Χωρίζουμε γιατί είσαι μεγάλη, χοντρή και άσχημη! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 81 of 81
    ...Και κάτι άλλο που πρέπει να σκεφτείς για να τον ξεριζώσεις, είναι ότι σε χρησιμοποιεί-μπορεί και ασυνείδητα-για να δυναμώνει το ΕΓΩ του. Δηλαδή, έχω αυτήν που γουστάρω και μια που καιγεται για μένα και είναι πάντα στο ένα πόδι να με περιμένει.
    ʼσε που μπορεί να έχει πει και στην άλλη διάφορα-ότι-η πρώην μου δεν μπορεί να ξεκολήσει, φοβάμαι μήπως κάνει κακό στον εαυτό της και άλλες τέτοιες μ@@@ για να το παίξει γκόμενος.
    Συνέχισε δυναμικά, είσαι στον καλύτερο δρόμο!!!!

Banned
    σιγα βρε κοπελλες μην το μαστιγωσει κιολας.....
    μορειρα,
    το οτι δεν εισαι μεσα στα ενδιαφεροντα του πλεον ειναι φυσικο να σε πληγωνει.
    Προσπερασε οτι τον αφορα χωρις διαθεση κακιας.
    Συντροφοι που νομιζαμε οτι μας ηθελαν και τους θελαμε θα περασουν και αλλοι.
    Μην κρατας κακια και απωθημενα γιατι θα ειναι κατα σου.

Κοψε την επαφη προς το παρον και στο μελλον βλεπεις.

Senior Member
    νομιζω οτι 20 τηλεφωνα τη μερα δεν ειναι ακριβως \"οχι μεσα στα ενδιαφεροντα του\"...
    ειναι πολυ μεσα στα ενδιαφεροντα του, με τον πολυ γνωστο κι αγαπημενο τροπο μερικων που ονομαζουμε \"ΒΟΛΕΜΑ\"
    απλα ηρθε η ωρα, η Μορειρα να καταλαβει, οτι δεν ειναι μεσα στα ΔΙΚΑ ΤΗΣ ενδιαφεροντα να παριστανει το δεκανικι του καθε μικρομαλακα που την εχει για να καλυπτει τις ελλειψεις του, αλλα ΟΧΙ για τον λογο που θα θελε η ιδια....

αλλα μορειρα, δεν υπαρχει λογος να λες την αλλη \"τσουλα\". οχι για λογους αισθητικλης η ηθικης< αλλα ακριβειας.... λεγε την καλυτερα \"κακομοιρα\"γι αυτα που θα λουστει εντος ολιγου...

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου.....................................Ειδ� �ς πως οσο περναει ο καιρος τα συναισθηματα ξεφτίζουν?????

κ κατι ασχετο αλλα τουλαχιστον τρως???

Member
    Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη.
    Με πήρε και χθές 2-3 φορές, την προτελευταία το σήκωσα πάλι, του είπα ότι οδηγώ και δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά θέλω να του πώ κάτι. (ήθελα να του πώ αυτά που έλεγα χθές το πρωί + άλλα τόσα που θυμήθηκα μέσα στην ημέρα, για να μη με ξαναενοχλήσει).
    Του είπα να τα πούμε το βράδυ. Αλλά το βράδυ είχα πάει σε μια φίλη και είχαμε πιάσει την κουβέντα και όταν πήρε δεν ήθελα πάλι να του μιλήσω, οπότε το άφησα να χτυπάει μέχρι που έκλεισε.
    Αν πάρει σήμερα, και μπορώ να του μιλήσω, θα του τα πώ.

@ Remedy
    Το \"τσουλα\" το λέω δικαιολογημένα. Δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω \"κακομοίρα\' και να τη λυπηθώ, ότι κι αν λουστεί στο μέλλον, γιατί ΗΞΕΡΕ ότι έχει σχέση και αφ\' ενός του την έπεσε, αφ\' ετέρου δέχτηκε την \"επίθεση\" που της έκανε.
    Οταν προκαλείς έναν άντρα ν\' αφήσει μια γυναίκα για χάρη σου.... πρέπει να ΞΕΡΕΙΣ ότι κάποια στιγμή θ\' αφήσει κι εσένα για μια άλλη.... είναι μαθηματικά βέβαιο αυτό και στα 46 μου χρόνια τόχω δεί να συμβαίνει γύρω μου αμέτρητες φορές....

Μια γυναίκα με αξιοπρέπεια δεν χωρίζει ένα ζευγάρι για να επωφεληθεί αυτή. Ακόμα και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, μένει διακριτικά μακρυά και περιμένει. Αν η σχέση χαλάσει απο μόνη της, τότε έχει καλώς, αν δεν χαλάσει... ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να μπεί στη μέση.
    Ετσι έμαθα εγώ, έτσι μεγάλωσα, έτσι φέρομαι κι έτσι αντιμετωπίζω τη ζωή.
    Δεν πιστεύω να κάνω λάθος.....

