Αγορα --Αξιζει? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 230
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μα πραγματικά, είχα τώρα τελευταία μια γνωριμία (που ευτυχώς ξέκοψα) που με είχε πρήξει με τα μεγαλόπνοα σχέδια. Φοβερές ιδέες όλες μιλάμε, μία και μία.... για άλλον πλανήτη όμως, όχι για τούτον. Να σημειώσω βέβαια πως ο άνθρωπος αυτός, δεν είχε δουλέψει ποτέ στην ζωή του και δεν ήταν και μικρός σαν τον νικ, αλλά πίστευε πως τα ήξερε όλα!

Άλλη περίπτωση πάλι, αυτός είχε δουλέψει, είχε φάει τα μούτρα του 10 φορές, αλλά μυαλό δεν έβαζε. Εκεί στις μεγάλες ιδέες και έσπερνε συνεχώς την καταστροφή για να έρθουν μετά οι γύρω του να αναλάβουν τα ερείπια.
    χαχαχααχαχαχαα
    σαν και εμενα δλδ αλλα σ μεγαλυτερη ηλικια

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    εχω πολλες ιδεες πλουτισμου...του χρονου ενα φιλαρακι θα εχει μαζεψει ποσα λεφτα και θα ανοιξουμε και αλλη επιχειρηση.........
    θα σας καλεσω οταν ειναι ετοιμη
    Καλεσε μας νικ! Καημό το χω να χω έναν πλούσιο φίλο! χαχα

Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες, δεν σε ξέρω βρε νικ μπορεί να ναι καταπληκτικές οι δικές σου ιδέες αλλά αλήθεια έχω ακούσει τα τέρατα τώρα τελευταία και έπεσες στην περίπτωση.

Senior Member
    λοιπον θα εχω δυο ξενεες γλωσες ,πτυχιο υπολογιστων...πτυχιο ,μεταπτυχιακο σε παρα πολυ καλο πανεπιστημιο της αμερικης......
    Εμπειρεια θα εχω μεγαλυτερη και καλη συσταση γτ εχω εναν φιλο σε μια εταιρια μεγαλη....θελει να μ γτιαξει και ιλνκεδιν πως λεγεται...και μ ειπε οτι ο ceo του ειναι πολυ φιλος και εχουμε βγει θα μ τα φτιαξουν αυτοι ...
    ολα θα γινουν.....θα δεις π θα ειμαι και προισταμενος...
    helloooooooooooooooooo!
    μεχρι στιγμης εισαι 25 και δεν εχεις τιποτα απο ολα αυτα...μονο ενα πελωριο ΘΑ
    Ποτε θα τα κανεις ολα αυτα, ως τα 50??

και στο αλλο που λες... υπαρχει υποχρεωση παραμονης στον κλαδο για καποια χρονια, δεν ειναι τοσο απλο.. παιρνεις τα λεφτα χωρις δουλεια και μην τον ειδατε τον παναη, σε δεσμευουν για καποια χρονια...

τελος παντων, εγω κουραστηκα με αυτη τη συζητηση...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Καλεσε μας νικ! Καημό το χω να χω έναν πλούσιο φίλο! χαχα

Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες, δεν σε ξέρω βρε νικ μπορεί να ναι καταπληκτικές οι δικές σου ιδέες αλλά αλήθεια έχω ακούσει τα τέρατα τώρα τελευταία και έπεσες στην περίπτωση.
    χααχχα
    νταξει παντως ο στοχος μ δεν ειναι να γινω και παμπλουτος ,να εχω εστω μια Porsche cayene χαχααχ
    οχι γτ να παρεξηγηθω...
    θα δειξει το μελλον αν ειναι καλες οι ιδεες μ η οχι

Banned
    Δουλεια θελει για αυτους π δεν εχουν μυαλο....τα λεγομενα προβατα...οι μαζεσ......εγω δεν ανηκω σ αυτους...θα πετυχω χωρις πολλη δουλεια....

ας ελεγε οτι ηθελε ο Leonardo...
    Ε όχι και έτσι...όλος ο κόσμος πασχίζει να τα καταφέρει για να τους πει ένα 25χρονο ''πρόβατα'' και ''άμυαλους '' ? άντε να δούμε πότε θα συνέλθεις!
    Κατ΄τα άλλα καλύτερα αυτοπεποίθηση παρά να τρέμει το φυλλοκάρδι σου, ένας φοβισμένος όντως δεν θα κάνει πολλά πράγματα στη ζωή του, τουλάχιστον εσύ θα τολμήσεις, ίσως φας τα μούτρα σου, κανείς δεν ξέρει, αλλά και αυτό μες την ζωή είναι........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    helloooooooooooooooooo!
    μεχρι στιγμης εισαι 25 και δεν εχεις τιποτα απο ολα αυτα...μονο ενα πελωριο ΘΑ
    Ποτε θα τα κανεις ολα αυτα, ως τα 50??

και στο αλλο που λες... υπαρχει υποχρεωση παραμονης στον κλαδο για καποια χρονια, δεν ειναι τοσο απλο.. παιρνεις τα λεφτα χωρις δουλεια και μην τον ειδατε τον παναη, σε δεσμευουν για καποια χρονια...

τελος παντων, εγω κουραστηκα με αυτη τη συζητηση...
    ε οχι και μεχρι τα 50 ....μεχρι τα 28-29 υπολογιζω....

(να φανταστω γι αυτο π σ ειπα οτι θα κανω στο ΠΜ λες ) το ξερω μαρα στο αλλο τι υπαρχει τα εχω ψαξει πολυ καλα...δεν κανω απροσεκτες κινησεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ε όχι και έτσι...όλος ο κόσμος πασχίζει να τα καταφέρει για να τους πει ένα 25χρονο ''πρόβατα'' και ''άμυαλους '' ? άντε να δούμε πότε θα συνέλθεις!
    Κατ΄τα άλλα καλύτερα αυτοπεποίθηση παρά να τρέμει το φυλλοκάρδι σου, ένας φοβισμένος όντως δεν θα κάνει πολλά πράγματα στη ζωή του, τουλάχιστον εσύ θα τολμήσεις, ίσως φας τα μούτρα σου, κανείς δεν ξέρει, αλλά και αυτό μες την ζωή είναι........
    ΡΕ παιδια δεν γενιομαστε ολη για την ιδια ζωη...αλλοι εχουν μεγαλυτερα ονειρα ..απο τα σαπια προτυπα της ελληνικης κοινωνιας......και επισης καποιοι παντα θα δουλευουν για αλλους ειτε γτ δεν πηραν το ρισκο ,ειτε γτ δεν ετυχε,ειτε γτ φοβηθηκαν,ειτε γτ δεν ειχαν μυαλο και ιδεες...
    επισης θα ειχα τολμησει και πολλα παραπανω ....αλλα οι γονεις μ δεν θελουν να παρουν δανειο για να αρχισω τα σχεδια μ απο τωρα....

στα αλλα συμφωνω οτι ενας φοβισμενος δεν θα καταφερει τιποτα....οχι μονο φοβισμενος αλλα ατολμος

Senior Member
    χααχχα
    νταξει παντως ο στοχος μ δεν ειναι να γινω και παμπλουτος ,να εχω εστω μια Porsche cayene χαχααχ
    οχι γτ να παρεξηγηθω...
    θα δειξει το μελλον αν ειναι καλες οι ιδεες μ η οχι
    Τι να σου πω βρε νικ.... μακάρι να έχεις δίκιο! Δεν είναι κακό να έχεις υψηλούς στόχους πάντως, μη το φτάσουμε εκεί. Καλά κάνεις και στοχεύεις ψηλά αν αυτό σε γεμίζει. Ούτε να σε απογοητεύσω θέλω, είσαι και μικρός αν δεν ονειρευτείς τώρα, πότε θα το κάνεις;

Senior Member
    ΡΕ παιδια δεν γενιομαστε ολη για την ιδια ζωη...αλλοι εχουν μεγαλυτερα ονειρα ..απο τα σαπια προτυπα της ελληνικης κοινωνιας......και επισης καποιοι παντα θα δουλευουν για αλλους ειτε γτ δεν πηραν το ρισκο ,ειτε γτ δεν ετυχε,ειτε γτ φοβηθηκαν,ειτε γτ δεν ειχαν μυαλο και ιδεες...
    επισης θα ειχα τολμησει και πολλα παραπανω ....αλλα οι γονεις μ δεν θελουν να παρουν δανειο για να αρχισω τα σχεδια μ απο τωρα....

στα αλλα συμφωνω οτι ενας φοβισμενος δεν θα καταφερει τιποτα....οχι μονο φοβισμενος αλλα ατολμος
    Ε τώρα μας τρολλάρεις! χαχαχαχα

Banned

Ρε άλλο σχολίασα, καλά κάνεις και έχεις τα όνειρά σου αλλά δεν είναι ότι οι άλλοι είναι η μάζα και οι χαζοί της υπόθεσης, και αυτοί πολύ πιθανό να είχαν όνειρα αλλά δεν....είναι και τύχη είναι και στήριξη από πίσω είναι και ικανότητα, εξυπνάδα είναι πολλά

Senior Member
    Ε τώρα μας τρολλάρεις! χαχαχαχα
    οχι τους ειπα να παρουν δανεια, να βαλουν υποθηκη οτι εχουν ....αλλα δεν θελαν...το συζητησαμε πολιτισμενα.....ο πατερας μ ειπε ακουγεται πολυ καλο αυτο που θες να κανεις..αλλα ξεχασε το....δεν θα παιξουμε κορωνα γραματα την ζωη μας.....

Banned
    οχι τους ειπα να παρουν δανεια, να βαλουν υποθηκη οτι εχουν ....αλλα δεν θελαν...το συζητησαμε πολιτισμενα.....ο πατερας μ ειπε ακουγεται πολυ καλο αυτο που θες να κανεις..αλλα ξεχασε το....δεν θα παιξουμε κορωνα γραματα την ζωη μας.....
    έχουν μυαλό οι δικοί σου

Senior Member
    Κρίμα... δειλοί άνθρωποι οι δικοί σου... (αστειεύομαι προφανώς)

Και σας καληνυχτίζω, σου είπα έπεσες στην περίπτωση, δεν μπορώ να ακούω άλλο τέτοια, θα πάθω overdose αυτές τις μέρες.

Senior Member
    Κρίμα... δειλοί άνθρωποι οι δικοί σου... (αστειεύομαι προφανώς)

Και σας καληνυχτίζω, σου είπα έπεσες στην περίπτωση, δεν μπορώ να ακούω άλλο τέτοια, θα πάθω overdose αυτές τις μέρες.
    καληνυχτα...
    ε αμα ειναι για Overdose

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ρε άλλο σχολίασα, καλά κάνεις και έχεις τα όνειρά σου αλλά δεν είναι ότι οι άλλοι είναι η μάζα και οι χαζοί της υπόθεσης, και αυτοί πολύ πιθανό να είχαν όνειρα αλλά δεν....είναι και τύχη είναι και στήριξη από πίσω είναι και ικανότητα, εξυπνάδα είναι πολλά
    Πολλα ειναι.....που δεν τα εχει η μαζα αυτο σ λεω
    θα δειξει η πορεια μ ως επιχειρηματιας αν θα τα καταφερω τελικα χαχχαχαχααα
    θα γινω ο ευεργετης τ σαιτ αμα πλουτισω χααχ

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast