Results 61 to 75 of 81
-
06-03-2008, 00:53 #61
Originally posted by moreira
Originally posted by Sofia
αλήθεια τί ήταν η σχέση σας?
Ξέρω τι είναι.
Προσωπικά τον έχω για φτύσιμο και δεν με ενδιαφέρει στο ελάχιστο.
Δεν με νοιάζει κι αν τα φιάξετε ξανά ή τι θα κάνεις εσύ.
Αυτό και μόνο αρκεί για να μην τον έχω σε καμία υπόληψη.
Πατέρας που αφήνει τα παιδιά του δεν αξίζει ούτε το σάλιο μου.
Οποιαδήποτε δικαιολογία είναι αλάτι στην πληγή.
- 06-03-2008, 06:57 #62
Αλέξανδρε έχεις απόλυτο δίκιο.
Νομίζω ότι είναι όλο δικό μου το φταίξιμο. Δεν έπρεπε να αφεθώ απο την αρχή σε μια τέτοια σχέση.
Με έναν άνθρωπο που έβαφε τα μαλλιά του για να δείχνει νεώτερος (ανασφάλεια), που ομολόγησε ότι είχε απομακρυνθεί απο τα παιδιά του γιατί το απαιτούσε η γκόμενα (έλλειψη συναισθημάτων).
Φέρθηκα ηλίθια.
Κι ώρες-ώρες νοιώθω ακόμα πιό ηλίθια που ονειρεύομαι να επιστρέψει.
Μετά τη διακοπή κάθε επικοινωνίας, ελπίζω να νοιώσω ΕΓΩ καλύτερα. Για εκείνον δεν με απασχολεί. Μόνος του το διάλεξε.
06-03-2008, 12:47 #63
καλη μου...ειναι τετοια η φαση που κοιτας πισω λες ποσο χαζη ημουν,κοιτας μπροστα παραμενεις να εισαι χαζη και μετα το συνειδητοποιεις οτι τερμα φτανει πια δεν ανεχομαι τιποτα αλλο...Ολοι μας κανουμε λαθος δινομαστε, καπου που μας εκμεταλλευονται ή δινουμε συναισθηματα χωρις τελικα να παιρνουμε πισω τα ουσιωδη...αλλα αυτο σε ολους θα συμβει...Το θεμα ειναι να εχουμ δυναμη να κοιταξουμε μπροστα και να κανουμε κατι καλο για εμας...Καθεις κοινως μετα απο μια δυσκολη σχεση κοιταει να γινει καλα ο ποπος του...
Θα ειναι δυσκολα αρχικα,μιας και ειχατε συχνη επαφη,αλλα δεν θα σου λειψει αυτος αλλα το τηλεφωνο που χτυπαει....Ειναι δυσκολο να κοπει μια συνηθεια...αλλα θα ερθει η καινουρια συνηθεια που δεν ειναι αξαρτημενη απο αυτον!!!
εχεις φαει τπτ η με μηλο την βγαζεις,θα σε μαλωσω ε.....
06-03-2008, 14:43 #64
pennoula_v, προς το παρόν μου λείπει και αυτός και το τηλέφωνο που χτυπάει.
Ηταν ένα βάλσαμο στην ψυχή μου το τηλέφωνο που χτυπούσε κι άκουγα \"τι κάνεις καρδιά μου; πώς είσαι; έχεις δουλίτσα;\"
Ενοιωθα ότι κάποιος νοιάζεται για μένα. Ενδιαφέρεται.
Ισως γι\' αυτό να κρεμάστηκα τόσο πολύ πάνω του.
Τα πρωίνά με ξύπναγε κάθε μέρα εκείνος.
Τ\' απογεύματα μόλις σχόλαγα με έπαιρνε τηλέφωνο και μιλάγαμε μέχρι να φτάσω στο σπίτι, για να μου κάνει παρέα στην οδήγηση.
Τα βράδια το ίδιο. Ωρες ολόκληρες.
Μου λείπει εκείνο το \"καρδιά μου\".....
Οσο για το φαγητό... χθές ξέχασα να φάω ακόμα κι αυτό το μοναδικό μήλο της ημέρας, παρ\' όλο που το είχα στολίσει πάνω στο γραφείο μου για να το θυμηθώ.
Σήμερα έφαγα ένα κουλουράκι διαίτης και νοιώθω φουσκωμένη. Κοιτάζω το μήλο και δεν ξέρω πώς να του συμπεριφερθώ.
06-03-2008, 18:58 #65
θα σε μαλωσω.....ειναι δυνατον να πας στην ΑΓ.παρακευη και να μου τως ενα μηλο??βρε εκει εχει τα πιο ωραια μπριζολακια,γιαμ γιαμ...θα σε παροτρυνω οσο μπορω να ξεκινησεις να βαζεις και αλλα γευματα στην ημερα σου γιατι αυτο δεν σου κανει καλο και το ξερεις κιολας...Δεν ξερω τι συμβουλες να δωσω αλλα πρεπει να φασ για να μην υπαρξουν τα χειροτερα ε?? τουλαχιστον μας υποσχεσαι οτι θα το προσπαθησεις αυτο????
Ειναι φυσιολογικο να σου λειπει αλλα θα το διαπιστωσεις οτι ειμαι μια συνηθεια...Ειναι η φυσιολογικη ροη ενος χωρισμου...
http://www.ediet.gr/html/eaaieeu_aunio.html και σε παρακαλω βαλε υα στοιχεια σου και κοιτα και μονη σου οτι απεχεις πολυ λιγο απο το ιδανικο σου βαρος....στο λεω για να το πιστεψεις!!!!
06-03-2008, 20:58 #66
Ααααα στην Λειβαδιά και την Αγ. Παρασκευή μάλλον θα αναγκαστώ να φάω κάτι, αλλά κυρίως ΘΑ ΠΙΩ !!!!!! Γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα βρίσκομαι στα πανηγύρια της περιοχής και ΔΕΝ θα έχω να οδηγήσω μόνη μου.
Στο link μπήκα και μου γράφει ότι θα είμαι καλά στα 60-65 κιλά, αλλά εγώ θέλω να πάω στα 55 (τουλάχιστον) για να νοιώθω πιό ανάλαφρη.
Μόλις φτάσω τα 55 κιλά θα ασχοληθώ με το φαγητό πάλι.
Με πήρε τηλέφωνο και το σήκωσα, δεν κρατήθηκα.
Λέει ότι πνίγεται αν δεν μου μιλήσει και δεν μου κρατάει θυμό για όσα του είπα πάλι χθές βράδυ.
11-03-2008, 11:07 #67
μηπως ολες μας πρεπει να μαθουμε να ΑΓΑΠΑΜΕ κα να ΕΚΤΙΜΑΜΕ τον εαυτο μας πρωτα απο ολα?και να μην στηριζομαστε σε αλλους ισως πολυ πιο ανασφαλεις απο εμας τις ιδιες?μηπως λεω?
:o:Dum spiro spero (?)
11-03-2008, 15:44 #68
Εσύ σωστά τα λές αγαπητή Ελενα.
Κι εγώ το ίδιο λέω κάθε φορά που πρέπει να παρηγορήσω κάποια φίλη ή φίλο...
Το πως γίνεται αυτό δεν κατάφερα να το βρώ ακόμα.
Γέρασα κι ακόμα το ψάχνω........
01-04-2008, 11:25 #69
Πρωταπριλιά σήμερα, και το \"χαριτωμένο\" πρωταπριλιάτικο αστειάκι του πρώην αγαπημένου μου, ήταν να με πάρει τηλέφωνο στις 7.30 το πρωί να με ρωτήσει τι κάνω και να μου πεί ότι χώρισε με την καινούρια...
01-04-2008, 12:53 #70
Ελα Παναγία μου.. νομίζω ότι παίζει..
Και επίσης νομίζω ότι ειναι καιρός να κάνεις κάτι. Απορώ πως τον αφήνεις να παίζει με τα συναισθήματά σου και την ψυχολογία σου.. :(
01-04-2008, 18:56 #71
Παρτον και συ τηλ το βραδακι και πες του οτι αυτοκτονεις για παρτη του αν δεν ερθει αμεσως εκει.
Κι αμα ερθει να γελασεις τρανταχτα στα μουτρα του!! του χρειαζεται
01-04-2008, 20:49 #72
Εγώ θα σου έλεγα ότι όσο μιλάς ακόμη σε αυτό το άτομο, μειώνεις την αξία σου σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος....
01-04-2008, 21:47 #73
Originally posted by Θεοφανία
Εγώ θα σου έλεγα ότι όσο μιλάς ακόμη σε αυτό το άτομο, μειώνεις την αξία σου σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος....
03-04-2008, 07:15 #74
Παιδιά έχετε δίκιο.
Χθές, μετά που διάβασα τα μηνύματά σας, ένοιωσα πολύ δυνατή, και κατάφερα να αντισταθώ στα τηλεφωνήματά του.
Συνολικά 15 αναπάντητες σε σταθερό και 2 κινητά μέσα σε μιάμιση ώρα.
Αρχισε απο τις 7.30 το πρωί, την ώρα που ετοιμαζόμουν να φύγω για τη δουλειά.
Ακουγα τα τηλέφωνα να χτυπάνε και σκεφτόμουν \"όχι ρε καθίκι, δεν θα σου απαντήσω, δεν είμαι εγώ ο πασατέμπος σου για να μιλάς με κάποιον όταν δεν μπορείς να μιλήσεις με την τσούλα σου, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να χάσω 2 λεπτά χρόνο να σου μιλήσω\" και συνέχιζα το χτένισμά μου, το βάψιμό μου κλπ.
Στο γραφείο, έβαλα τα κινητά στο αθόρυβο για να μην τ\' ακούνε όλοι.
Αλλά κατά τις 12, επειδή το κακό είχε παραγίνει το σήκωσα.
Είχε ανησυχήσει λέει για μένα που δεν απαντούσα !!!!
Του είπα βιαστικά ένα ψέμα, ότι έχω αφήσει το ένα κινητό στο σπίτι (αυτό που είχαμε για να μιλάμε δωρεάν μόνο μεταξύ μας) κι ότι έχω δουλειά και θα τα πούμε αργότερα.
Δεν ξαναπήρα. Δεν ξαναπήρε.
Αν ξαναπάρει σήμερα, σκέφτομαι να του πώ ότι δεν θέλω πιά καμμία επικοινωνία μαζί του.
Δεν χρειάζομαι να κρατάω στη ζωή μου ανθρώπους που μου κάνουν κακό.
Μου κόλησε μια θεωρία στο μυαλό....
Οι άνθρωποι που μας κάνουν κακό, είναι κάπως σαν τα παλιά μας ρούχα (ειδικά τα πιό φαρδιά που φοράγαμε πρίν αδυνατίσουμε), που τα κρατάμε στη ντουλάπα μήπως χρειαστεί να τα ξαναφορέσουμε κάποτε.
Ξέροντας λοιπόν ότι έχουμε και φαρδιά ρούχα στη ντουλάπα δεν προσέχουμε τη διατροφή μας και ξαναπαχαίνουμε... έτσι κάνουμε κακό στον εαυτό μας.
Θέλω λοιπόν να πετάξω ότι παλιό μου κάνει κακό και απο τη ντουλάπα με τα ρούχα μου και απο τα ντουλαπάκια της ψυχής μου.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΣΩ !!!!!
03-04-2008, 10:45 #75
Μπράβο.. Πολύ χάρηκα που διάβασα το ποστ σου..
Κοίτα τον εαυτό σου, αγάπα τον εαυτό σου, γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει αν δεν το κανεις εσύ.
Δείξε την δυναμική προσωπικότητα που κρύβεις βαθιά.. και όλα καλά θα πάνε.
Και προπαντώς μην αφήνεις κανέναν να παίζει μαζί σου.. αν δεν θες να παίξεις κι εσύ!
:) :)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία