δια βιου αντικαταθλιπτικο - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 73 of 73
    Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    σ ευχαριστω πολυ που με ακους και απαντας
    απλα δε μπορω να το βλεπω ετσι κι εγω
    τοσα χρονια,νεα κοπελα...... μου εχει φαει τη ζωη.
    Με κααθε προβλημα μολις κοβω το χαπι μαστιγωνω τον εαυτο μου..και γινεται τοσο αυτοματα οπως φαινεται ολο αυτο
    που μεσα σε λιγο καιρο με εχει διαλυσει...
    το ψαχνω ακομα μην φταιει κτ αλλο
    πως το ξεπερνανε αλλοι κι εγω δε μπορώ??αρα?
    κ οι γιατροι τ λενε ξεπερνιεται..
    Απο τα λίγα που εχω διαβάσει δε το ξεπερνάνε όλοι... Σε ενοχλεί κάτι στην καθημερινότητα σου; το έχεις εντοπίσει;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Δεν ειναι η καθημερινοτητα...αν και πλεον ειναι η ανεργια οκ
    Γενικα ειναι ο τροπος που αντιμετωπιζω τον εαυτο μου, τον κοσμο γυρω μου κ το μελλον γενικοτερα..
    Αυτα στα λεω συμφωνα και με την ψυχοθεραπεια που εχω κανει.

Senior Member
    Δεν ειναι η καθημερινοτητα...αν και πλεον ειναι η ανεργια οκ
    Γενικα ειναι ο τροπος που αντιμετωπιζω τον εαυτο μου, τον κοσμο γυρω μου κ το μελλον γενικοτερα..
    Αυτα στα λεω συμφωνα και με την ψυχοθεραπεια που εχω κανει.
    Τοτε προσπάθησε να το αλλάξεις.. Με το να κατηγορείς πάντως τον εαυτό σου δε θα βγει κατι θετικό.. Μη ρίχνεις ευθύνη πάνω σου.. Μικρά βηματάκια καθε φορα.. Μαθε να εστιάσεις στα θετικά περισσότερο απο τα αρνητικά..
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    ναι αλλα αυτο μου δειχνει οτι εχω ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ δυναμεις εγω...ενω ΚΑΠΟΤΕ τις ειχα..αρα δεν το εχω παλεψει σωστα...κ επισης δε ξερω τις μακροχρονιες συνεπειες των χαπιων κ ουτε ΓΝΩΡΙΖΩ ανθρωπο να μην καταφερε επομενως ν την ξεπερασει ή να παιρνει μια ζωη χαπια...αρα ΦΤΑΙΩ εγω παλι σ αυτο το κομματι...
    σ ευχαριστω πολυ που με ακους και απαντας
    απλα δε μπορω να το βλεπω ετσι κι εγω
    τοσα χρονια,νεα κοπελα...... μου εχει φαει τη ζωη.
    Με κααθε προβλημα μολις κοβω το χαπι μαστιγωνω τον εαυτο μου..και γινεται τοσο αυτοματα οπως φαινεται ολο αυτο
    που μεσα σε λιγο καιρο με εχει διαλυσει...
    το ψαχνω ακομα μην φταιει κτ αλλο
    πως το ξεπερνανε αλλοι κι εγω δε μπορώ??αρα?
    κ οι γιατροι τ λενε ξεπερνιεται..
    Καλημερα! Η καταθλιψη πολλες φορες ειναι δια βιου οπως λες κι εσυ και δεν ξεπερνιεται. Δεν εχει να κανει με το ατομο, ειναι μια παθηση. Σιγουρα υπαρχουν χειροτερα, εγω να φανταστεις εχω πολλες διαταραχες απο τοτε που ημουν μικρο κοριτσακι αλλα το παλευω οσο μπορω. Με τα κιλα εχω ενα θεμα. Εσυ καταφερες και αδυνατισες με ηλεκτρολυτες και μαγνησιο; Μπραβο! Τεσπα, το θεμα ειναι να μην κοβεις τα χαπια, γιατι υποτροπιαζεις! Εκει ειναι το λαθος σου εσενα, δεν δειχνεις αδυναμια αν παιρνεις μια ζωη χαπια, και εξαλλου υπαρχουν και οι περιπτωσεις που πρεπει καποιος να παρει χαπια περιπου για 9 μηνες, και οχι για μια ζωη, εχεις δοκιμασει ποτε να το κανεις αυτο η τα διακοπτεις πχ στους 3 μηνες; Γιατι αν κανεις αυτο, εκει φταις εσυ.........ειναι μια παθηση, αρρωστια, οπως θες πες το, που μονο με ψυχοθεραπεια και χαπια μαζι ξεπερνιεται!! Ακου τους γιατρους και δεν θα χασεις! Και εξαλλου τι σε ενδιαφερει, να ζησεις πολλα χρονια μες στη μιζερια η να ζησεις 2 χρονια λιγοτερα αλλα με χαρα κιολας μεσα σε αυτα; Αν οπως λες εχουν παρενεργειες σοβαρες μακροχρονια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Καλημερα! Η καταθλιψη πολλες φορες ειναι δια βιου οπως λες κι εσυ και δεν ξεπερνιεται. Δεν εχει να κανει με το ατομο, ειναι μια παθηση. Σιγουρα υπαρχουν χειροτερα, εγω να φανταστεις εχω πολλες διαταραχες απο τοτε που ημουν μικρο κοριτσακι αλλα το παλευω οσο μπορω. Με τα κιλα εχω ενα θεμα. Εσυ καταφερες και αδυνατισες με ηλεκτρολυτες και μαγνησιο; Μπραβο! Τεσπα, το θεμα ειναι να μην κοβεις τα χαπια, γιατι υποτροπιαζεις! Εκει ειναι το λαθος σου εσενα, δεν δειχνεις αδυναμια αν παιρνεις μια ζωη χαπια, και εξαλλου υπαρχουν και οι περιπτωσεις που πρεπει καποιος να παρει χαπια περιπου για 9 μηνες, και οχι για μια ζωη, εχεις δοκιμασει ποτε να το κανεις αυτο η τα διακοπτεις πχ στους 3 μηνες; Γιατι αν κανεις αυτο, εκει φταις εσυ.........ειναι μια παθηση, αρρωστια, οπως θες πες το, που μονο με ψυχοθεραπεια και χαπια μαζι ξεπερνιεται!! Ακου τους γιατρους και δεν θα χασεις! Και εξαλλου τι σε ενδιαφερει, να ζησεις πολλα χρονια μες στη μιζερια η να ζησεις 2 χρονια λιγοτερα αλλα με χαρα κιολας μεσα σε αυτα; Αν οπως λες εχουν παρενεργειες σοβαρες μακροχρονια!
    Ποιος ισχυριζεται οτι ειναι δια βιου;
    Οχι, τα χαπια συνηθως μολις κλεινω χρονο τα κοβω και ολα παντα υπο παρακολουθηση του γιατρου!!
    Δεν αδυνατισα με μαγνησιο κ ηλεκτρολυτες....λεω δεν μπηκα στην διαδικασια αυτη γτ ηδη εχασα αρκετα κιλα...φοβηθηκα και πηρα ξανα το αντικαταθλιπτικο....
    Επισης, οσον αφορα τις υποτροπες...πως θα δεις αν εχει βελτιωθει ο εαυτος σου και εν τελει θεραπευεσαι;; γι αυτο οι διακοπες...
    αλλα σιγα σιγα με βλεπω να μην τα κοβω καν...θα κανω μια προσπαθεια ακομα λογικα.

Senior Member
    Κατάλαβα τι έχεις εγώ το ξεπέρασα μετά από κάποια χρόνια δουλειάς όταν πασ για δουλειά μετά δοκίμασε να τα κόψεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ποιος ισχυριζεται οτι ειναι δια βιου;
    Οχι, τα χαπια συνηθως μολις κλεινω χρονο τα κοβω και ολα παντα υπο παρακολουθηση του γιατρου!!
    Δεν αδυνατισα με μαγνησιο κ ηλεκτρολυτες....λεω δεν μπηκα στην διαδικασια αυτη γτ ηδη εχασα αρκετα κιλα...φοβηθηκα και πηρα ξανα το αντικαταθλιπτικο....
    Επισης, οσον αφορα τις υποτροπες...πως θα δεις αν εχει βελτιωθει ο εαυτος σου και εν τελει θεραπευεσαι;; γι αυτο οι διακοπες...
    αλλα σιγα σιγα με βλεπω να μην τα κοβω καν...θα κανω μια προσπαθεια ακομα λογικα.
    Απο οτι βλεπεις και εσυ η ιδια θα πρεπει να τα παιρνεις δια βιου η τουλαχιστον για μεγαλο χρονικο διαστημα. Οσο για τους ηλεκτρολυτες, δεν το καταλαβα σορυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κατάλαβα τι έχεις εγώ το ξεπέρασα μετά από κάποια χρόνια δουλειάς όταν πασ για δουλειά μετά δοκίμασε να τα κόψεις
    τι καταλαβες? ειπα βρε ellis...εχω διαγνωστει με αγχωδη διαταραχη και καταθλιψη....

Senior Member
    Ρε κοπελιά αυτό με το αυτομαστιγωμα κατάλαβα πρακτικά άσε τη διάγνωση οι διαγνώσεις δίνονται αλλά δεν σε αντιπροσωπεύουν έτσι ήμουν κι εγώ και δεν έπαιρνα φάρμακα το πάλευα με γυμναστική μετά πήγα στρατό κ το ξεπέρασα μεγαλονωντασ φεύγει αρκεί να βρεις τον εαυτό σου

Senior Member
    Ρε κοπελιά αυτό με το αυτομαστιγωμα κατάλαβα πρακτικά άσε τη διάγνωση οι διαγνώσεις δίνονται αλλά δεν σε αντιπροσωπεύουν έτσι ήμουν κι εγώ και δεν έπαιρνα φάρμακα το πάλευα με γυμναστική μετά πήγα στρατό κ το ξεπέρασα μεγαλονωντασ φεύγει αρκεί να βρεις τον εαυτό σου
    μπραβο που τα καταφερες ετσι! Αλλα δεν ειμαστε ολες οι περιπτωσεις το ιδιο.......
    αλλα κραταω αυτό αρκεί να βρεις τον εαυτό σου που ειναι η ουσια και ελπιζω να γινει και σε μενα μια μερα...αλλιως δε με βλεπω καλα

Senior Member
    Θα κατσεισ μια μέρα κ θα πεις είμαι η Μαρία με αυτά τα ταλέντα κι αυτά τα ελατωματα ότι αποτέλεσμα βγαλεισ θα πεις ωραία θέλω να γίνω καλύτερη σε όλα για σένα όμως από τη στιγμή που θα το κάνεις αυτό από εκείνη τη στιγμή βγαίνεις στη ζωή με τα εφόδια σου

Senior Member
    Θα κατσεισ μια μέρα κ θα πεις είμαι η Μαρία με αυτά τα ταλέντα κι αυτά τα ελατωματα ότι αποτέλεσμα βγαλεισ θα πεις ωραία θέλω να γίνω καλύτερη σε όλα για σένα όμως από τη στιγμή που θα το κάνεις αυτό από εκείνη τη στιγμή βγαίνεις στη ζωή με τα εφόδια σου
    Ποσες φορες το ειπα...και απετυχα και ξανα...καπου κουραζεσαι

Senior Member
    Ρε κούκλα στη ζωή είναι οι επιλογές δεν ξέρω πώς λέγεται στην ψυχολογία δηλαδή γίνεσαι δεκαοχτώ πας για δουλειά η κάθεσαι είναι επιλογή μαθαίνεις ότι έχεις ένα πρόβλημα τι κανεισ έχεις διαφορεσ επιλογές ψυχοθεραπεία φάρμακα διατροφή γυμναστική συμπληρώματα βελονισμο μασάζ ή λουτρά τι από αυτά θέλεις κ για πόσο κάπως έτσι σκεψου το κ άρχισε να λες θα δοκιμάσω αυτό δηλαδή εγώ έπαιζα μπαλλα ήμουν ο τελευταίος στο τρέξιμο στο γήπεδο που όπως καταλαβαίνεις είναι βασικό αλλά βασικό είναι να δώσεις και μια πάσα σωστά σκέψου ότι έπαιζα μπαλλα μόνο επειδή έβγαζα σωστά κάπως τη μπαλλα από την άμυνα

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345