@ pennoula_v
    Δεν έχω καταφέρει να φάω ακόμα κανονικά και η απώλεια βάρους συνεχίζεται.
    Οχι με τους ρυθμούς που ήταν στην αρχή φυσικά. Τώρα έχω πάει στα 100-200 γραμμάρια απώλειας την ημέρα, αλλά συνεχίζεται.
    Και δυστυχώς δεν έχω άλλα περιθώρια λίπους για να χάσω. Πρέπει να βρώ τρόπο να το φρενάρω στα επόμενα 5-6 κιλά. Δεν πρέπει να χάσω ουτε γραμμάριο παραπάνω.
    Αλλά δεν πρέπει και να ξαναπάρω τα κιλά που έχασα.
    Τουλάχιστον ας μου μείνει και κάτι καλό από όλο αυτό που πέρασα!!!

Υ.Γ. Που αφορά το \"Μεγάλη, χοντρή και άσχημη\"....
    Χθές βράδυ, είχα πάει κομμωτήριο, χτενίστηκα και μετά πήγα σε μια φίλη που είχα να τη δώ πρίν απο τα Χριστούγεννα (σκληρά εργαζόμενες και οι δύο και μένουμε αρκετά μακρυά).
    Φόραγα ένα απο τα καινούρια (στενά πλέον) παντελόνια μου και ένα επίσης καινούριο κρουαζέ μπλουζάκι, κοντό και στενό.
    Η ίδια, δεν με γνώρισε!!!! Οταν κατάλαβε ποιά είμαι, μου ζήτησε να περπατήσω για λίγο πάνω-κάτω μέσα στο σαλόνι της για να με δεί καλά..... κάθησε σε μια πολυθρόνα, με ανοιχτό το στόμα (στην κυριολεξία) με κοίταζε, και μουρμούραγε... \"δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω, έχεις γίνει μια θεά. Ομορφη, αδύνατη, υπέροχη!\"

Αργότερα ήρθε και η κόρη της, 17 ετών.... με χαιρέτησε σαν να με έβλεπε για πρώτη φορά (δεν με γνώρισε κι αυτή) κι όταν της είπα ποιά είμαι... έπεσε στην αγκαλιά μου και με φίλαγε.
    Το κορυφαίο;;;
    Η μικρή με ρώτησε αν πήγα σ\' εκείνη την εκπομπή στην τηλεόραση (το swan εννοούσε) που σε αδυνατίζουν, σε μεταμορφώνουν και σε κάνουν όμορφη!!!

Senior Member
    Originally posted by moreira
    .....@ Remedy
    Το \"τσουλα\" το λέω δικαιολογημένα. Δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω \"κακομοίρα\' και να τη λυπηθώ, ότι κι αν λουστεί στο μέλλον, γιατί ΗΞΕΡΕ ότι έχει σχέση και αφ\' ενός του την έπεσε, αφ\' ετέρου δέχτηκε την \"επίθεση\" που της έκανε.
    Οταν προκαλείς έναν άντρα ν\' αφήσει μια γυναίκα για χάρη σου.... πρέπει να ΞΕΡΕΙΣ ότι κάποια στιγμή θ\' αφήσει κι εσένα για μια άλλη.... είναι μαθηματικά βέβαιο αυτό και στα 46 μου χρόνια τόχω δεί να συμβαίνει γύρω μου αμέτρητες φορές....

Μια γυναίκα με αξιοπρέπεια δεν χωρίζει ένα ζευγάρι για να επωφεληθεί αυτή. Ακόμα και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, μένει διακριτικά μακρυά και περιμένει. Αν η σχέση χαλάσει απο μόνη της, τότε έχει καλώς, αν δεν χαλάσει... ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να μπεί στη μέση.
    Ετσι έμαθα εγώ, έτσι μεγάλωσα, έτσι φέρομαι κι έτσι αντιμετωπίζω τη ζωή.
    Δεν πιστεύω να κάνω λάθος.....

..........
    δεν σου λεω οτι \"εχεις λαθος\" απλα γιατι ο καθενας εχει δικαιωμα να εχει οτι αποψη θελει επι του θεματος.
    απλα εγω τυχαινει να εχω εντελως διαφορετικη...
    θεωρω οτι ολοι οι ενηλικες ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι και δεν εχουμε υποχρεωση\"καποιας\" συμπεριφορας απεναντι σε κανεναν αλλον παρα μονο στον δικο μας συντροφο....
    εαν ο συντροφος μου παει με μια αλλη, δεν μου φταιει η αλλη, ακομα κι αν του κουνηθηκε....δεν ανταλλαξα με την αλλη υποσχεσεις πιστης και μονογαμιας γινα να μου φταιει, μπορει μαλιστα να μην πιστευει ΚΑΝ στην μονογαμια η αλλη και εχει καθε δικαιωμα σε οποιες αρχες και αποψεις γουσταρει...δεν με αφορα...
    ο ΔΙΚΟΣ μου ανθρωπος με αφορα. γυρω θα υπαρχουν παντα προθυμες, το θεμα ειναι αυτος αν ειναι ανοιχτος....

και περα απο το γενικο και ιδεολογικο θεμα του τριτου προσωπου, δεν ειχατε καν γαμο, απ οτι μαλιστα μας ειπες, ο ιδιος επεμενε απο τηναρχη οτι δεν ειχατε καν σχεση αλλα ....\"φιλία\".....
    οποτε ποιο ζευγαρι χωρισε η \"τσουλα\"?
    εαν ΣΕ ΣΕΝΑ ελεγε οτι δεν εχετε δεσμο, που ησουν παρουσα, φαντασου τι μπορει να ελεγε σε καποια που ηθελε να κατακτησει...

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456