Results 31 to 45 of 81
-
04-03-2008, 12:32 #31
απλοποιησε το μεσα σου.....πονος θα υπαρξει σιγουρα....ενας χωρισμος ειναι....νομιζω πως το εχεις ξαναβιωσςι.....δεν περασε????
- 04-03-2008, 13:16 #32
Υπάρχει κάποια στιγμή που μέσα σου βάζεις ένα τέλος, μπορεί να καλλιεργήσεις εσύ μέσα σου την ιδέα ή να σου έρθει απότομα χωρίς να το περιμένεις (αλλά και πάλι επειδή έχουν συσσωρευτεί διάφορα συναισθήματα και σκέψεις). Το πότε θα γίνει έχει σχέση με το πως διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις, ανακύπτεις γρήγορα, αναμασάς τα παλιά ή κοιτάς μπροστά. Το όλο ζήτημα είναι να αρχίσεις να νιώθεις ότι είσαι καλύτερα μόνη σου, ελεύθερη ώστε να μπορεί να σου προκύψει κάτι άλλο στην πορεία που θα είναι καλύτερο για σένα, θα αρχίσει να σου γίνεται βραχνάς η ιστορία, ότι σου είναι βάρος για να συνεχίσεις τη ζωή σου, θα επαναστατήσεις το εγώ σου και θα πει \"κοίταξέ με κι εμένα, φρόντισέ με\".
Κάπως έτσι μου συμβαίνει εμένα.
04-03-2008, 21:55 #33
Ξέρω ότι σας έχω πρήξει. Ηθελα όμως να σας πώ τα τελευταία μου νέα και να μου πείτε τις απόψεις σας (αν δεν έχετε βαρεθεί).
Σήμερα, όλη μέρα στο γραφείο είχα ανοιχτό ένα παράθυρο σ\' αυτό το θέμα. Διάβαζα και ξαναδιάβαζα όλα τα posts. Προσπαθούσα να εμπαιδώσω όλα αυτά που μου γράψατε, γιατί ξέρω ότι έχετε δίκιο, απλώς εγώ δεν μπορώ να το δώ ακόμα.
Χθές μου είχε ζητήσει σήμερα, να συζητήσουμε ένα θέμα.
Εγώ είχα αποφασίσει να συζητήσω μαζί του το θέμα (έτσι κι αλλιώς) αλλά και να του πώ ότι θέλω να σταματήσουμε κάθε είδους επικοινωνία.
Δεν ήθελα να το κάνω απο το τηλέφωνο. Ηθελα να βλέπω τα μάτια του όταν θα του το έλεγα. Του πρότεινα να βρεθούμε για καφέ για να τα πούμε.
Πήγα αποφασισμένη να του πώ κατάμουτρα όλα όσα σκέπτομαι γι\' αυτόν. Οχι ότι δεν τόχω κάνει ήδη 2 φορές, αλλά θα το έκανα για 3η φορά, λέγοντάς του επίσης ότι τον θεωρώ \"λίγο\" και \"ανεπαρκή\" για να σταθεί δίπλα μου σαν φίλος μου.
Το έκανα. Του τα είπα.
Για μια στιγμή πάγωσε. Είπε ότι με ντρέπεται.
Μου ζήτησε να αναθεωρήσω την απόφασή μου. Λέει ότι ξέρει ότι έχει κάνει μ@κία αλλά θέλει να του τα λέω στα ίσια γιατί τον βάζω σε σκέψεις και θέλει να σκέφτεται.
Οσο και να σκέφτεται όμως θέλει να προχωρήσει με αυτό που ξεκίνησε με την άλλη.
Συνεχίζει να θέλει να πάω στο νησί με τη 10ήμερη άδεια που έχω τέλος Μαρτίου.... με ρώτησε αν θέλω εγώ και του είπα ότι θέλω.
(η αλήθεια είναι ότι θέλω, γιατί τον Απρίλιο έχω να κάνω 3 μακρυνά ταξίδια λόγω δουλειάς και ήθελα να ξεκουραστώ λίγο πρίν ξεκινήσει ο γολγοθάς).
Μείναμε στο ότι θα τηλεφωνηθούμε όπως πάντα αύριο το πρωί....
Νοιώθω πιό ήρεμη. Οχι εντελώς καλά αλλά πιό ήρεμη, χωρίς να έχω πάρει χάπια ακόμα. Κι ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ απόψε χωρίς χάπι. Τουλάχιστον θα το προσπαθήσω.
Τι γνώμη έχετε γι\' αυτά;;;
04-03-2008, 22:27 #34
Ότι ο χωρισμός δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, και είναι πολύ συνηθισμένα αυτά τα πισωπατήματα. Θα συνεχιστεί κι άλλο αυτό μέχρι να τα βάλεις με τον εαυτό σου \"τι βλακείες είναι αυτές που κάνω, γιατί δε κρατάω αυτά που έχω αποφασίσει;\". Είναι τα βήματα του αποχωρισμού, 2 μπροστά, 1 πίσω, μέχρι που κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι έχεις απομακρυνθεί αρκετά συναισθηματικά για να βάλεις τέρμα οριστικό. Κι αυτός θα απομακρυνθεί, εκτός αν θέλει να κρατήσει επαφή για να μπορεί σε κάποιον να παραπονιέται για την καινούρια. Μη το επιτρέψεις ποτέ αυτό στο εαυτό σου όμως, είναι αργός θάνατος.
04-03-2008, 22:34 #35
Originally posted by moreira
.......
Το έκανα. Του τα είπα.
Για μια στιγμή πάγωσε. Είπε ότι με ντρέπεται.
Μου ζήτησε να αναθεωρήσω την απόφασή μου. Λέει ότι ξέρει ότι έχει κάνει μ@κία αλλά θέλει να του τα λέω στα ίσια γιατί τον βάζω σε σκέψεις και θέλει να σκέφτεται.
Οσο και να σκέφτεται όμως θέλει να προχωρήσει με αυτό που ξεκίνησε με την άλλη.Συνεχίζει να θέλει να πάω στο νησί με τη 10ήμερη άδεια που έχω τέλος Μαρτίου.... με ρώτησε αν θέλω εγώ και του είπα ότι θέλω.
(η αλήθεια είναι ότι θέλω, γιατί τον Απρίλιο έχω να κάνω 3 μακρυνά ταξίδια λόγω δουλειάς και ήθελα να ξεκουραστώ λίγο πρίν ξεκινήσει ο γολγοθάς).
Μείναμε στο ότι θα τηλεφωνηθούμε όπως πάντα αύριο το πρωί....
Νοιώθω πιό ήρεμη. Οχι εντελώς καλά αλλά πιό ήρεμη, χωρίς να έχω πάρει χάπια ακόμα. Κι ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ απόψε χωρίς χάπι. Τουλάχιστον θα το προσπαθήσω.
Τι γνώμη έχετε γι\' αυτά;;;
για ξαναδιαβασε τι μας εγραψες καλη μου.
τι αλλαξε με αυτη τη συζητηση?
απολυτως τιποτε...
εσυ του ειπες πραγματα που του ειχες ξαναπει...
αυτος αφου τα ακουσε (ξανα) τα προσπερασε (ξανα) για να μη πω οτι τα εγραψε στ @@ του, και οδηγησε την κατασταση και εσενα ακριβως εκει που εξυπηρετει τον ιδιο με 1-2 απλες φρασεις...
στο να σε κανει μυστικοσυμβουλο του δλδ στα γκομενικα και υπαρξιακα του προβληματα...
η αληθεια ειναι οτι ξερεις πολυ καλα οτι η \"ξεκουραση\" σου ειναι απλα μια προφαση στον εαυτο σου για να πας εκει να τυραννιεσαι παριστανοντας οτι νοιαζεσαι ως φιλη για τα γκομενικα του ανθρωπου με τον οποιο εισαι ερωτευμενη...
λες οτι αισθανεσαι πιο ηρεμη...
τι αλλαξε?
ως \"φιλο\" (τρομαρα του) μπορουσες να τον εχεις, αυτο ηθελε κι αυτος
ως γκομενο, δεν μπορεις να τον εχεις αυτη την στιγμη και ειναι το μονο που πραγματικα θα θελες εσυ..
το θεμα θα ηταν , περα απο το να του θυμησεις πως ακριβως σου φερθηκε, να του πεις ειλικρινα και τι ειναι αυτο που θες εσυ...δλδ, να τον εχεις σαν συντροφο κι οχι σαν φιλο, κι αν δεν συμπιπτουν οι επιθυμιες σας, ας παει στο καλο κι ας ζηταει συμβουλες απο κανεναν φιλαρακο του .
να παρει τα ρισκα του και να αποφασισει αν σε θελει συνολικα κι οχι οτι βολευει εκεινον, η διαφορετικα να παει στην ευχη..
πηγαινε λοιπον γιατι δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να σε σταματησει απο την αυτοκαταστροφη, τσαλαπατησε τον εγωισμο σου και τις επιθυμιες σου οσο αντεχεις ακομα κι οταν καποτε φτασεις πραγματικα στον πατο, ισως αποφασισεις να ζησεις αυτα που σου αξιζουν κι οχι ν αρκεισαι στα ξεροκοκομματα της οποιας γκομενας του τυπου...
04-03-2008, 22:47 #36
Remedy ...με γλίτωσες από την ταλαιπωρία να τα γράψω εγώ.
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα....
04-03-2008, 23:51 #37
Originally posted by Remedy
.......................νοιαζεσαι ως φιλη για τα γκομενικα του ανθρωπου με τον οποιο εισαι ερωτευμενη...
λες οτι αισθανεσαι πιο ηρεμη...
τι αλλαξε?
.................................................. ......
Νοιώθω πιό ήρεμη, γιατί δεν νοιώθω πιά ερωτευμένη μαζί του.
Οσο για τα γκομενικά... δεν με πολυνοιάζουν. Τα συζητήσαμε (επίτηδες τον άφησα να μου πεί) και δεν ένοιωσα ούτε ένα τσιμπηματάκι μέσα μου.
Τον είδα πόσο πραγματικά λίγος, ανώριμος και ανασφαλής είναι και πραγματικά ένοιωσα ότι δεν μου αξίζει ένας τέτοιος άντρας. Αντίθετα....... Είδα ότι του αξίζει αυτή που βρήκε.
Τον απομυθοποίησα μέσα μου. Είναι λίγος, πολύ λίγος για μένα.
Θα σας ενημερώσω για τις παρακάτω εξελίξεις.
Μου κάνει πολύ καλό η κουβεντούλα μαζί σας!!!!
04-03-2008, 23:56 #38
κατσε βρε καλη μου...
συνειδητοποιησες ολα αυτα κι αντι να θελεις να τρεξεις οσο πιο μακρια του γινεται και να ξεχασεις την συμπεριφορα του, αποφασισες να περασεις την αδεια σου μαζι του?
δεν νομιζεις οτι κατι δεν κολλαει?
κι αν υποθεσουμε οτι υπαρχιε μια περιπτωση ξαφνικα να τον ειδες φιλικα απο γκομενικα, εκτιμησες δλδ σαν φιλο καποιον που εχεις απορριψει σαν ανθρωπο?
οπως τα βλεπω εγω τα πραγματα, οταν βρεθεις στο σημειο να κατανοησεις οτι ο αλλος ειναι τοσο λιγος οσο λες, και να μη νοιωθεις πια ελξη, το μονο που θες ειναι να απομακρυνθεις κι οχι να τηλεφωνηθειτε πρωι-πρωι οπως καθε μερα...
δεν θα σου κανω τον τροχονομο, αλλωστε εσυ θα τα λουστεις, οχι εγω, αλλα οσο πιο ανοιχτα εχεςι τα ματια σου στις πραγματικες ΣΟΥ προθεσεις, τοσο πιο αναιμακτα θα ξεμπερδεψεις..
05-03-2008, 00:01 #39
Λές να ΜΗΝ είναι έτσι τα πράγματα όπως τα νοιώθω αυτή τη στιγμή δηλαδή;
Μέσα μου να κρύβονται άλλες προθέσεις;;
Δεν νοιώθω κάτι τέτοιο.
Μπορεί να συμβαίνει;;;
05-03-2008, 00:03 #40
εμ...
05-03-2008, 00:04 #41
κανε στον εαυτο σου μια χαρη...
απομακρυνσου απο αυτον...
δεν λεω να πεις \"τελος δεν τον ξαναβλεπω\"
απλα ξεκολλα λιγο, εστω και τεχνιτα...
πανε καπου αλλου στην αδεια σου, δωσε ενα διαστημα να μεινεις μονη...
ισως ξελαμπικαρεις..
05-03-2008, 00:04 #42
Θα μου πείς.....
... αν δεν συνέβαινε, δεν θα καθόμουν να ασχολούμαι με τον μ@κα μές τα μαύρα μεσάνυχτα!!!!
Το θέμα είναι να βρώ ΤΙ είναι αυτό και πώς θα το λύσω.....
05-03-2008, 00:06 #43
Remedy, το πρώτο βήμα απομάκρυνσης θα το κάνω μέσα στο τριήμερο.
Θα φύγω με τον πρώην μου για σκί.
Το ξέρει και αυτό ήθελε να συζητήσουμε. Το κατά πόσο είμαι αποφασισμένη να το κάνω.
Δεν ήμουν πρίν συζητήσω σήμερα μαζί του.
Μετά που έφυγα απο το καφέ, το επιβεβαίωσα.
05-03-2008, 00:11 #44
ναι, καντο, μια χαρα μου φαινεται..
05-03-2008, 00:18 #45
προσεξε ομως στο σκι ε......που λετε να πατε????
και να σε ρωτησω,το επιβεβαιωσες για να του την μπεις στο ματι??για αυτο θα πας με τον πρωην???
Και στην αδεια σου χιλιες φορες να κατσεις σπιτι σου και να λιωσεις ολη μερα στο κρεβατι παρα να πας μαζι του..
και αφου τον νιωθεις λιγο,αν πραγματικα το νιωθεις, ουτε φιλος δεν αξιζει να ειναι....Ας συγκαταλεχθει στους απλους γνωστους!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία