Σπουδές & Οικονομική Κρίση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    Quote Originally Posted by gpa93 View Post
    χαχα από ευγένεια και μόνο! Τις συγκεκριμένες δουλειές δεν τις θέλω, όπως νομίζω ότι δεν με θέλουν κ αυτές :p
    να ξερεις εισαι το ποιο ευγενικο ατομο π εχει περασει απο το φορουμ...
    θα καναν καλη δουλεια οι γονεις σ στους τροπους σ....αλλα να ξερεις δεν χρειαζεται και η πολυ ευγενεια μερικες φορες...θεωρειται αδυναμια
    μαλιστα..δεν σ θελουν ε?:p
    μονο κατι βραδυνο θα μπορουσες να βρεις ομως...δεν σ αρεσει η νυχτα γενικα?

Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    να ξερεις εισαι το ποιο ευγενικο ατομο π εχει περασει απο το φορουμ...
    θα καναν καλη δουλεια οι γονεις σ στους τροπους σ....αλλα να ξερεις δεν χρειαζεται και η πολυ ευγενεια μερικες φορες...θεωρειται αδυναμια
    μαλιστα..δεν σ θελουν ε?:p
    μονο κατι βραδυνο θα μπορουσες να βρεις ομως...δεν σ αρεσει η νυχτα γενικα?
    Ευχαριστώ πολύ.. όντως αδυναμία είναι τις περισσότερες φορές! Ναι γενικά δεν τα πάω καλά με τη νύχτα, όχι ότι δεν θα βγω, απλά θα επιλέξω διαφορετικό τρόπο διασκέδασης. Παίζει να είμαι η μοναδική τελειόφοιτη (πλέον) που δεν έχω βγει μια φορά στα 5 χρόνια σπουδών μου για έξαλλο ξενύχτι (τώρα που το σκέφτομαι ακούγομαι πολύ φυτό..χαχαχαχα).. Βέβαια δεν το έχω μετανιώσει κ ούτε νιώθω ότι μου λείπει

Banned
    Πρέπει να βοηθάς οικονομικά την οικογένειά σου?

Junior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Πρέπει να βοηθάς οικονομικά την οικογένειά σου?
    Ναι σιγά σιγά πρέπει να συνεισφέρω όσο γίνεται

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ.. όντως αδυναμία είναι τις περισσότερες φορές! Ναι γενικά δεν τα πάω καλά με τη νύχτα, όχι ότι δεν θα βγω, απλά θα επιλέξω διαφορετικό τρόπο διασκέδασης. Παίζει να είμαι η μοναδική τελειόφοιτη (πλέον) που δεν έχω βγει μια φορά στα 5 χρόνια σπουδών μου για έξαλλο ξενύχτι (τώρα που το σκέφτομαι ακούγομαι πολύ φυτό..χαχαχαχα).. Βέβαια δεν το έχω μετανιώσει κ ούτε νιώθω ότι μου λείπει
    παρα πολυ φυτο ακουγεσαι ,εμ τι να τα κανεις τα ποτα, ποτισμα θες εσυ χαχχαχαχαχαχα πλακιτσα...μ εισαι συμπαθητικη γι αυτο στην εκανα
    ειναι ωραια ομως και η νυχτερινη ζωη...πρεπει να την ζησεις...
    τωρα θα σ ρωτησω κατι ακυρο απο το θεμα ...οταν λες διαφορετικο τροπο διασκεδασης τι ενοεις?

Banned
    Δηλαδή από μια part time δουλειά θα συντηρείς τον εαυτό σου και θα συνεισφέρεις και στην οικογένειά σου ? Θα φτάνουν τα χρήματα ?

Junior Member
    παρα πολυ φυτο ακουγεσαι ,εμ τι να τα κανεις τα ποτα, ποτισμα θες εσυ χαχχαχαχαχαχα πλακιτσα...μ εισαι συμπαθητικη γι αυτο στην εκανα
    ειναι ωραια ομως και η νυχτερινη ζωη...πρεπει να την ζησεις...
    τωρα θα σ ρωτησω κατι ακυρο απο το θεμα ...οταν λες διαφορετικο τροπο διασκεδασης τι ενοεις?
    χαχαχα έχω αυτόματο πότισμα.. Διασκέδαση εννοώ κανά σινεμά, βόλτα με φίλους.. τέτοια (μιλάμε έξαλλη ζωή)

Junior Member
    Δηλαδή από μια part time δουλειά θα συντηρείς τον εαυτό σου και θα συνεισφέρεις και στην οικογένειά σου ? Θα φτάνουν τα χρήματα ?
    όχι με τίποτα... μόνο κανονική δουλειά θα μου επιτρέψει να συνεισφέρω στο σπίτι.. απλά αν επιλέξω να συνεχίσω τις σπουδές μου δεν θα μπορώ να έχω ούτε καν την part time δουλειά αφού θα είμαι πάρα πολλές ώρες στην σχολή :(

Banned
    Ε άρα δεν είναι θέμα απόφασης, αναγκάζεσαι να την απορρίψεις, εσύ θες να το προσπαθήσεις ? δεν γίνεται στην πορεία να το δεις? αν είναι σίγουρο ότι δεν θα χεις χρόνο για part time τότε πως? εσύ ξέρεις τι παίζει, και πόσες ώρες θα είσαι εκεί , αν θα είναι το ίδιο σε όλα τα χρόνια κλπ?

Junior Member
    Ε άρα δεν είναι θέμα απόφασης, αναγκάζεσαι να την απορρίψεις, εσύ θες να το προσπαθήσεις ? δεν γίνεται στην πορεία να το δεις? αν είναι σίγουρο ότι δεν θα χεις χρόνο για part time τότε πως? εσύ ξέρεις τι παίζει, και πόσες ώρες θα είσαι εκεί , αν θα είναι το ίδιο σε όλα τα χρόνια κλπ?
    Κοίτα.. όντως είναι θέμα απόρριψης γιατί είχα κάποια όνειρα για τις σπουδές μου! Θα μπορούσα να ξεκινήσω το διδακτορικό κ αν δεν πήγαινε άλλο (από θέμα οικονομικών) να το διακόψω κάτι όμως που θεωρώ αντιεπαγγελματικό και γενικά όχι σωστό απέναντι σε έναν καθηγητή που με επέλεξε για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.. Όσον αφορά τον χρόνο εργασίας που θα πρέπει να αφιερώσω μέσα στη σχολή τον γνωρίζω καθώς έχω κάνει πρακτική δίπλα σε παλαιότερους υποψήφιους διδάκτορες (οπότε ξέρω από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο ωράριο έχουν)

Senior Member
    χαχαχα έχω αυτόματο πότισμα.. Διασκέδαση εννοώ κανά σινεμά, βόλτα με φίλους.. τέτοια (μιλάμε έξαλλη ζωή)
    εχω ενα καλο αυτοματο στο μπαλκονι μ με χρονοδιακοπτη ενδιαφερεσαι ?χαχαχαχααχ
    ενταξει καλα ειναι και αυτα μωρε.........δεν θελω να σ βαλω στον κακο τον δρομο :p,αλλα για κανα ποτακι δεν πηγες ολα αυτα τα χρονια?εχεις παει σε μπαρακι ?
    το ξερω το εχεσα το θεμα σου και ζητω συγνωμη......

αλλα νομιζω οσο μπορουσαμε να αναλυσουμε το προβλημα σ το αναλυσαμε.....αμα μ ερθει καμια ιδεα πανω στο θεμα σ,θα σ την γραψω..
    Για το διδακτορικο θα εισαι εκει απο το πρωι εως το βραδυ?8ωρο?

Junior Member
    εχω ενα καλο αυτοματο στο μπαλκονι μ με χρονοδιακοπτη ενδιαφερεσαι ?χαχαχαχααχ
    ενταξει καλα ειναι και αυτα μωρε.........δεν θελω να σ βαλω στον κακο τον δρομο :p,αλλα για κανα ποτακι δεν πηγες ολα αυτα τα χρονια?εχεις παει σε μπαρακι ?
    το ξερω το εχεσα το θεμα σου και ζητω συγνωμη......

αλλα νομιζω οσο μπορουσαμε να αναλυσουμε το προβλημα σ το αναλυσαμε.....αμα μ ερθει καμια ιδεα πανω στο θεμα σ,θα σ την γραψω..
    Για το διδακτορικο θα εισαι εκει απο το πρωι εως το βραδυ?8ωρο?
    χαχαχα ναιι πήγα και για ποτάκι αρκετές φορές απλά δεν ξενυχτούσα (μην είμαι κ άδικη)!
    Θα σου πω μόνο το εξής όσον αφορά το ωράριο.. Φέτος που έκανα το πείραμα της πτυχιακής μου (η οποία ήταν κομμάτι κάποιου διδακτορικού άλλου παιδιού) έτυχε να είμαι και 13 ώρες μέσα στην σχολή.. το παιδί που έκανε το διδακτορικό όταν φεύγαμε έμενε γιατί έπρεπε να συνεχίσει κάποιες αναλύσεις..

Banned
    Κοίτα αν οι γονείς μου μπορούσαν να την βγάλουν μόνοι τους χωρίς εγώ να είναι απαραίτητο να συνεισφέρω, θα ξεκίναγα το διδακτορικό ( αφού φαίνεται να το θες! ) αφού έβρισκα και μια δουλειά part time....τώρα αν δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση να βρεις δηλαδή part time τι να το προσπαθείς? μόνο να εκτεθείς στου καθηγητές σου που λες? δεν ξέρω, εκτός αν έχεις άλλους πόρους, αν μπορείς να βρεις μια λύση με τους γονείς σου, να πουλήσετε κάτι, να πάρετε ένα δάνειο από κάποιο συγγενή ξέρω γω.........

Senior Member
    χαχαχα ναιι πήγα και για ποτάκι αρκετές φορές απλά δεν ξενυχτούσα (μην είμαι κ άδικη)!
    Θα σου πω μόνο το εξής όσον αφορά το ωράριο.. Φέτος που έκανα το πείραμα της πτυχιακής μου (η οποία ήταν κομμάτι κάποιου διδακτορικού άλλου παιδιού) έτυχε να είμαι και 13 ώρες μέσα στην σχολή.. το παιδί που έκανε το διδακτορικό όταν φεύγαμε έμενε γιατί έπρεπε να συνεχίσει κάποιες αναλύσεις..
    α καλα δλδ και να θες να δουλεψεις δεν μπορεις......παραειναι πολλες οι ωρες....
    στους γονεις σ δεν το εχεις πει?

Junior Member
    Κοίτα αν οι γονείς μου μπορούσαν να την βγάλουν μόνοι τους χωρίς εγώ να είναι απαραίτητο να συνεισφέρω, θα ξεκίναγα το διδακτορικό ( αφού φαίνεται να το θες! ) αφού έβρισκα και μια δουλειά part time....τώρα αν δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση να βρεις δηλαδή part time τι να το προσπαθείς? μόνο να εκτεθείς στου καθηγητές σου που λες? δεν ξέρω, εκτός αν έχεις άλλους πόρους, αν μπορείς να βρεις μια λύση με τους γονείς σου, να πουλήσετε κάτι, να πάρετε ένα δάνειο από κάποιο συγγενή ξέρω γω.........
    Αυτοί είναι οι προβληματισμοί μου ακριβώς...δύσκολα τα πράγματα! Θα προσπαθήσω να βρω κ άλλους καθηγητές μου ώστε να με κατατοπίσουν

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast