηθεί τα πακέτα που σταματάνε στο τελωνείο και χρεώνουν ότι γουστάρουν..Περιμένω ήδη μια μπαταρία για το υπάρχον κινητό μου και μια κάμερα για drone και ελπίζω να μην φάω καμμιά πατάτα..
    Ευχαριστω πολυ αν και εχω ξανα παραγγειλει απο εκει, την τελευταια φορα ηρθε μεσω NL post. Ελπιζω λογω Χριστουγεννων οι τελωνειακοι να εχουν πολυ δουλεια και ξεπετανε γρηγορα τα πακετα
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Banned
    Kαι εγώ έχω κάνει πολλές παραγγελίες απο εκεί και ήταν όλα οκ με sg και nl post.Αυτό ελπίζουμε πάρα πολλοί.Να ήταν κάτι τυχαίο και όχι μια νέα "λαμογιά" της 1st time left κυβέρνησης.. Εν τω μεταξύ πλέον η ισοτιμία ευρώ-δολλαρίου είναι πολύ χαμηλή και δεν λέει..μια χαρά είμασταν κάποτε με το 1€-->1.5$

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Kαι εγώ έχω κάνει πολλές παραγγελίες απο εκεί και ήταν όλα οκ με sg και nl post.Αυτό ελπίζουμε πάρα πολλοί.Να ήταν κάτι τυχαίο και όχι μια νέα "λαμογιά" της 1st time left κυβέρνησης.. Εν τω μεταξύ πλέον η ισοτιμία ευρώ-δολλαρίου είναι πολύ χαμηλή και δεν λέει..μια χαρά είμασταν κάποτε με το 1€-->1.5$
    Μη μου λες για ισοτιμια, γιατι σε δολαρια πληρωνομαι, οποτε ξερω τι χανω οταν στη τραπεζα γινονται ευρω :/
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516