Αγορα --Αξιζει? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 230
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    εαν δεν βρω δουλεια θα συνεχιζουν να μ στηριζουν..........
    Αυτό στο έχουν επιβεβαιώσει; Το λέω γιατί υπάρχουν και άτομα που κι ας έχουν οι δικοί τους, δεν τους δίνουν χαρτζιλίκι μετά τη φοιτητική ζωή, άσχετα άμα δε βρήκαν δουλειά ή όχι! Μεταξύ μας τώρα, αυτό το τελευταίο δεν το θεωρείς υποτίμηση προς το παιδί;

εχω πλανο για το μελλον ενοειται...αμα δεν βρω την ανεση που ζηταω για την ζωη μ ισως να εφευγα εξωτερικο με μαυρη καρδια.......
    αλλα προς το παρων τα αμεσα μελλοντικα μ πλανα ειναι η ιδρυση επιχειρησης...
    Πολύ καλό αυτό για την επιχείρηση! Το έχεις συζητήσει με τους γονείς σου, όσον αφορά την ίδρυση και την αρχική χρηματοδότησή της;

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Αυτό στο έχουν επιβεβαιώσει; Το λέω γιατί υπάρχουν και άτομα που κι ας έχουν οι δικοί τους, δεν τους δίνουν χαρτζιλίκι μετά τη φοιτητική ζωή, άσχετα άμα δε βρήκαν δουλειά ή όχι; Μεταξύ μας τώρα, αυτό το τελευταίο δεν το θεωρείς υποτίμηση προς το παιδί;

Πολύ καλό αυτό για την επιχείρηση! Το έχεις συζητήσει με τους γονείς σου, όσον αφορά την ίδρυση και την αρχική χρηματοδότησή της;
    ε δεν το εχουμε συζητηση αλλα δεν παιζει να με αφησουν ετσι γονεις μ ειναι......το θεωρω αυτονοητο.......
    εαν εχουν και δεν τους δινουν παρολο π δεν βρισκουν δουλεια το θεωρω πολυ κακο...οσο χρονων και να ειναι ο αλλος...

η πρωτη μ επιχειρηση θα χρηματοδοτηθει με επιδοτηση..και εχει μελετηθει ειναι ολα ετοιμα....και η δευτερη οπου θα γινει του χρονου φετος κανουμε τα σχεδια...θα την κανω μ ενα φιλαρακι ,περιμενω να βρει το κεφαλαιο...εγω κουτσα στραβα θα το μαζεψω λιγο απο δω λιγο απο εκει....,...αμα δεν βρει αυτος το κεφαλαιο θα προχωρησω στην ιδρυση της με καποιον αλλον του εχω δωσει οριστικη ημερονια να βρει to capital μεχρι του χρονου σεμπτεμβριο.....

Banned
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Αυτό στο έχουν επιβεβαιώσει; Το λέω γιατί υπάρχουν και άτομα που κι ας έχουν οι δικοί τους, δεν τους δίνουν χαρτζιλίκι μετά τη φοιτητική ζωή, άσχετα άμα δε βρήκαν δουλειά ή όχι! Μεταξύ μας τώρα, αυτό το τελευταίο δεν το θεωρείς υποτίμηση προς το παιδί;

Εγώ πιστεύω ότι κανονικά δεν πρέπει να σου δίνουν , να πας έξω, να βρεις μια δουλειά άσχετη από το αντικείμενό σου, να κάνεις το οτιδήποτε για να επιβιώσεις, αν δεν βρίσκεις τίποτα ή δεν σε φτάνουν αυτά που παίρνεις , σαφώς και να σου στέκονται...........

Banned
    nick190813 να υποθέσω ότι άμα χρειαστείς κανέναν υπάλληλο στην επιχείρηση σου,θα του πεις "πάρε 2000€ μισθό γιατί είναι κοροϊδία να σε έχω να δουλεύεις με 500€?" Η εκεί θα επικαλεστείς τους νόμους του κράτους για το βασικό μισθό?
    Οσο για κινητό εγώ λέω να το πάρεις..Ψάξε για το galaxy note 7 γιατί είσαι εκρηκτικός τύπος και σου αξίζει ένα εκρηκτικό κινητό!! :Ρ

Senior Member
    παρε το ΑΜΕΣΩΣ προηγουμενο μοντελο απο αυτο που βγηκε τωρα.
    αν θελεις το 7 πχ, παρε το 6.
    εχει την μιση τιμη, ενω τα χαρακτηριστικα τους εχουν ελαχιστες διαφορες.
    του χρονου το 7 θα εχει επισης μιση τιμη, και θα κλαις τα 300 ευρουλακια, ενω το 6 θα εχει κρατησει την τιμη του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    nick190813 να υποθέσω ότι άμα χρειαστείς κανέναν υπάλληλο στην επιχείρηση σου,θα του πεις "πάρε 2000€ μισθό γιατί είναι κοροϊδία να σε έχω να δουλεύεις με 500€?" Η εκεί θα επικαλεστείς τους νόμους του κράτους για το βασικό μισθό?
    Οσο για κινητό εγώ λέω να το πάρεις..Ψάξε για το galaxy note 7 γιατί είσαι εκρηκτικός τύπος και σου αξίζει ένα εκρηκτικό κινητό!! :Ρ
    ξαναειπα οτι στην επιχειρηση μ οταν την ανοιξω θα τους δινω κανονικο μισθο....
    δεν καταλαβα π ειναι το κακο που δεν θελω να δουλεψω για 700 ευρω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παρε το ΑΜΕΣΩΣ προηγουμενο μοντελο απο αυτο που βγηκε τωρα.
    αν θελεις το 7 πχ, παρε το 6.
    εχει την μιση τιμη, ενω τα χαρακτηριστικα τους εχουν ελαχιστες διαφορες.
    του χρονου το 7 θα εχει επισης μιση τιμη, και θα κλαις τα 300 ευρουλακια, ενω το 6 θα εχει κρατησει την τιμη του.
    ημουν κατοχος των samsung s4,s5....και ηθελα να το παρω ενα iphone 7 να το δω διαφορετικο λογισμικο..να δω....αλλα το s7 samsung ηταν πολυ καλυτερο....
    βλεπω οτι το εχεις ψαξει με τα κινητα....Οντως το s6 m s7 και το Iphone 6s m to 7 δεν εχουν διαφορες μεγαλες...
    ΤΕλικα Αγορασα το samsung s7 απο σκουτζομαγαζο με 460 ευρω....και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,νομιζω οτι ειναι το καλυτερο κινητο για το 2016...
    παραηταν πολλα τα 750 για κινητο

Banned
    ουτε εγω δουλευω για 700 ευρω.. και αποφασισα να μου τα δινει το κρατος... και να καθομαιιιιιιι..

460 ευρω για κινητο? χωρις δουλεια και σε συντηρουν οι γονεις σου? χμμ

για πειτε και σε εμας ρε παιδια τι παραπανω κανει ένα κινητο τον 460 με αυτό των 119 που εχω εγω?

γιατι οσο και να εψαξα οι διαφορες είναι μηδαμινες μπροστα στο κοστος... ο μονος λογος για να παρεις κινητο 460 ευρω είναι για το παιξεις μουρη.. σιγουρα το αφηνεις στο τραπεζι όταν πας για καφε ε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    ουτε εγω δουλευω για 700 ευρω.. και αποφασισα να μου τα δινει το κρατος... και να καθομαιιιιιιι..

460 ευρω για κινητο? χωρις δουλεια και σε συντηρουν οι γονεις σου? χμμ

για πειτε και σε εμας ρε παιδια τι παραπανω κανει ένα κινητο τον 460 με αυτό των 119 που εχω εγω?

γιατι οσο και να εψαξα οι διαφορες είναι μηδαμινες μπροστα στο κοστος... ο μονος λογος για να παρεις κινητο 460 ευρω είναι για το παιξεις μουρη.. σιγουρα το αφηνεις στο τραπεζι όταν πας για καφε ε?
    δεν κολαει...γτ εχω πολλα προγραμματα εγω και χρειαζομαι πολυ καλο λογισμικο....βγαζει καλυτερες φωτογραφιες...εχει καλυτερη αναλυση......μεγαλυτερη μπαταρια......και αυτα ειναι αναγκαια για μενα

καλα να το παιξεις μουρη με ενα κινητο?πως θα το κανεις αυτο?

Banned
    ρε συ νικ εβλεπα μολις τα τεχνικα χαρακτηριστικα στου S7.. ειλικρινα αξιζε να δωσεις 350 ευρω παραπανω για τα 4gb ραμ και τον οκταπυρηνο επεξεργαστη?

εκτος αν παιζεις παιχνίδια ολη την ωρα στο κινητο σου.. που και παλι με τα 350 που εδωσες παραπανω αγοράζεις σουπερ λαπτοπακι για παιχνίδια... για σερφαρισμα και multitasking και ενας τετραπυρηνος με 1 Gb ραμ είναι υπεραρκετα

χωρις παρεξηγηση αλλα στους γονεις σου το πες? τι ειπαν?

Senior Member
    ρε συ νικ εβλεπα μολις τα τεχνικα χαρακτηριστικα στου S7.. ειλικρινα αξιζε να δωσεις 350 ευρω παραπανω για τα 4gb ραμ και τον οκταπυρηνο επεξεργαστη?

εκτος αν παιζεις παιχνίδια ολη την ωρα στο κινητο σου.. που και παλι με τα 350 που εδωσες παραπανω αγοράζεις σουπερ λαπτοπακι για παιχνίδια... για σερφαρισμα και multitasking και ενας τετραπυρηνος με 1 Gb ραμ είναι υπεραρκετα

αξιζει καθε ευρω π εδωσα.....
    παιχνιδια δεν παιζω...

τιποτα τι να πουν?

Banned
    και μολις ειδα ότι δεν εχει αφαιρουμενη μπαταρια.. που σημαινει ότι μετα από καμια 100 φορτισεις.. θα το φορτιζεις ολη την ωρα θα σου σπασει τα νευρα και θα ψαχνεια άλλο κινητο... ρε την Samsung.. μαφια σκετη

Senior Member
    και μολις ειδα ότι δεν εχει αφαιρουμενη μπαταρια.. που σημαινει ότι μετα από καμια 100 φορτισεις.. θα το φορτιζεις οκη την ωρα θα σου σπασει τα νευρα και θα ψαχνεια άλλο κινητο... ρε την Samsung.. μαφια σκετη
    ε οχι και 100 φορτισεις...

ετσι και αλλιως μετα απο καιρο θα παρω αλλο...

Banned
    κανένα κακό.εφόσον θα φερθείς στον εργαζόμενο όπως θα ήθελες να σου φερθούν εσένα ως εργαζόμενο είσαι άψογος.
    Α και το s7 είναι απο τα καλύτερα κινητά του 2016 και σαφώς ανώτερο απο το s6..καλή επιλογή έκανες.Το μόνο που με χαλάει στα samsung είναι ότι δεν γίνονται πλέον εύκολα root χωρίς να πειραχτεί το knox και κατά συνέπεια η εγγύηση.Γιατί προσωπικά κάποια προγράμματα που τρέχω,θέλουν root

Tα 2gb ram πλέον είναι το ελάχιστο για σωστή λειτουργία..Και με 100 φορτίσεις που σημαίνει κατά μέσο όρο 3-4 μήνες δεν πέφτει η μπαταρία.Στο χρόνο ναι χάνει και η καθημερινή γρήγορη φόρτιση που υποστηρίζουν "βοηθάει" στην πιο γρήγορη καταστροφή της μπαταρίας.

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Tα 2gb ram πλέον είναι το ελάχιστο για σωστή λειτουργία..Και με 100 φορτίσεις που σημαίνει κατά μέσο όρο 3-4 μήνες δεν πέφτει η μπαταρία.Στο χρόνο ναι χάνει και η καθημερινή γρήγορη φόρτιση που υποστηρίζουν "βοηθάει" στην πιο γρήγορη καταστροφή της μπαταρίας.
    ειδες ποσο μαπα είναι τα android θελουν 2 gb για να παιξουν σωστα και φορτιση κατά τα λεγομενα σου κάθε μερα.. εγω το νοκια με windows πανω το φορτιζω κάθε 5 μερες και με 1 gb πανε όλα σφαιρα.. σερφαρισμα κάθε μερα.. το wifi παντα ανοιχτο... τι να λεμε!!!

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast