Κοιμάμαι αργα τα βράδια..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

Κοιμάμαι αργα τα βράδια..

Καλησπέρα και παλι σε ολο το φορουμ. Για να μην κουράζω παλι θα μπω κατευθείαν στο θεμα. Ειμαι 18 ετων και φετος δινω δευτερη φορα πανελλήνιες παραλληλα δουλευω 3 φορες την εβδομαδα ωσ βοηθός σερβιτόρο υ σε ενα εστιατόριο.. Τα βραδυά λοιπόν κοιμάμαι αργα οχι λογο αϋπνίας, τουλάχιστον ετσι πιστεύω . Αλλα λογο του οτι καθομαι ΟΛΗ μερα σε εναν υπολογιστή και παίζω παιχνιδια η οβλεπω ταινίες. .. Αυτο ομωσ νε κάνει να ειμαι κουρασμένος την επομενη ημερα και να αποδίδω σωστα στην δουλειά μου η στα μαθηματα(οπου δεν διαβάζω..).. Θα ηθελα αν εχετε κατι να μου προτείνεται για να λυσω το προβλημα αυτό.. Ξεκίνησε φετος κυρίως αφου τελείωσα το σχολείο...

Senior Member
    να σταματησεις τα παιχνιδια και τις ταινιες και ολα θα πανε καλα....
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    . Τα βραδυά λοιπόν κοιμάμαι αργα οχι λογο αϋπνίας, τουλάχιστον ετσι πιστεύω . Αλλα λογο του οτι καθομαι ΟΛΗ μερα σε εναν υπολογιστή ο...
    Αμα τοκανα εγω αυτο , θα ειχα κλαταρει αυθημερον , καθομαι την μερα max 1-2 ωρες , λογω απραξιας , αλλιως θα καθομουν κανα μισαωρο μονον .....

Senior Member
    Καλησπέρα και παλι σε ολο το φορουμ. Για να μην κουράζω παλι θα μπω κατευθείαν στο θεμα. Ειμαι 18 ετων και φετος δινω δευτερη φορα πανελλήνιες παραλληλα δουλευω 3 φορες την εβδομαδα ωσ βοηθός σερβιτόρο υ σε ενα εστιατόριο.. Τα βραδυά λοιπόν κοιμάμαι αργα οχι λογο αϋπνίας, τουλάχιστον ετσι πιστεύω . Αλλα λογο του οτι καθομαι ΟΛΗ μερα σε εναν υπολογιστή και παίζω παιχνιδια η οβλεπω ταινίες. .. Αυτο ομωσ νε κάνει να ειμαι κουρασμένος την επομενη ημερα και να αποδίδω σωστα στην δουλειά μου η στα μαθηματα(οπου δεν διαβάζω..).. Θα ηθελα αν εχετε κατι να μου προτείνεται για να λυσω το προβλημα αυτό.. Ξεκίνησε φετος κυρίως αφου τελείωσα το σχολείο...
    μπορω να πω, νομίζω, οτι σε καταλαβαινω...
    ψυχικη κουραση ειναι, θελεις να δραπετευσεις, να πατησεις off στο μυαλο...

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πας για τρεξιμο, γυμναστηριο, αθλημα κλπ για να κουραστεις σωματικα, μετα να τρως καλα νορμαλ φαγητα και οχι βλακειες. Φυσικα θα σου πω να κοιμασαι νωρις, αρα να ξυπνας νωρις. Για να κρατας επαφη με το διαβασμα διαβασε κατι που σου αρεσει για διαλλειμμα.
    Και το πιο βασικο... δοκιμασε διαβασμα σε βιβλιοθηκη ή αναγνωστηριο! εγω παλια αντιστοιχο προβλημα που αντιμετωπιζα ετσι το ελυσα και πηρα πτυχιο.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    μπορω να πω, νομίζω, οτι σε καταλαβαινω...
    ψυχικη κουραση ειναι, θελεις να δραπετευσεις, να πατησεις off στο μυαλο...

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πας για τρεξιμο, γυμναστηριο, αθλημα κλπ για να κουραστεις σωματικα, μετα να τρως καλα νορμαλ φαγητα και οχι βλακειες. Φυσικα θα σου πω να κοιμασαι νωρις, αρα να ξυπνας νωρις. Για να κρατας επαφη με το διαβασμα διαβασε κατι που σου αρεσει για διαλλειμμα.
    Και το πιο βασικο... δοκιμασε διαβασμα σε βιβλιοθηκη ή αναγνωστηριο! εγω παλια αντιστοιχο προβλημα που αντιμετωπιζα ετσι το ελυσα και πηρα πτυχιο.
    Διάλλειμα από το διάβασμα ,το διάβασμα ? βλέπω τον γιάννη στο δαφνί :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Διάλλειμα από το διάβασμα ,το διάβασμα ? βλέπω τον γιάννη στο δαφνί :p
    ναι!! ειναι αποδοτικο!! αντι να παει στον υπολογιστη για διαβασμα να διαβασει ενα περιοδικο, μια εφημεριδα, ενα βιβλιο που του αρεσει...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ναι!! ειναι αποδοτικο!! αντι να παει στον υπολογιστη για διαβασμα να διαβασει ενα περιοδικο, μια εφημεριδα, ενα βιβλιο που του αρεσει...
    Αλήθεια λες? Νόμιζα ότι μπερδεύτηκες ή ήθελες να πεις κάτι άλλο, τι να πω? γούστα είναι αυτά!!
    Δεν ειρωνεύομαι, όντως το πως αποδίδει ο κάθε ένας είναι υποκειμενικό τελικά .....

Senior Member
    Δεν μπορω να πω ότι Κουράστηκα απο το διαβασμα διοτ δεν διαβαζω.. Και στην δουλειά σκέφτηκε παω λιγο διοτι λεω δικαιολογία στο αφεντικο μου, οτι και καλα δεν εχω χρονο να δουλευω πολυ λογο δουλείας ... Οταν κοιμάμαι αργά ομως αυτο με κατά θλίβει. Λες κ ειμαι σε αλλον κόσμο. Η οικογένεια μου να κοιμούνται φυσιολογικές ωρες κ εγω να κοιμάμαι 5 κ να ξυπναω8-9.. Ντρέπομαι πραγματα..Μερικές φορες σκέφτομαι οτι με καποιο τροπο
    Θελω να δωσω ενα μαθημα στον εαυτό μου να το πω ετσι για πράγματα που δεν κανω ενω θα έπρεπε... Οπως το να διαβαζω... Δεν ξερω... Προτείνετε μου κατι σας παρακαλώ. Δεν το αντεχω άλλο αυτό.. Ολα αυτο είναι ενας φαύλος κύκλος διοτι οταν θα κοιμάμαι αργα τα βραδυά θα ξυπναω και αργα και υστερα παλι το ίδιο ξανα και ξανά....

Banned
    Kοιμάσαι 5 το πρωί και ξυπνάς στις 8 το πρωί? και πως αντέχεις? δεν νυστάζεις το βράδυ νωρίς με τόσο λίγο ύπνο ?

Senior Member
    Γυμναστική. Το καλύτερο φάρμακο για τις αϋπνίες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Kοιμάσαι 5 το πρωί και ξυπνάς στις 8 το πρωί? και πως αντέχεις? δεν νυστάζεις το βράδυ νωρίς με τόσο λίγο ύπνο ?
    Αυτο ειναι το θέμα. Οτι νυσταζω και δεν κοιμάμαι . Καθομαι στον υπολογιστή μέχρι να ξεραθώ και υστερα πέφτω :(

Banned
    Έίσαι εξαρτημένος δηλαδή?Έχεις κλείσει ποτέ τον υπολογιστή στις 2 πχ να πας για ύπνο? δεν σε παίρνει ο ύπνος? δεν κατάλαβα τι γίνεται, αν δεν το έχεις κάνει , απλώς κλείνεις τον υπολογιστή και πας για ύπνο...σταδιακά, αν κοιμάσαι στις 5, πήγαινε στο κρεβάτι στις 4 σήμερα, μετά στις 3 κλπ......όταν θα σταματήσεις να είσαι ζόμπι και θα μπορείς να διαβάσεις, βάζεις πρόγραμμα, θα διαβάσω ένα τρίωρο , θα κάτσω στον υπολογιστή ένα δίωρο, θα κάνω αυτό κλπ....στη δουλειά τι ώρες πας? κάθεσαι μέχρι αργά? και γιατί ξυπνάς τόσο νωρίς? αν κοιμάσαι στις 3 ξυπνάς στις 11 και διαβάζεις μέχρι το απόγευμα μετά θα φυσάς, και κάτσε μετά να δεις τις ταινίες σου......

Senior Member
    Αυτο ειναι το θέμα. Οτι νυσταζω και δεν κοιμάμαι . Καθομαι στον υπολογιστή μέχρι να ξεραθώ και υστερα πέφτω :(
    αυτο που κανεις ειναι να κοπανιεσαι σαν το χταποδι μεχρι τελικης εξαντλησης....
    απλα βαλε πειθαρχια στον εαυτο σου και μαζεψου για υπνο με το ζορι. Μην ανοιγεις τον υπολογιστη ενα βραδυ, παρε ενα βιβλιο να διαβασεις...

Αμα οντως εισαι εθισμενος τοτε μπορει να χρειαζεσαι βοηθεια απο ψυχολογο ή γιατρο...