Results 61 to 75 of 230
Thread: Αγορα --Αξιζει?
-
15-11-2016, 00:05 #61
Ευεργέτης του σαιτ? τι θα το κλείσεις ? αχχαχα
Και άλλο πράγμα τόνισα, το ότι είναι παράγοντες που δεν τους βάζεις πάντα εσύ πχ λεφτά γονιών ή τύχη....δεν είναι οι άλλοι βλάκες! αυτό...........
- 15-11-2016, 00:06 #62
Μωρέ μέσα στη μάζα είσαι. Ένας στους δύο θεωρεί ότι είναι ξεχωριστός, με φοβερές ιδέες (παντός είδους).
Οι γονείς σου γιατί θεωρούν πως είναι τόσο υποχρεωμένοι να σε φροντίζουν? Λόγω των ψυχ διαταραχών που είχες/ έχεις?
15-11-2016, 00:10 #63
15-11-2016, 00:14 #64
Τελείως "to the point".
Νικ μου, κανένα ελαφρυντικό δεν έχει η ηλικία σου. Άλλοι "μεγαλώνουν" από μικρή ηλικία. Η ωριμότητα είναι πρώτα γνώρισμα του χαρακτήρα, έπειτα των εμπειριών και τελευταία μπαίνει η ηλικία. Είμαστε σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης, το κατανοώ, αλλά δεν μπορώ ποτέ να καταλάβω τους ανθρώπους που έχουν τόση μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και μάλιστα σε βάρος άλλων. Θα σε παραδεχόμουν φίλε αν κατάφερνες πράγματα με την αξία σου. Θα σε χώσει ο άλλος σε δουλειές λες και θα έχεις μεταπτυχιακά και γλώσσες και εμπειρία τουλάχιστον στα 28; Εδώ μας λες πως είσαι 25 και την σχολή την βγάζεις σε 1,5 χρόνο. Μάθε ότι γιατροί δουλεύουν σήμερα για 700 ευρώ. Δεν θες/δεν συμβιβάζεσαι, το κατανοώ και είναι όντως εξευτελιστικό και παράλογο. Να σε έβλεπα να σου έλεγαν οι γονείς σου "πάρε την ζωή στα χέρια σου, δεν σε συντηρούμε άλλο, βγες να δουλέψεις", και με 400 ευρώ θα δούλευες καημένε... Η ζωή δεν είναι μόνο γκόμενες και καλοπέραση και έχει δίκαιο η Μάρα. Πραγματικά σου εύχομαι όταν χρειαστεί κάποια στιγμή να δουλέψεις, να μην φας τα μούτρα σου. Γιατί απ' την άλλη συμφωνώ και μαζί σου. Σε κάποιους ανθρώπους η τύχη είναι με το μέρος τους και δεν πιστεύω στο κάρμα, δεν έχουν όλα συνέπειες, αν είσαι τυχερός τελείωσε. Αλλά προσγειώσου λίγο και μην απαξιώνεις τους άλλους ειδικά εφόσον δεν χρειάστηκε ποτέ μέχρι τώρα να κερδίσεις κάτι με την δική σου και μόνο αξία ή κόπο. Εντελώς φιλικά, πραγματικά.
15-11-2016, 00:15 #65
ενταξει εγω παντως δεν πιστευω οτι ειμαι μεσα στην μαζα....
οχι καμια σχεση με τις ψυχ διαταρ π ειχα....
πρεπει να ειναι υποχρεωμενοι εφοσον σπουδαζω ακομα....
και παλαιοτερα επαιζα ποδοσφαιρο μικρος οταν ημουν και ημουνα πολυ καλος και δεν με αφησαν να συνεχισω γτ επρεπε να φυγω απο εκει π μεναμε........και ο προπονητης τους επιανε και τους ελεγε αφηστε τον να φυγει εχει πολυ μελλον...οποτε τους το χτυπαω συνεχεια αυτο...
15-11-2016, 00:23 #66
κοιτα για αρχη εχουμε οικογενειακη επιχειρηση οποτε στην χειροτερη να δουλεψω εκει με κανα 900 το μηνα και να ξυνομαι....επισης εκει η δουλεια ειναι μονο καλοκαιρι.....το οποιο καλοκαιρι ειναι αποκλειστικα για διακοπες δεν προκειται να το χαλασω για να δουλευω.......και δεν ειναι και στον τομεα μ......
Για 700 ευρω το ξαναλεω και ας πειραζει καποιους προτιμω να καθομαι παρα να δουλευω............ας δουλευουν οι γιατροι με οσα θελουν.............
Δεν ειπα οτι δεν θα δουλεψω ποτε απλα ειπα οτι μεχρι να τελειωσω σπουδες δεν δουλευω.....πολλοι το κανουν δεν νομιζω οτι ειναι κακο...
Βρε deep ποιον απαξιωσα?
15-11-2016, 00:26 #67
15-11-2016, 00:27 #68
15-11-2016, 00:33 #69
15-11-2016, 00:33 #70
Όσο για αυτό που ρωτάς αρχικά, το κινητό δλδ, εξαρτάται πόσο το θέλεις κι αν μπορείς να το υποστηρίξεις.
Εμένα πχ μου φαίνεται γελοίο να ζορίζεις τους γονείς σου για κάτι τέτοιο.
15-11-2016, 00:40 #71
15-11-2016, 00:41 #72
15-11-2016, 00:55 #73
Έχεις πει ήδη 3 φορές πως οι γονείς σου ΠΡΕΠΕΙ να σε συντηρούν εφόσον ακόμα σπουδάζεις. Εντάξει να το δεχτώ να σε συντηρούν στα 4 ή 5 χρόνια που είναι η φοίτηση για την σχολή. Και άντε να το κάνουν μέχρι να βρεις τα πόδια σου για παρακάτω για να βρεις σύντομα δουλειά ή να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε μεταπτυχιακό. Μην ζητάμε και παράλογα πράγματα όμως. Εσύ μας λες για μεταπτυχιακά ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, έχεις ζητήσει από τους γονείς σου να κάνουν ΔΑΝΕΙΑ και να βάλουν υποθήκες, τελειώνεις σε 1.5 χρόνο την σχολή ενώ ήδη είσαι 25, κάνεις τα ταξιδάκια σου και έχεις τις εξόδους σου ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ και στο καπάκι θεωρείς πραγματικότητα να πας να τους ζητήσεις 750 ευρώ για να πάρεις κινητό. Βρε Νικ σε ποια πραγματικότητα ζεις; Επειδή δεν έχουν το κουράγιο οι γονείς σου να σου πουν πόσο ζορίζονται και πόσο δεν θέλουν να σε στεναχωρήσουν για να έχεις εσύ ό,τι θέλεις, δεν σημαίνει πως είναι όλα ρόδινα, και θα έπρεπε κανονικά όλα αυτά να τα σκεφτείς από μόνος σου. Δεν είμαι Αγία εγώ ούτε κάνω την δικαστή. Καμιά φορά βοηθάνε και οι τύψεις. Και εγώ καθυστερώ με τις σπουδές, δεν σου λέω πως "είσαι τεμπέλης και αράζεις όλη μέρα και δεν διαβάζεις", πολλές φορές από πίσω κρύβονται άλλα πράγματα, αλλά πραγματικά οι γονείς μας δεν είναι υποχρεωμένοι από ένα σημείο και μετά να ξοδεύονται και μάλιστα για τόσο περιττά πράγματα. Και σε ξαναρωτάω: αν εσύ ήσουν πατέρας και ο γιος σου σου ζητούσε 750 ευρώ ενώ ζοριζόσουν οικονομικά και ενώ ήδη τον είχες εξασφαλίσει, πώς θα ένιωθες; Θα' θελες να τον ευχαριστήσεις λογικά, αλλά αν δεν μπορούσες και αν έβλεπες πως ο γιος σου δεν σε σκεφτόταν και ήθελε απλά καλοπέραση ε όχι πες μου πώς θα ένιωθες. Εδώ μπαίνει και πάλι ο χαρακτήρας που λέγαμε, αν δεν έχεις ενσυναίσθηση δεν το πολυσκέφτεσαι, ούτε αν δεν έχεις δουλέψει ποτέ γιατί δεν κοπίασες για να δεις πώς βγαίνουν τα χρήματα. Απαξιώνεις αυτούς που αναγκάζονται ή θέλουν να δουλέψουν ακόμη και με 700 ευρώ νομίζοντας πως μόνο εσύ είσαι ο ξύπνιος και ο ανώτερος. Εμ δεν πάει έτσι.
15-11-2016, 01:10 #74
νταξει οταν τους ανακοισωσα οτι θελω τοσα για το κινητο δεν το πηραν και καλα...αλλα τι να κανουν....το δεχτηκαν...
ναι το μεταπτυχιακο ειναι ονειρο της γιαγιας(εγω δεν πολυκεγομαι) και εφοσον εχει τα λεφτα να μ το χορηγησει(αν τα εχει μαζεψει) θα το κανω γτ θα μ αρεσει να εχω ανωτερη μορφωση απο οτι προσφερουν τα ελληνικα πανεπιστημια και περισσοτερα εφοδια δουλειας σε σχεση με τους εσω.....εκτος απο αυτο αμερικη θα εχω Free σπιτι,ειναι γνωστος μ εκει ,οποτε μονο πανεπιστημιο θα πληρωσω
αν μ ζηταγε 750 ευρω και ζοριζομουν θα του επερνα ενα γουοκι τοκι και θα ηταν κομπλε.....αλλα εγω δεν ειμαι οι γονεις μ....
Μα δεν απαξιωσα κανεναν βρε deep εγω απλα ειπα οτι δεν θα δουλευα για τοσα.....τωρα οι αλλοι π δουλευουν μαγκια τους...δεν ειπα κατι κακο.....μακαρι να ειναι καλα ολοι οι ανθρωποι και ενα εχουν δουλεια και υγεια...αληθεια το ευχομαι αυτο...και οσο μπορω αστεγους βοηθαω...αλλα απο εκει και περα ουτε καν θα σκεφτομουν να δουλεψω για τοσα
15-11-2016, 01:14 #75
Ρε πάλι μας παραμυθιάζεις? πίσω δεν είναι το ποστ που λέει , θέλει δουλειά για αυτούς που δεν έχουν μυαλό? ε πες μια βλακεία είπα, δεν θα πάθεις τίποτα......